DIGITAL NATIVE.

Connectivity en rijhulpsystemen in de BMW 1 Reeks.

DIGITAL NATIVE.

Connectivity en rijhulpsystemen in de BMW 1 Reeks.

DIGITAL NATIVE.Connectivity en rijhulpsystemen in de BMW 1 Reeks.

De BMW 1 Reeks is uitgerust met een hele reeks innovatieve technologieën, waarmee u onderweg optimaal met de buitenwereld verbonden blijft en ontspannen op uw bestemming aankomt. Van toonaangevende navigatie- en entertainmentfuncties tot het eenvoudige gebruik van uw eigen smartphone-apps geniet u van een eigentijdse mobiliteit die de normen verlegt.

Read more

CONNECTED ALLROUNDER.

Verbonden op hoog niveau: met de optionele ConnectedDrive Digital Services geniet u van talrijke diensten, smart apps en entertainment van topklasse. Met het aanbod Online Entertainment kunt u bijvoorbeeld bij Deezer of Napster een account voor muziek-flatrates openen. Zo hebt u gratis onbegrensd toegang tot miljoenen muzieknummers. En de geïntegreerde muziekherkenning herkent elke song op de radio en bewaart hem desgewenst in uw persoonlijke bibliotheek. Dat rockt, welke muziekstijl u ook verkiest.

 • Online Entertainment

  Met Online Entertainment hebt u in uw BMW via het geïntegreerde infotainmentsysteem altijd toegang tot meer dan 30 miljoen muzieknummers van onze muziekpartners, zoals Napster of Deezer. Bovendien beschikt u overal en altijd over muziek, want buiten de BMW heeft u nu ook met elk ander door de provider ondersteunde apparaat toegang tot de muziektitels. Simpel en comfortabel.

 • Apple CarPlay®

  Met de Apple CarPlay® voorbereiding kunnen bepaalde functies van de iPhone® draadloos en comfortabel worden gebruikt in de wagen. Smartphone-gegevens en functies zoals muziek, iMessages/sms, telefonie, Siri, navigatie en bepaalde third-party-apps kunnen daardoor worden weergegeven en bediend via de bedieningsschermen van de wagen en via Voice Control worden bediend of aangegeven.

 • Concierge Service

  De Concierge Service maakt met een druk op een knop verbinding met een medewerker van het BMW Callcenter. Hij zoekt bv. een restaurant naar keuze, de dichtstbijzijnde geldautomaat of een apotheek van wacht en stuurt de adresinformatie indien gewenst direct naar het ingebouwde BMW navigatiesysteem.

TOUR MANAGER.

BMW Connected is een innovatieve app die u op een slimme manier helpt tijdig en relaxed op uw bestemming aan te komen. Hij zet afspraken uit uw smartphone naar het navigatiesysteem over, zegt u wanneer u moet vertrekken en verwittigt anderen indien u wat later bent. De app geeft u ook informatie over de locatie en de tankinhoud van de wagen en of hij vergrendeld is. U kunt uw BMW 1 Reeks met de app ook openen en sluiten. En mocht u eens vergeten zijn waar u uw wagen geparkeerd hebt: de app leidt u er veilig te voet heen.

 • Share Destination / Send to Car

  Met BMW Connected zet u uw zelf opgezochte bestemmingen uit smartphone-apps of van het internet eenvoudig en naadloos naar uw BMW 1 Reeks over. Net als de in de agenda van uw smartphone opgeslagen afspraken elders, inclusief de gewenste aankomsttijden. Het systeem neemt de nieuwe bestemming probleemloos in het navigatiesysteem van uw BMW 1 Reeks over.

 • Time-to-Leave-functie

  Nooit meer te laat komen: BMW Connected brengt u via uw smartphone of Apple Watch op de hoogte van de optimale vertrektijd, zodat u tijdig op uw volgende bestemming aankomt. De vertrektijd die het systeem voorstelt, is daarbij gebaseerd op verkeersgegevens in real time.

 • Share your Estimated Time of Arrival

  Mocht u toch eens in een file terechtkomen, dan kunt u met BMW Connected bijvoorbeeld heel eenvoudig een sms naar wachtende collega’s of zakenpartners sturen om hen te laten weten dat u wat later zult zijn – en hen op de hoogte brengen van de nieuw berekende aankomsttijd. En dat allemaal zonder de telefoon aan te raken.

BODY GUARD.

De BMW 1 Reeks beschikt over talrijke intelligente rijhulpsystemen die het leven eenvoudiger maken. Het Driving Assistant Pack met bots- en personenwaarschuwing en City Braking Function waarschuwt tijdig voor andere voertuigen of voorbijgangers. Lane Departure Warning reageert bij ongewilde rijstrookwissels en de Attention Assist raadt bij tekenen van vermoeidheid aan een pauze in te lassen. En met Active Cruise Control en Speed Limit Info hebt u uw snelheid altijd onder controle. Op uw bestemming aangekomen zorgt Park Assist ervoor dat u gemakkelijk kunt parkeren.

 • Active Cruise Control

  De Active Cruise Control met Stop&Go functie incl. botswaarschuwing met afremfunctie houdt een vooraf door de bestuurder bepaalde gewenste snelheid en de afstand tot de voorligger aan. De wagen neemt het vertrekken en remmen over en de gekozen afstand wordt ook in langzaam rijdend verkeer en in files tot stilstand aangehouden.

 • Speed Limit Info

  De Speed Limit Info inclusief No Passing Info registreert snelheidsbeperkingen en gegevens over een eventueel inhaalverbod en geeft die op het Info Display van de instrumentencombinatie of op het Head-Up Display weer.

 • Park Assist

  Park Assist vergemakkelijkt het parkeren parallel met en dwars op de rijweg. Daartoe meet het systeem ook krappe parkeerplaatsen wanneer de wagen met een lage snelheid voorbijrijdt. Zodra een voldoende grote parkeerplaats is gevonden, neemt Park Assist het sturen over en moet de bestuurder bij het parkeren alleen maar de juiste versnelling inschakelen en gas geven of remmen.

ALTIJD VERBONDEN. ALTIJD VRIJ.

ALTIJD VERBONDEN. ALTIJD VRIJ.

BMW ConnectedDrive staat voor de intelligente samenwerking tussen wagen, bestuurder en buitenwereld. Geniet van meer comfort, meer entertainment en het rustgevende gevoel van veiligheid op alle wegen. Of eenvoudig uitgedrukt: meer echt rijplezier.

Read more

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW M140i Hatch (5-deurs):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 179

  De gegevens over het brandstofverbruik en de CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen velg- en bandenmaat. De verbruikscijfers werden op basis van de ECE-testcyclus bepaald.

  Meer informatie over het officiële energie- en brandstofverbruik en over de officiële specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).