BLUETOOTH

BLUETOOTH EN USB INTERFACES.

BLUETOOTH EN USB INTERFACES.

  DE DIRECTE LINK MET UW BMW.

  De Bluetooth- en USB-audio-interfaces verbinden uw BMW met uw mobiele apparaten zodat u ook tijdens het reizen nauw verbonden blijft met de buitenwereld. Telefoneren, muziek beluisteren, het telefoonboek oproepen – de bediening van uw apparaat gebeurt heel eenvoudig via de bedieningselementen en displays in de BMW.

  Meer lezen
  BLUETOOTH INTERFACE.

  BLUETOOTH INTERFACE.

  Uw BMW biedt u alle mogelijkheden om de veelzijdige functies van uw mobiele apparaten te gebruiken. Neem plaats achter het stuur en verbind uw smartphone of tablet met uw auto via Bluetooth. Vervolgens kunt u uw telefoonboek synchroniseren, muziek afspelen of gebruik maken van het uitgebreide pakket Office-functies. Oproepen doet en ontvangt u via het handsfree-systeem, dat u bedient via het multifunctionele stuur, de iDrive Controller of spraaksturing.
  Meer lezen
  USB AUDIO INTERFACE.

  USB AUDIO INTERFACE.

  Instappen en gewoon verder luisteren. Met de USB aansluiting integreert u MP3-spelers, USB-sticks en mobiele telefoons perfect in het audiosysteem van uw BMW. Ook uw iPod en iPhone kunt u moeiteloos aansluiten. Dan heeft u muziekweergave in HiFi-kwaliteit via de autoluidsprekers. Met de bedieningselementen van de BMW kunt u eenvoudig afzonderlijke nummers zoeken op genre, album of artiest, terwijl de USB-poort in de middenconsole een directe verbinding biedt voor uw apparaten.
  Meer lezen

  SOFTWARE-UPDATE.

  Altijd up-to-date.

  Systemen voor smartphones, muziekspelers en tablets zijn voortdurend in ontwikkeling. Daarom zorgen regelmatige software-updates ervoor dat uw applicaties en uw BMW altijd volledig up-to-date zijn. Op die manier kunt u op elk moment uw mobiele apparaten ook in uw BMW gebruiken.

  Meer lezen

  UW BMW HAALT MEER UIT UW MOBIELE TELEFOON.

  Update

  - mobiele-telefoonvoorbereiding met telematicadiensten (Optie: SA 633)
  - mobiele-telefoonvoorbereiding met bluetooth-interface (Optie: SA 644)
  - USB-audio-aansluiting (Optie: SA 6FL)
  - bluetooth-aansluiting en USB-audio-aansluiting (Optie: SA 6NK)
  - bluetooth-aansluiting incl. BMW Assist en USB-audio-aansluiting (Optie: SA 6NL)

  Voor nieuw geteste bluetooth- en USB-toestellen biedt BMW Group de mogelijkheid om deze – na een update van delen van de boordsoftware – in uw BMW te gebruiken. Deze software-update kunt u eenvoudig zelf uitvoeren. Het enige wat u hiervoor nodig hebt is een gangbare USB-stick met voldoende opslagruimte. Uiteraard kunt u deze ook via uw BMW Service Partner aanschaffen.

  Om de software-update te kunnen uitvoeren moet uw BMW voorzien zijn van de USB-audio-aansluiting (onderdeel van de extra-uitrusting SA 6FL, SA 6NK resp. SA 6NL), alsmede iDrive met Control Display. Uw BMW kan geactualiseerd worden wanneer in het hoofdmenu onder "Instellingen" het menupunt "Software update" voorhanden is.

  De geactualiseerde software wordt speciaal voor de ondersteuning van nieuwe mobiele apparaten ter beschikking gesteld. Of de geactualiseerde software ook beschikbaar is voor uw toestel en uw BMW kunt u lezen in de actuele informatie over de software-update.

  PERFECT VERBONDEN.

  De software van smartphones wordt voortdurend verder ontwikkeld. Om de goede werking van BMW adapterkabels en BMW Snap-in adapters in de auto te blijven garanderen, biedt BMW firmware-updates voor deze accessoires aan.

  Meer lezen