BMW ACTIES

MADE TO EXPLORE.

BMW WINTERWIELEN & ACCESSOIRES.

MADE TO EXPLORE.BMW WINTERWIELEN & ACCESSOIRES.

  WELKOM REGEN EN VRIESKOU.

  Wintercheck

  30% korting op BMW Winterwielen.¹

  Geniet tijdens onze BMW Salondeals van 30% korting op een BMW Winterwielenset bij de aankoop van een nieuwe BMW. Met BMW Winterwielen ervaart u een betere grip, kortere remafstand én een snellere acceleratie. Ook wanneer het regent en vriest verhogen ze uw veiligheid en rijcomfort.

   

  Actie is geldig van 01/12/2023 t.e.m. 05/03/2024.

  PERSONALISEER UW RIJPLEZIER.

  -10% on Launch Packs.

  15% korting op BMW Winteraccessoires.²

  Met de Originele BMW Winteraccessoires bent u klaar voor een zorgeloze rit richting de sneeuw. Dankzij de handige BMW Dakboxen, BMW Dakdrager en BMW Ski- en Snowboardhouder neemt u al uw skiuitrusting mee. Met de BMW Sneeuwkettingen reist u veilig door de sneeuw terwijl de BMW allweather Vloermatten het interieur van uw BMW optimaal beschermen.

   

  Geniet van 1/12/2023 t.e.m. 05/03/2024 van 15% korting op BMW Winteraccessoires.

  ACCESSORIES LAUNCH PACK VOOR DE BMW X5.

  -10% on Launch Packs.

  Geniet van 10% korting.³

  Wilt u het gevoel van exclusiviteit aan boord van uw BMW versterken met pure BMW JOY? Geniet dan nu van 10% korting op het Accessories Launch Pack, een selectie van Originele BMW Accessoires waarmee u uw BMW een onmiskenbare uitstraling geeft. Profiteer van deze unieke kans om uw BMW te verfijnen naar uw persoonlijke smaak. Het Accessories Launch Pack is alleen beschikbaar bij aankoop van een nieuwe BMW en volgens beschikbaarheid.

  ¹ De actie 30% korting op een BMW Winterwielenset is geldig van 01/12/2023 t.e.m. 05/03/2024. Deze korting is van toepassing bij de aankoop van een nieuwe wagen (nieuwe configuratie of stockwagen). De actie is exclusief montage en Recytyre. De actie is enkel geldig op BMW Winterwielen met lichtmetalen velgen. Een BMW Winterwielenset bestaat uit 4 BMW Winter Sterbanden en 4 BMW Accessoirevelgen. Actie geldig bij de deelnemende BMW Partners en enkel geldig op de wagens geleverd en ingeschreven voor 31/12/2024. Deze uitzonderlijke korting kan niet gecombineerd worden met de commerciële acties die aangeboden worden aan klanten met een ACO akkoord (Accredited Corporate Operator).

   

  ² Actie geldig van 01/12/2023 t.e.m. 05/03/2024 op alle BMW Dakboxen, BMW Ski- en Snowboardhouders, BMW Dakdragers, BMW Sneeuwkettingen en BMW allweather Vloermatten zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Onder voorbehoud van wijzigingen. 

   

  ³ Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Onder voorbehoud van wijzigingen. De Accessories Launch Pack BMW X5 is beschikbaar voor de nieuwe BMW X5 LCI 2023 en is geldig tot 30/06/2024.

  Meer lezen