BMW Service Inclusive

DON’T WORRY,
DRIVE HAPPY.

BMW Service Inclusive.
Het onderhoudsprogramma
voor uw BMW.

DON’T WORRY, <br>DRIVE HAPPY.BMW Service Inclusive. <br>Het onderhoudsprogramma<br>voor uw BMW.

  HET ONDERHOUDSPROGRAMMA VOOR UW BMW.

  Verwen uzelf, droom gerust even weg. Uw wagen is in goede handen met BMW Service Inclusive. U hebt de keuze uit een ruim gamma onderhouds- en herstellingsprogramma’s. Of u nu enkel een regulier onderhoud wil, of ook herstellingen wil dekken, u kiest wat bij u past. U hebt de keuze uit 4 BMW Service Inclusive pakketten. Vanaf Comfort kan u uw betalingen zelfs spreiden. Welke verkiest u?

  Uw wagen blijft 100% BMW.

  Uw BMW Partner onderhoudt en herstelt uw wagen met zorg. Hij gebruikt hierbij de nieuwste technologieën en Originele BMW Onderdelen.

  Meer lezen

  Hoge herverkoopwaarde.

  Uw BMW Service Inclusive programma is overdraagbaar en blijft lopen tot de kilometer- of looptijdlimiet is bereikt. Hierdoor stijgt de waarde van uw BMW bij herverkoop aanzienlijk.

  Meer lezen

  Geen onvoorziene facturen.

  U kiest zelf wanneer u betaalt bij BMW Service Inclusive: maandelijks via domiciliëring of één keer bij aflevering van uw BMW. Enkel bij de Basic formule betaalt u een vast bedrag bij het afsluiten van het contract.

  Meer lezen

  In geval van een ongeval …

  In geval van een ongeval loopt uw programma probleemloos verder wanneer uw BMW Partner uw wagen na een ongeval herstelt. De kosten van het ongeval worden niet gedekt door BMW Service Inclusive.

  Meer lezen

  Geldig voor zowel voor particulieren als bedrijven.

  • BMW Service Inclusive is een onderhoudscontract voor nieuwe wagens waarbij de klant, voor een bepaald voertuig, het recht gekocht heeft op de hieronder beschreven services, uit te voeren door alle aan dit programma deelnemende BMW (Service) Partners, gedurende de looptijd of, indien dat eerder bereikt wordt, de kilometrage van het afgesloten contract.

   Intekenen op BMW Service Inclusive Basic kan op elk moment gebeuren ongeacht de 1ste inschrijving van uw wagen.  Het contract wordt geactiveerd en de contractueel bepaalde looptijd en kilometrage beginnen te lopen vanaf de datum van het contract.   BMW Service Inclusive Basic omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud volgens de BMW richtlijnen inclusief inspectiewerkzaamheden en vervanging van motorolie, luchtfilter, microfilter, bougies, remvloeistof met inbegrip van bijbehorend arbeidsloon. Slijtageonderdelen, carrosseriekosten en herstellingen zijn niet inbegrepen.  Zie voor de volledige voorwaarden van BMW Service Inclusive Basic of informeer bij uw BMW (Service) Partner.

   Intekenen op BMW Service Inclusive Comfort, Advanced & Ultimate  kan tot 3 maanden na datum 1ste inschrijving van uw wagen (op voorwaarde dat er nog geen onderhoud heeft plaatsgevonden). Prijzen worden berekend op basis van zelf te kiezen factoren en zijn afhankelijk van het model, de motorisatie, de gekozen looptijd en het aantal kilometers. Prijzen zijn geldig vanaf 01/03/2022 (21% btwi). BMW Service Inclusive Comfort, Advanced & Ultimate omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud volgens de BMW richtlijnen inclusief inspectiewerkzaamheden en vervanging van motorolie, luchtfilter, microfilter, bougies, remvloeistof met inbegrip van bijbehorend arbeidsloon. Slijtageonderdelen zijn inbegrepen bij pakket Comfort,  Kosten voor carrosserie- en lakherstellingen zijn niet inbegrepen. Bandenkosten zijn niet inbegrepen in de BMW Service Inclusive pakketten Comfort & Advanced. Het contract loopt automatisch af van zodra de maximale kilometerstand of duurtijd van het contract bereikt wordt. Bij het vroegtijdig bereiken van de maximale kilometerstand, dient de klant, die voor gespreide betalingen gekozen heeft, in één keer de resterende bedragen te betalen.

   BMW Service Inclusive contracten kunnen afgesloten worden bij de deelnemende BMW Partners in België.  Aangezien specificaties en prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen zijn, houden wij het recht voor de inhoud van deze publicatie zonder voorafgaande waarschuwing te wijzigen. Onder voorbehoud van de contractuele beperkingen. Contractueel niet bindend document.