Zijn aard: nieuwe normen stellen. De BMW 5 Reeks Berline is de belichaming van de moderne businessberline. Dankzij zijn dynamische en tegelijkertijd elegante verschijning voldoet hij overtuigend aan de verwachtingen die tegenwoordig aan een wagen van zijn klasse worden gesteld: esthetische sportiviteit en echt rijplezier volgens de nieuwste stand van de techniek.

 

Creatief denken. Aan de pols van de tijd blijven. Twee essentiële concepten voor duurzaam succes. De BMW 530e Plug-in-hybride maakt deze beide uitgangspunten perfect waar en rijdt zo voor op zijn tijd. Hij brengt elektriserend rijplezier en ziet dankzij de plug-in-hybrideaandrijving een bloeiende toekomst tegemoet.

 

Uitstekende rijdynamiek, sportief design, maximaal comfort – de BMW 5 Reeks Touring is een echte meester in zijn klasse. Hij is een veelzijdige allrounder, uitgerust met de modernste techniek, maximale functionaliteit en een heleboel sportieve kwaliteiten. Ontelbare digitale services en rijhulpsystemen garanderen comfort, veiligheid en maximale productiviteit. Het royale interieur straalt absolute kwaliteit uit en biedt met een kofferinhoud tot 1.700 liter rijkelijk plaats voor activiteiten van allerlei aard. Een garantie voor rijplezier, dat vrije tijd en business tot nieuwe hoogten tilt.


De BMW 530e Touring plug-in-hybride combineert een krachtige benzinemotor met een elektromotor met BMW eDrive-technologie. Het resultaat: indrukwekkende prestaties met tegelijkertijd een verlaagd brandstofverbruik en gereduceerde CO2-emissies.


Of u een BMW 5 Reeks als tweedehandswagen of als nieuwe wagen zoekt – hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor financiering en voor leasing van de huidige BMW 5 Reeks en natuurlijk ook een concessiehouder voor een proefrit.

Meer lezen