BMW Intelligent Personal Assistant weergave op het Control Display

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Uw persoonlijke assistent en auto-expert voor elke rit.

“Hey BMW, rij naar huis.” Met de BMW Intelligent Personal Assistant hebt u uw persoonlijke assistent altijd bij u. U kunt er intuïtief mee spreken, vragen stellen of uw stemmingen en behoeften doorgeven. Daarnaast maakt hij een volledig nieuwe interactie met uw BMW mogelijk: krijg uitleg over voertuigfuncties, vraag naar de status van de wagen of geef instructies met spraakcommando's. De BMW Intelligent Personal Assistant kent u en leert uw gewoontes en behoeften steeds beter kennen – voor een perfecte verbinding met uw BMW en een nog comfortabelere rijervaring.

Meer lezen
BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.Uw persoonlijke assistent en auto-expert voor elke rit.
BMW Intelligent Personal Assistant functies en voordelen uitgelegd in de video

KOM MEER TE WETEN OVER DE BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT EN ZIJN FUNCTIES IN DE VIDEO.

DE FUNCTIES VAN DE BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Persoonlijke assistent, auto-expert, oplettende copiloot – de BMW Intelligent Personal Assistant ondersteunt u tijdens de rit met tal van slimme functies.

BMW Intelligent Personal Assistant auto-expert vrouw rijdt met BMW

Auto-expert.

Met de BMW Intelligent Personal Assistant blijft geen vraag onbeantwoord. Hij is de ultieme auto-expert die uw BMW tot in detail kent. Van onderhoudsbehoefte over de hoeveelheid brandstof tot functies van uitrustingen, wat u ook over uw BMW wilt weten, wanneer u ook hulp nodig hebt: hij staat voor u klaar en helpt u om uw wagen nog beter te leren kennen.
BMW Intelligent Personal Assistant persoonlijke assistent

Persoonlijke assistent.

Dat het systeem uw behoeften kent en u optimaal kan ondersteunen, maakt de BMW Intelligent Personal Assistant uniek. Met “Hey BMW, rij naar huis” vindt hij direct de weg naar huis en met “Hey BMW, ik heb honger” een geschikt restaurant, indien gewenst zelfs met de beste beoordeling. Hij kan ook de zetelverwarming activeren of uw lievelingsmuziek afspelen. De BMW Intelligent Personal Assistant leert u en uw persoonlijke voorkeuren steeds beter kennen.
BMW Intelligent Personal Assistant Automate My Habits weergave op het Control Display

Automate My Habits.

U activeert de zetelverwarming altijd in de derde stand wanneer het koud is? Of u opent op weg naar het werk altijd het raam om de slagboom voor de parkeergarage te bedienen? Met de functie Automate My Habits kunt u regels instellen voor uw voorkeursinstellingen, zodat ze worden geleerd en automatisch uitgevoerd Zo kunt u van de rit genieten terwijl uw BMW voor uw welbevinden zorgt. Andere automatiseringsfuncties worden in de toekomst toegevoegd.
Vrouw spreekt tijdens het rijden in haar BMW met BMW Intelligent Personal Assistant

Natuurlijke interactie.

De BMW Intelligent Personal Assistant – praat gewoon met hem. Hij is de ziel van uw BMW en staat altijd voor u klaar. Om met hem te spreken hoeft u hem niet eerst met een knop te activeren of op een bevestigingstoon te wachten. U hoeft niet te pauzeren, hij luistert meteen naar u. Zeg bijvoorbeeld: “Hey BMW, wie ben jij?” Wilt u hem een andere naam geven? Dan zegt u: “Hey BMW, verander het activeringswoord.”

TECHNISCHE VEREISTEN VOOR DE BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Technische vereisten voor het gebruik van de BMW Intelligent Personal Assistant zijn het BMW Operating System 7 (of hoger) met spraakherkenning en -bediening en de extra uitrustingen BMW Live Cockpit Professional (6U3) of BMW Live Cockpit Plus (6U2).

Om de functies van de BMW Intelligent Personal Assistant altijd up-to-date te houden moet de software van de wagen regelmatig bijgewerkt worden.

Meer lezen

BMW CONNECTED DRIVE: MEER INFORMATIE & LINKS.

BMW ConnectedDrive FAQ veelgestelde vragen en antwoorden vrouw met smartphone bij het raam

VEELGESTELDE VRAGEN.

Vind in onze FAQ-rubriek antwoorden op veelgestelde vragen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive.
BMW ConnectedDrive klantendienst

BMW CONTACT CENTER.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Neem dan nu contact op met het BMW Contact Center.
BMW Driver's Guide app digitale gebruiksaanwijzing smartphone

BMW DRIVER’S GUIDE.

De BMW Driver's Guide is een digitale gebruiksaanwijzing voor bepaalde BMW modellen – inclusief voertuigdetails en uitrustingen, afbeeldingen en verklarende animaties.
BMW ConnectedDrive digitale diensten overzicht vrouw met smartphone voor BMW

TERUG NAAR HET OVERZICHT.

Wilt u meer te weten komen over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Hier kunt u terug naar het overzicht.