BMW 2 Reeks Cabrio, driekwart vooraanzicht F23

BMW 2 REEKS CABRIO: MODELLEN & UITRUSTINGEN

Details en uitrustingen voor de BMW 2 Reeks Cabrio.

BMW 2 REEKS CABRIO: MODELLEN & UITRUSTINGENDetails en uitrustingen voor de BMW 2 Reeks Cabrio.

  STERKE STATEMENTS.

  Modellen en uitrustingen van de BMW 2 Reeks Cabrio.

  Model M Sport

  Het model M Sport verleent de wagen een nog sportievere uitstraling. Naast een door vele details aangescherpt uiterlijk in exterieur en interieur zorgt het model M Sport voor een stijging van het rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld de M sportophanging en het M aerodynamicapakket de dynamische rijkwaliteiten voelbaar.

  BMW 2 Reeks Cabrio Model M Sport F23

  Het model M Sport verleent de wagen een nog sportievere uitstraling. Naast een door vele details aangescherpt uiterlijk in exterieur en interieur zorgt het model M Sport voor een stijging van het rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld de M sportophanging en het M aerodynamicapakket de dynamische rijkwaliteiten voelbaar.

  • Exterieur

  • Interieur

  Model Sport

  Het model Sport geeft de wagen een nog dynamischer aanzien. Opvallende details in het exterieur en het interieur in Schwarz hochglänzend zorgen voor een bijzonder sportief voorkomen. De sportzetels voor bestuurder en voorpassagier bieden daarbij optimale steun.

  BMW 2 Reeks Cabrio Model Sport F23

  Het model Sport geeft de wagen een nog dynamischer aanzien. Opvallende details in het exterieur en het interieur in Schwarz hochglänzend zorgen voor een bijzonder sportief voorkomen. De sportzetels voor bestuurder en voorpassagier bieden daarbij optimale steun.

  • Exterieur

  • Interieur

  MEESLEPEND VANAF HET EERSTE MOMENT.

  Rijdynamiek & efficiëntie van de BMW 2 Reeks Cabrio.

  Voelbaar sportief, uiterst dynamisch. Krachtige aandrijfsystemen en de minutieus afgestelde ophanging creëren in de sportiefste cabrio van zijn klasse een unieke rijervaring onder de open hemel – onverstoorbaar, rebels, kernachtig. Bijzondere bijverschijnselen: sensationele acceleraties, uiterst precieze rijeigenschappen en nog meer efficiëntie dankzij talrijke BMW EfficientDynamics technologieën. Dat is vrijheid.
  BMW 2 Reeks Cabrio, rijdynamiek F23
  BMW 2 Reeks Cabrio adaptieve ophanging F23

  Adaptieve M ophanging.

  De adaptieve M ophanging kan steeds elektronisch gestuurd aan de wegomstandigheden en de rijsituatie worden aangepast. Bovendien kan de bestuurder de karakteristiek van de ophanging met de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die hij op dat moment verkiest – van comfortabel tot bijzonder sportief met uitgesproken wendbare rijeigenschappen.
  BMW 2 Reeks Cabrio, Variable Sport Steering F23

  Variable sport steering.

  De Variable Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een directer en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Het systeem reageert met verschillende stuuroverbrengingsverhoudingen op de stuurinslag. Het verbetert zo de wegligging bij een sportieve rijstijl en vermindert de stuurinspanning bij het parkeren en afslaan.
  BMW 2 Reeks Cabrio, Launch Control F23

  Launch Control.

  Launch Control is een functie van de 8-traps sportversnellingsbak Steptronic die een maximale acceleratie vanuit stilstand mogelijk maakt. Hiervoor wordt met de keuzehendel in de stand “S” de DTC-functie ingeschakeld (met de DSC-toets), en met de voet op de rem het gaspedaal volledig ingetrapt. Als de bestuurder de rem loslaat, accelereert de wagen maximaal tot aan de tractielimiet.
  BMW 2 Reeks Cabrio, motor F23

  BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor van 2,0 liter.

  De BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor van 2,0 liter van de nieuwste generatie garandeert maximaal rijplezier. Hij onderscheidt zich door een duidelijk temperamentvolle krachtontplooiing en een spontaan reactievermogen, al in het lage toerentalbereik, maar is tegelijk zuinig en schoon.
  BMW 2 Reeks Cabrio, 8-traps sportversnellingsbak Steptronic F23

  8-traps sportversnellingsbak Steptronic.

  De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de SPORT-modus en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor de best mogelijke prestaties.
  BMW 2 Reeks Cabrio, xDrive F23

  xDrive.

  De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.

  UITGESPROKEN GECONCENTREERD, IEDER MOMENT.

  Rijhulpsystemen in de BMW 2 Reeks Cabrio.

  De BMW 2 Reeks Cabrio doet er alles aan om u het rijden zo aangenaam mogelijk te maken. Intelligente rijhulpsystemen zorgen daarom voor veiligheid en comfort van een ongekend niveau.
  BMW 2 Reeks Cabrio, rijhulpsystemen F23
  BMW 2 Reeks Cabrio, Driving Assistant Pack F23

  Driving Assistant Pack.

  Het Driving Assistant Pack combineert de systemen Lane Departure Warning en botswaarschuwing. De bots- en personenwaarschuwing met City Braking Function waarschuwt tussen 10 en 60 km/u voor botsingen met voertuigen of voetgangers en remt in een noodgeval. Vanaf ong. 70 km/u waarschuwt Lane Departure Warning de bestuurder met een lichte trilling van het stuur wanneer de wagen ongewild de rijstrook verlaat.
  BMW 2 Reeks Cabrio, Active Cruise Control F23

  Active Cruise Control.

  De Active Cruise Control met Stop&Go functie incl. botswaarschuwing met afremfunctie houdt een vooraf door de bestuurder bepaalde gewenste snelheid en de afstand tot de voorligger aan. De wagen neemt het vertrekken en remmen over en de gekozen afstand wordt ook in langzaam rijdend verkeer en in files tot stilstand aangehouden.
  BMW 2 Reeks Cabrio, Speed Limit Info F23

  Speed Limit Info.

  De Speed Limit Info incl. No Passing Info registreert snelheidsbeperkingen en gegevens over een eventueel inhaalverbod en geeft die op het Info Display van de instrumentencombinatie weer.
  BMW 2 Reeks Cabrio, Park Assist F23

  Park Assist.

  Park Assist vergemakkelijkt het parkeren parallel met en dwars op de rijweg. Daartoe meet het systeem ook krappe parkeerplaatsen wanneer de wagen met een lage snelheid voorbijrijdt. Zodra een voldoende grote parkeerplaats is gevonden, neemt Park Assist het sturen over en moet de bestuurder bij het parkeren alleen maar de juiste versnelling inschakelen en gas geven of remmen.

  EENVOUDIG NETWERKEN.

  Connectiviteit in de BMW 2 Reeks Cabrio.

  Geniet van de onweerstaanbare vrijheid om onderweg naadloos verbonden te zijn – in de BMW 2 Reeks Cabrio. Het nieuwe bedieningsconcept spreekt aan met duidelijk ingedeelde functies, een intuïtieve bediening en digitale diensten, die het interieur in een indrukwekkende comfortzone herscheppen.
  BMW 2 Reeks Cabrio, connectiviteit F23
  BMW 2 Reeks Cabrio, telefonie met draadloos laden F23

  Telefonie met draadloos laden.

  De telefonie met draadloos laden omvat een oplaadhouder met draadloze laadfunctie en extra USB-aansluitingen. Een dakantenne zorgt voor een betere mobiele ontvangst. Met Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijkertijd verbonden worden. Daarbij komen nog Bluetooth Office en WiFi-hotspotvoorbereiding.
  Lees er meer over
  BMW 2 Reeks Cabrio, Online Entertainment F23

  Online Entertainment.

  Luister naar uw lievelingsmuziek, waar u ook bent. Klassiek op de autoweg, jazz in het spitsuur en pop bij het cruisen. Met Online Entertainment streamt u onbeperkt en rechtstreeks via de in de wagen ingebouwde simkaart tot 30 miljoen songs van de BMW muziekpartners Deezer en Napster.
  Lees er meer over
  BMW 2 Reeks Cabrio, Apple CarPlay® F23

  Apple CarPlay®.

  Wilt u in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding hebt u draadloos toegang tot telefoon, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Met de spraaktoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.
  Lees er meer over
  BMW 2 Reeks Cabrio, Concierge Service F23

  Concierge Service.

  Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? De Concierge Service staat onderweg voor u klaar en helpt u met een druk op een knop bij alle vragen. Voor reservaties in een restaurant, hotel of bioscoop. Zelfs ermee betalen is mogelijk. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig hebt, de Concierge Service is er voor u.
  Lees er meer over
  BMW 2 Reeks Cabrio, technische gegevens F23

  DE BMW 2 REEKS CABRIO.

  Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • BMW 230i Cabrio
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,6-8,0
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 173-183

   De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

   Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

   De waarden zijn op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.