Remote Software Upgrade & BMW software-update

HOUD UW BMW UP-TO-DATE.

Remote Software Upgrade & BMW software-update.

Om uw BMW na de aankoop steeds up-to-date te houden, kunt u de software voortdurend updaten. Afhankelijk van de wagen beschikt u hiervoor over verschillende mogelijkheden zoals Remote Software Upgrade of de BMW software-update.

Meer lezen
HOUD UW BMW UP-TO-DATE.Remote Software Upgrade & BMW software-update.

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Remote Software Upgrade: software-updates over the air

Software-upgrades over the air.

Het geeft een goed en veilig gevoel te weten dat uw BMW up-to-date is en dat u met de nieuwste software onderweg bent. Precies dat biedt Remote Software Upgrade u – comfortabel en zonder zorgen. Het houdt uw wagen helemaal up-to-date en downloadt de nieuwste upgrades via het netwerk, zoals u dat van uw smartphone gewoon bent. Zo is en blijft uw wagen steeds up-to-date en spaart u tijd uit. Om de software van uw BMW up-to-date te houden, kunt u die eenvoudig en comfortabel direct via de ingebouwde simkaart in de wagen updaten. Informatie over de geplande softwareaanpassingen is voor u steeds beschikbaar. Daarnaast kunnen ook andere voertuigfuncties op deze manier geïnstalleerd worden.

BMW SOFTWARE-UPDATE.

BMW software-update: update downloaden en via USB-stick overdragen op de BMW.

Breng uw software up-to-date.

De systemen van smartphones, muziekspelers en tablets worden voortdurend verder ontwikkeld. Opdat u uw mobiele toestellen op elk ogenblik in uw wagen zou kunnen gebruiken, zorgt de BMW software-update ervoor dat uw apps en BMW altijd bijgewerkt zijn.
 

BMW software-update: download de update en draag hem met de USB-stick over op uw BMW.

Verwerking van persoonlijke gegevens.

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (Petuelring 130, 80809 München, “BMW AG”) verwerkt uw persoonsgegevens alleen om uw aanvragen te beantwoorden en om een doelgerichte service te kunnen leveren. Indien nodig maakt BMW AG de door u verstrekte gegevens over aan de BMW verkoopbedrijven op uw lokale markt. Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens door BMW AG vindt u in de Privacyverklaring (https://www.bmw.com/de/footer/legal-disclaimer.html).

Meer lezen