BMW 6 Reeks Gran Turismo 640i xDrive G32 2020 Berninagrau driekwart vooraanzicht van boven parkerend voor gebouw

THE 6

BMW 6 REEKS GRAN TURISMO: AANBIEDINGEN & SERVICES

Bij ons is uw BMW 6 Reeks Gran Turismo in goede handen. Met het uitgebreide assortiment originele BMW accessoires kunt u uw BMW een heel eigen accent geven – of creëert u met de BMW M Performance Parts een echt autosportgevoel tijdens elke rit. Om ervoor te zorgen dat u zich volledig op het rijplezier kunt concentreren, biedt het aantrekkelijke BMW serviceaanbod volledige bescherming rondom bij pech, evenals voor onderhoud en service.

Meer lezen
THE 6BMW 6 REEKS GRAN TURISMO: AANBIEDINGEN & SERVICES

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES VOOR DE BMW 6 REEKS GRAN TURISMO.

Extra uitrustingen en designuitbreidingen van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

Alle BMW bestuurders genieten standaard van echt rijplezier. Voor uw speciale wensen zijn er de originele BMW accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die wat betreft kwaliteit, ontwerp en prestaties perfect op uw BMW 6 Reeks Gran Turismo zijn afgestemd en u een maximale meerwaarde bieden – wat uw plannen ook zijn.
BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 accessoires
BMW 21" lichtmetalen velg, V-spaak 687 Bicolor aparte velg zonder band vooraan BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 close-up

BMW 21" lichtmetalen velg, V-spaak 687 Bicolor, aparte velg zonder band vooraan.

De eersteklas BMW 21" lichtmetalen velg, V-spaak 687 is in Bicolor Jetblack, glansgedraaid, uitgevoerd en verleent de wagen met zijn tweekleurige een bijzonder exclusief voorkomen. Aparte velg vooraan, 8,5 J x 21, zonder band.
Pro 2.0 fietsdrager BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 close-up

BMW Pro 2.0 fietsdrager

De BMW Pro 2.0 fietsdrager is licht en toch stabiel. Hij kan 60 kg aan. Hij is bijzonder eenvoudig te gebruiken en kan twee fietsen/e-bikes transporteren (kan tot drie fietsen worden uitgebreid). Bovendien is hij voorzien van een kantelfunctie zodat u altijd gemakkelijk in de kofferruimte kunt.
BMW dakbox 520 Schwarz/Titansilber BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 close-up

BMW dakbox 520 Schwarz/Titansilber.

De moderne dakbox in Schwarz met zijplaten van Titansilber heeft een inhoud van 520 liter en past op alle BMW dakdraagsystemen. Door het openingssysteem aan beide kanten met 3-voudige centrale vergrendeling aan beide kanten kan hij eenvoudig worden ingeladen en diefstalremmend worden afgesloten.
BMW Allweather-voetmatten vooraan BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 close-up

BMW Allweather-voetmatten vooraan.

De slijtvaste Allweather-voetmatten met precieze pasvorm, verhoogde rand en aantrekkelijk design beschermen de voetruimte vooraan tegen vocht en vuil. De matten hebben een zwarte kleur en zijn voorzien van een beugel in roestvrij staal.
BMW vormmat voor de bagageruimte BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 kofferruimte

BMW vormmat voor de bagageruimte.

De slipvaste, waterafstotende en stevige vormmat met hoge rand en aantrekkelijk design rondom beschermt de laadruimte tegen vuil en vocht. De mat heeft een zwarte kleur en is voorzien van een hoogwaardig inzetstuk in roestvrij staal, en past perfect bij het interieur.
BMW hoes voor draadloos laden BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 close-up

Hoes voor draadloos laden.

Met de hoes voor draadloos laden kunnen de Apple-toestellen iPhone™ 5/5s/SE via inductie worden opgeladen. De innovatieve gsm-hoes is compatibel met alle Qi-gecertificeerde laadtoestellen en dient tegelijk als beschermhoes.
Universele BMW houder voor Safety Case, Travel & Comfort BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 close-up

Universele BMW houder voor BMW Safety Case, Travel & Comfort.

De universele houder is in de grootte verstelbaar en wordt aan de apart verkrijgbare basisdrager of aan de optie “Travel & Comfort” bevestigd. Hij houdt tal van Apple- of Samsung-tablets met BMW Safety Case van 7 tot 11" stevig op hun plaats, kan 360° gedraaid worden en in de gewenste hellingsgraad vastgezet worden.
BMW kleerhanger Schwarz Travel & Comfort BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 close-up

BMW kleerhanger Schwarz, “Travel & Comfort”.

De BMW kleerhanger biedt de mogelijkheid om kledingstukken tegen de achterkant van de rugleuning op te hangen. Met de steekkoppeling kan hij eenvoudig en crashbestendig aan de apart verkrijgbare basisdrager of aan de extra uitrusting “Travel & Comfort” bevestigd worden. Dankzij de hotelfunctie (klassieke kleerhanger) kan hij ook buiten de wagen gebruikt worden.

Ontdek nog meer BMW accessoires voor de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

BMW SERVICES VAN DE BMW 6 REEKS GRAN TURISMO.

Servicepakketten, diensten en Servicepartners van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

BMW vormt ook wat betreft service de maatstaf en staat wanneer nodig altijd voor u klaar. Met BMW Road Assist 24/7 zijn onze experts in geval van nood de klok rond beschikbaar – 365 dagen per jaar. Dankzij de innovatieve BMW Teleservices rapporteert uw BMW 6 Reeks Gran Turismo automatisch nodig onderhoud en storingen aan uw BMW Servicepartner, die vervolgens automatisch met u contact opneemt. Met de diensten van BMW Service Inclusive worden deze en alle andere diensten financieel gedekt voor de periode van uw keuze. Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: met de vele diensten die BMW aanbiedt speelt u altijd op veilig.
Man in BMW aan het stuur met blik door voorruit

BMW Service Inclusive.

Gewoon alles loslaten en u concentreren op wat echt belangrijk is – echt rijplezier. Met BMW Service Inclusive is dit voor u mogelijk. Want u hoeft slechts één keer te betalen, waarna alle inbegrepen service en onderhoud voor de periode van uw keuze gedekt zijn.
Lees er meer over
Vrouw stapt uit BMW met blik op smartphone

BMW Teleservices.

Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken. De enige voorwaarde: u hebt uw wagen online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portaal en hebt een Servicepartner opgegeven. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Lees er meer over
Man staat aan BMW kofferruimte met gsm en waarschuwingsdriehoek in de handen


BMW Road Assist 24/7.

De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Een telefoontje, en onze specialisten staan u met raad en daad bij, via de telefoon of indien nodig ter plaatse.
Lees er meer over

BMW M PERFORMANCE PARTS VOOR DE BMW 6 REEKS GRAN TURISMO.

Sportieve uitrustingen voor de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

De BMW 6 Reeks Gran Turismo combineert elegantie en sportiviteit met een hoog reiscomfort: hoogwaardige accessoires van BMW M Performance Parts onderstrepen het dynamische karakter van deze fascinerende Gran Turismo.
BMW M Performance Parts BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 accessoires
M Performance stuur BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 close-up

M Performance stuur.

Een stevig handvol argumenten: dankzij zijn handgrepen van Alcantara ligt het M Performance stuur bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een directer stuurgevoel. Zijn markante contouren en de centrale markering van rood leder beklemtonen de aparte autosportlook nog meer.
M Performance buitenspiegelbehuizing Carbon BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 close-up

M Performance buitenspiegelbehuizing Carbon.

Minutieus met de hand vervaardigd van carbon: de markante M Performance buitenspiegelbehuizingen onderstrepen het hightech-karakter van de wagen. Hun dynamisch design geeft een bijzonder hoogwaardige look en legt individuele sportieve accenten.
M Performance voetmatten BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 close-up

M Performance voetmatten.

Hoogwaardige look, uitstekende grip: de M Performance voetmatten verlenen de wagen ook in de voetruimte een individueel sportief karakter. Met M logo en M Performance opschrift. Een boord in lederlook met siernaad in contrasterende kleuren en een ingenaaide band in de M kleuren maken het hoogwaardige uiterlijk compleet.
M Performance zijfolie Frozen Black BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 close-up

M Performance zijfolie Frozen Black.

Sportief over de hele lijn: de M Performance zijfolie in Schwarz/Grau matt verleent de wagen een bijzonder eigen en dynamisch karakter. De positionering boven de zijdrempel benadrukt de typische designkenmerken en de verhoudingen van de wagen.
M Performance bandenzakken BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 close-up

M Performance bandenzakken.

Exclusief autosportgevoel in de garage: de M Performance bandenzakken beschermen zowel de bestuurder als de wagen tegen vervuiling. Een versterkte handgreep zorgt hierbij voor het comfortabele vervoer van de wielen. Door de speciale markering kunnen de afzonderlijke banden steeds snel toegewezen worden. In sportief M Performance design.
M Performance sleuteletui Alcantara/Carbon BMW 6 Reeks Gran Turismo G32 2020 close-up

M Performance sleuteletui Alcantara/Carbon.

Het sleuteletui bekoort met zijn materiaalmix van openporig carbon en Alcantara. De sleutel is veilig aan het etui bevestigd met een zeskantschroef in M Blau. Tijdloos elegant, technisch doordacht – en een duidelijk statement voor de autosport.

BMW CONNECTED DRIVE SERVICES & APPS.

Innovatieve technologieën en diensten voor de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

In de BMW ConnectedDrive Store vindt u heel wat innovatieve apps en digitale services die u met uw BMW 6 Reeks Gran Turismo en de wereld verbinden. Klik op de knop hieronder en u krijgt een overzicht van het ruime aanbod van BMW ConnectedDrive. Ontdek praktische services zoals de realtime-verkeersdienst Real Time Traffic Information of de Remote Services, waarmee u functies van uw BMW vanop afstand via de smartphone kunt bedienen. Kom te weten welke BMW ConnectedDrive diensten beschikbaar zijn voor uw wagen en welke u kunt verlengen. Uw voordeel: ook als u al een BMW bezit, kunt u gemakkelijk achteraf services en apps in de BMW ConnectedDrive Store boeken.

Meer lezen

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • BMW 640i xDrive Gran Turismo
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,2-8,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 187-201

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden werden op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.