BMW 5 Year Plus Services

  UW BMW IS 5 JAAR OF OUDER?

  GENIET VAN BMW 5 YEAR PLUS.

  UW BMW IS 5 JAAR OF OUDER?

  GENIET VAN BMW 5 YEAR PLUS.

  BMW 5 YEAR PLUS SERVICES: VERRASSEND VOORDELIGE ONDERHOUDSPAKKETTEN.

  Profiteer van 15% korting en gratis bijstand twv 240 euro.

  Uw BMW gaat al meer dan 5 jaar* mee en u wil er nog lang rijplezier mee beleven? Met BMW 5 Year Plus Services profiteert u van 15% korting op onderhoudspakketten. Een voor de hand liggende keuze, want het onderhoud van uw wagen wordt uitgevoerd door erkende BMW Service Partners die uitsluitend Originele BMW Onderdelen gebruiken. Zo blijft u nog lang genieten van uw BMW en behoudt deze een hogere restwaarde.

   

  Maar dat is niet alles: wanneer u kiest voor 5 Year Plus Services krijgt u er als bonus gratis BMW Road Assist 24/7** bij tot aan uw volgende onderhoud, met een waarde van € 240. Met deze bijstandsformule bent u geholpen bij pech of een ongeval in heel Europa.

   

  Kiezen voor BMW 5 Year Plus Services, dat is kiezen voor nog jarenlang rijplezier.

   

  Ontdek de tarieven voor eenmalig onderhoud van uw BMW.

  Meer lezen

  • * Het BMW 5 Year Plus Services wordt enkel aangeboden bij de deelnemende BMW Service Partners en is geldig op alle BMW modellen ouder dan 5 jaar met uitzondering van BMW M, BMW i en BMW Classic wagens.
    

   ** Enige voorwaarde is dat u het onderhoud van uw wagen binnen de vooropgestelde onderhoudstermijnen door een erkend BMW Service Partner laat uitvoeren.