BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 vrouw voor parkerende BMW

THE 5

BMW 5 SERIES TOURING:
OFFERS & SERVICES

Bij ons is uw BMW 5 Reeks Touring in goede handen. Met het uitgebreide assortiment originele BMW accessoires kunt u uw BMW een heel eigen accent geven – of creëert u met de BMW M Performance Parts een echt autosportgevoel tijdens elke rit. Om ervoor te zorgen dat u zich volledig op het rijplezier kunt concentreren, biedt het aantrekkelijke BMW serviceaanbod volledige bescherming rondom bij pech, evenals voor onderhoud en service.

Meer lezen
THE 5 BMW 5 SERIES TOURING: <br>OFFERS & SERVICES

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES VOOR DE BMW 5 REEKS TOURING.

Extra uitrustingen en designuitbreidingen van de BMW 5 Reeks Touring.

Alle BMW bestuurders genieten standaard van echt rijplezier. Voor uw speciale wensen zijn er de originele BMW accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die wat betreft kwaliteit, ontwerp en prestaties perfect op uw BMW 5 Reeks Touring zijn afgestemd en u een maximale meerwaarde bieden – wat uw plannen ook zijn.

BMW 5 Reeks Touring met BMW dakbox 520 G31 facelift 2020 driekwart voorkant stilstaand
M Performance 19" gesmede velg, dubbelspaak 786 M Jetblack matt BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

M Performance 19" gesmede velg, dubbelspaak 786 M Jetblack matt.

De hoogwaardige M Performance 19" gesmede velg, dubbelspaak 786 M is compatibel met sneeuwkettingen en uitgevoerd in Jetblack matt met een M logo in kleur en gefreesd M Performance opschrift. Compleet RDC-winterwiel met runflat band, velgmaat 8 J x 19 met band 245/40 R 19 98H XL RSC.
BMW luggage compartment mat BMW 5 Series Touring G31 Facelift 2020

BMW vormmat voor de bagageruimte.

De slipvaste, waterafstotende en stevige vormmat met hoge rand en aantrekkelijk design rondom beschermt de laadruimte tegen vuil en vocht. De mat heeft een zwarte kleur en is voorzien van een hoogwaardig inzetstuk in roestvrij staal, en past perfect bij het interieur.
BMW LED-deurprojectoren BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

BMW LED-deurprojectoren.

De nieuwe BMW LED-deurprojectoren met verbeterde projectiekwaliteit en langere levensduur maken van het in- en uitstappen een unieke belevenis. Ze worden bij het openen van de deuren automatisch ingeschakeld en verlichten het instapbereik perfect op individuele wijze, doordat ze een motief op de grond naast de wagen projecteren. Via verwisselbare dia’s kan de bestuurder het geprojecteerde motief zelf bepalen en kan hij kiezen tussen het BMW logo en het BMW M logo.
Universele BMW houder voor Safety Case, Travel & Comfort BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

Universele BMW houder voor tablets met BMW Safety Case

De universele houder is in de grootte verstelbaar en wordt aan de apart verkrijgbare basisdrager of aan de optie “Travel & Comfort” bevestigd. Hij houdt tal van Apple- of Samsung-tablets met BMW Safety Case van 7 tot 11" stevig op hun plaats, kan 360° gedraaid worden en in de gewenste hellingsgraad vastgezet worden.

BMW SERVICES VAN DE BMW 5 REEKS TOURING.

Servicepakketten, diensten en Servicepartners van de BMW 5 Reeks Touring.

BMW vormt ook wat betreft service de maatstaf en staat wanneer nodig altijd voor u klaar. Met BMW Road Assist 24/7 zijn onze experts in geval van nood de klok rond beschikbaar – 365 dagen per jaar. Dankzij de innovatieve BMW Teleservices rapporteert uw BMW 5 Reeks Touring automatisch nodig onderhoud en storingen aan uw BMW Servicepartner, die vervolgens automatisch met u contact opneemt. Met de diensten van BMW Service Inclusive worden deze en alle andere diensten financieel gedekt voor de periode van uw keuze. Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: met de vele diensten die BMW aanbiedt speelt u altijd op veilig.

Man in BMW aan het stuur met blik door voorruit BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

BMW Service Inclusive.

Gewoon alles loslaten en u concentreren op wat echt belangrijk is – echt rijplezier. Met BMW Service Inclusive is dit voor u mogelijk. Want u hoeft slechts één keer te betalen, waarna alle inbegrepen service en onderhoud voor de periode van uw keuze gedekt zijn.
Lees er meer over
Vrouw stapt uit BMW met blik op smartphone BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

BMW Teleservices.

Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken. De enige voorwaarde: u hebt uw wagen online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portaal en hebt een Servicepartner opgegeven. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Lees er meer over
Man staat aan BMW kofferruimte met gsm en waarschuwingsdriehoek in de handen BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

BMW Road Assist 24/7.

De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Een telefoontje, en onze specialisten staan u met raad en daad bij, via de telefoon of indien nodig ter plaatse.
Lees er meer over

BMW M PERFORMANCE PARTS VOOR DE BMW 5 REEKS TOURING.

Sportieve uitrustingen voor de BMW 5 Reeks Touring.

De BMW 5 Reeks Touring staat voor sportiviteit en comfortabele veelzijdigheid: hoogwaardige accessoires van BMW M Performance Parts onderstrepen het dynamische karakter van de wagen.

BMW M Performance Parts BMW 5 Reeks Touring G31
M Performance tankdop Carbon BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

M Performance tankdop Carbon.

Details maken het verschil: de M Performance tankdop is van hoogwaardig carbon gemaakt. Hij versterkt de sportieve en individuele look van de wagen en geeft hem een visuele meerwaarde. Het originele BMW onderdeel is optimaal bestand tegen benzine- en dieselbrandstoffen. Met M Performance opschrift van geborsteld aluminium.
M Performance 20" gesmede velg, multispaak 732 M Bicolor BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

M Performance 20" gesmede velg, multispaak 732 M Bicolor.

De hoogwaardige M Performance 20" gesmede velgen, multispaak 732 M zijn uitgevoerd in Bicolor Night Gold, glanzend gefreesd en glansgedraaid met een M logo in kleur. Complete RDC-zomerwielset met runflat banden; 8 J x 20 velgen met 245/35 R 20 95Y XL RSC banden vooraan en 9 J x 20 velgen met 275/30 R 20 97Y XL RSC banden achteraan.
M Performance buitenspiegelbehuizing Carbon BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

M Performance buitenspiegelbehuizing Carbon.

Minutieus met de hand vervaardigd van carbon: de markante M Performance buitenspiegelbehuizingen onderstrepen het hightech-karakter van de wagen. Hun dynamisch design geeft een bijzonder hoogwaardige look en legt individuele sportieve accenten.
M Performance stuur BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

M Performance stuur.

Een stevig handvol argumenten: dankzij zijn handgrepen van Alcantara ligt het M Performance stuur bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een directer stuurgevoel. Zijn markante contouren en de centrale markering van rood leder beklemtonen de aparte autosportlook nog meer.

BMW CONNECTED DRIVE SERVICES & APPS.

Innovatieve technologieën en diensten voor de BMW 5 Reeks Touring.

In de BMW ConnectedDrive Store vindt u heel wat innovatieve apps en digitale services die u met uw BMW 5 Reeks Touring en de wereld verbinden. Klik op de knop hieronder en u krijgt een overzicht van het ruime aanbod van BMW ConnectedDrive. Ontdek praktische services zoals de realtime-verkeersdienst Real Time Traffic Information of de Remote Services, waarmee u functies van uw BMW vanop afstand via de smartphone kunt bedienen. Kom te weten welke BMW ConnectedDrive diensten beschikbaar zijn voor uw wagen en welke u kunt verlengen. Uw voordeel: ook als u al een BMW bezit, kunt u gemakkelijk achteraf services en apps in de BMW ConnectedDrive Store boeken.

Meer lezen

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW 530e Touring
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 1,5-1,9
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 35-44
  Stroomverbruik gecombineerd in kWh/100 km: 17,1-18,6

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden werden op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.