STARTING AT INCREDIBLE.

De nieuwe BMW M5 met M xDrive.

SCHERPER DAN OOIT.

De BMW M5 Competition.

STARTING AT INCREDIBLE.

De nieuwe BMW M5 met M xDrive.

SCHERPER DAN OOIT.

De BMW M5 Competition.

Opwindend elegant vormgegeven. Krachtiger dan ooit. De nieuwe generatie van de BMW M5 is een statement van ultieme ingenieurskunst en innovatieve rij-intelligentie. Voor tot nog toe onvermoede rijdynamische dimensies tot tegen de limiet aan. Vol uiterst moderne technologieën, die het dagelijkse businessleven veiliger en comfortabeler maken. Met de innovatieve vierwielaandrijving M xDrive van de 600 pk (441 kW) sterke nieuwe BMW M5 wordt de bestuurder een vastberaden piloot van een highperformance-sportberline met een ongelooflijke power, precisie en wendbaarheid – echt M rijplezier van een nieuw niveau.

BMW M5 met M xDrive (3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 246–243
 

BMW M5 Competition (3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 246–243

Read more

STARTING AT INCREDIBLE.

TOPPRESTATIES TOT DE VIJFDE MACHT.

  • 01 Vermogen 460 kW* (625 pk)*
  • 02 Maximumkoppel 750 Nm
  • 03 Van 0 tot 100 km/u in 3,3 s*
  • 04 V max. 305 km/u met M Driver’s Package
  • 05 Verbluffende dynamiek dankzij M xDrive

* Deze waarden zijn voorlopig en hebben betrekking op de BMW M5 Competition.

Read more

HIGH PERFORMANCE OP MAAT.

Het design van de nieuwe BMW M5 met M xDrive.

M design.

Het heldere M specifieke design van de BMW M5 wijst met enkele lijnen op doorgedreven dynamiek – vanuit elk gezichtspunt. Het atletische karakter wordt met de Shadow Line hochglänzend exclusief versterkt.

Read more

M buitenspiegels.

De M specifieke buitenspiegel met dubbele voet en ingebouwde extra LED-richtingaanwijzer is een aerodynamisch geoptimaliseerd precisie-onderdeel en een kenmerkende uiting van het sportief-dynamische M designconcept.

Read more

M nieren.

De M nieren met M5 modelbenaming en dubbele spijltjes in Schwarz hochglänzend maken ondubbelzinnig duidelijk dat achter de krachtige voorkant een potente M krachtbron voor adembenemende prestaties zorgt.

Read more

M motorkap.

Twee karakteristieke riblijnen lopen rond de van licht aluminium vervaardigde motorkap van de nieuwe BMW M5. Het design van het CFK-dak neemt de M specifieke lijnen over en laat ze consequent naar achteren doorlopen.

Read more

M carbondak.

Als onderdeel van het doordachte lichtgewicht concept helpen het M carbondak van met koolstofvezels versterkte kunststof (CFK) en de motorkap van aluminium het voertuiggewicht te verlagen en zo de dynamiek te verhogen.

Read more

M kieuwen.

Het typische M kieuwelement in Schwarz hochglänzend met M5 modelopschrift accentueert als uitgesproken driedimensionaal sportief accent de dynamische combinatie van technische perfectie en emotionele vorm, die M wagens altijd al typeerde.

Read more

BMW lichtmetalen velg, 789 M, 20".

De exclusief gesmede BMW M lichtmetalen velgen, 789 M, 20", in Bicolor-look met combinatie van verschillende bandentypes accentueren met hun dynamische Y-spaakdesign het sportieve karakter van de BMW M5 Competition.

Read more

Dubbele M uitlaatpijpen.

De typische M dubbele uitlaatpijpen, de centraal geplaatste diffusor en de in Schwarz hochglänzend uitgevoerde achterschort demonstreren overduidelijk de sportieve ambities van de BMW M5 Competition.

Read more

FIRST-CLASS COCKPIT IN PLAATS VAN BUSINESSKLASSE.

Het design van de nieuwe BMW M5 met M xDrive.

“De nieuwe BMW M5 met M xDrive rijdt als een wagen met achterwielaandrijving, maar met meer tractie.”
Frank van Meel, BMW M GmbH, directievoorzitter.

ADEMBENEMEND MACHTIG.

Hoe wordt het enorme vermogen van de nieuwe BMW M5 ogenblikkelijk en precies in maximale rijdynamiek omgezet? Met innovatieve technologieën, geïnspireerd op de autosport.

Read more

Uiterst precies schakelen.

De 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic munt uit door extreem korte schakeltijden en talrijke schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot comfortabel en zuinig. De automatische versnellingsbak kan ook met de hand worden geschakeld via de keuzehendel of de schakelpaddles aan het stuur.
Read more

Maximaal remmen.

Bij de M carbon-keramische remmen grijpt de remkracht nog directer aan. De remmen zelf zijn corrosievrij en nog beter tegen hitte en slijtage bestand dan hun voorgangers. Bovendien dragen ze bij tot de gewichtsbesparing, wat een positief effect op de wendbaarheid, de dynamiek en het acceleratievermogen heeft. De bijzonder technische uitrusting is aan de buitenkant herkenbaar door remzadels in de kleur Gold matt met M logo.

Als gevolg van de specifieke eigenschappen van het materiaal kunnen afhankelijk van situatie en gebruik werkingsgeluiden ontstaan, vooral in natte weersomstandigheden kort voordat de wagen tot stilstand komt. Door de invloed van vocht en strooizout kan de werking van de remmen overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Dit kan kortstondig als gereduceerde remwerking waargenomen worden en indien nodig gecompenseerd worden door een hogere pedaaldruk.
Read more

Perfecte wegligging.

De M Servotronic zorgt in elke rijsituatie voor het passende stuurkoppel door de stuurkracht optimaal aan de rijsnelheid aan te passen. Ook verschaft het systeem bij elke snelheid een direct en precies stuurgevoel. Het systeem is M specifiek afgesteld en beschikt over drie verschillende curves, die met een druk op een toets kunnen worden opgeroepen.
Read more

Optimale krachtverdeling.

Het actieve M differentieel verbetert de tractie en rijstabiliteit bij rijstrookwissels, bij het accelereren vanuit een bocht, bij hoge bochtsnelheden en bij een verschillende staat van het wegdek links en rechts. Een elektronisch gestuurde lamellengrendel vermindert het verschil in toerental tussen de achterwielen en verbetert daardoor de tractie.
Read more

INDIVIDUALISME+

Dankzij BMW Individual geniet u van bijkomende mogelijkheden om de BMW van uw dromen hoogwaardig uit te rusten en vooral een persoonlijke toets te geven. Ontdek de verschillende opties dankzij de BMW Individual Visualizer.

* Deze waarden zijn voorlopig en hebben betrekking op de BMW M5 Competition.

Read more

IN GEWICHT VERLAAGD. MET GEOPTIMALISEERD GELUID.

IN GEWICHT VERLAAGD. MET GEOPTIMALISEERD GELUID.

M sportuitlaat.

De M sportuitlaat produceert een kenmerkend geluid dat met de geïntegreerde uitlaatkleppentechniek aangepast kan worden. De programma’s SPORT en SPORT+ die u via de Driving Experience Control voor de motor inschakelt, gaan gepaard met een nog intenser geluid, terwijl in het comfortgerichte programma een discreet sportieve klank te horen is. Ook kan het geluidsniveau met de nieuwe Sound Control toets worden verlaagd.

CONNECTIVITY EN RIJHULPSYSTEMEN.

De BMW M5 verlegt de grenzen op het gebied van netwerkverbinding en rijassistentie. Of u nu afspraken wilt organiseren, mails wilt bekijken of op het circuit nieuwe recordtijden wilt vastleggen. Het innovatieve bedieningsconcept, de multifunctionele instrumentencombinatie en het Head-Up Display overtuigen met hun uiterst intuïtieve bediening, digitale services en volledig nieuwe M specifieke instrumenten. Zodat u alle belangrijke rijinformatie in fracties van seconden in u opneemt: van de weergave van versnelling, navigatie, snelheid en vierwielaandrijving tot de weergave van uw persoonlijk ingestelde set-up. Talrijke als optie verkrijgbare intelligente hulpsystemen staan u indien gewenst bij als copiloot.

BMW M5 COMPETITION.

BMW M5 COMPETITION.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • Disclaimer reference invalid