Zijn aard: nieuwe normen stellen. De BMW 5 Reeks Berline is de belichaming van de moderne businessberline. Dankzij zijn dynamische en tegelijkertijd elegante verschijning voldoet hij overtuigend aan de verwachtingen die tegenwoordig aan een wagen van zijn klasse worden gesteld: esthetische sportiviteit en echt rijplezier volgens de nieuwste stand van de techniek.

Creatief denken. Aan de pols van de tijd blijven. Twee essentiële concepten voor duurzaam succes. De BMW 530e iPerformance maakt deze beide uitgangspunten perfect waar en rijdt zo voor op zijn tijd. Hij brengt elektriserend rijplezier en ziet dankzij de plug-in-hybrideaandrijving een bloeiende toekomst tegemoet.

Zenuwslopend: met de M Performance modellen BMW M550i Berline en BMW M550d Touring verlegt u grenzen naar onvermoede hoogten. Pure adrenaline. Sportief wordt autosportief. Omdat genoeg nooit genoeg is.

Uitstekende rijdynamiek, sportief design, maximaal comfort – de BMW 5 Reeks Touring is een echte meester in zijn klasse. Hij is een veelzijdige allrounder, uitgerust met de modernste techniek, maximale functionaliteit en een heleboel sportieve kwaliteiten. Ontelbare Digital Services en rijhulpsystemen garanderen comfort, veiligheid en maximale productiviteit. Het ruime interieur straalt absolute kwaliteit uit en biedt met een kofferinhoud tot 1.700 liter rijkelijk plaats voor activiteiten van allerlei aard. Een garantie voor rijplezier, dat vrije tijd en business tot nieuwe hoogten tilt.

Of u een BMW 5 Reeks als tweedehandswagen of als nieuwe wagen zoekt – hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor financiering en voor leasing van de huidige BMW 5 Reeks en natuurlijk ook een concessiehouder voor een proefrit.

Read more