BMW 3 Reeks Berline, bmw 3 reeks leasing aanbiedingen G20

ACCESSOIRES, SERVICES EN FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN VOOR DE BMW 3 REEKS BERLINE.

Omdat alleen het beste goed genoeg is.

Bij ons is uw BMW 3 Reeks Berline in goede handen. Met het uitgebreide assortiment originele BMW accessoires kunt u uw BMW een heel eigen accent geven – of creëert u met de BMW M Performance Parts een echt autosportgevoel tijdens elke rit. Om ervoor te zorgen dat u zich volledig op het rijplezier kunt concentreren, biedt het aantrekkelijke BMW serviceaanbod volledige bescherming rondom bij pech, evenals voor onderhoud en service. En met BMW Financial Services worden u aantrekkelijke en flexibele leaseconcepten en financieringsopties aangeboden, die uw behoeften en mogelijkheden vooropstellen.

Meer lezen
ACCESSOIRES, SERVICES EN FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN VOOR DE BMW 3 REEKS BERLINE.Omdat alleen het beste goed genoeg is.

DE BMW FINANCIAL SERVICES.

Rij vandaag al met uw droomwagen.

Uw nieuwe BMW is binnenkort van u. Alles wat u nu nodig hebt, is de perfecte financieringsformule met lease- en kredietmogelijkheden op maat:
BMW 3 Reeks Berline, BMW Select G20
BMW 3 Reeks Berline, BMW leasing G20
BMW 3 Reeks Berline, BMW financiering G20
BMW 3 Reeks Berline, BMW financiering G20

BMW SELECT FINANCIERING.

XX.XX €

Maximale flexibiliteit.

 • Individuele tarieven
 • Various end-of-contract options
 • Geen restwaarderisico
 • Decide about ownership at contractual end

BMW LEASING MET SERVICECOMPONENTEN.

XX.XX €

Volkomen zorgeloos.

 • Regelmatige, vaste betalingen
 • Verzekering, belastingen en onderhoud inbegrepen
 • Geen restwaarderisico

BMW BASISFINANCIERING.

XX.XX €

Ongecompliceerd & transparant.

 • Onbeperkt aantal kilometers
 • Eigendom aan het einde van het contract
 • Vaste maandelijkse betalingen
 • Mogelijkheid van financiering op lange termijn

BMW DOELFINANCIERING.

XX.XX €

Eenvoudig & comfortabel.

 • Onbeperkt aantal kilometers
 • Individuele maandelijkse betalingen
 • Flexibele aanbetaling
 • Herfinancieringsmogelijkheden

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

Een vertrouwd goed gevoel.

Alle BMW bestuurders genieten standaard van echt rijplezier. Voor uw speciale wensen zijn er de originele BMW accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die wat betreft kwaliteit, ontwerp en prestaties perfect op uw wagen zijn afgestemd en u een maximale meerwaarde bieden – wat uw plannen ook zijn.
BMW 3 Reeks Berline, BMW dakbox G20
BMW 3 Reeks Berline, BMW dakbox G20

BMW dakbox.

De moderne BMW dakbox in Schwarz met zijplaten van Titansilber heeft een inhoud van 420 liter en past op alle BMW dakdraagsystemen. Door het openingssysteem aan beide kanten met 3-voudige centrale vergrendeling aan beide kanten kan hij eenvoudig worden ingeladen en diefstalremmend worden afgesloten.
Naar het product
BMW 3 Reeks Berline, BMW M Performance 20" Y-spaak 795 M Bicolor G20

20" M Performance Y-spaak 795 M Bicolor.

De hoogwaardige M Performance 20" gesmede velgen, Y-spaak 795 M zijn in Bicolor Ferricgrau matt, glanzend gefreesd met M logo in kleur en gefreesd M Performance opschrift uitgevoerd. Complete RDC-zomerwielset met runflat banden; 8 J x 20 velgen met 225/35 R20 90Y XL RSC banden vooraan en 8,5 J x 20 velgen met 255/30 R20 92Y XL RSC banden achteraan.
Naar het product
BMW 3 Reeks Berline, BMW M Performance 20" kruisspaak 794 M Bicolor G20

20" M Performance kruisspaak 794 M Bicolor (Jet Black).

De hoogwaardige M Performance 20" gesmede velgen, kruisspaak 794 M zijn uitgevoerd in Jet Black, glansgedraaid met een M logo in kleur. Complete RDC-zomerwielset met runflat banden; 8 J x 20 velgen met 225/35 R20 90Y XL RSC banden vooraan en 8,5 J x 20 velgen met 255/30 R20 92Y XL RSC banden achteraan.
Naar het product
BMW 3 Reeks Berline, BMW Advanced Car Eye 2.0 G20

BMW Advanced Car Eye 2.0.

De BMW Advanced Car Eye 2.0 bestaat uit een uiterst gevoelige full-HD-camera die ook wanneer de wagen geparkeerd staat, de omgeving voor en achter de wagen in het oog houdt. Bij schokken en abnormale bewegingen buiten de wagen slaat de camera automatisch de situatie op om mogelijke ongevallen of (pogingen tot) inbraak vast te leggen.
Naar het product
BMW 3 Reeks Berline, Wireless Charging-station Universal G20

Wireless Charging-station Universal.

Draadloos opladen, altijd en overal: met het BMW draadloze oplaadstation Universal kan de smartphone gemakkelijk en efficiënt zonder kabels in de wagen worden opgeladen. De mobiele telefoon zit daarbij stabiel en veilig vast. Bijzonder slim: de geïntegreerde powerbank is afneembaar en maakt draadloos opladen zelfs buiten de wagen mogelijk.
Naar het product
BMW 3 Reeks Berline, Allweather-voetmatten vooraan G20

Allweather-voetmatten vooraan.

De slijtvaste BMW Allweather-voetmatten met precieze pasvorm, verhoogde rand en in aantrekkelijk design beschermen de voetruimte vooraan tegen vocht en vuil. De matten hebben een zwarte kleur en zijn voorzien van een hoogwaardige beugel in roestvrij staal.
Naar het product

BMW SERVICES.

Gewoon zorgeloos onderweg zijn.

BMW vormt ook in service de maatstaf en staat wanneer nodig altijd voor u klaar. Met BMW hulp bij pech en ongevallen zijn onze experts in geval van nood de klok rond beschikbaar – 365 dagen per jaar. Dankzij de innovatieve BMW Teleservices rapporteert uw BMW automatisch nodig onderhoud en storingen aan uw BMW Servicepartner, die vervolgens automatisch met u contact opneemt. Met de diensten van BMW Serenity worden deze en alle andere diensten financieel gedekt voor de periode van uw keuze. Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: met de vele diensten die BMW aanbiedt speelt u altijd op veilig.
BMW Serenity

BMW Serenity.

Gewoon alles loslaten en u concentreren op wat echt belangrijk is – echt rijplezier. Met BMW Serenity is dit voor u mogelijk. Want u hoeft slechts één keer te betalen, waarna alle inbegrepen service en onderhoud voor de periode van uw keuze gedekt zijn.
Lees er meer over
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken. De enige voorwaarde: u hebt uw wagen online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portaal en hebt een Servicepartner opgegeven. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
Lees er meer over
BMW hulp bij pech en ongevallen

BMW hulp bij pech en ongevallen.

De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Een telefoontje, en onze specialisten staan u met raad en daad bij, via de telefoon of indien nodig ter plaatse.
Lees er meer over

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Karakter tonen.

Nauwelijks op de weg laat de nieuwe BMW 3 Reeks Berline alles achter zich, zowel conventies als concurrenten. In combinatie met BMW M Performance Parts laat de ultieme sportberline nogmaals zien hoe hij zichzelf voortdurend opnieuw uitvindt.
BMW 3 Reeks Berline, M Performance Parts
BMW 3 Reeks Berline, M Performance sierrooster vooraan zwart

M Performance sierrooster vooraan zwart.

Sterk karakter: de sierstrips en hun omlijsting in Schwarz hochglänzend stralen kracht en doorzettingsvermogen uit. Voor een individueel voorkomen dat duidelijke trends zet.
Naar het product
BMW 3 Reeks Berline, M Performance achterspoiler Carbon

M Performance achterspoiler Carbon.

Expressief: de M Performance achterspoiler Carbon versterkt het hoogwaardige sportieve voorkomen van de wagen. Dankzij het hightech-materiaal carbon is hij extreem licht en toch zeer stevig. De achterspoiler zorgt voor optimale aerodynamische waarden en een nog sportiever rijgedrag.
Naar het product
BMW 3 Reeks Berline, M Performance frontsplitter Pro van carbon

M Performance frontsplitter Pro van carbon.

Krachtig statement maken: de M Performance frontsplitter Pro van 100 procent carbon zorgt voor sterk verbeterde aerodynamische waarden en brengt de mannelijke verschijning van de wagen bijzonder exclusief tot uiting. Individuele autosportlook die de meest veeleisenden tevreden stelt.
Naar het product
BMW 3 Reeks Berline, M Performance stuur

M Performance stuur.

Een stevig handvol argumenten: dankzij zijn handgrepen van Alcantara ligt het M Performance stuur bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een sportiever stuurgevoel. Zijn markante contouren en de centrale markering van rood leder beklemtonen de aparte autosportlook nog meer. Hierbij past M Performance stuurplaat van Carbon/Alcantara en M Performance schakelpaddles Carbon.
Naar het product
BMW 3 Reeks Berline, M Performance voetmatten

M Performance voetmatten.

Hoogwaardige look, uitstekende grip: de M Performance voetmatten verlenen de wagen ook in de voetruimte een individueel sportief karakter. Met M logo en M Performance opschrift. Een boord in lederlook met siernaad in contrasterende kleuren en een ingenaaide band in de M kleuren maken het hoogwaardige uiterlijk compleet.
Naar het product
BMW 3 Reeks Berline, M Performance interieurbekledingen Carbon/Alcantara

M Performance interieurbekledingen Carbon/Alcantara.

Tastbare betovering: de M Performance interieurbekledingen zijn van openporig carbon gemaakt. De speciale verwerkingsmethode geeft de sierlijsten niet alleen een bijzonder opvallende aanblik – de sierlijsten maken ook indruk met hun unieke gevoel. Voor een individuele autosportsfeer in het interieur van de wagen.
Naar het product

DE BMW CONNECTIVITY SERVICES.

Altijd een stapje vooruit.

Samen met de intelligente BMW ConnectedDrive Services zoals Real Time Traffic Information, Connected Music of de Remote Services bent u altijd verbonden met uw BMW en de wereld.
BMW 3 Reeks Berline, Remote Services

Remote Services.

Heb ik mijn wagen wel afgesloten, en waar staat hij nu ook weer precies? Met Remote Services kunt u uw wagen via de BMW Connected App rechtstreeks vanop afstand bedienen. Activeer het lichtsignaal, stel de binnentemperatuur in of vergrendel uw BMW van overal met de smartphone.
Naar het product
BMW 3 Reeks Berline, Real Time Traffic Information

Real Time Traffic Information.

Vakantietijd in de file verspillen? Met Real Time Traffic Information komt u sneller op uw bestemming. De dienst kent de actuele verkeerssituatie vrijwel in real time en berekent automatisch alternatieve routes. De extra functie lokale gevarenwaarschuwing waarschuwt u voor een slechte staat van de weg of ongevallen op uw route.
Naar het product
BMW 3 Reeks Berline, Connected Music

Connected Music.

Luister naar uw lievelingsmuziek, waar u ook bent. Klassiek op de autoweg, jazz in het spitsuur en pop bij het cruisen. Met Connected Music streamt u onbeperkt en rechtstreeks via de in de wagen ingebouwde simkaart tot 30 miljoen songs van de BMW muziekpartners Deezer en Napster.
Naar het product
BMW 3 Reeks Berline, Connected Package Professional

Connected Package Professional.

Concierge Service, Remote Services, Real Time Traffic Information of toch Apple CarPlay® voorbereiding? Waarom afzonderlijk bestellen als u ook alles samen kunt hebben? Met het Connected Package Professional kunt u deze diensten van BMW ConnectedDrive en andere diensten gratis uittesten.
Naar het product
BMW 3 Reeks Berline, Apple CarPlay® voorbereiding

Apple CarPlay® voorbereiding.

Wilt u in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding hebt u draadloos toegang tot telefoon, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Met de spraaktoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.
Naar het product
BMW 3 Reeks Berline, Map Update

Map Update.

Met de Map Update is onjuiste route-informatie verleden tijd, omdat de kaartinformatie van uw navigatiesysteem op twee manieren up-to-date kan worden gehouden. De automatische kaartupdate werkt het kaartmateriaal via het netwerk bij in uw huidige thuisland. Met de USB-kaartupdate kunt u handmatig een hele regio downloaden. Zo hebt u ook in het buitenland altijd de nieuwste kaartinformatie.
Naar het product

Ontdek nog meer BMW Mobility Services.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • Disclaimer reference invalid