BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot zijaanzicht met vrouw

THE M5

BMW M

BMW M5 BERLINE: MODELLEN & UITRUSTINGEN

THE M5BMW M5 BERLINE: MODELLEN & UITRUSTINGEN

BMW M5 Competition, BMW M5 en BMW M550i xDrive Berline – modellen, uitrustingen, details en innovatieve technologieën.

De BMW 5 Reeks Berline M wagens overtuigen als prestatiegerichte sportberlines met een modern en krachtig design. Vind hier informatie over de individuele modellen en details over de uitrustingen en M specifieke designhighlights. Kom bovendien te weten hoe het samenspel van krachtige M motoren en op de autosport geïnspireerde technologieën voor dynamische topprestaties zorgt. Ook zijn er de geavanceerde en volledig op comfort en veiligheid gerichte innovatieve rijhulpsystemen en digitale services.  

Meer info

VERGELIJKING VAN DE BMW 5 REEKS BERLINE M WAGENS.

Overzicht van de sportieve feiten: aandrijving, chassis en prestaties.

BMW M5 Competition.

Maximale rijdynamiek en exclusieve designhighlights voor exterieur en interieur.
 • High-performance BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 625 pk
 • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel en 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • Exclusieve M specifieke designelementen en uitrustingen
 • 460 kW (625 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,3 sec.
BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot driekwart vooraanzicht

BMW M5.

M typerende rijdynamiek en sportief comfort op het hoogste niveau.
 • High-performance BMW M Twinpower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 600 pk
 • M xDrive met Actief M Sperdifferentieel
 • 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
 • 441 kW (600 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,4 sec.
BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Brands Hatch Grau metallic driekwart vooraanzicht

BMW M550i xDrive Berline.

De perfecte balans tussen sportiviteit, comfort en dagelijks gebruiksgemak.
 • BMW M Twinpower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 530 pk
 • 8-traps Steptronic Sporttransmissie
 • BMW xDrive
 • 390 kW (530 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,8 sec.
BMW M550i xDrive Berline G30 LCI facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic driekwart vooraanzicht
 • BMW M5 Competition.
 • BMW M5.
 • BMW M550i xDrive Berline.

BMW M5 COMPETITION EN BMW M5: PERFORMANCEKENMERKEN.

Geïnspireerd op de autosport: overzicht van de aandrijf- en ophangingstechnologieën van de BMW M5 Competition en BMW M5.

De uitzonderlijke kracht en dynamiek van de BMW M5 Competition en BMW M5 zijn gebaseerd op een reeks hoogontwikkelde aandrijf- en ophangingstechnologieën afkomstig uit de autosport. Op weg naar een businessmeeting, een rit in het weekend over bochtige landwegen of op jacht naar het persoonlijke record op het circuit: uitstekende precisie en wendbaarheid zorgen steeds voor het typische M rijgevoel.

BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot vooraanzicht rijdend
BMW M TwinPower Turbo V8-benzinemotor BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020

BMW M TwinPower Turbo V8-benzinemotor.

Met een vermogen van 460 kW (625 pk) en een koppel van 750 Nm accelereert de BMW M TwinPower Turbo V8-benzinemotor in 3,3 seconden van 0 tot 100 km/u. Geweldige stuwkracht vanaf stationair toerental, een directe respons en een enorme trekkracht dankt de motor van 4,4 liter aan twee TwinScroll-turbocompressoren, een High Precision Injection en de volledig variabele klepsturing Valvetronic.
BMW M5 Competition met xDrive F90 LCI facelift 2020 driekwart vooraanzicht rijdend

M xDrive.

M xDrive met actief M differentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek zowel in het dagelijks verkeer als op de racepiste. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de sereniteit van vierwielaandrijving. U kunt kiezen tussen de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en – in de DSC-off-modus – 2WD.
BMW M5 Competition met 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic F90 LCI facelift 2020 interieur

8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic.

De 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic munt uit door extreem korte schakeltijden en talrijke schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot comfortabel en zuinig. De automatische versnellingsbak kan ook met de hand worden geschakeld via de keuzehendel of de schakelpaddles aan het stuur.
BMW M5 Competition met M MODE F90 LCI facelift 2020 interieur

M MODE-toets.

Met de M MODE-toets op de middenconsole kunt u de regelintensiteit van de rijhulpsystemen instellen. De modus ROAD biedt de volledige functionaliteit van de elektronische hulpsystemen. In de instelling SPORT waarschuwen ze alleen, maar grijpen ze niet in. Met TRACK kunt u de hulpsystemen, bijv. op het circuit, volledig uitschakelen. Afhankelijk van de geselecteerde modus komt in het weergaveconcept ook de overeenkomstige rij-informatie op de voorgrond.
Keuzehendel BMW M5 Competition met M Setup F90 LCI facelift 2020 interieur

M Setup.

De M Setup biedt u de mogelijkheid om verschillende parameters van de rijdynamiek, zoals de motor-, transmissie- en stuurkarakteristiek, de afstelling van de schokdempers, de intensiteit van Dynamic Stability Control (DSC) of de krachtverdeling van de vierwielaandrijving M xDrive naar wens te configureren.
Lederen M stuur BMW M5 Competition met M Servotronic F90 LCI facelift 2020 cockpit

M Servotronic.

De M Servotronic zorgt in elke rijsituatie voor het passende stuurkoppel door de stuurkracht optimaal aan de rijsnelheid aan te passen. Ook verschaft het systeem bij elke snelheid een direct en precies stuurgevoel. Het systeem is M specifiek afgesteld en beschikt over twee verschillende curves, die met een druk op een toets kunnen worden opgeroepen.
BMW M5 Competition met M carbon-keramische remmen F90 LCI facelift 2020 close-up velg

M carbon-keramische remmen.

Bij de M carbon keramische remmen grijpt de remkracht nog directer aan. De remmen zelf zijn corrosievrij en nog beter tegen hitte en slijtage bestand dan hun voorgangers. Bovendien dragen ze bij tot de gewichtsbesparing, wat een positief effect op de wendbaarheid, de dynamiek en het acceleratievermogen heeft. De bijzonder technische uitrusting is aan de buitenkant herkenbaar door remzadels in de kleur Gold matt met M logo. Als gevolg van de specifieke eigenschappen van het materiaal kunnen bij het remmen verhoogde werkingsgeluiden ontstaan, bv. bij langere beperkte belasting of in natte weersomstandigheden kort voordat de wagen tot stilstand komt. Deze geluidsontwikkeling, die inherent is aan de constructie, kan vermeden worden door de remmen na een belasting in vochtige omstandigheden droog te remmen of na een langere, beperkte rembelasting opnieuw sterker te belasten. Door de invloed van vocht en strooizout, bijv. na het gebruik van wasstraten, nachtelijke condensatie, rijden in de regen enz., kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze gereduceerde remwerking kan indien nodig gecompenseerd worden door een hogere pedaaldruk. De werkingsgeluiden hebben geen invloed op de prestaties, de veiligheid en de betrouwbaarheid van de remmen.
BMW M5 Competition met M sportuitlaat F90 LCI facelift 2020 close-up achterkant

M sportuitlaat.

De M sportuitlaat produceert een kenmerkend geluid dat met de geïntegreerde uitlaatkleppentechniek aangepast kan worden. De programma’s SPORT en SPORT+ die u via de Driving Experience Control voor de motor inschakelt, gaan gepaard met een nog intenser geluid, terwijl in het comfortgerichte programma een discreet sportieve klank te horen is.

BMW M5 COMPETITION: DESIGNKENMERKEN.

M specifieke designelementen in het exterieur en het interieur van de BMW M5 Competition.

Dynamisch over de hele lijn: het herwerkte design van de BMW M5 Competition verwijst met kenmerkende details naar zijn autosportgenen. Gezien vanaf de voorkant met nieuwe M nieren, nieuw vormgegeven koplampen en een voorschort met nieuwe vormtaal onderstrepen M specifieke kenmerken in Schwarz hochglänzend het high-performancekarakter van de wagen – van de M kieuwen over de M buitenspiegels tot de M achterspoiler. Achterlichten met een nieuw design en een vernieuwde achterschort met twee dubbele uitlaatpijpen in Schwarzchrom vormen een krachtige afsluiter. In het interieur benadrukken M specifieke uitrustingen zoals de multifunctionele M zetels, de M specifieke instrumentencombi of het lederen M stuur met rode schakelpaddles het sportieve karakter van de op de bestuurder georiënteerde cockpit.

BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot zijaanzicht met geopende deur
M nieren in Schwarz hochglänzend BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot vooraanzicht

M nieren.

De M nieren met eendelige nierlijst in Schwarz hochglänzend verlenen de M5 Competition een opvallende, aparte look. De typische, driedimensionaal vormgegeven dubbele M spijltjes zijn eveneens in Schwarz hochglänzend uitgevoerd en voorzien van een zwart M5 Competition embleem.
M kieuwen in Schwarz hochglänzend BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot close-up

M kieuwen.

Het typische M kieuwelement in Schwarz hochglänzend met M5 Competition modelopschrift accentueert als uitgesproken driedimensionaal sportief accent de dynamische combinatie van technische perfectie en emotionele vorm, die M wagens altijd al typeerde.
M buitenspiegel in Schwarz hochglänzend BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot close-up

M specifieke buitenspiegel.

De in Schwarz hochglänzend afgewerkte M specifieke buitenspiegel verleent de M5 Competition een bijzonder sportief karakter.
M achterspoiler in Schwarz hochglänzend BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot close-up

M achterspoiler.

De M achterspoiler in Schwarz hochglänzend benadrukt het sportieve silhouet van de wagen en vermindert de ongewenste liftkracht voelbaar. Door neerwaartse kracht te produceren verleent hij de wagen bij hogere snelheden meer tractie op de achteras en zo meer rijstabiliteit.
M specifieke dubbele uitlaatpijpen BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot close-up

M specifieke dubbele uitlaatpijpen.

De dubbele uitlaatpijpen van de M sportuitlaat in Schwarzchrom leveren het zichtbare en hoorbare bewijs van de sportieve prestaties van de wagen.
M achterschort in Schwarz hochglänzend BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot achteraanzicht

Achterschort in Schwarz hochglänzend.

De in Schwarz hochglänzend afgewerkte diffusor van de M5 Competition onderstreept zijn sportieve karakter en verleent de wagen een onmiskenbare identiteit.
Multifunctionele M zetels BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 interieur

Multifunctionele M zetels.

De multifunctionele M zetels vooraan in een exclusief design en met verlicht M5 logo weerspiegelen het sportieve karakter van de wagen. Diepe zitvlakken en hoge zijkussens accentueren de kuipzetelvorm en garanderen een perfecte zijsteun. Uitgebreide instelmogelijkheden zorgen daarbij voor een verregaand comfort.
Lederen M stuur BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 cockpit

Lederen M stuur.

Het multifunctionele lederen M stuur met M logo, chroominleg, M1- en M2-toetsen en een geïntegreerde bestuurdersairbag is in dubbelspaakdesign uitgevoerd. Met een stuurkrans in zwart leder met gekleurde contrastnaden en voorgevormde duimsteunen ligt het perfect in de hand.
Start-/stopknop in rood BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 cockpit

Start-/stopknop in rood.

De rode start-/stopknop dient om de motor zonder sleutel te starten nadat de wagen werd ontgrendeld. De bestuurder kan er de motor ook mee stoppen. De autosleutel wordt automatisch herkend zonder dat hij in het contactslot moet worden gestoken.
M keuzehendel BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 interieur

M keuzehendel.

Naast het M logo boven op de M keuzehendel bevindt zich ook de wipschakelaar om de drie Drivelogic-schakelprogramma’s te selecteren, met vlak daaronder de P-toets voor de parkeerblokkering. In de manuele modus “S” kan typisch voor M met de keuzehendel worden geschakeld, in de modus “D” verloopt het schakelen automatisch.
M specifieke instrumentencombi BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 cockpit

M specifieke instrumentencombi.

Met de M specifieke instrumentencombi kunt u ook extra informatie voor bijzonder sportief rijden weergeven. Als u de rijmodus TRACK voor op het racecircuit hebt geselecteerd, kunt u op de instrumentencombi bv. de laaddruk, de bandenspanningen en -temperaturen en de G-krachten van de dwars- en langsversnelling weergeven.
Deurdrempels met M5 Competition opschrift BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020

Deurdrempels met “M5 Competition” opschrift.

De verlichte deurdrempels met “M5 Competition” opschrift doen u al zodra u de deuren opent, uitkijken naar het rijplezier en de rijbelevenis die de wagen voor u in petto heeft.
BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Brands Hatch Grau metallic driekwart vooraanzicht
BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Brands Hatch Grau metallic zijaanzicht
BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Brands Hatch Grau metallic driekwart achteraanzicht
Nieuw design koplampen BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Brands Hatch Grau metallic vooraanzicht
BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur
Deurdrempels met M5 opschrift BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur

DE DESIGNHIGHLIGHTS VAN DE BMW M5.

Uitgesproken sportiviteit verweven met moderne elegantie. Het exterieur van de BMW M5 combineert heldere lijnen en krachtige proporties tot een dynamisch totaalbeeld. Verchroomde designelementen zoals het frame van de nieuw vormgegeven M nieren, de M kieuwen aan de zijkant, de M5 badge en de uitlaatpijpen aan de achterkant zorgen voor uitgesproken visuele accenten. Die worden krachtig ondersteund door optionele BMW M 20" lichtmetalen velgen in Bicolor-uitvoering en de in Rot of Schwarz hochglänzend uitgevoerde remzadels van de M compound-remmen. De sportief-moderne uitstraling zet zich voort in het interieur. Bestuurder en passagiers staat een royale sfeer van luxe te wachten, die door de verlichte deurdrempels met M5 opschrift op indrukwekkende wijze wordt aangekondigd. Tegelijkertijd verwijst de op de bestuurder gerichte cockpit met M specifieke uitrustingen zoals het lederen M stuur, de ergonomisch gevormde M sportzetels of de M specifieke instrumentencombi naar de atletische kracht van de BMW M5. Een groot 12,3" Control Display met hoge resolutie maakt samen met de buitengewone decoratieve lijsten in Aluminium Carbonstruktur het moderne karakter van het interieur compleet.

BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 Tansanitblau metallic driekwart vooraanzicht
BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 Aventurinrot metallic driekwart vooraanzicht
BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 Alvitgrau metallic driekwart vooraanzicht
BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 Frozen Bluestone metallic driekwart vooraanzicht
BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 BMW Individual binnenbekleding volleder Merino Rauchweiß/Schwarz interieur
BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 BMW Individual binnenbekleding volleder Merino Tartufo/Schwarz interieur
BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 BMW Individual decoratieve lijsten Pianolack Schwarz interieur
BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 BMW Individual decoratieve lijsten edelhoutuitvoering Sen Hellbraun interieur
BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 BMW Individual decoratieve lijsten Zwetschge braun hochglänzend met sierlijsten Perlglanz Chrom
BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 BMW Individual hemelbekleding Anthrazit interieur
BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 BMW Individual hemelbekleding Anthrazit met licht interieur

BMW INDIVIDUAL VOOR DE BMW M5.

De BMW M5 is een sportberline die op indrukwekkende wijze topprestaties, elegantie en moderniteit verenigt. Samen met de exclusieve uitrustingsopties van BMW Individual wordt het unieke karakter van de wagen nog verder benadrukt. Kies uit een veelheid aan briljante BMW Individual koetswerkkleuren, zoals de hier afgebeelde metaalkleuren “Aventurinrot”, “Alvitgrau”, “Frozen Bluestone” en “Tansanitblau”. In het interieur zorgen M sportzetels met het fijnste leder Merino voor een sportieve en luxueuze sfeer. Voorbeelden hiervan zijn de BMW Individual vollederuitrustingen Merino Rauchweiß/Schwarz en Merino Tartufo/Schwarz. Hoogwaardige BMW Individual decoratieve lijsten, zoals hier getoond in Pianolack Schwarz, Zwetschge Braun hochglänzend of edelhoutuitvoering Sen Hellbraun maken samen met de BMW Individual hemelbekleding Alcantara in Anthrazit het fascinerende BMW M5 interieur compleet.

HET DESIGN EN DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW M550i xDRIVE BERLINE.

Een overzicht van de designopties en de aandrijf- en ophangingstechnologieën van de BMW M550i xDrive Berline.

De BMW M550i xDrive Berline biedt een spannende combinatie van impulsieve sportiviteit en comfortabele dagelijkse bruikbaarheid. Zorgvuldig afgestemde aandrijf- en rijdynamiekcomponenten zoals de optionele adaptieve M ophanging Professional garanderen samen met de 390 kW (530 pk) sterke BMW M TwinPower Turbo V8-motor hoge rijdynamiek met optimale stabiliteit. Terwijl exclusieve designelementen in de signatuurkleur Ceriumgrau voor karaktervolle accenten zorgen, onderstrepen uitrustingen als het M aerodynamicapakket, de M sportremmen met rode remzadels of de multifunctionele M zetels voor bestuurder en voorpassagier het sportieve karakter van de wagen.

BMW M550i xDrive Berline G30 LCI facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic driekwart achteraanzicht rijdend
BMW M TwinPower Turbo V8-benzinemotor BMW M550i xDrive Berline G30 LCI facelift 2020

BMW M TwinPower Turbo V8-benzinemotor.

De BMW M TwinPower Turbo V8-benzinemotor combineert twee turbocompressoren, de volledig variabele kleppensturing Valvetronic en de directe benzine-injectie High Precision Injection. Hij levert een top van 390 kW (530 pk) en heeft een maximumkoppel van 750 Nm. De beide turbocompressoren zijn compact tussen de cilinderbanken ondergebracht.
BMW M550i xDrive Berline met adaptieve M sportophanging G30 LCI facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic driekwart vooraanzicht rijdend

Adaptieve M sportophanging Professional.

De adaptieve M sportophanging Professional combineert de technologieën adaptieve M sportophanging, rolstabilisatie en Integral Active Steering. Het resultaat: een maximum aan stabiliteit en rijdynamiek.
BMW M550i xDrive Berline met M aerodynamicapakket G30 LCI facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic close-up voorkant

M aerodynamicapakket.

Het M aerodynamicapakket accentueert optisch het sportieve karakter van de wagen en past de luchtgeleiding aan. Het omvat een voorschort met vergrote luchtinlaten, specifieke zijdrempels en een achterschort met diffusorinzet. De uitlaatpijpen met dubbele boord zijn in chroom uitgevoerd.
BMW M550i xDrive Berline met M sportremmen G30 LCI facelift 2020 close-up velg

M sportremmen.

De M sportremmen met remzadels met meerdere zuigers in donkerblauw en met M opschrift beschikken over een bijzonder hoge remkracht. Aangepast aan de bijzonder hoge dynamische mogelijkheden van de wagen garanderen ze ook bij een uitgesproken sportieve rijstijl en in natte omstandigheden uitstekende remprestaties.
BMW M550i xDrive Berline met M sportdifferentieel G30 LCI facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic close-up achterwiel

M sportdifferentieel.

Het M sportdifferentieel verbetert de tractie en rijstabiliteit bij rijstrookwissels, bij het accelereren vanuit een bocht, bij hoge bochtsnelheden en bij een verschillende staat van het wegdek links en rechts. Een elektronisch gestuurde lamellengrendel vermindert het verschil in toerental tussen de achterwielen en verbetert daardoor de tractie.
BMW M550i xDrive Berline met BMW Laserlight G30 LCI facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic close-up voorkant

BMW Laserlight.

De BMW Laser lights schijnen in de laser-grootlichtstand met maximaal 650 m bijna tweemaal verder dan gewone koplampen. Door het betere zicht in het donker wordt zo de veiligheid aanzienlijk verhoogd. Blauwe accenten en het opschrift “BMW Laser” in de koplamp zetten bovendien het technologische karakter en de sportiviteit van de wagen in de verf.
BMW M550i xDrive Berline met trapeziumvormige uitlaatpijp G30 LCI facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic close-up achterkant

Trapeziumvormige uitlaatpijp.

Een zichtbare trapeziumvormige uitlaatpijp in Schwarz chroom, telkens aan de linker- en rechterkant.
BMW M550i xDrive Berline met BMW Individual Shadow Line hochglänzend G30 LCI facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic close-up voorkant

BMW Shadow Line hochglänzend.

De BMW Individual Shadow Line hochglänzend met uitgebreide uitrusting omvat uitrustingsdetails in Schwarz: nierframe en nierspijltjes in Schwarz hochglänzend en uitlaatpijpen in Schwarzchrom.
BMW M550i xDrive Berline met multifunctionele M zetels G30 LCI facelift 2020 interieur

sportzetels voor bestuurder en voorpassagier.

Sportief en comfortabel: de individueel aanpasbare sportzetels voor bestuurder en voorpassagier onderscheiden zich door talrijke elektrische instelmogelijkheden zoals de helling en breedte van de leuning en de zithoogte. De hoge zijkussens van het zitkussen en de leuning, alsook een instelbare dijsteun bieden een uitstekende ergonomie en meer zijdelingse steun in bochten.

BMW 5 REEKS BERLINE M WAGENS: CONNECTIVITY EN RIJHULPSYSTEMEN.

Innovatieve technologieën en rijhulpsystemen voor een maximum aan comfort en veiligheid.

Of u nu onderweg een intelligente assistent nodig hebt die uw mails voorleest, of de entertainment- en businessfuncties van uw wagen op een groot display met aanraking wilt bedienen: de BMW 5 Reeks Berline M wagens bieden een omvangrijk gamma aan innovatieve kenmerken en hulpsystemen die uw rit nog comfortabeler en veiliger maken. Maak hieronder kennis met geselecteerde uitrustingen voor entertainment, business, rijhulpsystemen en connectiviteit.

BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot close-up modelopschrift op de achterkant
BMW 5 Reeks Berline M wagens met BMW Live Cockpit Professional BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 12,3" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kunt u o.a. bedienen via de iDrive Touch Controller.
BMW 5 Reeks Berline M wagens met Connected Package Professional BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur

Connected Package Professional.

Concierge Service, Remote Services, BMW Maps, smartphone-integratie of toch In-Car Experiences? Waarom afzonderlijk bestellen als u ook alles kunt hebben? Met het Connected Package Professional krijgt u deze diensten van BMW ConnectedDrive.
BMW 5 Reeks Berline M wagens met smartphone-integratie BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur

Smartphone-integratie.

Wilt u in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de smartphone-integratie ondersteunt uw wagen Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding tussen smartphone en wagen. Daardoor kunt u in de wagen comfortabel gebruikmaken van vertrouwde functies en verschillende apps.
BMW 5 Reeks Berline M wagens met Bowers & Wilkins surround sound system BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur

Bowers & Wilkins surround sound system.

Het Bowers & Wilkins Diamond surround sound system met twee diamant-tweeters biedt een uitstekende studiogeluidskwaliteit op alle zitplaatsen in de wagen. 16 doordacht geplaatste luidsprekers zorgen voor een fascinerende luisterervaring. De luidsprekers zijn verlicht, wat de uitstekende klankkwaliteit van het systeem visueel accentueert.
BMW 5 Reeks Berline M wagens met Digital Key BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur

Digital Key.

Waarom de autosleutel insteken als u uw smartphone bij zich hebt? Met de Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u tot vijf personen met een iPhone* – voor zover compatibel – toegang tot uw BMW bieden. Vermogen en topsnelheid kunnen begrensd worden, bv. voor beginnende bestuurders. *De BMW Digital Key is enkel compatibel met bepaalde iPhones. Een lijst van de compatibele iPhones vindt u op bmw.com/digitalkey
BMW 5 Reeks Berline M wagens met Reversing Assistant BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur

Reversing Assistant.

De Reversing Assistant slaat bij vooruitrijden tot 35 km/u de laatste 50 m van de afgelegde weg op, om desgewenst bij het achteruitrijden dezelfde weg terug te rijden. U hoeft daarbij niet te sturen en kunt uw aandacht richten op de omgeving van de wagen.
BMW 5 Reeks Berline M wagens met BMW Intelligent Personal Assistant BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent was? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, wordt steeds beter en helpt in tal van situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringswoord geven. Hij kan u alles uitleggen over de wagen en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
BMW 5 Reeks Berline M wagens met Remote Software Upgrade BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur

Remote Software Upgrade.

U wilt uw BMW up-to-date houden en met de nieuwste software uitrusten? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date. De upgrades worden via het netwerk geïnstalleerd, zoals u dat van een smartphone gewoon bent. Zo kunnen ook andere functies in uw wagen geactiveerd worden.
BMW 5 Reeks Berline M wagens met Driving Assistant Pack Professional BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur

Driving Assistant Pack Professional.

Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritische of monotone verkeerssituaties. Naast de inhoud van het Driving Assistant Pack omvat het o.a. Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functies, Lane Change Assistant, noodstopassistent en Lane keeping assistant with active side collision protection.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • BMW M5 Competition:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,6–10,5
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 242–239

  BMW M5:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,6–10,5
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 242–239

  BMW M550i xDrive Berline:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,0–9,7
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 229–221

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.