BMW lente- en zomeraccessoires BMW wagens voor meer en berglandschap

“AAN DE ZONNIGE KANT VAN HET LEVEN.”

Originele BMW Accessoires voor lente en zomer.

“AAN DE ZONNIGE KANT VAN HET LEVEN.”Originele BMW Accessoires voor lente en zomer.

  Maak er uw zomer van. Met originele BMW Accessoires, Zomerwielen en -banden, de BMW Service en BMW Charging.

  De zomer is er, en met het zonnige weer ontstaan er nieuwe mogelijkheden om het landschap te verkennen. Het wacht alleen maar op u om ontdekt te worden. Geniet van de bochten van de weg, de frisse lucht en de blik op het landschap met de originele BMW Accessoires. Voor een optimale rijervaring zorgen de BMW Velgen en banden, die u samen met de BMW Service en BMW Charging veilig naar uw zomerbestemmingen leiden. Want van elk moment in de zomer moet u zonder onderbreking met volle teugen genieten, zodat het uw zomer wordt.

  Meer lezen

  ORIGINELE BMW ZOMERACCESSOIRES.

  “Wij zijn altijd klaar voor de zon.”

  Als u er uw zomer van wilt maken, moet u goed voorbereid zijn. Plan uw reis en zorg voor voldoende opbergruimte voor de uitrusting van uw favoriete zomeractiviteit. Geniet van onze ruime keuze aan originele BMW Accessoires voor interieur en exterieur, zodat uw BMW perfect bij uw zomervakantie past.  

  BMW lente- en zomeraccessoires man zit in een BMW met geopende deur
  BMW lente- en zomeraccessoires BMW Allweather-voetmatten vooraan

  BMW Allweather-Vloermatten vooraan.

  De slijtvaste BMW Allweather-Vloermatten met precieze pasvorm, verhoogde rand en aantrekkelijk design beschermen de voetruimte vooraan tegen vocht en vuil. De matten hebben een zwarte kleur en zijn voorzien van een hoogwaardige beugel in roestvrij staal.

  Meer informatie
  BMW lente- en zomeraccessoires BMW Safety Case voor 11" Apple iPad Pro™ voor Travel & Comfort System

  BMW Safety Case voor 11" Apple iPad Pro™ voor Travel & Comfort System.

  De BMW Safety Case biedt optimale bescherming voor alle 11" Apple iPad™ Pro tablets. De zwarte siliconenhoes beschermt de tablet betrouwbaar tegen krassen en schokken, en in combinatie met de meegeleverde displayfolie ook tegen spatwater. Met de afzonderlijk verkrijgbare universele houder van het Travel & Comfort System is een flexibele, comfortabele en crashveilige bevestiging in de wagen mogelijk. *Ook beschikbaar voor 7,9" Apple iPad mini 4, 10,5" Apple iPad Pro, 9,7" Apple iPad Air 1, 9,7" Apple iPad Air 2, 9,7" Apple iPad Pro, 9,7" Samsung Galaxy Tab A, 9,7" Samsung Galaxy Tab S2.
  Meer informatie
  BMW kleerhanger voor Travel & Comfort System

  BMW Kleerhanger voor Travel & Comfort System.

  De BMW Kleerhanger biedt de mogelijkheid om kledingstukken tegen de achterkant van de rugleuning op te hangen. Met de steekkoppeling kan hij eenvoudig en crashbestendig aan de apart verkrijgbare basisdrager of aan de extra uitrusting "Travel & Comfort" bevestigd worden. Dankzij de hotelfunctie (klassieke kleerhanger) kan hij ook buiten de wagen gebruikt worden.

  Meer informatie
  BMW lente- en zomeraccessoires BMW vormmat voor de BMW Bagageruimtemat

  BMW Vormmat voor de BMW Bagageruimtemat.

  De precies passende BMW Vormmat voor de BMW Bagageruimtemat beschermt de BMW Bagageruimtemat effectief tegen vuil en vocht. Daarvoor zorgen de hoge, rondomlopende rand en de uitstekende kwaliteit van het slijtvaste, waterafstotende antislipmateriaal. De mat heeft een mooi design in Schwarz en past perfect in het interieur van de BMW Bagageruimtemat. Een hoogwaardige beugel in roestvrij staal met BMW Logo vormt een extra blikvanger. De vormmat onderstreept het individuele karakter van de wagen en is visueel perfect afgestemd op de afzonderlijk verkrijgbare BMW Allweather-Vloermatten.

  Meer informatie
  BMW lente- en zomeraccessoires BMW dakbox 420 Schwarz/Titansilber

  BMW Dakbox 420L.

  De moderne, afsluitbare BMW Dakbox in Schwarz biedt 420 liter extra opbergruimte. De ruim bemeten dakbox kan eenvoudig op de dakdrager gemonteerd worden en past op alle BMW Dakdraagsystemen. Zijn behuizing is gemaakt van uiterst schokbestendig, UV-gestabiliseerd ABS. Dankzij het openingssysteem aan beide kanten, dat telkens met 3-voudige centrale vergrendeling uitgerust is, kan de box eenvoudig worden ingeladen en diefstalremmend worden afgesloten. De dakbox weegt 19 kg en voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van BMW wat betreft crashveiligheid, bedrijfszekerheid en levensduur.

  Meer informatie
  BMW lente- en zomeraccessoires BMW dakdrager

  BMW Dakdrager.

  Het multifunctionele dakdraagsysteem is geschikt voor alle BMW Dakdragers en dakboxen. Het kan heel eenvoudig en veilig worden gemonteerd en beantwoordt met zijn stevige constructie en zijn tegen diefstal beveiligd sluitsysteem aan de strengste eisen voor kwaliteit en veiligheid. Dankzij het specifieke BMW design is de dakdrager ook visueel perfect op de wagen afgestemd.

  Meer informatie
  BMW lente- en zomeraccessoires BMW Pro 2.0 fietsdrager

  BMW Pro 2.0 fietsdrager

  De BMW Pro 2.0 fietsdrager is ontwikkeld om twee fietsen/e-bikes veilig op de bol van een BMW Aanhangwagenkoppeling te kunnen vervoeren. Het lichte maar stabiele draagsysteem met zijn constructie van aluminium en staal kan tot 60 kg belast worden en biedt plaats aan fietsen met een asafstand tot 130 cm. De fietsdrager overtuigt dankzij de bedieningsmogelijkheid met één hand van het bolsysteem, afneembare draagarmen en een snelspansysteem met bijzonder eenvoudige bediening. De neerklapfunctie van de achterdrager zorgt steeds voor een eenvoudige toegang tot de bagageruimte. Tegelijkertijd voldoet de Pro 2.0 fietsdrager achteraan aan de hoogste veiligheidsvereisten en kan hij compact samengevouwen worden als hij niet gebruikt wordt. Een uitbreiding van de drager tot drie fietsen en een transporttas zijn eveneens verkrijgbaar. Zo is deze fietsdrager de perfecte begeleider voor bijvoorbeeld vakanties of uitstapjes met uw BMW.

  Meer informatie
  BMW lente- en zomeraccessoires BMW uitbreidingsset 3de fiets voor Pro 2.0 fietsdrager

  BMW Uitbreidingsset 3de fiets voor Pro 2.0 fietsdrager.

  De BMW Uitbreidingsset is een aanvulling op de Pro 2.0 fietsdrager voor de aanhangwagenkoppeling en maakt het mogelijk om een derde fiets mee te nemen. Het transportsysteem bestaat uit een extra fietsrail en een draagarm die het frame van de tweede en derde fiets verbindt.

  Meer informatie
  BMW lente- en zomeraccessoires BMW adapterkabel voor Apple iPhone/iPod™

  BMW Adapterkabel voor Apple iPhone/iPod™.

  De stabiele BMW Adapterkabel met volledig metalen stekkers maakt individueel muziekgenot in de wagen tastbaar. De kabel kan worden gebruikt om compatibele Apple iPod™- of iPhone™-toestellen in de wagen te integreren en tegelijk op te laden. Zo kan met de USB-adapter muziek die op de toestellen beschikbaar is heel eenvoudig via de autoluidsprekers worden weergegeven. De externe audiobronnen bedient u via de iDrive Controller, het multifunctionele stuur of de radio.

  Meer informatie
  BMW lente- en zomeraccessoires BMW Advanced Car Eye 3.0

  BMW Advanced Car Eye 3.0.

  De BMW Advanced Car Eye 3.0 bestaat uit een hoogwaardige QHD-camera die ook wanneer de wagen geparkeerd staat, de omgeving voor de wagen in het oog houdt. Bij schokken buiten de wagen slaat het systeem automatisch de gebeurtenis op om mogelijke ongevallen of (pogingen tot) inbraak vast te leggen.
  Meer informatie
  BMW lente- en zomeraccessoires BMW Dual USB-laadtoestel voor type A en C

  BMW Dual USB-laadtoestel voor type A en C.

  Het Dual USB-laadtoestel wordt gewoon in de sigarettenaansteker gestoken. Zo kunnen twee externe mobiele toestellen eenvoudig en comfortabel tegelijk worden opgeladen. De hoge laadstroom van maximaal 2 x 3 ampère bij een vermogen van maximaal 2 x 18 watt maakt extreem snel opladen mogelijk. De ingebouwde elektronica voorkomt oververhitting. Op de USB-aansluiting type C zijn verschillende profielen opgeslagen, die zich door de Power Delivery-laadtechniek aanpassen aan mogelijke stroomsterktes en spanningen van het toestel. Deze technologie zorgt voor optimaal opladen en beschermt tegelijkertijd de batterij.
  Meer informatie
  BMW lente- en zomeraccessoires BMW Wireless Charging-station Universal

  BMW Wireless Charging-station Universal.

  Draadloos opladen, altijd en overal: met het BMW Draadloze oplaadstation Universal kan de smartphone gemakkelijk en efficiënt zonder kabels in de wagen worden opgeladen. De mobiele telefoon zit daarbij stabiel en veilig vast. Bijzonder slim: de geïntegreerde powerbank is afneembaar en maakt draadloos opladen zelfs buiten de wagen mogelijk.

  Meer informatie
  BMW lente- en zomeraccessoires glasreiniger met biogemberextract

  BMW GLASREINIGER MET BIOGEMBEREXTRACT.

  De BMW Glasreiniger met biogemberextract maakt deel uit van de duurzame verzorgingslijn Pure Care inspired by BMW i. Hij bevat natuurlijke ingrediënten en verwijdert efficiënt en zonder strepen zelfs hardnekkig vuil van glasoppervlakken en ruiten.

  ORIGINELE BMW ZOMERWIELEN EN -BANDEN & ACCESSOIRES.

  “Mijn velgen: ingesteld op de zomertijd.”

  Helemaal naar eigen smaak: ons veelzijdige aanbod van originele BMW complete zomerwielen biedt exclusieve designopties in alle afmetingen. Zo krijgt uw BMW niet alleen een visuele upgrade, maar profiteert hij ook van een hogere doorverkoopwaarde. Afhankelijk van het wiel geniet u zelfs van betere prestaties: met de modernste productiemethoden, gewichtsvermindering en modelspecifieke veiligheids- en rijdynamiektests bent u altijd onderweg aan de zonnige kant van het leven.
  BMW lente- en zomeraccessoires man met hond leunt tegen een BMW
  BMW lente- en zomeraccessoires vaste BMW wielnaafkappen

  Vaste BMW Wielnaafkappen.

  De vaste wielnaafkappen bestaan uit het BMW Logo, dat niet meer met het wiel meedraait, maar waterpas blijft staan. De wielnaafkappen kunnen op alle lichtmetalen velgen van BMW met een steekcirkeldiameter van 112 mm worden gemonteerd.

  Meer informatie
  BMW lente- en zomeraccessoires BMW ventieldopjes met logo

  BMW Ventieldopjes met logo.

  De hoogwaardige BMW Ventieldopjes uit aluminium beschermen RDC-aluminiumventielen effectief tegen vuil en vocht. Tegelijkertijd verfraaien ze het uitzicht van de band. set bestaande uit vier ventieldopjes. Met BMW Logo.

  Meer informatie
  BMW lente- en zomeraccessoires BMW ventieldopjes met M logo

  BMW Ventieldopjes met M logo.

  De hoogwaardige BMW Ventieldopjes uit aluminium beschermen RDC-aluminiumventielen effectief tegen vuil en vocht. Tegelijkertijd verfraaien ze het uitzicht van de band. set bestaande uit vier ventieldopjes. Met M logo.

  Meer informatie
  BMW lente- en zomeraccessoires M Performance bandenzakken

  M Performance bandenzakken.

  Exclusief autosportgevoel in de garage: de M Performance bandenzakken beschermen zowel de bestuurder als de wagen tegen vervuiling. Een versterkte handgreep zorgt hierbij voor het comfortabele vervoer van de wielen. Door de speciale markering kunnen de afzonderlijke banden steeds snel en duidelijk toegewezen worden. De zakken worden eenvoudig en snel gemonteerd en zijn in opvallend M Performance design uitgevoerd. Zo worden zowel complete zomer- als winterwielen veilig, sportief en exclusief verpakt tot de volgende bandenwissel.
  Meer informatie
  BMW lente- en zomeraccessoires man loopt naast een BMW voor berglandschap

  BMW VELGEN-/BANDENSERVICE.

  Vind de juiste banden voor uw volgende rit. Onze specialisten wisselen uw zomerbanden en controleren de bandenspanning – met een eersteklas prijs-kwaliteitsverhouding.

  ORIGINELE BMW CHARGING ACCESSOIRES.

  “Opgeladen met zomergevoel: mijn roadtrip.”

  Als u klaar wilt zijn voor de zomer, moet uw BMW Niet alleen met accessoires uitgerust zijn, maar ook volledig opgeladen zijn. Vraag informatie over onze originele BMW Oplaadaccessoires, die perfect op de behoeften van uw elektrische wagen zijn afgestemd. Zo kunt u er helemaal uw zomer van maken.  

  Meer lezen
  BMW laadproducten BMW laadkabel 5 m voor openbare laadstations

  BMW Laadkabel 5 m voor openbare laadstations.

  Met de BMW Snellaadkabel voor openbare laadstations van 5 m kan de wagen eenvoudig en snel worden opgeladen aan openbare laadstations die modus 3 ondersteunen. Elektrische en hybride wagens van BMW kunnen zo eenfasig worden opgeladen, dus aanzienlijk sneller dan met de bijgeleverde standaard laadkabel. Dankzij de ECE-genormeerde stekker kan dat in heel Europa. De kabel is perfect op het design van de BMW Wallbox afgestemd en voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van BMW. De verzilverde en corrosiebestendige contacten zorgen daarbij voor een optimale stroomoverdracht en voor een lange levensduur.

  Meer lezen
  BMW laadproducten BMW Wallbox

  BMW Wallbox.

  Het tankstation voor thuis. Met de vast geïnstalleerde BMW Wallbox wordt uw BMW snel, betrouwbaar en comfortabel met maximaal 22 kW opgeladen. Naast zijn plaatsbesparende, compacte afmetingen en het BMW Design biedt de BMW Wallbox ook een comfortabel kabelmanagement, inclusief stekker- en wandhouder. Daarnaast is er de mogelijkheid om de toegang tot de BMW Wallbox te beheren via de My BMW App. De statusweergave geeft u op elk moment een overzicht van de huidige status van de BMW Wallbox. De geïntegreerde aardlekdetectie en een service-app maken een eenvoudige en voordelige installatie mogelijk.

  Meer lezen
  BMW laadproducten BMW Flexible Fast Charger

  BMW Flexible Fast Charger.

  De BMW Flexible Fast Charger is een mobiele thuislader voor alle elektrische wagens. Met deze set kan aan een huishoudelijk stopcontact een maximaal laadvermogen van 2,3 kW (type E + F (CEE 7/7), Schuko, 10 A) worden bereikt. Snel opladen kan met als optie verkrijgbare adapterkabels, waarmee aan industriële stopcontacten tot 11 kW kan worden geladen. De Flexible Fast Charger past het laadvermogen altijd automatisch aan de gekozen stroombron aan en schakelt zich bij stroomstoringen of oververhitting automatisch uit. Zijn compacte afmetingen, de zes meter lange laadkabel en zijn waterdichte uitvoering maken hem in elk opzicht tot een perfecte begeleider. Thuis wordt hij dankzij de als optie verkrijgbare wandhouder in een handomdraai een mobiele Wallbox. Kan worden gebruikt in de volgende landen: Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Estland, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden en Turkije.

  Meer lezen

  BMW M PERFORMANCE PARTS VOOR UW LENTE EN ZOMER.

  “Mijn bijzondere accent in de zomer.”

  Het is uw zomer en uw tijd om te schitteren. Met BMW M Performance Parts geeft u uw BMW maximale individualiteit en een echt racekarakter. Maak van uw BMW een blikvanger en van deze zomer uw zomer – zonder compromissen.

  Meer lezen
  BMW M Performance Parts BMW M 20" lichtmetalen velg, sterspaak 748 M in Jet Black matt

  BMW M 20" lichtmetalen velg, sterspaak 748 M Jet Black matt.

  De hoogwaardige BMW M 20" lichtmetalen velgen, sterspaak 748 M zijn uitgevoerd in Jet Black matt met een M logo in kleur. Complete set RDC-zomerwielen met runflat banden en combinatie van verschillende bandentypes; vooraan 9 J x 20 met banden 275/45 R 20 110Y XL RSC en achteraan 10,5 J x 20 met banden 305/40 R 20 112Y XL RSC.

  Meer lezen
  BMW M Performance Parts M Performance sierrooster vooraan Carbon

  BMW M Performance sierrooster vooraan Carbon.

  Karakter tonen: het frame van het M Performance sierrooster vooraan bestaat uit hoogwaardig, minutieus met de hand vervaardigd carbon, de sierspijltjes bestaan uit zeer stevige kunststof. Visuele blikvanger aan de voorkant van de wagen voor een bijzonder verfijnde, sportieve en individuele look.

  Meer lezen
  BMW M Performance Parts M Performance Vloermatten

  BMW M Performance Vloermatten.

  Hoogwaardige look, uitstekende grip: de M Performance Vloermatten verlenen de wagen ook in de voetruimte een individueel sportief karakter. Met M logo en M Performance opschrift. Een boord in lederlook met siernaad in contrasterende kleuren en een ingenaaide band in de M kleuren maken het hoogwaardige uiterlijk compleet.

  Meer lezen
  BMW M Performance Parts M Performance buitenspiegelbehuizingen Carbon

  BMW M Performance buitenspiegelbehuizingen Carbon.

  Minutieus met de hand vervaardigd van carbon: de markante buitenspiegelbehuizing onderstreept het hightech-karakter van de wagen. Haar dynamisch design geeft een bijzonder hoogwaardige look en legt individuele sportieve accenten.

  Meer lezen
  BMW M Performance Parts M Performance luchtinlaat vooraan Carbon

  BMW M Performance luchtinlaat vooraan Carbon.

  Diep inademen: de edele randen van de luchtinlaat in carbon leggen opvallende race-accenten aan de voorkant van de wagen. Hun hoogwaardige look accentueert het sportief-exclusieve totaalbeeld van de wagen. De luchtinlaten passen perfect bij het design van de bumper en harmoniëren met andere componenten voor het exterieur.

  Meer lezen
  BMW M Performance Parts M Performance opschriftsticker

  BMW M Performance opschriftsticker.

  De M Performance opschriftsticker is perfect afgestemd op de zijdrempelbekleding in Frozen Black of de drempelbekleding in Schwarz hochglänzend. Hij vormt een bijkomende visuele blikvanger en versterkt de individuele uitstraling aan de zijkant van de wagen.

  Meer lezen

  BMW SERVICE.

  BMW TELESERVICES.

  BMW lente- en zomeraccessoires vrouw zit op een steiger en kijkt op haar smartphone

  Met de BMW Teleservices geniet u van het summum van veiligheid en comfort wanneer het om servicevragen gaat. Van kleine onderhoudswerken tot snelle hulp bij ongevallen en pech – dankzij BMW Teleservices en BMW ConnectedDrive hoeft u niet veel te doen om steeds op het juiste moment de juiste ondersteuning te krijgen. Uw BMW herkent de situatie automatisch en stuurt alle relevante voertuiggegevens door naar onze specialisten. Zo worden steeds de juiste maatregelen genomen.

  BMW 24/7 SERVICE APP.

  BMW lente- en zomeraccessoires man zit in een BMW en kijkt op zijn smartphone

  Op elk moment en waar u ook bent: heel wat BMW Diensten kunt u comfortabel online boeken en volgen. Zo hebt u meer tijd voor de echt belangrijke dingen in het leven.

  BMW VALUE SERVICE.

  BMW lente- en zomeraccessoires mannen zitten op een steiger en kijken naar elkaar

  Daar kunt u op rekenen: BMW Value Service. Remmen, olie of microfilter, één ding is duidelijk: met de BMW Value Service zijn onderdelen en werktijd in één aantrekkelijke en transparante prijs inbegrepen. Dit eersteklas aanbod geldt voor alle BMW modellen vanaf vijf jaar of ouder – want hoe ouder uw wagen is, des te meer zijn onze onderhoudsvoorwaarden de moeite waard.

  BMW lente- en zomeraccessoires BMW wagens voor gebouw met BMW serviceadvies

  BMW SERVICE.

  Bij uw BMW Servicepartner zijn u en uw BMW in de beste handen. Van langlopende servicepakketten van BMW serenity over de aantrekkelijke all-inprijzen van BMW Value Service tot onze contactloze diensten of originele BMW Motorolie en tal van andere individuele diensten, wij hebben altijd de optimale oplossing voor u – voor elk BMW Model, voor uw individuele behoeften en voor de vele zorgeloze kilometers die nog komen.

  VRAGEN OVER UW BANDEN? WIJ HEBBEN HET ANTWOORD.

  • Welke bandenspanning is juist?
  • Wanneer en hoe vaak moet ik de bandenspanning controleren?
  • Wat zijn BMW Banden met stermarkering?
  • Hoe vind ik de juiste banden voor mijn wagen?
  • Wanneer is het tijd voor zomerbanden?
  • Moet ik mijn banden behouden of vervangen?