BMW x Tomorrowland

  BMW HEEFT OREN NAAR MUZIEK

  BMW staat niet alleen voor geweldige wagens en rijplezier. Het is een hele wereld van belevingen en een exclusieve manier om te genieten van schoonheid, luxe en cultuur. Ook muziek speelt daarbij een belangrijke rol. Zo is BMW Belux onder meer partner van Tomorrowland, het grootste festival ter wereld, een partnership dat gebaseerd is op gedeelde waarden zoals joy, duurzaamheid en innovatie.

   

  Daarnaast tekent BMW ook voor tal van andere muzikale partnerships, zowel nationaal als internationaal. Omwille van ons partnership met Live Nation Concerts en Live Nation Festivals kunt u in België onvergetelijke muzikale experiences beleven van de grootste namen in de internationale muziekwereld. Daarnaast is ons moederhuis BMW AG partner van het iconische Coachella Valley Music & Art Festival in Californië. BMW, een merk waar muziek in zit.

  Meer lezen
  BMW Tomorrowland

  THE SYMPHONY OF UNITY OP TOMORROWLAND 2023.

  BMW Tomorrowland

  Voor Tomorrowland draait alles rond het creëren van eenheid met muziek. Dit jaar lanceert het grootste festival ter wereld opnieuw The Symphony of Unity, een klassieke ode aan de grootste danceklassiekers ter wereld. Topnummers worden uitgevoerd door een symfonisch orkest dat een perfecte harmonie wil creëren tussen akoestische en elektronische muziek. Dankzij BMW konden  muzikanten deelnemen aan deze wedstrijd. Ze zullen live optreden op Tomorrowland deze zomer.

   

   

  Meer lezen