BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 23-07.

Met de Remote Software Upgrade houdt u uw BMW helemaal up-to-date. Profiteer van gratis kwaliteitsverbeteringen over the air: gewoon via de My BMW App of de simkaart van uw BMW downloaden en direct in de wagen installeren. Afhankelijk van het land, het model, de uitrusting en de staat van de wagen krijgt u extra functies of functieverbeteringen.

  DE HIGHLIGHTS VAN DE BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 23-07.

  NIEUW HOOFDMENU VOOR EEN SNELLERE BEDIENING.

  Central Information Display met het nieuwe Operating System 8.5

  Duidelijker, gebruiksvriendelijker, sneller. Met het nieuwe Operating System 8.5 verandert de weergavestructuur van het hoofdmenu op het centrale display fundamenteel. Het bestaat uit twee weergaveniveaus: verticaal geplaatste widgets die de belangrijkste informatie direct toegankelijk maken en verschillende niveaus op de achtergrond. Laatst gebruikte functies zoals muziek, navigatie of de smartphone verschijnen als grote tegels. Het display kan met aanraking bediend worden. Snel aantikken volstaat om functies te activeren. Opmerking: Terugkeren naar de vorige weergave is na de upgrade niet meer mogelijk.

  COMFORTABELER IN- EN UITSTAPPEN.

  Man in de wagen kijkt naar het Central Information Display

  Iedereen kent de situatie wel. U wilt snel even instappen, maar tussen het stuur en de bestuurderszetel is er te weinig plaats. Vooral wanneer voordien een kleinere persoon aan het stuur zat. Deze upgrade verandert dat. Zodra de wagen wordt ontgrendeld of de gordel wordt losgemaakt, schuift de zetel naar de bij het profiel horende in- en uitstappositie. Met veel plaats tussen het stuur en de rugleuning.

  MEER HOOGTEPUNTEN VAN DEZE UPGRADE.

  RIJCOMFORT, VEILIGHEID & CONNECTIVITEIT.

  Man achter de BMW steekt de straat over

  ACTIVE PDC.


  Bij het achteruitrijden is niet elke beweging aan de rand van uw gezichtsveld eenduidig herkenbaar. Daarom wordt de noodremfunctie Active PDC nog vooruitziender. Het hulpsysteem merkt nu ook mensen in de omgeving achter de wagen op, van wie de bewegingen op een komende botsing wijzen. Voor het zover komt, remt uw BMW zelfverzekerd af.

  Meer lezen
  Remote Software Upgrade Max Range op het Central Information Display

  MAX RANGE.


  Een actieve Max Range in de MyMode Efficient verhoogt het rijbereik van uw elektrische BMW met 15 tot 25 procent. Met een druk op een knop wordt het aandrijfvermogen gereduceerd en de topsnelheid tot 90 km/u begrensd. Comfortfuncties zoals airconditioning of de zetel- en stuurverwarming worden tot een minimum beperkt. De uitgespaarde energie vloeit naar het rijbereik.

  Meer lezen
  BMW iX (i20) parkerend laadt op de openbare weg

  ROUTE CHARGING.


  Het zoeken naar een laadstation kost tijd. En dan is het bezet. Daar pikt deze upgrade op in. Hij toont laadpunten en hun status in het navigatiesysteem. Maar meer dan dat. Alle of alleen geprefereerde exploitanten verschijnen in de routegeleiding. En zolang uw BMW oplaadt, kunt u ook aangegeven restaurants en winkels in de directe omgeving bezoeken.

  Meer lezen

  BETER WETEN WAT ERAANKOMT.

  Central Information Display interactieve weergave van de navigatie

  File, wegenwerken of een versmalde rijweg. Bij het rijden is de volgende aanduiding in de routegeleiding niet altijd gemakkelijk te herkennen. Daarom wordt een interactieve weergave aan de navigatie toegevoegd. Op de schermrand van de kaartweergave worden gebeurtenissen op de weg en verkeerssituaties in een gemakkelijk leesbare lijst weergegeven.

  ASSISTED DRIVING VIEW MET NIEUWE WEERGAVEN.

  Remote Software Upgrade Central Assisted Driving View toont actuele rijsituatie

  Assisted Driving View is een visuele innovatie voor overzichtelijkere rijmomenten. Het infodisplay geeft voortdurend de actuele rijsituatie en de voertuigen in de directe omgeving weer. Er verschijnen nu ook nieuwe statusgrafieken en waarschuwingsfuncties van de gekoppelde hulpsystemen op het display achter het stuur of in het Head-Up Display. En dus in het directe gezichtsveld.

  FUNCTIE-UPDATES EN KWALITEITSVERBETERINGEN.

  Deze Remote Software Upgrade brengt bestaande functies op het nieuwste technische niveau en omvat kwaliteitsverbeteringen.

  Meer lezen
  • Geldigheid van de Remote Software Upgrade en Release Notes
  • Informatie over vorige versies
  • Update van de geïntegreerde bedieningshandleiding in de wagen

  MEER INFORMATIE & LINKS.

  Remote Software Upgrade man voor BMW kijkt op zijn smartphone

  ALLE REMOTE SOFTWARE UPGRADES.

  Hier vindt u een overzicht en de Release Notes van alle Remote Software Upgrades voor uw BMW tot nu toe.
  Remote Software Upgrade close-up Curved Display BMW iX

  REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

  Houd de software van uw wagen up-to-date.
  BMW ConnectedDrive digitale diensten overzicht vrouw met smartphone voor BMW

  TERUG NAAR HET OVERZICHT.

  Wilt u meer te weten komen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Hier kunt u terug naar het overzicht.

  Door regelmatige software-updates kunnen de schermdesigns afwijken van de werkelijke schermdesigns in de wagen. 

  Meer lezen