BMW 7 Reeks: grijze BMW in driekwart vooraanzicht omgeven door lichtstralen
Brandstofverbruik (gecombineerd)1,8–10,9 l/100 km
BrandstoftypeBenzineDieselPlug-in Hybrid

THE 7

Brandstofverbruik (gecombineerd)1,8–10,9 l/100 km
BrandstoftypeBenzineDieselPlug-in Hybrid

Bij elke verschijning de controle behouden, van elk moment genieten. De BMW 7 Reeks staat voor zelfbewuste présence, uitzonderlijke prestaties en maximaal comfort. Als BMW 750Li aangedreven door een nieuw ontwikkelde BMW TwinPower Turbo V8-benzinemotor en standaard xDrive, is hij ontworpen om de leiding te nemen.

Meer lezen

HET DESIGN VAN DE BMW 7 REEKS

De BMW 7 Reeks overtuigt vanaf het eerste moment met een buitengewone présence. Het zelfverzekerde karakter wordt vooral door de opvallende voorkant benadrukt. Van opzij benadrukt de verticale Air Breather de hoogte van de wagen. In combinatie met de koetswerkkleur in Berninagrau met het iriserende barnsteeneffect ontstaat zo een elegantie die, in combinatie met de velgen van 20", een statement van superieure dynamiek vormt. De Welcome & Goodbye lichtenscenering heet u al welkom voordat u in uw BMW stapt. In het interieur vindt u exclusieve hoogwaardige materialen die samen met de innovatieve Connectivity-functies een tot nu ongeëvenaarde sfeer creëren.

Meer lezen
BMW 7 Reeks: Vooraanzicht in gedimd licht

TOONAANGEVEND EXTERIEURDESIGN

BMW 7 Reeks: Lichtenscenering aan de achterkant, close-up

WELCOME & GOODBYE LICHTENSCENERING

BMW 7 Reeks: close-up van het Laserlight met blauw-witte stralen

EEN PIONIER VAN VOORUITZIENDHEID: HET LASERLIGHT

BMW 7 Reeks: close-up van de velgen met multispaakdesign

NIEUWE VELGSTYLING MET IMPOSANT MULTISPAAKDESIGN

BMW 7 Reeks in Berninagrau in driekwart achteraanzicht omgeven door lichtstraal

EXCLUSIEF BERNINAGRAU MET IRISEREND BARNSTEENEFFECT

Verlichtingsconcept: BMW 7 Reeks achteraanzicht

UNIEK DESIGN VAN DE ACHTERKANT

BMW 7 Reeks interieur: lichtinval door panoramisch doorschijnend schuifdak

ELEGANT EN HOOGWAARDIG INTERIEURDESIGN

HET EXTERIEUR EN INTERIEUR VAN DE BMW 7 REEKS

BMW 7 Reeks staat in zijaanzicht met open deur voor verlicht hotel
BMW 7 Reeks: Vooraanzicht, close-up van de voorschort

Voorschort

De voorschort met grote BMW nieren zorgt voor een sterke présence op de weg. Bovendien worden de onderste luchtinlaten omlijst door dynamisch ontworpen Air Blades, die de aerodynamica van de wagen optimaliseren en het sportief-elegante karakter van de berline benadrukken.
BMW 7 Reeks: close-up van het BMW Laserlight

BMW Laserlight

Het BMW Laserlight schijnt in de snelheidsafhankelijke laser-grootlichtstand bijna tweemaal verder dan andere koplampen en vergroot zo de veiligheid door een betere zichtbaarheid naar voren. Blauwe accenten en het opschrift “BMW Laser” verwijzen naar de technologie. De uitrusting omvat de Adaptive Headlights en BMW Selective Beam (niet-verblindende High Beam Assist).
BMW 7 Reeks: close-up van de Air Breather

Air Breather

De Air Breather zet het sportieve en elegante karakter van de wagen in de verf en zorgt voor een optimale luchtgeleiding rond de wielkast. Mede dankzij de voorschort en de grote BMW nieren krijgt de limousine een sterke présence op de weg.
BMW 7 Reeks: close-up van de achterschort

Achterschort

De nieuw vormgegeven achterschort, de smalle reflectoren en de ver naar buiten geplaatste trapeziumvormige uitlaatpijpen geven de achterkant een brede en presente indruk. Ook de vlakke LED-achterlichten en de smalle lichtband tussen de lichtblokken versterken de brede indruk van de berline.
BMW 7 Reeks: close-up van de achterlichten met lichtband

Achterlichten met lichtband

De tweedelige achterlichten bestaan uit achterlichten, remlichten, achteruitrijlichten, mistlampen en richtingaanwijzers met LED-technologie. De reflectoren zijn links en rechts in het bumpersegment geïntegreerd. Een smalle lichtband tussen de verlichtingsblokken benadrukt de breedte van de wagen.
BMW 7 Reeks: panoramisch doorschijnend schuifdak vanuit vogelperspectief

Panoramisch doorschijnend schuifdak

Het panoramisch doorschijnend schuifdak zorgt geopend voor de aanvoer van veel frisse lucht en creëert ook gesloten een prettige sfeer met veel licht in het interieur. Het opent en sluit volledig automatisch met een druk op de knop of via de autosleutel en is uitgerust met schuif- en kantelfunctie, zonnescherm en winddeflector.
BMW 7 Reeks: close-up van de zetels in leder Nappa

Leder Nappa uitgebreide stiksels Cognac

Exclusief leder Nappa met uitgebreide uitrusting/stiksels NMRI Cognac, interieurkleur Schwarz.
BMW 7 Reeks: sfeerlichtaccent in het interieur

Sfeerlichtaccent

Het sfeerlichtaccent langs de B-stijlen creëert een comfortabele sfeer voor de achterpassagiers. Het zachte licht kan via een knop worden in- en uitgeschakeld en zorgt niet alleen in het donker voor een aangename sfeer. Ook ingeschakeld reflecteren de achterste monitoren niet.
BMW 7 Reeks: close-up van de roestvrijstalen laaddrempel in de geopende kofferruimte

Roestvrijstalen laaddrempel

De brede roestvrijstalen laaddrempel zorgt voor een elegant accent en verleent de kofferruimte bovendien een luxueuzere look.
BMW 7 Reeks: close-up van de BMW Individual koelbox

BMW Individual koelbox

De elektrische BMW Individual koelbox is in de bagageruimte ondergebracht en kan vanuit de passagiersruimte worden geopend wanneer de centrale armsteun achterin neergeklapt is. Met een volume van ong. 15 liter biedt hij plaats voor bv. twee drankflessen (0,5 liter) en één champagnefles (0,375 liter). Omdat de box eenvoudig kan worden uitgenomen, is het volledige volume van de bagageruimte gegarandeerd snel weer beschikbaar.
BMW 7 Reeks Executive Lounge: achtercompartiment met maximaal comfort

Executive Lounge

De Executive Lounge biedt ultiem zitcomfort en een uitzicht rondom voor de achterpassagier aan de passagierszijde. De zetel beschikt over een massagefunctie en veelvoudige instelmogelijkheden die de reis bijzonder ontspannen maken. Hij verleent maximale beenruimte en biedt een voetsteun op de rugleuning van de voorpassagierszetel, waardoor een comfortabele rustpositie mogelijk is.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN VAN DE BMW 7 REEKS

Op de hoogte blijven en daarbij de eerste stap zetten: de BMW Intelligent Personal Assistant in de BMW 7 Reeks maakt dit mogelijk. U hebt hulp nodig, wilt een bepaalde plaats vinden of onderweg uw e-mails lezen – met "Hey BMW" start u de natuurlijke interactie. Dankzij de Remote Software Upgrade zijn de apps en diensten van uw BMW altijd up-to-date. En met de toekomstgerichte rijhulpsystemen van het Driving Assistant Pack Professional, zoals de Steering & Lane Control Assistant of de systemen van het Parking Assistant Pack Plus, zoals de innovatieve Reversing Assistant, bent u altijd klaar om nieuwe wegen in te slaan.

Meer lezen
BMW Intelligent Personal Assistant: man rijdt in BMW, close-up van de Live Cockpit Professional

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

BMW Remote Software Upgrade: close-up van de instrumentencombi

REMOTE SOFTWARE UPGRADE

BMW 7 Reeks: blik van achteren op het entertainmentsysteem achteraan met HD-touchscreens

ENTERTAINMENTSYSTEEM ACHTERAAN MET HD-TOUCHSCREENS

BMW Reversing Assistant: achteraanzicht van de BMW 7 Reeks

REVERSING ASSISTANT

BMW 7 Reeks Driving Assistant Pack Professional

DRIVING ASSISTANT PACK PROFESSIONAL

DE MOTORVERSIES VAN DE BMW 7 REEKS

Topprestaties zijn er in vele vormen – daarom is voor de BMW 7 Reeks een brede waaier van motoren beschikbaar. Naast de BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn motor onderscheiden de extreem krachtige V8- en de machtige V12-motoren zich in een toptijd van de massa. Als plug-in-hybride is de wagen ook zeer efficiënt. De interactie tussen de 6-cilinder motor, de elektrische aandrijving en de hoogspanningsaccu van de nieuwste generatie leidt tot topprestaties en tegelijkertijd tot betere verbruikswaarden.  

Grijze BMW 7 Reeks rijdt in driekwart vooraanzicht door stedelijke omgeving
BMW 7 Reeks: close-up van de elektromotor

Elektromotor

De elektromotor is de centrale component van de aandrijving in de hybride transmissie. Als onderdeel van de hybride functie biedt de elektrische aandrijving, naast de 6-cilinder verbrandingsmotor, een comfortabele puur elektrische aandrijving tot 140 km/u. Tijdens het remmen en uitlopen zet de elektrische aandrijving de remenergie in elektrische energie om en slaat ze die op in de hoogspanningsaccu.
BMW 7 Reeks: close-up van de BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor

BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor

De BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor van 2,0 liter van de nieuwe generatie garandeert maximaal rijplezier. Hij onderscheidt zich door een duidelijk temperamentvolle krachtontplooiing en een spontaan reactievermogen, al in het lage toerentalbereik, maar is tegelijk zuinig en schoon.
BMW 7 Reeks: close-up van de BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor

BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor

Superieure kracht, een zijdezachte loop en een fascinerend geluid kenmerken de BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor uit de nieuwste generatie van de BMW EfficientDynamics motorenfamilie. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll-turbocompressor levert hij 250 kW (340 pk) en verbruikt hij gemiddeld gecombineerd slechts 7,5 liter per 100 km.
BMW 7 Reeks: close-up van de BMW TwinPower Turbo V8-benzinemotor

BMW TwinPower Turbo V8-benzinemotor

De BMW TwinPower Turbo V8-benzinemotor combineert twee turbocompressoren, de volledig variabele kleppensturing Valvetronic en de directe benzine-injectie High Precision Injection. Hij levert een top van 390 kW (530 pk) en heeft een maximumkoppel van 750 Nm. De beide turbocompressoren zijn compact tussen de cilinderbanken ondergebracht.
BMW 7 Reeks: close-up van de M760Li badge op de achterkant

M Performance BMW TwinPower Turbo 12-cilinder benzinemotor

De M Performance TwinPower Turbo 12-cilinder benzinemotor vertegenwoordigt volmaakte aandrijfcompetentie. De topmotor wordt gekenmerkt door een superieure krachtontplooiing en een unieke soepelheid die alleen met een V12-motor kan worden bereikt. Dit karakter zorgt voor een onvergelijkbare rij- en reiservaring.

DE BMW 7 REEKS PLUG-IN-HYBRIDEMODELLEN BMW 745e, BMW 745Le EN BMW 745Le xDRIVE

Het beste van twee werelden: met de BMW 7 Reeks plug-in-hybridemodellen BMW 745e, BMW 745Le en BMW 745Le xDrive ervaart u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de talrijke voordelen van deze innovatieve hybride wagens van BMW en kom meer te weten over het aandrijfconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en praktische digitale diensten van BMW ConnectedDrive.  

BMW 7 Reeks plug-in-hybride G11 G12 driekwart vooraanzicht rijdend op de weg
BMW 7 Reeks plug-in-hybride G11 G12 driekwart zijaanzicht ladend met model

De plug-in-hybridetechnologie van de BMW 7 Reeks

Twee in perfecte harmonie: de BMW 7 Reeks plug-in-hybrides BMW 745e, BMW 745Le en BMW 745Le xDrive combineren telkens de elektrische aandrijftechnologie BMW eDrive met een krachtige BMW verbrandingsmotor. Samen creëren de beide aandrijfeenheden een rijervaring die optimale efficiëntie met maximaal rijplezier combineert – afhankelijk van de rijmodus lokaal emissievrij en vrijwel geluidloos of met een meeslepend krachtig koppel en voldoende reserves voor langere afstanden.
BMW elektromobiliteit ontdekken
BMW 7 Reeks plug-in-hybride G11 G12 vooraanzicht rijdend op de weg

Aandrijfmodi van de BMW 7 Reeks plug-in-hybrides

Zuiver elektrisch en emissievrij door de stad of krachtig en dynamisch en met voldoende rijbereik op weekendtrip – de BMW 7 Reeks hybride wagens 745e, 745Le en 745Le xDrive laten alle mogelijkheden voor u open. Profiteer van intelligente rijmodi die voor elke situatie het optimale samenspel van verbrandings- en elektromotor verzekeren.
BMW elektromobiliteit ontdekken
BMW 7 Reeks plug-in-hybride G11 G12 zijaanzicht ladend met model

De BMW 7 Reeks plug-in-hybrides opladen

Thuis of onderweg: BMW Charging biedt u oplossingen op maat voor het opladen van uw BMW 7 Reeks met hybrideaandrijving. Naast de standaard laadkabel voor het huishoudelijk stopcontact kunt u met de BMW Wallbox ook bijzonder comfortabel, veilig en snel opladen. De Smart Wallbox van onze partner biedt bijkomende diensten voor intelligent laden. De installatieservice garandeert een probleemloze en correcte installatie van de wallboxen. Voor maximale flexibiliteit bij het opladen thuis is er de BMW Flexible Fast Charger waarmee u uw BMW plug-in-hybride via verschillende adapters aan elk huishoudelijk of industrieel stopcontact kunt opladen. Bij de levering van de BMW 7 Reeks plug-in-hybrides horen naast de standaardlaadkabel ook de laadkabel (mode 3) voor publiek opladen en de BMW Charging Card, die u aantrekkelijke voorwaarden voor publiek opladen biedt*. De laadduur (0–100%) van de BMW 745e, BMW 745Le en BMW 745Le xDrive bedraagt bij 3,7 kWh laadvermogen (BMW Wallbox, BMW Flexible Fast Charger, openbare laadstations) ca. 3,4 uur en bij 2,3 kWh laadvermogen (huishoudelijk stopcontact) ca. 5,7 uur. * marktspecifiek aanbod
Ontdek meer over opladen
BMW 7 Reeks plug-in-hybride G11 G12 navigatiesysteem close-up

Digitale diensten voor de BMW 7 Reeks plug-in-hybrides

BMW biedt u innovatieve digitale diensten die uw dagelijks leven met uw BMW 745e, 745Le of 745Le xDrive nog eenvoudiger en comfortabeler maken. BMW Connected Charging toont u trefzeker de dichtstbijzijnde openbare laadstations op uw route en levert meer gedetailleerde informatie, zoals welke laadpaal vrij is, welke kosten er ontstaan en waar in de buurt u de laadtijd optimaal kunt benutten. Met de My BMW App hebt u altijd volledige transparantie over de laadstatus en de laatste laadcycli. U wordt bijvoorbeeld met een pushbericht op de hoogte gebracht zodra uw wagen volledig opgeladen is.
BMW elektromobiliteit ontdekken
BMW Individual 7 Reeks in rood vanuit vogelperspectief
BMW Individual 7 Reeks in rood in zijaanzicht in stedelijke omgeving
BMW Individual 7 Reeks hoogwaardig interieur in zwart
BMW 7 Reeks: Deurdrempels met BMW Individual opschrift

DE BMW INDIVIDUAL 7 REEKS

Een uniek karakter valt meteen op. Bij de BMW Individual 7 Reeks is het al op het eerste gezicht herkenbaar. De indrukwekkende lichtmetalen velgen in W-spaakdesign in Bicolor Ferricgrau en de edele koetswerkkleur BMW Individual Aventurinrot metallic zorgen voor extra elegantie en accentueren meteen de bijzondere présence van de wagen. De eerste indruk wordt versterkt door de aluminium deurdrempels met verlicht "BMW Individual" opschrift en wordt voortgezet van de exclusieve BMW Individual vollederuitrustingen over de opties voor de hemelbekleding tot aan de decoratieve lijsten in het hele interieur.  

NA

UITMUNTENDHEID IN HAAR MOOISTE VORM

DE BMW LUXEKLASSE

TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW 7 REEKS

De BMW 750Li xDrive

Vermogen in kW (pk) bij t/min:

390 (530)/5.500-6.000

Acceleratie van 0 tot 100 km/u in s:

5,9

Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km:

10,5-11,0

CO2-emissie gecombineerd in g/km:

241-252

BMW 7 Reeks G11 G12 2021 technische gegevens achteraanzicht
BMW velgen en banden EU-bandenlabel close-up

BMW VELGEN & BANDEN.

We onderwerpen de banden van onze wagens aan strenge tests met wel 50 verschillende kwaliteitscriteria – veel meer dan de EU wettelijk verplicht voor de etikettering van banden. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de bij BMW gebruikte banden.

PRIJZEN, FINANCIERING EN LEASING VAN DE BMW 7 REEKS.

BMW 7 Reeks G11 G12

BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW 7 REEKS

Met financieringsproducten op maat van BMW Financial Services komt u snel en flexibel op uw bestemming. Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast. Kom meer te weten over aantrekkelijke financieringsoplossingen of de passende leasingformule voor uw nieuwe BMW 7 Reeks.

ADVIES EN SERVICES VOOR DE BMW 7 REEKS.

NA

WENST U PERSOONLIJK ADVIES?

Voor vragen, gedetailleerde informatie of concrete aanbiedingen over de BMW 7 Reeks kunt u terecht bij een BMW Partner in uw buurt. Onze competente BMW servicemedewerkers geven u graag individueel advies per telefoon of direct ter plaatse.
BMW Service Inclusive

BMW SERVICE INCLUSIVE

#whateverhappens: Zorgeloos elektrisch op weg: dit pakket biedt u 100% transparantie en laat u comfortabel plannen. U kiest zelf de looptijd van 4 of 6 jaar – of 3 jaar als leasingklant.


De diensten:

  • Service voertuigcontrole
  • Service microfilter
  • Service remvloeistof

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

BMW 750Li xDrive:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,5-11,0
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 241-252


BMW 745e:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 1,8-2,1
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 40-48


De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.


Meer informatie over het officiële energie- en brandstofverbruik en over de officiële specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).


De waarden zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.

Meer lezen