BMW INDIVIDUAL.

De uiting van persoonlijkheid.

BMW INDIVIDUAL.

De uiting van persoonlijkheid.

BMW INDIVIDUAL.De uiting van persoonlijkheid.

Een originele Picasso, de eerste Apple computer, een met de hand gemaakte Riva Aquarama – omdat ze zo uniek zijn worden objecten een evenement. Met de BMW Individual Collectie en BMW Individual Manufaktur kunt u uw eigen unieke BMW samenstellen. Als haast geen ander object geeft uw wagen uiting aan uw individuele karakter.

BMW INDIVIDUAL COLLECTIE.

Wat maakt iemand uniek? Het is zijn karakter, zijn geheel eigen looks. Net als een BMW. Daarom biedt de BMW Individual Collectie een uitgebreide reeks uitrustingsopties aan voor veeleisende klanten: edelhoutafwerkingen met perfecte nerf, zorgvuldig geselecteerd uit de hele wereld. Onberispelijk en verleidelijk zacht leder uit de beste leerlooierijen ter wereld. Lakkleuren met een fascinerende schittering, helderheid en uitstraling. Aangeboden in een aantal schakeringen die de geest des tijds eerder bepalen dan volgen. Aangevuld door speciale opties die voor de finishing touch zorgen – al deze elementen samen maken van uw BMW een deel van uw persoonlijkheid.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Waarom zijn wij zo gedreven door alles wat speciaal is? Door onze eigen dromen en ambities natuurlijk. Een verlangen om een ideale omgeving te creëren, die aan onze wensen beantwoordt. Daarom hebben wij de BMW Individual Manufaktur opgericht. Of u nu een uniek kleurenschema verkiest, exclusieve materialen of een uitrusting op maat – bij de BMW Individual Manufaktur doen we alles om onze klanten met weergaloos vakmanschap te helpen zelfs de meest extravagante wensen te realiseren en zo een BMW te ontwerpen, die uw eigen individuele persoonlijkheid weerspiegelt.

BMW INDIVIDUAL APP.

Hoe beleeft u iets dat nog niet bestaat? Dat is de uitdaging wanneer u met een BMW wilt rijden, die uw eigen persoonlijkheid uitstraalt, in plaats van een wagen met enkel een standaarduitrusting. Met de nieuwe BMW Individual interactieve app kunt u de ontelbare combinaties van materialen en andere opties uit de BMW Individual Collectie op uw tablet of smartphone uitproberen. Het innovatieve design van de app brengt uw ideeën met realistische details tot leven.

BMW INDIVIDUAL 7 REEKS AUGMENTED REALITY APP.

De nieuwe BMW 7 Reeks tilt perfectie naar een ongekend niveau. We hebben elk detail vernieuwd en de ultieme synergie bereikt van kracht, comfort en esthetiek – de essentie van hedendaagse elegantie. Het kan maar op één manier nog beter worden, en dat is door hem aan uw persoonlijkheid aan te passen met een exclusieve keuze aan kleuren en materialen uit de BMW Individual Collectie. De BMW Individual Augmented Reality App is de ideale bron van inspiratie waarmee u uw eigen BMW 7 Reeks op het scherm kunt samenstellen en bepaalde voorzieningen zelfs in levensgroot formaat kunt bekijken – altijd, overal.

BMW INDIVIDUAL MODELOVERZICHT.

Waarom is er niet maar één BMW die iedereen tevreden stelt? Omdat onze verwachtingen van wat een wagen fantastisch maakt, al even uiteenlopend zijn als onze persoonlijke omstandigheden. En met een groot aantal modelreeksen kunnen de BMW Individual Collectie en Manufaktur precies de juiste wagen voor elk karaktertype aanbieden. Hij vormt ook een perfecte basis voor verdere individualisering. Van de BMW 3 Reeks Berline helemaal tot de BMW M6 Gran Coupé.