DE BMW 5 REEKS BERLINE.

Businessatleet.

DE BMW 5 REEKS BERLINE.Businessatleet.

Zijn aard: nieuwe normen stellen. De BMW 5 Reeks is de belichaming van de moderne businessberline. Dankzij zijn dynamische en tegelijkertijd elegante verschijning voldoet hij overtuigend aan de verwachtingen die tegenwoordig aan een wagen van zijn klasse worden gesteld: esthetische sportiviteit en echt rijplezier volgens de nieuwste stand van de techniek.

DESIGN.

UITSTEKEND IN VORM.

De BMW 5 Reeks is in stilstand al een krachtige verschijning. Nieren en koplampen sluiten in de zevende generatie van de sportiefste businessberline ter wereld voor het eerst rechtstreeks op elkaar aan. De vlak naar achteren lopende daklijn verleent het gespierde koetswerk een elegant, coupéachtig profiel. En de brede achterkant accentueert de sterke prestatiedrang van de BMW 5 Reeks.
Read more

BUSINESSMAN MET RUIME BLIK.

De uniek gevormde Adaptive LED Headlights nemen het pijlvormige design van de BMW 5 Reeks over. Het dagrijlicht geeft duidelijk meer licht dan standlichten en zorgt daarmee overdag voor een duidelijke verbetering van de verkeersveiligheid. De draaibare koplampen laten de bestuurder in het donker ver in de bocht kijken zodra hij instuurt. BMW Selective Beam regelt afhankelijk van de situatie de grote lichten en zorgt zo ’s nachts voor een optimale zichtbaarheid.
Read more

LUXUEUS INGERICHT.

In het interieur wordt de luxueuze sfeer versterkt door zorgvuldig geselecteerde materialen en de dankzij een ambachtelijke precisie hoge afwerkingskwaliteit. Met een hoog reiscomfort op alle zitplaatsen onderstreept de BMW 5 Reeks zijn kwaliteiten als langeafstandswagen. Het Bowers & Wilkins Diamond surround sound system biedt een uitstekende studioklankkwaliteit. Het Ambient Air Package heeft een functie voor geurverspreiding en luchtionisatie.
Read more

RIJDYNAMIEK & EFFICIËNTIE.

ONVERSCHROKKEN DYNAMISCH.

Als het om dynamiek gaat, verlegt de BMW 5 Reeks grenzen. Krachtige motoren brengen zijn sportieve uitstraling op imposante wijze op de weg over. De BMW 5 Reeks heeft naast kracht echter ook verstand. Want een echte held wordt hij met progressieve technologieën van de toekomst, waarmee hij zijn dynamische krachten uiterst efficiënt kan benutten.

Read more

DRIVING EXPERIENCE CONTROL MET ADAPTIVE MODE.

De Driving Experience Control biedt de keuze uit de standaardmodus COMFORT, de op een maximale efficiëntie afgestemde ECO PRO-modus en de modus SPORT die een nog dynamischere rijstijl mogelijk maakt. De nieuwe interactieve functie Adaptive Mode past Dynamic Damping Control, de stuurinrichting en de versnellingsbak Steptronic voortdurend aan de huidige rijsituatie aan.
Read more

ONTWIKKELD OM BETER TE ZIJN.

De BMW 5 Reeks neemt geen genoegen met de middelmaat. Daarom is het maar logisch dat hij in acceleratievermogen en CO2-emissie de absolute kampioen in zijn klasse is. Ook dankzij de in de BMW 5 Reeks voor het eerst toegepaste Intelligente Start Stop functie: die schakelt de motor enkel uit als een stilstand van een bepaalde duur te verwachten is.
Read more

CONNECTIVITY & RIJHULPSYSTEMEN.

PROGRESSIEVE LEIDERSSTIJL.

De bediening van het infotainmentsysteem is eenvoudig, overzichtelijk en informatief. De bestuurder kan de volgorde van de zes rubrieken voor Navigatie, Media, Communicatie, ConnectedDrive, Mijn wagen en Mededelingen met de touchbediening vrij kiezen. In plaats van als een statisch menuvenster zijn telkens drie rubrieken van het hoofdmenu live rubrieken.
Read more

HOOFDASSISTENT.

Met het Driving Assistant Pack Plus hebt u uw beste medewerker gevonden. Zonder veel poespas kunt u hem belangrijke maar eentonige taken toevertrouwen: hij maakt geautomatiseerd rijden mogelijk in situaties zoals files, moeizaam verkeer of lange ritten. Zelfs veranderen van rijstrook kunt u gerust aan hem overlaten.
Read more

ONGEBONDEN MET DE WERELD VERBONDEN.

De uitrusting omvat een vast geïntegreerde WiFi-hotspot met LTE-standaard, waarmee een te betalen internetverbinding mogelijk is. De verbinding gebeurt via de in de wagen geïntegreerde SIM-kaart en een bijhorend betalend abonnement van een GSM-provider.
Read more

BMW M PERFORMANCE.

ATLETISCH VERMOGENSPAKKET.

Onder de motorkap van de BMW M550i xDrive loert pure power: de BMW M Performance TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor speelt in alle aandrijfdisciplines mee aan de top. Dat is ook te horen – want zijn krachtige sound getuigt dankzij de M sportuitlaat van een uitgesproken sportief DNA.

BMW M550i xDrive Berline:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 9,1–8,9
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 209–204
Read more

DYNAMISCHE PRESTEERDER.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor in de BMW M550d is in elk opzicht buitengewoon. Uiterst geavanceerde techniek – zoals de fasecompressie met vier turbocompressoren en een Common Rail hogedrukinjectie – zorgt met een maximum van 760 Nm voor een indrukwekkende kracht in elke rijsituatie.

BMW M550d xDrive Berline:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,1–5,9
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 159–154
Read more

ALLES VOOR DE KICK.

De adaptieve M ophanging 10 millimeter verlaagd, de stuurinrichting geoptimaliseerd, de M sportremmen op maximale vertraging ingesteld. En als dat u nog niet voldoende kicks bezorgt, is als optie de adaptieve M ophanging Professional beschikbaar voor nog meer dynamiek: op het gebied van rijbeleving zetten de M Performance modellen van de BMW 5 Reeks Berline de bakens uit. Want wie de regels maakt, heeft voorsprong.
Read more

HARTSLAGVERSNELLER.

Deze aanblik laat de adrenaline stromen: bij de M Performance modellen van de BMW 5 Reeks Berline vallen naast het M aerodynamicapakket de grotere luchtinlaten en de bijzondere designaccenten in Cerium Grey op. Deze exclusieve kenmerkende kleur keert ook terug in de opvallende nierlijst, in de aerodynamische spiegelbehuizingen en in de typebenaming. De zelfbewuste verschijning wordt vervolledigd met twee specifieke M Performance velgdesigns in 19 en 20"*.

*Beschikbaar vanaf het derde kwartaal van 2017
Read more

BMW PLUG-IN HYBRIDE.

ELEKTRISEREND ONCONVENTIONEEL.

De BMW 530e Plug-in Hybride combineert een elektromotor en een 4-cilinder TwinPower Turbo benzinemotor tot de uiterst efficiënte plug-in-hybrideaandrijving BMW eDrive. Hij maakt hiermee zuiver elektrisch, lokaal emissievrij rijden over kortere afstanden met dynamische rijprestaties mogelijk en ‒ in combinatie met de 4-cilinder benzinemotor ‒ ook over lange afstanden.

BMW 530e Plug-in Hybride:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 1,9
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 44
Stroomverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 13,1

Read more

ANTICIPEREND.

Met een vooruitziende bedrijfsstrategie optimaliseert het intelligente energiebeheer het rendement van de hybride aandrijving. Hiervoor worden bijvoorbeeld aan de hand van bestaande navigatiegegevens trajecten en rijsituaties geïdentificeerd, die het best geschikt zijn voor gebruik van de elektromotor of voor het opladen van de hoogspanningsaccu.
Read more

ONMISKENBAAR BUSINESSPAK.

De BMW 530e Plug-in Hybride verschijnt heel zelfbewust in een onmiskenbaar businesspak: nierspijlen in het typische BMW i Blau. Blauwe wielnaafdoppen. Een BMW i logo op de flanken vooraan. eDrive opschriften achter de Hofmeister-knik en op de deurdrempels.

Read more

INDIVIDUALISME+

Dankzij BMW Individual geniet u van bijkomende mogelijkheden om de BMW van uw dromen hoogwaardig uit te rusten en vooral een persoonlijke toets te geven. Ontdek de verschillende opties dankzij de BMW Individual Visualizer.

LINES & UITRUSTINGEN.

KRACHTIGE DOSIS DYNAMIEK.

Dankzij designelementen in Schwarz hochglänzend en exclusieve velgen brengt de Sport Line een krachtige dosis dynamiek. Het interieur wint dankzij details zoals het verlichte opschrift “Sport Line” en exclusief beschikbare sportzetels aan sportieve pit.
Read more

STIJLVOLLE SFEER.

De Luxury Line verleent de BMW 5 Reeks met edele designelementen van hoogglanzend chroom en bijpassende velgen een elegante schoonheid. In het interieur creëren highlights zoals de exclusieve Lines-bekleding met contrastnaad en boord, en decoratieve lijsten van edelhout in combinatie met sierlijsten in Perlglanz Chrom een bijzonder stijlvolle sfeer. Het instrumentenbord in kunstleder zet de puntjes op de i op het gebied van kwaliteit.
Read more

OPVALLENDE PRÉSENCE.

Bij het M sportpakket komt de passie voor dynamiek op de eerste plaats. Zo ziet bijvoorbeeld de voorschort er door de machtige luchtinlaten bijzonder prominent uit. De exclusieve decoratieve lijsten in Aluminium Rhombicle en de hemelbekleding in Anthrazit vervolledigen het interieur met een sportief accent.
Read more

DEEL VAN UW PERSOONLIJKHEID.

De BMW Individual Collectie biedt een uitgebreide keuze aan uitrustingsopties voor hoogwaardige wensen: houtsoorten met perfect gegroeide nerven, samengebracht uit de hele wereld. Onberispelijk en fascinerend soepel leder uit de beste looierijen. Lakkleuren die indruk maken met hun glans, lichtbreking of schijnsel. Met kleurnuances die de tijdgeest niet volgen, maar bepalen. Alles om uw BMW één ding te laten worden – een deel van uw persoonlijkheid.
Read more

Meer informatie over het officiële energie- en brandstofverbruik en over de officiële specifieke CO₂-uitstoot van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

Read more

TECHNISCHE GEGEVENS.

No technical data available.