HEAD TURNER.

Design en uitrustingen van de BMW 1 Reeks.

HEAD TURNER.

Design en uitrustingen van de BMW 1 Reeks.

HEAD TURNER.Design en uitrustingen van de BMW 1 Reeks.

Dynamisch aan de buitenkant. Exclusief interieur. Het opwindende design staat voor ultieme sportiviteit, een krachtige dynamiek en echt rijplezier. Met zijn progressieve lijnvoering, atletische designtaal en hoogwaardige uitrusting past de BMW 1 Reeks perfect bij de Urban Lifestyle. Een echte eyecatcher, die alle blikken naar zich toe trekt.

BMW M140i Sportshatch (3-deurs):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,8
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 179

Read more

TOP FORM.

De voorkant van de BMW 1 Reeks geeft met de opvallende dubbele nieren en grote luchtinlaten blijk van atletische kracht en een ongebreidelde voorwaartse drang. De vlakke koplampen accentueren het sportieve karakter nog meer. De standaardvelgen hebben al een dynamische look en bieden een uitstekende grip. Net als de als optie verkrijgbare, nog sportievere BMW lichtmetalen velgen 719 M, 18", Jet Black, desgewenst met de M sportremmen met blauwe remzadels.

De achterkant bekoort met atletisch gevormde wielkasten, opvallende bumpers en karakteristieke LED-achterlichten in L-vorm. Nog meer dynamiek brengen de zwart verchroomde uitlaatpijpen, die bij de BMW M140i Edition Shadow en in de Edition M Sport Shadow tot de standaarduitrusting behoren.

MUST HAVE – ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

Nog sportiever? Nog exclusiever? Of nog praktischer? Geen probleem. met originele BMW accessoires rust u uw BMW 1 Reeks steeds volgens uw eigen wensen uit. Kies uit een groot aantal bijzonder hoogwaardige en handige producten – van expressieve velgen over het Head-Up Display in kleur tot de praktische fietsdrager.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIËNTIE.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIËNTIE.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW 125i Sportshatch (3-deurs)

  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 5,9–5,7
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 134–130

  BMW 125d Sportshatch (3-deurs):

  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 4,6–4,3
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 121–114

  BMW M140i Sportshatch (3-deurs):

  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 179

  De gegevens over het brandstofverbruik en de CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen velg- en bandenmaat. De verbruikscijfers werden op basis van de ECE-testcyclus bepaald.

  Meer informatie over het officiële energie- en brandstofverbruik en over de officiële specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).