ORIGINELE NIEUWE BMW ONDERDELEN.

  Zodat uw BMW een BMW blijft.

  Uw BMW levert dag na dag topprestaties en voor de volle functionaliteit is de samenwerking van alle onderdelen belangrijk. Kies daarom voor originele BMW onderdelen: perfecte prestaties kunnen enkel worden bereikt door de precieze afstemming van alle onderdelen van elk individueel BMW model. Zo krijgt u topkwaliteit en optimale veiligheid.

  Meer lezen

  ORIGINELE NIEUWE BMW ONDERDELEN IN ÉÉN OOGOPSLAG.

  Origineel BMW uitlaatsysteem

  Origineel BMW uitlaatsysteem

  Een krachtige motor hoort bij rijplezier. Motorlawaai en schadelijke stoffen niet. Originele BMW uitlaatsystemen zorgen bij verminderd gewicht voor een stijging van het motorvermogen en een daling van het verbruik. Bovendien reduceren ze de schadelijke bestanddelen van de uitlaatgassen met circa 90 procent. De typische en voor elk BMW model unieke BMW sound die even discreet als dynamisch is, blijft volledig behouden

  Meer lezen
  Originele BMW koppeling

  Originele BMW koppeling

  Heel het jaar door echt rijplezier: een originele BMW koppeling heeft een gemiddelde levensduur van ongeveer 120 000 km. Maar ook hierna beperkt de slijtage zich tot 1,5 millimeter aan elke kant. Omwille van zijn hydraulische werking, heeft de originele BMW koppeling geen onderhoud nodig tijdens het interval. Dankzij zijn precieze bewerking, verdraagt dit originele BMW onderdeel zonder problemen temperaturen die wel 150° Celsius kunnen bereiken. Zo staat niets u nog in de weg om sportieve en dynamische sensaties te ervaren op lange afstanden.

  Meer lezen
  Originele BMW remmen

  Originele BMW remmen

  In kritische omstandigheden telt elke centimeter. Daarom zijn de originele BMW remmen individueel afgestemd op de modelspecifieke samenwerking van invloedrijke factoren als aerodynamica, ABS, het koetswerk, het chassis en de motor. Speciale materiaalcomposities zijn berekend op maximale remprestaties en een lange levensduur. Tijdens uitgebreide tests en simulaties worden de originele BMW onderdelen steeds weer opnieuw op de proef gesteld. Zodat u erop kunt vertrouwen, ook wanneer het erop aankomt.

  Meer lezen
  Originele BMW schokdempers

  Originele BMW schokdempers

  BMW kiest voor de schokdempers voor een ingewikkelde dubbele buisconstructie met gasdruk. De schokdempers zijn nauwkeurig afgestemd op het motorvermogen en onderscheiden zich door een verbeterd rijcomfort, een fijngevoeligere respons en verminderde geluidsemissies. Ook in extreme omstandigheden is een stabiele werking gewaarborgd: zelfs tussen -40 en +100 graden Celsius kunt u rekenen op het comfort en voldoende veiligheidsreserves van deze originele BMW onderdelen bij koude en hitte.

  Meer lezen
  Originele BMW voorruit

  Originele BMW voorruit

  Laat u door niets afleiden in het verkeer. De originele BMW voorruit garandeert het best mogelijke zicht en een optimale werking van de betrokken rijhulpsystemen. Dankzij haar perfecte pasvorm sluit de voorruit volledig waterdicht en tochtvrij af. De vloeiende welving zorgt ervoor dat de ruitenwissers bij elke beweging een maximale hoeveelheid water afvoeren. Alleen op die manier wordt gegarandeerd dat alle technische elementen die in de voorruit zijn geïntegreerd, van regensensoren tot het BMW Head-Up Display, volledig functioneel blijven.

  Meer lezen

  BMW RUILONDERDELEN.

  Zo goed als nieuw, alleen goedkoper.

  De basisidee is de herwerking. Tot 60 procent van alle ruilonderdelen kunnen aan het einde van hun vastgelegde levensduur worden hergebruikt. Elk ruilonderdeel wordt daarbij onderworpen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als een nieuw BMW onderdeel en de garantie ervan bedraagt 24 maanden. Alle delen die niet onmiddellijk herwerkt kunnen worden, worden tot 95 procent gerecycleerd. Een rekening die niet alleen het milieu ten goede komt, maar ook uw portemonnee: BMW ruilonderdelen zijn tot 50 procent goedkoper dan nieuwe onderdelen.

  Opgelet: In het kader van aanpassingen aan de stock kan het bij de levering en verkoop van een REMAN-onderdeel/ruilonderdeel tot nader order ook gaan om een nieuw onderdeel.

  Meer lezen

  BMW RUILONDERDELEN IN ÉÉN OOGOPSLAG.

  Originele BMW alternator

  Originele BMW alternator

  Compact, licht en bijzonder krachtig: een originele BMW alternator is een echte elektriciteitscentrale: bestand tegen een 80-voudige zwaartekrachtversnelling, volkomen stabiel tot voltages van maar liefst 350 volt en dankzij zijn kwalitatief hoogwaardige constructie een bijzonder lange levensduur. Elke originele BMW alternator voldoet exact aan de vermogensspecificaties van een BMW en is dankzij zijn solide bouwwijze het ideale ruilonderdeel met dezelfde kwaliteits- en prestatiekenmerken als een nieuw onderdeel.

  Meer lezen
  Originele BMW startmotor

  Originele BMW startmotor

  Tot 50.000 keer starten zonder onderhoud en met het oog op een lager brandstofverbruik speciaal afgestemd op het betreffende motortype en ook in extreme omstandigheden geschikt voor gebruik: originele BMW startmotoren kunnen in slechts één woord worden samengevat: betrouwbaar. Ze zijn bestand tegen temperaturen van -40 tot +100 graden Celsius en door hun constructie optimaal beschermd tegen corrosie en vervuiling en vervaardigd uit hoogwaardige materialen.

  Meer lezen
  Originele BMW waterpomp

  Originele BMW waterpomp

  Een actieve bijdrage aan het waardebehoud van andere motoronderdelen: originele waterpompen van BMW blijven ook onder extreme temperaturen absoluut betrouwbaar functioneren. Ze zijn exact afgestemd op elke specifieke BMW motor, met precisie vervaardigd, intensief getest en onderscheiden zich vooral door een lange levensduur. Zelfs bij 7.000 t/min en na 100 uur in duurtests verliezen zij niet meer dan 12 gram water. U kent een oververhitte motor dus enkel omdat u er misschien een bent voorbijgereden.

  Meer lezen
  BMW automatische versnellingsbak

  Originele BMW automatische versnellingsbak

  Sportieve prestaties op het allerhoogste niveau: originele BMW automatische versnellingsbakken zijn altijd volgens de laatste stand van de techniek en overtuigen dankzij de optimale spreiding van de versnellingen door hun beter acceleratievermogen. Bij het wegrijden hebben ze een hoger koppel dan de handgeschakelde versies. Alle componenten zijn perfect op elkaar afgestemd, omdat dat juist de sleutel is tot de voor BMW typische rijdynamiek. En niet te vergeten, vooraleer ze worden vrijgegeven voor serieproductie, werden ze één miljoen kilometer getest. Hoe ver wilt u rijden?

  Meer lezen