BMW HEEFT OREN NAAR MUZIEK.

  BMW staat niet alleen voor geweldige wagens en rijplezier. Het is een hele wereld van belevingen en een exclusieve manier om te genieten van schoonheid, luxe en cultuur. Ook muziek speelt daarbij een belangrijke rol. Zo is BMW Belux onder meer partner van Tomorrowland, het grootste festival ter wereld, een partnership dat gebaseerd is op gedeelde waarden zoals joy, duurzaamheid en innovatie.

   

  Daarnaast tekent BMW ook voor tal van andere muzikale partnerships, zowel nationaal als internationaal. Omwille van ons partnership met Live Nation Concerts en Live Nation Festivals kunt u in België onvergetelijke muzikale experiences beleven van de grootste namen in de internationale muziekwereld. Daarnaast is ons moederhuis BMW AG partner van het iconische Coachella Valley Music & Art Festival in Californië. BMW, een merk waar muziek in zit.

  Meer lezen
  BMW Tomorrowland

  THE SYMPHONY OF UNITY OP TOMORROWLAND 2023.

  BMW Tomorrowland

  Voor Tomorrowland draait alles rond het creëren van eenheid met muziek. Dit jaar lanceert het grootste festival ter wereld opnieuw The Symphony of Unity, een klassieke ode aan de grootste danceklassiekers ter wereld. Topnummers worden uitgevoerd door een symfonisch orkest dat een perfecte harmonie wil creëren tussen akoestische en elektronische muziek. Dankzij BMW konden  muzikanten deelnemen aan deze wedstrijd. Ze zullen live optreden op Tomorrowland deze zomer.

  Meer lezen

  ONTDEK DE BMW i4 IN ZIJN MAGISCHE EN MUZIKALE SETTING.

  BMW zet haar muzikale vriendschap met Tomorrowland volop in de verf op Brussels Airport. Zoals u wellicht weet staat daar heel het jaar door een BMW in de spotlights. Een streling voor het oog op weg naar of op de terugweg van uw vlucht in Terminal A.

   

  Dit keer kunt u er onze prestigieuze 100% elektrische BMW i4 bewonderen. Deze elektrische Gran Coupé werd speciaal voor de gelegenheid gewrapt en omgeven met natuur- en muziekmotieven in het teken van de Symphony of Unity. Wie voorbij de wagen loopt op Brussels Airport, laat z’n zinnen prikkelen door de unieke set-up van innovatieve geluidstechnologie en geavanceerde 3D-elementen. Vlinders, trompetbloemen, cimbaalplanten, kolibries met trompetsnuiten… Een feest voor oog en oor onder het motto Classic Sound meets Electric Power. Selfies nemen is verplicht! Onze designers creëerden een visuele fusie tussen natuur- en muziekelementen die naadloos aansluit bij de Symphony of Unity, een muzikaal concept dat klassieke en elektronische muziek samenbrengt.

   

  Uniek dit jaar is dat dankzij BMW maar liefst 7 klassieke muzikanten na een auditie deelnemen aan een live performance van de Symphony of Unity op Tomorrowland. Deze selectie van muzikanten brachten ook samen een exclusief bootcampweekend door op Terra Solis Dubai!

  Meer lezen
  BMW Tomorrowland

  THROWBACK NAAR JOIN THE SYMPHONY OF UNITY IN TERRA SOLIS, DUBAI.

  De 7 winnaars van de Join the Symphony of Unity-campagne ontmoetten elkaar in Terra Solis in Dubai, een unieke setting waar ze deelnamen aan een exclusieve bootcamp. Ze werden er muzikaal klaargestoomd om samen met een symfonisch orkest klassieke versies te spelen van wereldbekende elektronische dance hits. In de woestijnduinen bij Terra Solis brachten ze met viool, cello en contrabas een adembenemende ode aan The Tomorrowland Hymn. Om de beleving compleet te maken werden de muzikanten vervoerd met BMW iX-shuttles. Herbeleef hun magische ervaring in de video.

  Meer lezen
  TERRA SOLIS

  THROWBACK NAAR THE SYMPHONY OF UNITY OP TOMORROWLAND 2023.

  Als kers op de taart van hun magische ervaring, traden de 7 winnaars dankzij BMW op met het Symphony of Unity orkest onder leiding van dirigent Kevin Houben. Ze gaven daar beide Tomorrowland-weekends telkens het beste van zichzelf tijdens een spetterend optreden in de feeërieke Atmosphere Stage. Bekijk hieronder de video en ervaar het zelf!

  Meer lezen
  TML