BMW CONNECTED DRIVE.

Altijd verbonden. Altijd vrij.

BMW CONNECTED DRIVE.Altijd verbonden. Altijd vrij.

Wat kan uw BMW voor u doen? U tijdig op uw bestemming brengen? Altijd een antwoord op uw vragen geven? Of u op elk moment prettig onderhouden? De Digital Services van BMW ConnectedDrive kunnen u een groot aantal nuttige diensten leveren. Die slimme en innovatieve diensten vereenvoudigen uw leven en maken van elke rit een belevenis.

Meer info
De BMW Intelligent Personal Assistant neemt u mee op een reis naar een nieuw tijdperk van intelligente, multimodale en digitale ervaringen.
Dieter May, vicepresident Digitale Producten en Diensten
Vrouw rijdt in BMW met nachtelijke achtergrond.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Now we’re talking.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Now we’re talking.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT HIGHLIGHTS.

Vrouw rijdt in BMW en gebruikt Car Expert

Car Expert.

Met de BMW Intelligent Personal Assistant blijft geen vraag onbeantwoord. Hij is de ultieme auto-expert die u ondersteunt. Wat u ook over uw BMW wilt weten, wanneer u ook hulp nodig hebt, hij staat voor u klaar. Met de assistent leert u de functies van uw wagen nog beter kennen en hij is ook altijd op de hoogte van de status en onderhoudsbehoefte van uw BMW.

Meer info
Vrouw rijdt in BMW en gebruikt My Assistant

My Assistant.

Dat het systeem uw behoeften kent en u optimaal kan ondersteunen, maakt de BMW Intelligent Personal Assistant uniek. Met “Hey BMW, rij naar huis” vindt hij direct de weg naar huis en met “Hey BMW, ik heb honger” een geschikt restaurant, indien gewenst zelfs met de beste beoordeling. Hij laat u onderweg productief zijn en leest uw e-mails voor of vindt nog sneller uw lievelingsmuziek.

Meer info
Vrouw rijdt in BMW met nachtelijke achtergrond.

Natural Interaction.

De BMW Intelligent Personal Assistant – praat gewoon met hem. Hij is de ziel van uw BMW en staat altijd voor u klaar. Om met hem te spreken hoeft u hem niet eerst met een knop te activeren of op een bevestigingstoon te wachten. Begin gewoon te praten zonder pauze, zeg bijvoorbeeld: “Hey BMW, wie ben jij?”. Wilt u hem een andere naam geven? Dan zegt u: “Hey BMW, verander het activeringswoord.”

Meer info
Twee vrouwen rijden in BMW en gebruiken In-Car Experiences

In-Car Experiences.

Uw BMW omringt u met alle zorg. Hij zorgt voor verkwikking als u moe bent, voor ontspanning na een stressvolle dag, en past het interieur van uw wagen optimaal aan uw stemming aan. Met de In-Car Experiences, die bestaan uit de Caring Car-programma's en de Experience Modes, zorgt uw wagen ervoor dat u zich beter voelt.

Meer info
Vrouw houdt de BMW ConnectedDrive wereldbol in de handen

BMW CONNECTED DRIVE HIGHLIGHTS.

BMW CONNECTED DRIVE HIGHLIGHTS.

MY ASSISTANT.

Optimaal begeleid onderweg. Altijd.

Ongeacht waar u bent, wat u wilt doen of wat u nodig hebt: de buitengewone diensten van BMW ConnectedDrive staan u zo goed mogelijk bij voor en tijdens elke rit. Zoekt u de beste Italiaan van de stad of een apotheker van wacht tijdens het weekend? Diensten zoals de Concierge Service staat onderweg met een druk op een knop voor u klaar en helpen u bij al uw vragen. En met de BMW Connected App plant u uw volgende reis comfortabel van thuis uit en hebt u bovendien vanop afstand toegang tot belangrijke functies van uw BMW.

Meer info
Vrouw rijdt in BMW met nachtelijke achtergrond.

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW als een persoonlijke assistent voor u was? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u op een nieuwe en eenvoudige manier met uw BMW. Hij kent u, leert van u, wordt steeds beter en helpt in tal van situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringswoord geven. Hij kan u alles uitleggen over de wagen en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.

Meer info
Concierge Services: BMW medewerkster zit met headset aan beeldscherm

Concierge Service.

Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? En waar is het beste restaurant van de stad? De Concierge Service staat onderweg voor u klaar en helpt u met een druk op een knop bij al uw vragen – individueel, persoonlijk, snel. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig hebt.

Meer info
Man in de BMW en vrouw buiten de BMW gebruiken BMW Connected op de smartphone

BMW Connected.

Maak een verbinding met uw BMW. De BMW Connected App is uw digitale mobiliteitsassistent die zich voor en tijdens het rijden om uw wensen bekommert. Maak via smartphone of smartwatch een verbinding met uw wagen, stuur bestemmingen naar het navigatiesysteem of laat u aan afspraken herinneren om er op tijd te zijn.

Meer info
Man en vrouw zitten op sofa en gebruiken Remote Services op hun smartphones

Remote Services.

Heb ik mijn wagen wel afgesloten, en waar staat hij nu ook weer precies? Met Remote Services kunt u uw wagen via de BMW Connected App rechtstreeks vanop afstand bedienen. Activeer het lichtsignaal, stel de binnentemperatuur in of vergrendel uw BMW van overal met de smartphone.

Meer info
Lachende vrouw gebruikt Remote 3D View op haar smartphone

Remote 3D View.

Houd de omgeving van uw BMW altijd in het oog, zodat u weet dat met uw wagen alles in orde is. Met Remote Services en Remote 3D View kunt u via de BMW Connected App de omgeving van uw wagen vanuit elk gezichtspunt in het oog houden, deuren vergrendelen of de claxon bedienen.

Meer info

MY JOURNEY.

Opdat elke rit uniek wordt.

Elke rit is anders, en toch kunt u er altijd op rekenen dat u comfortabel en stipt op uw bestemming aankomt. Met de diensten van Connected Navigation zoals Real Time Traffic Information bent u op de hoogte van de huidige verkeerssituatie en bereikt u uw bestemming sneller en rechtstreeks. Zonder de minste stress, want waar u het best een vrije parkeerplaats vindt, verneemt u van de parkeerplaatsassistent.

Meer info
Vrouw gebruikt Connected Navigation op smartphone

Connected Navigation.

Connected Navigation biedt u een voortreffelijke navigeerervaring, van het plannen en voorbereiden, over het rijden tot het parkeren en laden. Wij streven ernaar uw reis van A naar B nog comfortabeler en persoonlijker te maken. Wij willen u tijdens uw hele reis verbazen en u een veilig gevoel bezorgen – op al uw Touchpoints, wanneer en waar u ons nodig hebt.

Meer info
Man gebruikt de parkeerplaatsassistent op het display in de BMW

Parkeerplaatsassistent.

Dicht bij uw bestemming een parkeerplaats vinden? Met de parkeerplaatsassistent is dat heel eenvoudig. Hij stelt vrije plaatsen in parkeergarages of langs de weg voor en vindt aan de hand van uw keuze de beste route voor u met de grootste kans op een parkeerplaats. Het parkeerticket kunt u zonder contant geld betalen met ParkNow.

De parkeerplaatsassistent maakt deel uit van de zich steeds verder ontwikkelende navigatie-ervaringen van Connected Navigation.

Meer info
BMW parkeert met behulp van ParkNow in een parkeerplek.

ParkNow.

Wij brengen de toekomst van het parkeren waar ze thuishoort: in de wagen. ParkNow wordt uw praktische begeleider en biedt u alle functies rechtstreeks in het navigatiesysteem – altijd synchroon met de ParkNow App. U parkeert meteen zonder contant geld, zonder ticket en zonder stress langs de weg of in de parkeergarage. Zodra u zich in een parkeerzone bevindt, wordt u daarvan op de hoogte gebracht en kunt u het volledige parkeerproces met uw navigatiesysteem beheren.
 

Betalen via ParkNow maakt deel uit van de zich steeds verder ontwikkelende navigatie-ervaringen van Connected Navigation.

Meer info
Man gebruikt Real Time Traffic Information op het display in de BMW

Real Time Traffic Information.

Vakantietijd in de file verspillen? Met Real Time Traffic Information komt u sneller op uw bestemming. De dienst kent de actuele verkeerssituatie vrijwel in real time en berekent automatisch alternatieve routes. De extra functie lokale gevarenwaarschuwing waarschuwt u voor een slechte staat van de weg of ongevallen op uw route.


Real Time Traffic Information maakt deel uit van de zich steeds verder ontwikkelende navigatie-ervaringen van Connected Navigation.

Meer info
Twee mannen in restaurant gebruiken functie “Beheer je lievelingsbestemmingen” op smartphone

Beheer je lievelingsbestemmingen.

Toegang tot uw stamcafé of uw fitnessstudio in het BMW navigatiesysteem? Met de functie “Beheer je lievelingsbestemmingen” hebt u uw persoonlijke Points of Interest altijd bij zich, zowel in de wagen, in de BMW Connected App als in het ConnectedDrive klantenportaal. Ze kunnen op alle Touchpoints worden beheerd en worden automatisch gesynchroniseerd.

 

“Beheer je lievelingsbestemmingen” maakt deel uit van de zich steeds verder ontwikkelende navigatie-ervaringen van Connected Navigation.

Meer info
Vrouw gebruikt functie “Deel bestemmingen vanuit andere apps” thuis op haar smartphone

Deel bestemmingen vanuit andere apps.

Een rechtstreekse verbinding tussen uw favoriete kaarten-app en uw BMW? Dat kan met de functie “Deel bestemmingen vanuit andere apps”. Daarmee kunt u bestemmingen uit kaarten-apps, die de Share-functie ondersteunen, rechtstreeks in uw BMW overbrengen. Na het overbrengen is het adres voor later gebruik ook in de BMW Connected App op uw smartphone beschikbaar.

 

“Deel bestemmingen vanuit andere apps” maakt deel uit van de zich steeds verder ontwikkelende navigatie-ervaringen van Connected Navigation.

Meer info
Vrouw is onderweg en gebruikt “Time to Leave Notification” op smartwatch

Time to Leave Notification.

Verschijn altijd stipt op uw volgende afspraak. De Time to Leave Notification van de BMW Connected App herinnert u er tijdig op uw smartphone of uw compatibele smartwatch aan wanneer u moet vertrekken. Aan de hand van realtime-verkeersinformatie wordt de optimale vertrektijd berekend om tijdig op uw bestemming aan te komen.


De Time to Leave Notification maakt deel uit van de zich steeds verder ontwikkelende navigatie-ervaringen van Connected Navigation.

Meer info
Vrouw zit aan raam en gebruikt Share Live Trip Status op smartphone

Share Live Trip Status.

Met Share Live Trip Status is de vraag wanneer u thuiskomt overbodig geworden. Rechtstreeks vanuit de wagen of via de Connected App laat u geselecteerde personen weten waar u precies bent, waar u heen gaat en wanneer u daar aankomt. Informatie over uw rit kunnen de ontvangers live mee volgen.

Meer info
Jonge man wandelt door de stad en gebruikt Navigate Door-to-Door op zijn smartphone

Navigate Door-to-Door.

Stipt en ontspannen aankomen. Navigate Door-to-Door leidt u de eerste en laatste meters van de wagen naar uw bestemming en weer terug. Krijg snelle toegang tot de voetgangersnavigatie van uw smartphone, met behulp van informatie van uw Connected Onboard Screen en push-berichten van de BMW Connected App.

Meer info
Man en vrouw zitten in woonkamer en gebruiken functie Send to Car op smartphone

Send to Car.

Waar gaan we hierna naartoe? Zoek in de BMW Connected App naar nieuwe bestemmingen en verzend ze rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw BMW. Zodra u in de wagen zit en die via Bluetooth met uw smartphone is verbonden, kunt u de routegeleiding met een klik starten.

Meer info
Vrouw gaat buiten voor haar BMW i3 en gebruikt Digital Charging Service via smartphone

Digital Charging Service.

Met de Digital Charging Service laadt u uw BMW i of BMW iPerformance altijd en volledig automatisch op het beste en voordeligste moment op – en u kunt erop rekenen dat hij tijdig vol energie zit. Gewoon vertrektijd en uw elektriciteitstarief invoeren, uw Digital Charging Service doet de rest.

Meer info
Map Update: stadssnelweg en grote stad ’s nachts

Map Update.

BMW is de eerste autoconstructeur die twee mogelijke updateprocessen voor navigatiekaarten aanbiedt: de USB Full Map update via de concessiehouder of de ConnectedDrive Store en de automatische “Over-The-Air”-update via de vast geïnstalleerde simkaart – tot viermaal per jaar (voor bepaalde regio’s). De “Over-The-Air”-update brengt noch licentiekosten, noch overdrachtskosten met zich mee. Zo is het navigatiesysteem altijd met actuele kaarten uitgerust.

Meer info

MY CAR.

Omdat uw BMW meer is dan alleen maar een wagen.

In uw BMW kunt u zich volledig op het rijden concentreren, want voor al de rest is gezorgd. Krijg met de Digital Key op uw smartphone heel eenvoudig toegang tot uw wagen, terwijl de Remote Software Upgrade “Over-The-Air” ervoor zorgt dat de software van uw BMW steeds up-to-date is en u zich zo de weg naar de concessiehouder kunt besparen. En als u toch eens een ongeval hebt, haalt de Intelligent Emergency Call automatisch hulp en geeft hij de hulpverleners belangrijke informatie over passagiers en wagen.

Meer info
Man rijdt in BMW en gebruikt Caring Car

Caring Car.

Met nieuwe energie aankomen of bij stress ontspannen? Met Caring Car zorgt uw BMW voor u. Met “Hey BMW, ik ben moe” of “Hey BMW, ik ben gestrest” activeert de BMW Intelligent Personal Assistant het Vitalize- of Relax-programma. Ze spreken allebei uw zintuigen aan, doordat ze tijdens de duur van het programma een wisselwerking van verschillende interieurfuncties activeren.

Meer info
Man zit op de achterbank van een BMW en gebruikt Experience Modes op zijn smartphone

Experience Modes.

Bent u discreet onderweg of wilt u uw privacy bewaren? Met de vier Experience Modes Executive, Expressive, Private of Wellbeing kunt u dankzij een perfect georkestreerd totaalpakket in het interieur een ervaring voor uw zintuigen creëren die perfect bij uw stemming van het moment past.

Meer info
Automate My Habits op het BMW display

Automate My Habits.

U activeert de zetelverwarming altijd in de derde stand wanneer het koud is? De intelligente functie Automate My Habits leert de instellingen van uw voorkeur en automatiseert ze indien gewenst. Zo kunt u van de rit genieten terwijl uw BMW voor uw welbevinden zorgt. Andere automatiseringsfuncties worden in de toekomst toegevoegd.

Meer info
Connected Command: drie personen zitten in BMW en luisteren tijdens de rit naar muziek

Connected Command.

U wilt zich helemaal op het rijden concentreren? Geef dan het commando aan uw passagiers. Met Connected Command is dat heel eenvoudig. Met de BMW Connected App kunnen passagiers, met uw toestemming, het entertainment- en navigatiesysteem bedienen en de voor u belangrijke functies van de airconditioning instellen.

Meer info
Vrouw geniet thuis van koffie terwijl Remote Software Upgrade op smartphone draait

Remote Software Upgrade.

U wilt uw BMW up-to-date houden en met de nieuwste software uitrusten? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date. Comfortabel, veilig en zonder zorgen, en u hoeft niet bij uw BMW Servicepartner langs te gaan. De upgrades worden via het netwerk geïnstalleerd, zoals u dat van een smartphone gewoon bent.

Meer info
Man gebruikt de WiFi-hotspot in de BMW

WiFi-hotspot.

Neem op een tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw lievelingsserie op de smartphone. De hotspot brengt u via de in de wagen ingebouwde simkaart online met LTE-snelheid (indien beschikbaar op het net). Zo surfen u en uw passagiers met maximaal tien toestellen tegelijk.

Meer info
Intelligent Emergency Call-knop op het plafond van de BMW

Intelligent Emergency Call - eCall.

Bij een ongeval moet alles snel gaan. De Intelligent Emergency Call haalt hulp en wordt in noodgevallen een levensredder. Hij neemt contact op met speciaal opgeleide callcenter-medewerkers die u en uw passagiers bijstaan tot de hulpverleners aankomen, en verschaft de hulpdiensten belangrijke informatie.

Meer info
BMW CarData: verlichte stadssnelweg en grote stad ’s nachts

BMW CarData.

Met BMW CarData kunt u steeds de belangrijkste voertuiggegevens van uw BMW bekijken en desgewenst voor derden vrijgeven. U beslist daarbij als enige aan wie u de gegevens toevertrouwt. Houd uw telematicagegevens zo steeds onder controle en profiteer met de gegevensvrijgave voor derden van serviceaanbiedingen op maat, die eerder niet mogelijk waren.

Meer info
Man ligt op de sofa en gebruikt My Car Is Born op de smartphone

My Car Is Born.

Er van bij het begin bij. Met My Car Is Born kunt u de productievoortgang van uw nieuwe BMW van dichtbij volgen. Volg uw wagen van bestelling tot levering via BMW Connected en ontvang rechtstreeks op uw smartphone een boeiende kijk achter de schermen en nuttige informatie.

Meer info
Vrouw zit voor haar rode BMW en gebruikt Service & pechhulp

Service & pechhulp.

Met de Service Features in de BMW Connected App vereenvoudigen wij uw dagelijks leven onderweg: de app informeert u via een push-melding wanneer uw BMW onderhoud nodig heeft. Maak de volgende afspraak voor onderhoud met de BMW Partner van uw voorkeur rechtstreeks online, de klok rond. En als zich eens een uitzonderlijke situatie voordoet, brengt de app u rechtstreeks in verbinding met de BMW pechhulp.

Meer info

MY LIFE.

Geen enkele toegeving. Alles krijgen.

Waarom compromissen sluiten wanneer u onderweg bent? Geniet ook in uw BMW van de digitale lifestyle die u gewend bent. Met Apple CarPlay® hebt u tijdens het rijden toegang tot de belangrijkste functies van uw iPhone, en als u nog meer entertainment wilt, zorgt Connected Music met meer dan 30 miljoen songs van Deezer voor de beste muziek onderweg.

Meer info
Apple CarPlay® wordt op het BMW display weergegeven

Apple CarPlay®.

Wilt u in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding hebt u draadloos toegang tot telefoon, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Met de spraaktoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.

Meer info
Connected Music wordt op het BMW display weergegeven

Connected Music.

Luister naar uw lievelingsmuziek, waar u ook bent. Klassiek op de autoweg, jazz in het spitsuur en pop bij het cruisen. Met Connected Music streamt u onbeperkt en rechtstreeks via de in de wagen ingebouwde simkaart tot 30 miljoen songs van de BMW muziekpartners Deezer en Napster.

Meer info

Control my Home.

Met Control my Home kunt u er onderweg al voor zorgen dat thuis het licht brandt, uw lievelingsmuziek weerklinkt en in uw woonkamer een aangename temperatuur heerst. Bedien uw slimme huishoudtoestellen met onze Smart-Home-partner SmartThings heel eenvoudig via Connected Onboard.

Meer info
BMW Online rijtijdenboekje wordt op het BMW display weergegeven

BMW Online rijtijdenboekje.

Het BMW Online rijtijdenboekje bewaart en documenteert gereden ritten. U vindt het rijtijdenboekje in de wagen en in uw BMW ConnectedDrive klantenportaal. Alle ritparameters worden rechtstreeks in de wagen ingevoerd via iDrive. Per rit worden de vertrek- en eindposities (gps), de datum en de kilometerstand automatisch geregistreerd. Voor de fiscus kan een gecertificeerd rapport met alle informatie worden opgesteld.

Meer info

ALTIJD UP-TO-DATE.

BMW software-update

ALTIJD UP-TO-DATE.

BMW software-update via USB.

De systemen van smartphones, muziekspelers en tablets worden voortdurend verder ontwikkeld. Opdat u uw mobiele toestellen op elk ogenblik in uw wagen zou kunnen gebruiken, zorgt de BMW software-update ervoor dat uw apps en BMW altijd bijgewerkt zijn.