BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 Sophistograu zijaanzicht

THE 5

BMW 5 REEKS TOURING: MODELLEN & UITRUSTINGEN

Pas de BMW 5 Reeks Touring aan uw persoonlijke wensen aan. U hebt de keuze uit tal van aantrekkelijke designuitrustingen, motoren, rijdynamiekkenmerken, rijhulpsystemen en digitale services.

Meer lezen
THE 5BMW 5 REEKS TOURING: MODELLEN & UITRUSTINGEN

MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

BMW 5 Reeks Touring

De BMW 5 Reeks Touring maakt indruk in de basisuitrusting door zijn veelzijdigheid en diverse functionele voorzieningen die het comfort en de veiligheid verbeteren.

BMW 5 Reeks Touring 530i G31 2020 basisuitrusting in Sophistograu

De BMW 5 Reeks Touring maakt indruk in de basisuitrusting door zijn veelzijdigheid en diverse functionele voorzieningen die het comfort en de veiligheid verbeteren.

 • Exterieur

 • Interieur

Luxury Line

De Luxury Line toont de wagen van zijn elegante zijde. Edele designelementen uit hoogglanzend chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. Deze stijlvolle indruk wordt in het interieur voortgezet. Een eersteklas lederen bekleding en hoogwaardige decoratieve lijsten vervolledigen het luxueuze karakter.

BMW 5 Reeks Touring 530i G31 2020 Luxury Line in Mineralweiß

De Luxury Line toont de wagen van zijn elegante zijde. Edele designelementen uit hoogglanzend chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. Deze stijlvolle indruk wordt in het interieur voortgezet. Een eersteklas lederen bekleding en hoogwaardige decoratieve lijsten vervolledigen het luxueuze karakter.

 • Exterieur

 • Interieur

M Sportpakket

Het M Sportpakket verleent de wagen een nog sportievere uitstraling. Naast een door vele details aangescherpt uiterlijk in exterieur en interieur zorgt het M Sportpakket voor een stijging van het rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld de M sportophanging en het M aerodynamicapakket de dynamische rijkwaliteiten voelbaar.

BMW 5 Reeks Touring 530e G31 2020 M Sportpakket in Tansanitblau II metallic

Het M Sportpakket verleent de wagen een nog sportievere uitstraling. Naast een door vele details aangescherpt uiterlijk in exterieur en interieur zorgt het M Sportpakket voor een stijging van het rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld de M sportophanging en het M aerodynamicapakket de dynamische rijkwaliteiten voelbaar.

 • Exterieur

 • Interieur

DE BMW 5 REEKS TOURING PLUG-IN-HYBRIDEMODELLEN BMW 520e, BMW 530e EN BMW 530e xDRIVE.

Ontdek de voordelen en technische highlights van de BMW 520e, BMW 530e en BMW 530e xDrive Touring met innovatieve hybrideaandrijving.

Het beste uit twee werelden: met de BMW 5 Reeks Touring plug-in-hybridemodellen BMW 520e, BMW 530e en BMW 530e xDrive ervaart u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de talrijke voordelen van deze innovatieve hybride wagens van BMW en kom meer te weten over het aandrijfconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en praktische digitale diensten van BMW ConnectedDrive.

Plug-in-hybride BMW 5 Reeks Touring 2021 G31 vooraanzicht ladend met model
Plug-in-hybride BMW 5 Reeks Touring 2021 G31 driekwart zijaanzicht ladend met model

De plug-in-hybridetechnologie van de BMW 5 Reeks Touring.

Twee in perfecte harmonie: de BMW 5 Reeks Touring plug-in-hybrides BMW 520e, BMW 530e en BMW 530e xDrive combineren de elektrische aandrijftechnologie BMW eDrive met een krachtige BMW verbrandingsmotor. Samen creëren de beide aandrijfeenheden een rijervaring die optimale efficiëntie met maximaal rijplezier combineert – afhankelijk van de rijmodus lokaal emissievrij en vrijwel geluidloos of met een meeslepend krachtig koppel en voldoende reserves voor langere afstanden. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive zorgt bovendien bij de BMW 530e xDrive Touring voor optimale dynamiek en tractie. Ook de zogenaamde recuperatie levert een waardevolle bijdrage aan de efficiënte rijervaring. Tijdens het remmen wordt bewegingsenergie in elektrische energie omgezet en in de accu opgeslagen.
BMW elektromobiliteit ontdekken
Plug-in-hybride BMW 5 Reeks Touring 2021 G31 driekwart vooraanzicht rijdend op weg

Aandrijfmodi van de BMW 5 Reeks Touring plug-in-hybrides.

Zuiver elektrisch en emissievrij op weg naar het werk of krachtig en dynamisch en met voldoende rijbereik op weekendtrip – de BMW 5 Reeks Touring hybride wagens BMW 520e, BMW 530e en BMW 530e xDrive laten alle mogelijkheden voor u open. Profiteer van intelligente rijmodi die voor elke situatie het optimale samenspel van verbrandings- en elektromotor verzekeren – en ervaar de fascinatie van een toekomstgerichte technologie en een unieke rijervaring.
BMW elektromobiliteit ontdekken
Plug-in-hybride BMW 5 Reeks Touring 2021 G31 zijaanzicht ladend met model

Het laden van de BMW 5 Reeks Touring plug-in-hybrides.

Thuis of onderweg: BMW Charging biedt u oplossingen op maat voor het opladen van uw BMW 5 Reeks Touring met hybrideaandrijving. Naast de standaard laadkabel voor het huishoudelijk stopcontact kunt u met de BMW Wallbox ook bijzonder comfortabel, veilig en snel opladen. De Smart Wallbox van onze partner biedt bijkomende diensten voor intelligent laden. De installatieservice garandeert een probleemloze en correcte installatie van de wallboxen. Voor maximale flexibiliteit bij het opladen thuis is er de Flexible Fast Charger waarmee u uw BMW plug-in-hybride via verschillende adapters aan elk huishoudelijk of industrieel stopcontact kunt opladen. Bij de levering van de BMW 5 Reeks Touring plug-in-hybrides hoort naast de standaardlaadkabel ook de laadkabel (modus 3) voor publiek laden en de BMW Charging Card, die u aantrekkelijke voorwaarden voor publiek laden biedt*. De laadduur (0–100%) van de BMW 5 Reeks Touring modellen BMW 520e, BMW 530e en BMW 530e xDrive bedraagt bij 3,7 kWh laadvermogen (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, openbare laadstations) ca. 3,6 uur en bij 2,3 kWh laadvermogen (huishoudelijk stopcontact) ca. 6,0 uur. * marktspecifiek aanbod
Ontdek meer over opladen
Plug-in-hybride BMW 5 Reeks Touring 2021 G31 navigatiesysteem close-up

Digitale diensten voor de BMW 5 Reeks Touring plug-in-hybrides.

Haal het meeste uit elke gereden meter: BMW biedt u innovatieve digitale diensten die uw dagelijks leven met uw BMW 520e, BMW 530e of BMW 530e xDrive Touring nog eenvoudiger en comfortabeler maken. BMW Connected Charging toont u trefzeker de dichtstbijzijnde openbare laadstations op uw route en levert meer gedetailleerde informatie, zoals welke laadpaal vrij is, welke kosten er ontstaan en waar in de buurt u de laadtijd optimaal kunt benutten. Met de My BMW App hebt u altijd volledige transparantie over de laadstatus en de laatste laadcycli. U wordt bijvoorbeeld met een pushbericht op de hoogte gebracht zodra uw wagen volledig opgeladen is. Andere digitale diensten zoals de BMW Intelligent Personal Assistant of smartphone-integratie maken uw dagelijkse mobiliteit nog gemakkelijker – voor ontspannen rijplezier in uw BMW 5 Reeks Touring met plug-in-hybrideaandrijving.
BMW elektromobiliteit ontdekken

BMW 530e TOURING.

De innovatieve en efficiënte plug-in-hybride van de BMW 5 Reeks Touring.

Uiterst vooruitstrevend en maximaal functioneel. De eerste BMW 5 Reeks Touring plug-in-hybride overtuigt dankzij de combinatie van een krachtige benzinemotor, hoogspanningsaccu en een elektromotor met BMW eDrive-technologie met indrukwekkende prestaties bij een tegelijk verlaagd brandstofverbruik en gereduceerde CO2-emissies. De Charging Assistant en het intelligente energiebeheer van BMW ConnectedDrive ondersteunen u bij het opladen en het lage energieverbruik. BMW Connected Charging garandeert extra voordelen voor de bestuurder van de efficiënte businesstouring.

BMW 530e plug-in-hybride G31 motor

BMW 530e.

De innovatieve plug-in-hybrideaandrijving combineert een zuinige verbrandingsmotor en een krachtige elektromotor. Het bijzonder grote systeemvermogen dat daaruit ontstaat biedt u het comfortabele rijbereik van een verbrandingsmotor en tegelijk de mogelijkheid om lokaal emissievrij te rijden.
Intelligent energiebeheer BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

Intelligent energiebeheer.

Het intelligente energiebeheer is een van de steunpilaren van het BMW eDrive concept. Dit systeem coördineert de wisselwerking tussen alle BMW aandrijfcomponenten en de elektromotor om optimale efficiëntie met een uitstekende rijdynamiek te combineren.
BMW Charging BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

BMW Charging.

BMW Charging zorgt ervoor dat bestuurders van elektrische wagens eenvoudig en comfortabel openbare laadstations in binnen- en buitenland kunnen vinden, gebruiken en betalen. De laadstations van het steeds dichtere netwerk worden in het navigatiesysteem, via de app en online op de website aangegeven.
BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 driekwart vooraanzicht in eDrive Zone rijdend op brug

eDrive Zones.

BMW stelt zich elke dag tot taak om een stap dichter bij de mobiliteit van morgen te komen. Met innovatieve digitale diensten zoals de BMW eDrive Zones en het bonusprogramma BMW Points, die in de loop van 2020 beschikbaar zullen zijn, werken we eraan om innovatieve wegen in te slaan. Zo halen we nog meer uit elke meter van uw efficiënte rit.
Connected Charging BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

BMW Maps - Connected Charging.

Met de services van Connected Charging haalt u het beste uit het elektrische rijbereik van uw plug-in-hybridemodel. Al vanaf de planning van uw rit toont het systeem klaar en duidelijk de dichtstbijzijnde openbare laadstations op uw route en informeert het u op voorhand over de beschikbaarheid ervan en de aangeboden types laadstroom.

ELEKTROMOBILITEIT.

Wilt u meer te weten komen over het toekomstgerichte mobiliteitsconcept van BMW en u over uw persoonlijke voordelen en mogelijkheden informeren? Hier vindt u informatie over de onderwerpen elektrische mobiliteit, plug-in-hybrides, BMW i, opladen, rijbereik en veel meer.

Meer lezen

DE RIJDYNAMIEK EN EFFICIËNTIE VAN DE BMW 5 REEKS TOURING.

Overzicht van de aandrijf- en ophangingsonderdelen.

Alle instellingen op rijplezier. Van de bijzonder zuinige 4-cilinder dieselmotor tot de krachtige, koppelrijke 6-cilinder benzinemotor: de BMW 5 Reeks Touring is in elk geval sportief onderweg. Met perfect afgestemde aandrijvings- en ophangingstechnologieën zoals de adaptieve ophanging, Integral Active Steering of de intelligente vierwielaandrijving xDrive zijn optimale tractie en maximaal rijplezier gegarandeerd.

BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Superieure kracht, een zijdezachte loop en een fascinerend geluid kenmerken de BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor uit de nieuwe generatie van de BMW EfficientDynamics motorenfamilie. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll-turbocompressor levert hij 245 kW (333 pk).
BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor.

De BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotoren van 2,0 liter van de nieuwe generatie maken een temperamentvolle krachtontplooiing en een spontaan reactievermogen mogelijk, al in het lage toerentalbereik. Dankzij turbocompressietechnologie met variabele turbinegeometrie en directe injectie met Common Rail zijn ze al even zuinig als emissiearm.
BMW xDrive BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

xDrive.

De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.
Integral Active Steering BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 driekwart voorkant weergave in beweging

Integral Active Steering.

Integral Active Steering combineert een stuurhoekafhankelijke overbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Bij lage snelheden draaien de achterwielen in de tegengestelde richting, zodat de wagen nog wendbaarder en soepeler wordt. Vanaf ongeveer 60 tot 80 km/u draaien de achterwielen met de voorwielen mee om de rijstabiliteit en het comfort te verhogen.
Adaptieve ophanging BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 close-up start-/stopknop

Adaptieve ophanging.

Met de adaptieve ophanging kunnen de eigenschappen van de schokdempers steeds ideaal aan de heersende rijsituatie worden aangepast, het rolcomfort van de wagen worden verhoogd en bovendien de rijdynamiek worden verbeterd. Behalve de standaardinstelling COMFORT voor een hoog rijcomfort kan ook het programma SPORT worden ingeschakeld voor een sportieve afstelling van de schokdempers.
Luchtvering met hoogteregeling op de achteras BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

Luchtvering met hoogteregeling op de achteras.

De luchtvering met hoogteregeling op de achteras garandeert een ononderbroken rijcomfort ongeacht de belading. De bodemvrijheid van de wagen blijft ook bij zware belading steeds gelijk en draagt zo tegelijkertijd bij tot de hoge rijveiligheid.
Mild Hybrid-technologie BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 chassis

Mild Hybrid-technologie.

De Mild Hybrid-technologie dient om kinetische energie bij het remmen te recupereren en ondersteunt de verbrandingsmotor bij acceleraties. Daardoor vallen het verbruik en de emissies lager uit, terwijl u tegelijk van een dynamisch voordeel geniet. De Mild Hybrid-technologie zorgt er bovendien voor dat de Auto Start Stop functie nog sneller en comfortabeler werkt.

DESIGN EN FUNCTIONALITEIT VAN DE BMW 5 REEKS TOURING.

Designuitrustingen in het exterieur en het interieur.

Stijlvast de toekomst tegemoet: moderne uitrustingen en designhighlights zoals het BMW Laserlight en de LED-achterlichten onderstrepen het vooruitstrevende karakter van de BMW 5 Reeks Touring. Het luxueuze en functionele interieur zet met innovatieve technologieën en voorzieningen zoals het 12,3" grote Control Display of de sfeerverlichting het comfort en de elegantie van de businesstouring extra in de verf.

BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 zijwaarts stilstaand
Panoramisch doorschijnend schuifdak BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur

Panoramisch doorschijnend schuifdak.

Het panoramisch doorschijnend schuifdak zorgt geopend voor de aanvoer van veel frisse lucht en creëert ook gesloten een prettige sfeer met veel licht in het interieur. Het opent en sluit volledig automatisch met een druk op de knop of via de autosleutel en is uitgerust met schuif- en kantelfunctie, elektrisch zonnescherm en winddeflector.
Aanhangwagenkoppeling BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 close-up

Aanhangwagenkoppeling.

Aanhangwagenkoppeling met elektrisch wegklapbare bol is toegelaten voor sleeplasten tot 2.000 kg. Voor de stabilisatie remt de stabiliteitscontrole wanneer de aanhangwagen gevaarlijk begint te schommelen, de combinatie automatisch af. De elektrisch wegklapbare bol verdwijnt onder de achterschort en is niet zichtbaar.
Kofferruimtepakket BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

Kofferruimtepakket.

Het kofferruimtepakket vergroot de functionaliteit van de kofferruimte met een vrijwel traploze verstelling van de helling van de leuning incl. cargostand, sjorrails links en rechts met twee verschuifbare sjorogen, een spanband met kunststof frame in de zijbekleding rechts en een multifunctionele haak.
BMW Individual aerodynamische velgen 1001 I BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

BMW Individual aerodynamische velgen 1001 I.

BMW Individual aerodynamische velgen 1001 I Jetblack 3D geglansd met combinatie van verschillende bandentypes en runflat banden, glansgedraaid, vooraan 8 J x 2, banden 245/35 R 2, achteraan 9 J x 2, banden 275/3 R 2.
BMW nieren BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 close-up voorkant

Sierrooster vooraan.

Het grote eendelige sierrooster vooraan – ook bekend als BMW nieren – zorgt als designkenmerk voor een zeer opvallende en dynamische uitstraling van uw wagen. De kleuren van de verticale spijltjes en de ring errond variëren naargelang de uitrustingslijn.
BMW Laserlight BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 close-up voorkant

BMW Laserlight.

De BMW Laser lights schijnen in de laser-grootlichtstand met maximaal 650 m bijna tweemaal verder dan gewone koplampen. Door het betere zicht in het donker wordt zo de veiligheid aanzienlijk verhoogd. Blauwe accenten en het opschrift “BMW Laser” in de koplamp zetten bovendien het technologische karakter en de sportiviteit van de wagen in de verf.
LED-achterlichten BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 close-up achterkant

Achterlichten in LED-techniek.

De driedimensionale achterlichten in de voor het merk typische L-vorm en volledig in LED-techniek uitgevoerde plastische lichtblokken typeren de wagen ook in het donker als een BMW.
Zichtbare trapeziumvormige uitlaatpijpen BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 close-up achterkant

Uitlaatpijp, zichtbaar, trapeziumvormig.

Een zichtbare trapeziumvormige uitlaatpijp in chroom, aan de linker- en rechterkant.
BMW 5 Reeks Touring Individual G31 facelift 2020 driekwart voorkant stilstaand
BMW 5 Reeks Touring Individual G31 facelift 2020 driekwart voorkant stilstaand
BMW 5 Reeks Touring Individual G31 facelift 2020 driekwart voorkant stilstaand
Volleder BMW 5 Reeks Touring Individual G31 facelift 2020 interieur cockpit
Volleder BMW 5 Reeks Touring Individual G31 facelift 2020 interieur cockpit
Volleder BMW 5 Reeks Touring Individual G31 facelift 2020 interieur cockpit
Decoratieve lijsten BMW 5 Reeks Touring G31 Individual G31 facelift 2020 interieur cockpit
Decoratieve lijsten BMW 5 Reeks Touring G31 Individual G31 facelift 2020 interieur cockpit
Decoratieve lijsten BMW 5 Reeks Touring Individual G31 facelift 2020 interieur cockpit

DE BMW INDIVIDUAL COLLECTIE VAN DE BMW 5 REEKS TOURING.

Functionaliteit gekoppeld aan individualiteit. Met exclusieve en hoogwaardige BMW Individual uitrustingen zoals de imposante BMW Individual aerodynamische velgen 1001 I geeft u uw BMW 5 Reeks Touring nog meer onderscheidende kenmerken. Met de elegante BMW Individual koetswerkkleuren Aventurinrot, Tansanitblau en Alvitgrau past u het sportieve exterieur optimaal aan uw voorkeuren aan, terwijl edel volleder in de kleuren Caramel, Tartufo of Rauchweiß het interieur iets bijzonders verleent.

DE TECHNOLOGIEËN VAN DE BMW 5 REEKS TOURING.

Digitale services en intelligente rijhulpsystemen.

De BMW 5 Reeks Touring staat steeds tot uw dienst. Geavanceerde hulpsystemen en Connectivity-functies garanderen maximale veiligheid en comfort, terwijl innovatieve business- en entertainmentfuncties ontspannen en informeren. En dankzij de slimme digitale services blijft u onderweg altijd optimaal verbonden – voor een zorgeloze en ontspannen mobiliteit.

Informatiedisplay BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur cockpit
BMW Live Cockpit Professional BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur cockpit

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 12,3" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kunt u o.a. bedienen via de iDrive Touch Controller.
Connected Package Professional BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur cockpit

Connected Package Professional.

Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, smartphone-integratie incl. Apple CarPlay en Android Auto of toch In-Car Experiences? Waarom afzonderlijk bestellen als u ook alles kunt hebben? Met het Connected Package Professional krijgt u deze diensten van BMW ConnectedDrive.
BMW Maps BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur cockpit

BMW Maps - Connected Navigation.

BMW Maps – Connected Navigation blinkt uit door een zeer precieze schatting van de berekende aankomsttijd, een extreem snelle berekening van de routes en een vereenvoudigde invoer van de bestemming. Dat kan door middel van vrije tekstinvoer. De dynamische routeberekening via de cloud past de aanbeveling onmiddellijk aan eventuele veranderingen in de verkeerssituatie aan.
Smartphone-integratie BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur cockpit

Smartphone-integratie.

Wilt u in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de smartphone-integratie ondersteunt uw wagen Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding tussen smartphone en wagen. Daardoor kunt u in de wagen comfortabel gebruikmaken van vertrouwde functies en verschillende apps.
Connected Music BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur cockpit

Connected Music.

Luister naar uw lievelingsmuziek, waar u ook bent. Klassiek op de autoweg, jazz in het spitsuur en pop bij het cruisen. Met Connected Music streamt u onbeperkt en rechtstreeks via de in de wagen ingebouwde simkaart tot 30 miljoen songs via de BMW muziekpartner Spotify.
Bowers & Wilkins Diamond surround sound system BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur close-up deur

Bowers & Wilkins Diamond surround sound system.

Het Bowers & Wilkins Diamond surround sound system met twee diamant-tweeters biedt een uitstekende studiogeluidskwaliteit op alle zitplaatsen in de wagen. 16 doordacht geplaatste luidsprekers zorgen voor een fascinerende luisterervaring. De luidsprekers zijn verlicht, wat de uitstekende klankkwaliteit van het systeem visueel accentueert.
BMW Digital Key BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

BMW Digital Key.

Waarom de autosleutel insteken als u uw smartphone bij zich hebt? Met de Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u tot vijf personen met een iPhone* – voor zover compatibel – toegang tot uw BMW bieden. Vermogen en topsnelheid kunnen begrensd worden, bv. voor beginnende bestuurders. *De BMW Digital Key is enkel compatibel met bepaalde iPhones. Een lijst van de compatibele iPhones vindt u op bmw.com/digitalkey.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur cockpit

BMW Intelligent Personal Assistant.

Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert was? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Gebruik heel natuurlijke spraakcommando’s om talrijke voertuigfuncties te bedienen. Hij kan u ook onderwerpen over de wagen uitleggen en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
Remote Software Upgrade BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur cockpit

Remote Software Upgrade.

Altijd de meest recente softwareversie aan boord. Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date. U kunt de upgrades eenvoudig via de My BMW App of via de in de wagen ingebouwde simkaart downloaden en aansluitend installeren. Zo worden ook andere functies in uw BMW beschikbaar gemaakt.
Reversing Assistant BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur cockpit

Reversing Assistant.

De Reversing Assistant slaat bij vooruitrijden tot 35 km/u de laatste 50 m van de afgelegde weg op, om desgewenst bij het achteruitrijden dezelfde weg terug te rijden. U hoeft daarbij niet te sturen en kunt uw aandacht richten op de omgeving van de wagen.
Driving Assistant Pack Professional BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur cockpit

Driving Assistant Pack Professional.

Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritische of monotone verkeerssituaties. Naast de inhoud van het Driving Assistant Pack omvat het o.a. Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functies, noodstopassistent en Lane keeping assistant with active side collision protection.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW 530e Touring
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 1,5-1,9
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 35-44
  Stroomverbruik gecombineerd in kWh/100 km: 17,1-18,6

  BMW 530i Touring
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,5-7,4
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 148-169

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden werden op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.