DE BMW 5 REEKS BERLINE.

Businessatleet.

DE BMW 5 REEKS BERLINE.

Businessatleet.

DE BMW 5 REEKS BERLINE.Businessatleet.

Voorbeeld voor   

BMW 520d 

Max. Vermogen in kW (pk) bij t/min

140/190

Gecombineerd verbruik in l/100 km 

4,7 [4,5]

Acceleratie 0-100 km/u in s 

7,7 [7,5]

CO2-emissies in g/km 

123 [119]

Max. Koppel in Nm bij t/min

400/1.750-2.500

Zijn aard: nieuwe normen stellen. De BMW 5 Reeks is de belichaming van de moderne businessberline. Dankzij zijn dynamische en tegelijkertijd elegante verschijning voldoet hij overtuigend aan de verwachtingen die tegenwoordig aan een wagen van zijn klasse worden gesteld: esthetische sportiviteit en echt rijplezier volgens de nieuwste stand van de techniek.

DESIGN.

UITSTEKEND IN VORM.

De BMW 5 Reeks is in stilstand al een krachtige verschijning. Nieren en koplampen sluiten in de zevende generatie van de sportiefste businessberline ter wereld voor het eerst rechtstreeks op elkaar aan. De vlak naar achteren lopende daklijn verleent het gespierde koetswerk een elegant, coupéachtig profiel. En de brede achterkant accentueert de sterke prestatiedrang van de BMW 5 Reeks.

BUSINESSMAN MET RUIME BLIK.

De uniek gevormde Adaptive LED Headlights nemen het pijlvormige design van de BMW 5 Reeks over. Het dagrijlicht geeft duidelijk meer licht dan standlichten en zorgt daarmee overdag voor een duidelijke verbetering van de verkeersveiligheid. De draaibare koplampen laten de bestuurder in het donker ver in de bocht kijken zodra hij instuurt. BMW Selective Beam regelt afhankelijk van de situatie de grote lichten en zorgt zo ’s nachts voor een optimale zichtbaarheid.

LUXUEUS INGERICHT.

In het interieur wordt de luxueuze sfeer versterkt door zorgvuldig geselecteerde materialen en de dankzij een ambachtelijke precisie hoge afwerkingskwaliteit. Met een hoog reiscomfort op alle zitplaatsen onderstreept de BMW 5 Reeks zijn kwaliteiten als langeafstandswagen. Het Bowers & Wilkins Diamond surround sound system biedt een uitstekende studioklankkwaliteit. Het Ambient Air Package heeft een functie voor geurverspreiding en luchtionisatie.

RIJDYNAMIEK & EFFICIËNTIE.

ONVERSCHROKKEN DYNAMISCH.

Als het om dynamiek gaat, verlegt de BMW 5 Reeks grenzen. Krachtige motoren brengen zijn sportieve uitstraling op imposante wijze op de weg over. De BMW 5 Reeks heeft naast kracht echter ook verstand. Want een echte held wordt hij met progressieve technologieën van de toekomst, waarmee hij zijn dynamische krachten uiterst efficiënt kan benutten.

DRIVING EXPERIENCE CONTROL MET ADAPTIVE MODE.

De Driving Experience Control biedt de keuze uit de standaardmodus COMFORT, de op een maximale efficiëntie afgestemde ECO PRO-modus en de modus SPORT die een nog dynamischere rijstijl mogelijk maakt. De nieuwe interactieve functie Adaptive Mode past Dynamic Damping Control, de stuurinrichting en de versnellingsbak Steptronic voortdurend aan de huidige rijsituatie aan.

ONTWIKKELD OM BETER TE ZIJN.

De BMW 5 Reeks neemt geen genoegen met de middelmaat. Daarom is het maar logisch dat hij in acceleratievermogen en CO2-emissie de absolute kampioen in zijn klasse is. Ook dankzij de in de BMW 5 Reeks voor het eerst toegepaste Intelligente Start Stop functie: die schakelt de motor enkel uit als een stilstand van een bepaalde duur te verwachten is.

CONNECTIVITY & RIJHULPSYSTEMEN.

PROGRESSIEVE LEIDERSSTIJL.

De bediening van het infotainmentsysteem is eenvoudig, overzichtelijk en informatief. De bestuurder kan de volgorde van de zes rubrieken voor Navigatie, Media, Communicatie, ConnectedDrive, Mijn wagen en Mededelingen met de touchbediening vrij kiezen. In plaats van als een statisch menuvenster zijn telkens drie rubrieken van het hoofdmenu live rubrieken.

HOOFDASSISTENT.

Met het Driving Assistant Pack Plus hebt u uw beste medewerker gevonden. Zonder veel poespas kunt u hem belangrijke maar eentonige taken toevertrouwen: hij maakt geautomatiseerd rijden mogelijk in situaties zoals files, moeizaam verkeer of lange ritten. Zelfs veranderen van rijstrook kunt u gerust aan hem overlaten.

ONGEBONDEN MET DE WERELD VERBONDEN.

De uitrusting omvat een vast geïntegreerde WiFi-hotspot met LTE-standaard, waarmee een te betalen internetverbinding mogelijk is. De verbinding gebeurt via de in de wagen geïntegreerde SIM-kaart en een bijhorend betalend abonnement van een GSM-provider.

BMW M PERFORMANCE.

ATLETISCH VERMOGENSPAKKET.

Onder de motorkap van de BMW M550i xDrive loert pure power: de BMW M Performance TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor speelt in alle aandrijfdisciplines mee aan de top. Dat is ook te horen – want zijn krachtige sound getuigt dankzij de M sportuitlaat van een uitgesproken sportief DNA.

BMW M550i xDrive Berline:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 9,1–8,9
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 209–204

DYNAMISCHE PRESTEERDER.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor in de BMW M550d is in elk opzicht buitengewoon. Uiterst geavanceerde techniek – zoals de fasecompressie met vier turbocompressoren en een Common Rail hogedrukinjectie – zorgt met een maximum van 760 Nm voor een indrukwekkende kracht in elke rijsituatie.

BMW M550d xDrive Berline:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,1–5,9
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 159–154

ALLES VOOR DE KICK.

De adaptieve M ophanging 10 millimeter verlaagd, de stuurinrichting geoptimaliseerd, de M sportremmen op maximale vertraging ingesteld. En als dat u nog niet voldoende kicks bezorgt, is als optie de adaptieve M ophanging Professional beschikbaar voor nog meer dynamiek: op het gebied van rijbeleving zetten de M Performance modellen van de BMW 5 Reeks Berline de bakens uit. Want wie de regels maakt, heeft voorsprong.

HARTSLAGVERSNELLER.

Deze aanblik laat de adrenaline stromen: bij de M Performance modellen van de BMW 5 Reeks Berline vallen naast het M aerodynamicapakket de grotere luchtinlaten en de bijzondere designaccenten in Cerium Grey op. Deze exclusieve kenmerkende kleur keert ook terug in de opvallende nierlijst, in de aerodynamische spiegelbehuizingen en in de typebenaming. De zelfbewuste verschijning wordt vervolledigd met twee specifieke M Performance velgdesigns in 19 en 20"*.

*Beschikbaar vanaf het derde kwartaal van 2017

BMW iPERFORMANCE.

ELEKTRISEREND ONCONVENTIONEEL.

De BMW 530e iPerformance combineert een elektromotor en een 4-cilinder TwinPower Turbo benzinemotor tot de uiterst efficiënte plug-in-hybrideaandrijving BMW eDrive. Hij maakt hiermee zuiver elektrisch, lokaal emissievrij rijden over kortere afstanden met dynamische rijprestaties mogelijk en ‒ in combinatie met de 4-cilinder benzinemotor ‒ ook over lange afstanden.

BMW 530e iPerformance:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 1,9
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 44
Stroomverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 13,1

ANTICIPEREND.

Met een vooruitziende bedrijfsstrategie optimaliseert het intelligente energiebeheer het rendement van de hybride aandrijving. Hiervoor worden bijvoorbeeld aan de hand van bestaande navigatiegegevens trajecten en rijsituaties geïdentificeerd, die het best geschikt zijn voor gebruik van de elektromotor of voor het opladen van de hoogspanningsaccu.

ONMISKENBAAR BUSINESSPAK.

De BMW 530e iPerformance verschijnt heel zelfbewust in een onmiskenbaar businesspak: nierspijlen in het typische BMW i Blau. Blauwe wielnaafdoppen. Een BMW i logo op de flanken vooraan. eDrive opschriften achter de Hofmeister-knik en op de deurdrempels.

LINES & UITRUSTINGEN.

KRACHTIGE DOSIS DYNAMIEK.

Dankzij designelementen in Schwarz hochglänzend en exclusieve velgen brengt de Sport Line een krachtige dosis dynamiek. Het interieur wint dankzij details zoals het verlichte opschrift “Sport Line” en exclusief beschikbare sportzetels aan sportieve pit.

STIJLVOLLE SFEER.

De Luxury Line verleent de BMW 5 Reeks met edele designelementen van hoogglanzend chroom en bijpassende velgen een elegante schoonheid. In het interieur creëren highlights zoals de exclusieve Lines-bekleding met contrastnaad en boord, en decoratieve lijsten van edelhout in combinatie met sierlijsten in Perlglanz Chrom een bijzonder stijlvolle sfeer. Het instrumentenbord in kunstleder zet de puntjes op de i op het gebied van kwaliteit.

OPVALLENDE PRÉSENCE.

Bij het M sportpakket komt de passie voor dynamiek op de eerste plaats. Zo ziet bijvoorbeeld de voorschort er door de machtige luchtinlaten bijzonder prominent uit. De exclusieve decoratieve lijsten in Aluminium Rhombicle en de hemelbekleding in Anthrazit vervolledigen het interieur met een sportief accent.

DEEL VAN UW PERSOONLIJKHEID.

De BMW Individual Collectie biedt een uitgebreide keuze aan uitrustingsopties voor hoogwaardige wensen: houtsoorten met perfect gegroeide nerven, samengebracht uit de hele wereld. Onberispelijk en fascinerend soepel leder uit de beste looierijen. Lakkleuren die indruk maken met hun glans, lichtbreking of schijnsel. Met kleurnuances die de tijdgeest niet volgen, maar bepalen. Alles om uw BMW één ding te laten worden – een deel van uw persoonlijkheid.

Meer informatie over het officiële energie- en brandstofverbruik en over de officiële specifieke CO₂-uitstoot van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

INDIVIDUALISME+

Dankzij BMW Individual geniet u van bijkomende mogelijkheden om de BMW van uw dromen hoogwaardig uit te rusten en vooral een persoonlijke toets te geven. Ontdek de verschillende opties dankzij de BMW Individual Visualizer.

TECHNISCHE GEGEVENS.

Gewicht
Leeggewicht EU in kg
1.605
Toelaatbaar totaalgewicht in kg
2.200
Laadvermogen in kg
660
Toelaatbare asbelasting vooraan/achteraan in kg
1.045/1.250
Verbrandingsmotor
Cilinders/kleppen
4/4
Cilinderinhoud in cm³
1.998
Slag/boring in mm
94,6/82,0
Motorvermogen in kW (pk) bij t/min
135 (184)/5.000-6.500
Maximumkoppel (Nm) bij t/min
290/1.350-4.250
Compressie :1
11,0
Rijprestaties
Topsnelheid in km/u
235
Acceleratie 0–100 km/u in s
7,8
Verbruik
Binnen de bebouwde kom in l/100 km
7,2-6,9
Buiten de bebouwde kom in l/100 km
5,1-4,6
Gecombineerd in l/100 km
5,9-5,4
CO2-uitstoot gecombineerd in g/km
134-124
Tankinhoud (ca.) in l
68
Wielen
Bandenmaat vooraan
225/55 R17 97Y
Bandenmaat achteraan
225/55 R17 97Y
Velgmaat en -materiaal vooraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Velgmaat en -materiaal achteraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Gewicht
Leeggewicht EU in kg
1.615
Toelaatbaar totaalgewicht in kg
2.200
Laadvermogen in kg
660
Toelaatbare asbelasting vooraan/achteraan in kg
1.045/1.250
Verbrandingsmotor
Cilinders/kleppen
4/4
Cilinderinhoud in cm³
1.998
Slag/boring in mm
94,6/82,0
Motorvermogen in kW (pk) bij t/min
185 (252)/5.200-6.500
Maximumkoppel (Nm) bij t/min
350/1.450-4.800
Compressie :1
10,2
Rijprestaties
Topsnelheid in km/u
250
Acceleratie 0–100 km/u in s
6,2
Verbruik
Binnen de bebouwde kom in l/100 km
7,3-6,9
Buiten de bebouwde kom in l/100 km
5,2-4,7
Gecombineerd in l/100 km
5,9-5,5
CO2-uitstoot gecombineerd in g/km
136-126
Tankinhoud (ca.) in l
68
Wielen
Bandenmaat vooraan
225/55 R17 97Y
Bandenmaat achteraan
225/55 R17 97Y
Velgmaat en -materiaal vooraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Velgmaat en -materiaal achteraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Gewicht
Leeggewicht EU in kg
1.670
Toelaatbaar totaalgewicht in kg
2.270
Laadvermogen in kg
675
Toelaatbare asbelasting vooraan/achteraan in kg
1.100/1.265
Verbrandingsmotor
Cilinders/kleppen
4/4
Cilinderinhoud in cm³
1.998
Slag/boring in mm
94,6/82,0
Motorvermogen in kW (pk) bij t/min
185 (252)/5.200-6.500
Maximumkoppel (Nm) bij t/min
350/1.450-4.800
Compressie :1
10,2
Rijprestaties
Topsnelheid in km/u
250
Acceleratie 0–100 km/u in s
6,0
Verbruik
Binnen de bebouwde kom in l/100 km
7,8-7,4
Buiten de bebouwde kom in l/100 km
5,6-5,2
Gecombineerd in l/100 km
6,4-6,0
CO2-uitstoot gecombineerd in g/km
147-137
Tankinhoud (ca.) in l
68
Wielen
Bandenmaat vooraan
225/55 R17 97Y
Bandenmaat achteraan
225/55 R17 97Y
Velgmaat en -materiaal vooraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Velgmaat en -materiaal achteraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Gewicht
Leeggewicht EU in kg
1.670
Toelaatbaar totaalgewicht in kg
2.270
Laadvermogen in kg
675
Toelaatbare asbelasting vooraan/achteraan in kg
1.110/1.260
Verbrandingsmotor
Cilinders/kleppen
6/4
Cilinderinhoud in cm³
2.998
Slag/boring in mm
94,6/82,0
Motorvermogen in kW (pk) bij t/min
250 (340)/5.500-6.500
Maximumkoppel (Nm) bij t/min
450/1.380-5.200
Compressie :1
11,0
Rijprestaties
Topsnelheid in km/u
250
Acceleratie 0–100 km/u in s
5,1
Verbruik
Binnen de bebouwde kom in l/100 km
9,2-8,9
Buiten de bebouwde kom in l/100 km
5,6-5,2
Gecombineerd in l/100 km
6,9-6,5
CO2-uitstoot gecombineerd in g/km
159-149
Tankinhoud (ca.) in l
68
Wielen
Bandenmaat vooraan
225/55 R17 97Y
Bandenmaat achteraan
225/55 R17 97Y
Velgmaat en -materiaal vooraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Velgmaat en -materiaal achteraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Gewicht
Leeggewicht EU in kg
1.735
Toelaatbaar totaalgewicht in kg
2.340
Laadvermogen in kg
675
Toelaatbare asbelasting vooraan/achteraan in kg
1.160/1.270
Verbrandingsmotor
Cilinders/kleppen
6/4
Cilinderinhoud in cm³
2.998
Slag/boring in mm
94,6/82,0
Motorvermogen in kW (pk) bij t/min
250 (340)/5.500-6.500
Maximumkoppel (Nm) bij t/min
450/1.380-5.200
Compressie :1
11,0
Rijprestaties
Topsnelheid in km/u
250
Acceleratie 0–100 km/u in s
4,8
Verbruik
Binnen de bebouwde kom in l/100 km
9,6-9,3
Buiten de bebouwde kom in l/100 km
6,1-5,7
Gecombineerd in l/100 km
7,4-6,9
CO2-uitstoot gecombineerd in g/km
169-159
Tankinhoud (ca.) in l
68
Wielen
Bandenmaat vooraan
225/55 R17 97Y
Bandenmaat achteraan
225/55 R17 97Y
Velgmaat en -materiaal vooraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Velgmaat en -materiaal achteraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Gewicht
Leeggewicht EU in kg
1.885
Toelaatbaar totaalgewicht in kg
2.460
Laadvermogen in kg
650
Toelaatbare asbelasting vooraan/achteraan in kg
1.230/1.300
Verbrandingsmotor
Cilinders/kleppen
8/4
Cilinderinhoud in cm³
4.395
Slag/boring in mm
88,3/89,0
Motorvermogen in kW (pk) bij t/min
340 (462)/5.500-6.000
Maximumkoppel (Nm) bij t/min
650/1.800-4.750
Compressie :1
10,5
Rijprestaties
Topsnelheid in km/u
250
Acceleratie 0–100 km/u in s
4,0
Verbruik
Binnen de bebouwde kom in l/100 km
12,7
Buiten de bebouwde kom in l/100 km
7,1-6,8
Gecombineerd in l/100 km
9,1-8,9
CO2-uitstoot gecombineerd in g/km
209-204
Tankinhoud (ca.) in l
68
Wielen
Bandenmaat vooraan
245/40 R19 98Y XL
Bandenmaat achteraan
275/35 R19 100Y XL
Velgmaat en -materiaal vooraan
8 J x 19", lichtmetaal
Velgmaat en -materiaal achteraan
9 J x 19", lichtmetaal
Gewicht
Leeggewicht EU in kg
1.920
Toelaatbaar totaalgewicht in kg
2.470
Laadvermogen in kg
625
Toelaatbare asbelasting vooraan/achteraan in kg
1.230/1.325
Verbrandingsmotor
Cilinders/kleppen
6/4
Cilinderinhoud in cm³
2.993
Slag/boring in mm
90,0/84,0
Motorvermogen in kW (pk) bij t/min
294 (400)/4400-4400
Maximumkoppel (Nm) bij t/min
760/2.000-3.000
Compressie :1
16,0
Rijprestaties
Topsnelheid in km/u
250
Acceleratie 0–100 km/u in s
4,4
Verbruik
Binnen de bebouwde kom in l/100 km
6,9-6,6
Buiten de bebouwde kom in l/100 km
5,6-5,4
Gecombineerd in l/100 km
6,1-5,9
CO2-uitstoot gecombineerd in g/km
159-154
Tankinhoud (ca.) in l
66
Wielen
Bandenmaat vooraan
245/40 R19 98Y XL
Bandenmaat achteraan
245/40 R19 98Y XL
Velgmaat en -materiaal vooraan
8 J x 19", lichtmetaal
Velgmaat en -materiaal achteraan
8 J x 19", lichtmetaal
Gewicht
Leeggewicht EU in kg
1.615 [1.635]
Toelaatbaar totaalgewicht in kg
2.230 [2.245]
Laadvermogen in kg
685 [685]
Toelaatbare asbelasting vooraan/achteraan in kg
1.045/1.280 [1.055/1.280]
Verbrandingsmotor
Cilinders/kleppen
4/4
Cilinderinhoud in cm³
1.995
Slag/boring in mm
90,0/84,0
Motorvermogen in kW (pk) bij t/min
140 (190)/4.000
Maximumkoppel (Nm) bij t/min
400/1.750-2.500
Compressie :1
16,5
Rijprestaties
Topsnelheid in km/u
238 [235]
Acceleratie 0–100 km/u in s
7,7 [7,5]
Verbruik
Binnen de bebouwde kom in l/100 km
5,2-4,9 [5,0-4,7]
Buiten de bebouwde kom in l/100 km
4,1-3,7 [4,1-3,8]
Gecombineerd in l/100 km
4,5-4,2 [4,5-4,1]
CO2-uitstoot gecombineerd in g/km
119-109 [118-108]
Tankinhoud (ca.) in l
66
Wielen
Bandenmaat vooraan
225/55 R17 97Y
Bandenmaat achteraan
225/55 R17 97Y
Velgmaat en -materiaal vooraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Velgmaat en -materiaal achteraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Gewicht
Leeggewicht EU in kg
1.615
Toelaatbaar totaalgewicht in kg
2.245
Laadvermogen in kg
685
Toelaatbare asbelasting vooraan/achteraan in kg
1.055/1.280
Verbrandingsmotor
Cilinders/kleppen
4/4
Cilinderinhoud in cm³
1.995
Slag/boring in mm
90,0/84,0
Motorvermogen in kW (pk) bij t/min
140 (190)/4.000
Maximumkoppel (Nm) bij t/min
400/1.750-2.500
Compressie :1
16,5
Rijprestaties
Topsnelheid in km/u
235
Acceleratie 0–100 km/u in s
7,5
Verbruik
Binnen de bebouwde kom in l/100 km
4,7-4,4
Buiten de bebouwde kom in l/100 km
4,1-3,6
Gecombineerd in l/100 km
4,3-3,9
CO2-uitstoot gecombineerd in g/km
114-102
Tankinhoud (ca.) in l
62
Wielen
Bandenmaat vooraan
225/55 R17 97Y
Bandenmaat achteraan
225/55 R17 97Y
Velgmaat en -materiaal vooraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Velgmaat en -materiaal achteraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Gewicht
Leeggewicht EU in kg
1.695
Toelaatbaar totaalgewicht in kg
2.325
Laadvermogen in kg
705
Toelaatbare asbelasting vooraan/achteraan in kg
1.100/1.310
Verbrandingsmotor
Cilinders/kleppen
4/4
Cilinderinhoud in cm³
1.995
Slag/boring in mm
90,0/84,0
Motorvermogen in kW (pk) bij t/min
140 (190)/4.000
Maximumkoppel (Nm) bij t/min
400/1.750-2.500
Compressie :1
16,5
Rijprestaties
Topsnelheid in km/u
232
Acceleratie 0–100 km/u in s
7,6
Verbruik
Binnen de bebouwde kom in l/100 km
5,4-5,1
Buiten de bebouwde kom in l/100 km
4,6-4,2
Gecombineerd in l/100 km
4,9-4,5
CO2-uitstoot gecombineerd in g/km
129-119
Tankinhoud (ca.) in l
66
Wielen
Bandenmaat vooraan
225/55 R17 97Y
Bandenmaat achteraan
225/55 R17 97Y
Velgmaat en -materiaal vooraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Velgmaat en -materiaal achteraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Gewicht
Leeggewicht EU in kg
1.685
Toelaatbaar totaalgewicht in kg
2.295
Laadvermogen in kg
685
Toelaatbare asbelasting vooraan/achteraan in kg
1.080/1.290
Verbrandingsmotor
Cilinders/kleppen
4/4
Cilinderinhoud in cm³
1.995
Slag/boring in mm
90,0/84,0
Motorvermogen in kW (pk) bij t/min
170 (231)/4.400
Maximumkoppel (Nm) bij t/min
500/2.000
Compressie :1
16,5
Rijprestaties
Topsnelheid in km/u
250
Acceleratie 0–100 km/u in s
6,6
Verbruik
Binnen de bebouwde kom in l/100 km
5,5-5,1
Buiten de bebouwde kom in l/100 km
4,5-4,0
Gecombineerd in l/100 km
4,8-4,4
CO2-uitstoot gecombineerd in g/km
126-116
Tankinhoud (ca.) in l
66
Wielen
Bandenmaat vooraan
225/55 R17 97Y
Bandenmaat achteraan
225/55 R17 97Y
Velgmaat en -materiaal vooraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Velgmaat en -materiaal achteraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Gewicht
Leeggewicht EU in kg
1.715
Toelaatbaar totaalgewicht in kg
2.345
Laadvermogen in kg
705
Toelaatbare asbelasting vooraan/achteraan in kg
1.125/1.310
Verbrandingsmotor
Cilinders/kleppen
6/4
Cilinderinhoud in cm³
2.993
Slag/boring in mm
90,0/84,0
Motorvermogen in kW (pk) bij t/min
195 (265)/4.000
Maximumkoppel (Nm) bij t/min
620/2.000-2.500
Compressie :1
16,5
Rijprestaties
Topsnelheid in km/u
250
Acceleratie 0–100 km/u in s
5,7
Verbruik
Binnen de bebouwde kom in l/100 km
5,6-5,3
Buiten de bebouwde kom in l/100 km
4,4-4,1
Gecombineerd in l/100 km
4,9-4,5
CO2-uitstoot gecombineerd in g/km
128-118
Tankinhoud (ca.) in l
66
Wielen
Bandenmaat vooraan
225/55 R17 97Y
Bandenmaat achteraan
225/55 R17 97Y
Velgmaat en -materiaal vooraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Velgmaat en -materiaal achteraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Gewicht
Leeggewicht EU in kg
1.770
Toelaatbaar totaalgewicht in kg
2.385
Laadvermogen in kg
690
Toelaatbare asbelasting vooraan/achteraan in kg
1.175/1.310
Verbrandingsmotor
Cilinders/kleppen
6/4
Cilinderinhoud in cm³
2.993
Slag/boring in mm
90,0/84,0
Motorvermogen in kW (pk) bij t/min
195 (265)/4.000
Maximumkoppel (Nm) bij t/min
620/2.000-2.500
Compressie :1
16,5
Rijprestaties
Topsnelheid in km/u
250
Acceleratie 0–100 km/u in s
5/4
Verbruik
Binnen de bebouwde kom in l/100 km
6,2-5,8
Buiten de bebouwde kom in l/100 km
4,9-4,6
Gecombineerd in l/100 km
5,4-5,0
CO2-uitstoot gecombineerd in g/km
142-132
Tankinhoud (ca.) in l
66
Wielen
Bandenmaat vooraan
225/55 R17 97Y
Bandenmaat achteraan
225/55 R17 97Y
Velgmaat en -materiaal vooraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Velgmaat en -materiaal achteraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Gewicht
Leeggewicht EU in kg
1.845
Toelaatbaar totaalgewicht in kg
2.420
Laadvermogen in kg
650
Toelaatbare asbelasting vooraan/achteraan in kg
1.120/1.405
Verbrandingsmotor
Cilinders/kleppen
4/4
Cilinderinhoud in cm³
1.998
Slag/boring in mm
94,6/82,0
Motorvermogen in kW (pk) bij t/min
135 (184)/5.000-6.500
Maximumkoppel (Nm) bij t/min
290/1.350-4.250
Compressie :1
11,0
Rijprestaties
Topsnelheid in km/u
235
Acceleratie 0–100 km/u in s
6,2
Verbruik
Binnen de bebouwde kom in l/100 km
geen gegevens
Buiten de bebouwde kom in l/100 km
geen gegevens
Gecombineerd in l/100 km
2,1-1,9
CO2-uitstoot gecombineerd in g/km
49-44
Tankinhoud (ca.) in l
46
Wielen
Bandenmaat vooraan
225/55 R17 97Y
Bandenmaat achteraan
225/55 R17 97Y
Velgmaat en -materiaal vooraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Velgmaat en -materiaal achteraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Gewicht
Leeggewicht EU in kg
1.825
Toelaatbaar totaalgewicht in kg
2.440
Laadvermogen in kg
690
Toelaatbare asbelasting vooraan/achteraan in kg
1.200/1.325
Verbrandingsmotor
Cilinders/kleppen
4/4
Cilinderinhoud in cm³
2.993
Slag/boring in mm
90,0/84,0
Motorvermogen in kW (pk) bij t/min
235 (320)/4.400
Maximumkoppel (Nm) bij t/min
680/1.750-2.250
Compressie :1
16,5
Rijprestaties
Topsnelheid in km/u
250
Acceleratie 0–100 km/u in s
4,7
Verbruik
Binnen de bebouwde kom in l/100 km
6,6-6,4
Buiten de bebouwde kom in l/100 km
5,0-4,6
Gecombineerd in l/100 km
5,6-5,2
CO2-uitstoot gecombineerd in g/km
147-138
Tankinhoud (ca.) in l
66
Wielen
Bandenmaat vooraan
225/55 R17 97Y
Bandenmaat achteraan
225/55 R17 97Y
Velgmaat en -materiaal vooraan
7,5 J x 17", lichtmetaal
Velgmaat en -materiaal achteraan
7,5 J x 17", lichtmetaal