BMW INDIVIDUAL.

De uitdrukking van persoonlijkheid.

BMW Individual staat al van oudsher voor bijzondere aandacht voor detail en ware exclusiviteit. Voor uitrustingsmogelijkheden die zich onderscheiden door perfect vakmanschap en die met hun unieke karakter hun eigenheid onderstrepen. De BMW Individual Collectie inspireert met de fijnste materialen en fascinerende kleurencomposities – de designmogelijkheden en de combinaties om ze naar wens uit te voeren zijn nu onbegrensd. Ontdek de haast onbeperkte mogelijkheden van BMW Individual en ontwerp een BMW, die volledig bij uw persoonlijkheid past.

Meer lezen
BMW INDIVIDUAL.De uitdrukking van persoonlijkheid.

GRENZELOOS.

De veelzijdige aanpassingen aan de buitenkant.

Gegarandeerde kleurenpracht: BMW Individual verwent u met meer dan 100 exclusieve lakkleuren in de fijnste kleurschakeringen. Matte kleuren om de krachtige designtaal te accentueren, briljante metaalkleuren voor onnavolgbare changerende effecten en een fascinerende diepteglans. Creëer opvallende Bicolor-lakkleuren of ontwerp samen met onze designers uw eigen unieke tint – voor maximale individualiteit en een design dat uw essentie weerspiegelt.

Meer lezen

GRENZELOOS.

De veelzijdige aanpassingen aan de buitenkant.

MAT VS. METALLIC.

Matte lakkleuren van BMW Individual benadrukken op indrukwekkende wijze de krachtige designtaal van elke BMW. De reden: licht noch schaduw verhullen het spannende samenspel van de precies gemodelleerde oppervlakken. De metaalkleuren van BMW Individual daarentegen laten elke wagen met een bijzondere glans stralen. Ze imponeren met onnavolgbare changeereffecten, individuele breking van het licht en een fascinerende diepe glans.

LIEFDE VOOR HET DETAIL.

De bij de lakkleur passende combinatie van elementen zoals de karakteristieke BMW nieren, de Air Breather, het inlegwerk in de deurgrepen of de sierlijsten op de achterkant maakt de vormgeving op maat compleet. Zwart gelakt of in andere uitvoeringen: met BMW Individual wordt elk detail een exclusief accent in een harmonieuze compositie – of een weloverwogen contrast.

“De BMW Individual Manufaktur is het verlengstuk van onze klanten, waarmee ze hun eigen autofantasieën kunnen verwezenlijken.”
Lothar Schupet, directeur Sales Management Regions & Marketing BMW M GmbH.

MATERIAALKEUZE.

De veelzijdige mogelijkheden tot individualisering aan de buitenkant.

Geniet van de vrijheid die BMW Individual u biedt bij het ontwerpen van het interieur van uw wagen. Combineer leder, zijde, Alcantara, hout en vele andere edele materialen tot precies het interieur dat u zich altijd hebt voorgesteld. Er zijn geen grenzen aan uw verbeelding – de BMW Individual Manufaktur laat elke wens, hoe verregaand ook, werkelijkheid worden. Zo lang die niet in tegenspraak is met veiligheidsvereisten, merktypische eigenschappen of wettelijke voorschriften, is alles mogelijk.

Meer lezen

MATERIAALKEUZE.

De veelzijdige mogelijkheden tot individualisering aan de buitenkant.

FINISHING TOUCH.

Uiterst fijn inlegwerk als artistieke versiering. Ingezette diamanten als briljante blikvanger. Decoratieve lijsten van BMW Individual, gemaakt van de fijnste materialen ter wereld, kunnen in vele opzichten onvergelijkbare highlights worden. Transformeer bijvoorbeeld de bijzondere houtnerf van een voor u belangrijke boom in een schitterend sierelement. Of breng met echt Sterlingzilver een vleugje onvervalste exclusiviteit in uw interieur.

NIET TE MISSEN.

BMW Individual geeft u met onberispelijk leder Merino Feinnarbe volledige vrijheid in de details van het interieur. Van de keuze van de kleuren tot de samenstelling van indrukwekkende lederuitrustingen in Bicolor is alles mogelijk. Vakkundige contraststiksels zorgen voor een exclusieve splendeur. Gepersonaliseerde insignes en monogrammen zijn hoogtepunten van individualisering.

UW GESPREKSPARTNER BIJ BMW INDIVIDUAL.

Voor meer informatie en wensen over BMW Individual kunt u contact opnemen met de BMW Partner in uw buurt. Maar ook onze experts staan u deskundig en snel te woord wanneer u uw persoonlijke droom bij de BMW Individual Manufaktur wil laten realiseren.
 

U kunt BMW Individual bereiken op het volgende e-mailadres: contact@bmw-individual.de

25 JAAR VAKMANSCHAP IN PERFECTIE.

BMW Individual viert zijn jubileum.

Net als 25 jaar geleden staat BMW Individual ook nu nog voor de uitdrukking van uw eigen persoonlijkheid. Met het principe van ambachtelijke perfectie en ware exclusiviteit staat de klant centraal – en ook zijn heel eigen persoonlijkheid. Gedreven door deze ambitie zijn in de laatste kwarteeuw BMW Individual modellen met een buitengewoon karakter en een tijdloze fascinatie ontstaan.
 

Ter gelegenheid van zijn 25-jarig bestaan stelt BMW Individual een bijzonder meesterwerk voor: de BMW Individual M760Li xDrive inspired by Nautor’s Swan. Het in samenwerking met de beroemde Finse jachtwerf Nautor’s Swan gecreëerde unieke exemplaar is een ode aan individuele luxe en geperfectioneerde ambachtskunst: in het interieur wordt u verwelkomd door warm teakhout, een adembenemend symbool voor het streven naar perfectie in de context van de elementen wind en water.
 

Eén ding staat voor de volgende 25 jaar al vast – BMW Individual blijft trouw aan zijn credo en zal alles doen om mensen de kans te bieden met een BMW te rijden die bij hun individuele persoonlijkheid past.

Meer lezen

25 JAAR VAKMANSCHAP IN PERFECTIE.

BMW Individual viert zijn jubileum.

INSPIRATIEBRONNEN.

De BMW Individual Apps.

Ontdek de exclusieve wereld van BMW Individual in al zijn facetten – interactief op smartphone of tablet. Onze intuïtieve apps tonen u de verscheidenheid van de BMW Individual Collectie en de onbegrensde mogelijkheden van de BMW Individual Manufaktur.

Meer lezen

Uitdrukking van uw persoonlijkheid.

Deze app maakt het mogelijk om de fascinatie van BMW Individual interactief te ervaren. Intuïtieve functies tonen de diversiteit van de BMW Individual Collectie en de unieke designmogelijkheden van de BMW Individual Manufaktur. Exclusieve uitrustingen voor interieur en exterieur kunnen op de wagen worden gevisualiseerd, zodat kostbare materialen haast tastbaar zijn. Laat u inspireren en ontwerp precies de BMW die bij uw persoonlijkheid past.

Meer lezen

Veelzijdigheid opnieuw ontdekken.

De BMW 7 Reeks is de perfecte symbiose van esthetiek, dynamiek en comfort. Een voorbeeld van innovatie en eigentijdse luxe. Alleen nog te perfectioneren met de exclusieve uitrustingen van BMW Individual. De BMW Individual 7 Reeks Augmented Reality App maakt het mogelijk om deze fascinatie te beleven. Ontdek de onvergelijkbare verscheidenheid van de BMW Individual Collectie en geef deze uitzonderlijke limousine volledig vorm volgens uw verbeelding – comfortabel en intuïtief via smartphone of tablet. En bovenal: uw persoonlijke droomwagen kunt u vervolgens haast tastbaar en in originele grootte vanuit elke gezichtshoek bekijken in Augmented Reality.

Meer lezen

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW M4 Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 9,1 [8,3]
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 209 (194)

  BMW 540i Berline:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,9–6,5
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 159–149

  BMW M760Li xDrive en BMW M760Li xDrive model V12 Excellence:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 12,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 294

  De gegevens tussen haakjes hebben betrekking op de wagen met 7-traps M versnellingsbak met dubbele koppeling en Drivelogic.

  De gegevens over het brandstofverbruik en de CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen velg- en bandenmaat. De verbruikscijfers werden op basis van de ECE-testcyclus bepaald.

  Meer informatie over het officiële energie- en brandstofverbruik en over de officiële specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).