BMW Financiële renting

  BMW FINANCIËLE RENTING.

  Populairste formule voor professionelen.

  BMW FINANCIËLE RENTING.

  Populairste formule voor professionelen.

  DE VOORDELEN VAN BMW FINANCIËLE RENTING*.

  Voordelig maandbedrag

  BMW Financiële Renting* is een van onze voordeligste formules voor professionelen.

  Hoe dat komt? U gaat een contract aan voor slechts een deel van de totale aankoopprijs. En zo blijft uw maandbedrag aangenaam laag.


  Op het einde van uw contract kiest u zelf wat u doet met het openstaande bedrag, ofwel de ‘restwaarde’. De restwaarde bij financiële renting is minstens 16%.

  Meer lezen
  Einde contract

  Kies zelf wat u doet op het einde van het contract.

  Op het einde van uw contract staat er nog een bedrag open: uw vooraf vastgelegde restwaarde.


  U kiest dan volledig zelf wat u doet:

  • U houdt de wagen door de restwaarde in één keer te betalen
  • U houdt de wagen en herfinanciert de restwaarde
  • U levert de wagen in

  Zo kan u elke 2 tot 5 jaar met een nieuwe BMW rijden als u dat wil.

  Meer lezen
  Investeringsbudget

  Hou investeringsbudget over.

  Met BMW Financiële renting zet u geen kapitaal vast, want uw wagen wordt niet in de balans opgenomen. Uw boekhouder brengt hem als bedrijfskosten in op uw resultatenrekening op het einde van het boekjaar.


  Dat betekent dat u kapitaal overhoudt voor andere investeringen én dat u uw leencapaciteit verhoogt.

   

  Meer lezen
  Correcte restwaarde

  Correcte restwaarde, berekend door BMW experts.

  Financiële renting bestaat ook bij de doorsnee bank. Maar niet iedereen heeft alle tools en kennis om voorspellingen te doen over waardes en restwaardes van BMW’s. En al zeker niet 2 tot 5 jaar in de toekomst.


  Wilt u zeker zijn van een correcte restwaarde? Vertrouw dan op onze BMW experts.

  Meer lezen
  1 aanspreekpunt

  1 aanspreekpunt: uw BMW verdeler.

  Er komt altijd heel wat kijken bij andere financieringen, door alle verschillende partijen waar u mee te maken hebt.


  Bij BMW Financial Services krijgt u 1 aanspreekpunt voor de volledige looptijd. Van het moment dat u uw BMW hebt gekozen tot u hem weer inlevert of overkoopt.


  Vragen? Uw lokale BMW verdeler helpt u met plezier verder.

  Meer lezen
  Maandbedrag

  Hoeveel is mijn maandbedrag met BMW Financiële renting?

  Uw exacte maandbedrag hangt af van een aantal factoren, zoals uw gekozen wagen, voorschot, aantal kilometers en looptijd.


  Bespreek alles met uw BMW verdeler. Dan kunnen we uw maandbedrag berekenen en u een vrijblijvend voorstel op maat geven.


  Elk maandbedrag is exclusief btw.

  Meer lezen
  Voordelen

  Al deze voordelen zijn inbegrepen:

  • Flexibele looptijd: 2 tot 5 jaar (per maand)
  • Hoog maximale aantal kilometers: tot 200.000 km (voor elektrische wagens tot 140.000 km)
  • Voor nieuwe en tweedehands BMW’s
  • Verandert uw situatie? Laat uw contract aanpassen zoals u wil
  • Voorschot is mogelijk
  • 1 aanspreekpunt: uw BMW Partner
  Meer lezen

  Renting met maximale flexibiliteit: BMW SWITCH**

  Renting met maximale flexibiliteit: BMW SWITCH**

  BMW Switch is het antwoord voor wie graag maximale flexibiliteit wil. Weet u nog niet of u met het zicht op de veranderende fiscale regimes en milieunormen, zal kiezen voor diesel, benzine, Plug-in Hybride, of een volledig elektrisch model? Dan is BMW Switch een nieuwe financiële rentingformule waarmee u zonder extra kosten uw BMW vervroegd kan inleveren.

   

  Bij BMW Switch sluit u een contract af voor 48 of 60 maanden, betaalt u een voorschot van minimum 15% en kan u kostenloos uw contract stopzetten, vanaf 18 maanden voor de einddatum.

  ONTDEK UW OPTIES AAN HET EINDE VAN UW CONTRACT.

  Einde contract
  • * BMW Financiële Renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs.

  • ** BMW Switch is de commerciële benaming voor het product BMW Financiële Renting onder volgende voorwaarden: BMW Financiële Renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. BMW Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld (*). Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.