BMW ACTIES

VOEG NOG MEER RIJPLEZIER TOE.

BMW ACCESSOIRES EN WINTERWIELEN.

VOEG NOG MEER RIJPLEZIER TOE.BMW ACCESSOIRES EN WINTERWIELEN.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

  Meer lezen

  NOG MEER FUNCTIES VOOR UW BMW.

  15% Salonkorting op BMW ConnectedDrive Upgrades.*

  ACCESSOIRES

  Op afstand de voertuigstatus van uw BMW controleren? Real-time verkeersinformatie ontvangen? Uw favoriete muziek beluisteren? De slimme en innovatieve diensten van BMW ConnectedDrive Upgrades verbinden u met de buitenwereld en geven u ongetwijfeld nog meer rijplezier.

   

  Bovendien bepaalt u zelf wanneer en hoelang u deze functies wenst te activeren. U kunt deze diensten eenvoudig aankopen op bmw.be en installeert ze in 1-2-3. Geniet nu van 15% Salonkorting op u totale winkelmandje op BMW ConnectedDrive Store met de vouchercode: SALON2023.*

   

   

   

  Meer lezen

  MADE TO MATCH.

  50% Salonkorting op een BMW Winterwielenset.**

  WINTERWIELEN

  Bij temperaturen onder de 7°C zijn winterbanden de veiligste keuze op de weg. Om slippen te vermijden, is een goede grip op de weg dan ook onmisbaar. Bovendien verkorten winterbanden met hun extra grip sterk de remafstand. Alweer een troef voor uw veiligheid. Wist u overigens dat winterbanden ook voor elektrische wagens van cruciaal belang zijn? Door hun onmiddellijk beschikbaar maximale vermogen accelereren elektrische wagens bijzonder krachtig vanuit stilstand.


  Geniet tijdens de BMW Salondeals van 50% korting op een BMW Winterwielenset bij aankoop van een BMW X2, X3, iX3, X4, X5, X6 of X7. **

   

  Meer lezen

  VOEG NOG MEER RIJPLEZIER TOE.

  15% Salonkorting op BMW Accessoires.

  ACCESSOIRES

  Extra ruimte creëren voor hobby’s en reizen of de look van uw BMW personaliseren? Van ruime dakboxen, koffermatten tot carbon spiegelkappen op maat van uw BMW: de uitgebreide collectie Originele BMW Accessoires biedt alles om uw wagen volledig aan te passen aan uw levensstijl.

   

  Geniet tijdens de BMW Salondeals van 15% korting op alle BMW Accessoires bij aankoop van een nieuwe BMW. ***

   

  Bent u reeds eigenaar van een BMW dan zijn er ook aantrekkelijke deals voor u. Geniet nu van -15% Salonkorting op BMW Transportsystemen en BMW Vloer- en koffermatten.****

   

   

  Meer lezen

  *  Aanbod geldig van 13.01.23 tot 28.02.23. Alleen online geldig. Diensten onder voorbehoud van beschikbaarheid en compatibiliteit met uw BMW wagen. 15% korting is toegepast, korting afhankelijk van de dienst. Niet alle diensten hebben korting. BMW ConnectedDrive Services T&C's zijn van toepassing.

  Meer lezen

  ** De actie 50% korting op een BMW Winterwielenset bij aankoop van een BMW is geldig van 01/12/2022 t.e.m. 28/02/2023. Deze korting is van toepassing bij aankoop van nieuwe wagens en stockwagens voor de modellen BMW X2, X3, iX3, X4, X5 (tot productie maart 2023), X6 (tot productie maart 2023) en X7 en is uitgezonderd montage. De actie is enkel geldig op wintersets met lichtmetalen velgen. Een BMW Winterwielenset bestaat uit 4 BMW Winter Sterbanden en 4 BMW Accessoirevelgen. Actie geldig bij de deelnemende BMW Partners en enkel geldig op de wagens geleverd en ingeschreven voor 31/12/2023. Deze uitzonderlijke korting kan niet gecombineerd worden met de commerciële acties die aangeboden worden aan klanten met een ACO akkoord (Accredited Corporate Operator). Vraag meer info bij uw BMW Partner.

  Meer lezen

  *** De actie 15% korting op alle Originele BMW Accessoires is geldig van 01/12/2022 t.e.m. 28/02/2023 bij aankoop van een nieuwe BMW of BMW stockwagen. De korting is van toepassing op alle Originele BMW Accessoires, BMW Car Care producten, BMW M Performance Parts zonder montage en zonder spuiten, uitgezonderd op BMW Winter- en Zomerwielen, BMW Lifestyle, BMW Banden en BMW Onderdelen. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende BMW Service acties. Volgens beschikbaarheden.

  Meer lezen

  **** Salonactie is geldig van 13/01/2023 t.e.m. 28/02/2023 op alle Originele BMW Fietsendragers, Dakdragers, Dakboxen, vloermatten voor- en achteraan en koffermatten volgens beschikbaarheid. Geldig voor alle bestaande BMW klanten. Actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Vermelde prijzen zijn 21% BTWi en excl. montage. Onder voorbehoud van wijzigingen.

   

  Meer lezen