Sixt

BMW ADD-ON MOBILITY.

Wissel eens van BMW.

U geniet van uw BMW, hij geeft u dag in dag uit heel wat rijplezier. Wat als we u de kans gaven om dat rijplezier te verdubbelen? Wat als u de kans kreeg om uzelf even te verwennen met puur onversneden luxe of sportiviteit op vier wielen? Wat als u tijdelijk wat extra rijbereik of bijkomend rijcomfort zou kunnen gebruiken? In die gevallen komt het nieuwe BMW Add-on Mobility als geroepen.

Meer lezen
BMW Add-on Mobility.Wissel eens van BMW.
    Sixt

    Het BMW gamma is erg uitgebreid – waarom er niet van profiteren en de BMW waarmee u rijdt, al was het maar voor even, ruilen voor een ander model? Dat is exact wat BMW Add-on Mobility mogelijk maakt. U krijgt de kans om tijdelijk te switchen naar een ander model, zodat u met die huurwagen het extra rijbereik of comfort, de extra ruimte of het extra rijplezier hebt waar u naar zocht. 


    Dankzij de samenwerking met BMW partner SIXT biedt BMW Add-on Mobility u als BMW rijder tot 20% korting op uw tijdelijke BMW huurwagen. En is er geen haast bij om het nieuwe model in te ruilen: de korting blijft geldig tot een huurlengte van maar liefst 27 dagen.


    Alle info en voorwaarden vindt u terug op sixt.be.