BMW M5 Competition F90 LCI facelift BMW Individual Imola Rot vooraanzicht rijdend
Vermogen460 kW (625 pk)
BrandstoftypeBenzine

THE M5

BMW M

DE BMW 5 REEKS BERLINE M WAGENS:
ALLE HIGHLIGHTS.

Vermogen460 kW (625 pk)
BrandstoftypeBenzine
THE M5DE BMW 5 REEKS BERLINE M WAGENS:<br> ALLE HIGHLIGHTS.

  BMW M5 Competition, BMW M5 en BMW M550i xDrive Berline.

  De BMW 5 Reeks Berline M wagens combineren op overtuigende wijze de typische M sportiviteit met het comfort en de elegantie van een businessberline. Ontdek vier unieke M wagens met sterke persoonlijkheid: een verbluffend vermogen van 635 pk (467 kW) en een acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 3,0 seconden maken van de BMW M5 CS de krachtigste BMW M5 Berline ooit. Het speciale model heeft een beperkte productie en garandeert een puur autosportgevoel met unieke M specifieke ophangings- en designcomponenten, die exclusief voor dit model verkrijgbaar zijn. Met een maximaal vermogen van 460 kW (625 pk) en een op prestaties gerichte afstemming van de ophanging overtreft de BMW M5 Competition met M xDrive de hoogste verwachtingen. De high-performance-sportberline onderstreept dit visueel met talrijke designkenmerken in Schwarz hochglänzend. De BMW M5 beschikt naast de op optimale tractie en dynamiek gerichte M xDrive ook over een ophanging die voldoet aan elke eis op het gebied van sportief comfort op lange ritten. Samen met de 441 kW (600 pk) sterke M V8-motor ontstaat rijdynamiek vol kracht en wendbaarheid. Het kwartet wordt vervolledigd door de BMW M550i xDrive Berline: deze atletische BMW 5 Reeks Berline levert 390 kW (530 pk) en maakt indruk met een bijzonder evenwichtige combinatie van sportiviteit, comfort en efficiëntie.


  BMW M5 Competition

  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,9-11,3
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 249-259


  BMW M5
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,9-11,3
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 249-259


  BMW M550i xDrive Berline
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,3-11,0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 235-251

  Meer lezen

  VERGELIJKING VAN DE BMW 5 REEKS BERLINE M WAGENS.

  Overzicht van de sportieve feiten: aandrijving, chassis en prestaties.

  BMW M5 Competition.

  Maximale rijdynamiek en exclusieve M specifieke designhighlights voor exterieur en interieur.
  • High-performance M TwinPower Turbo V8-benzinemotor met een vermogen van 625 pk
  • M xDrive met actief M differentieel en 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic
  • Exclusieve M specifieke designelementen en uitrustingen
  • 460 kW (625 pk), 750 Nm, 0–100 km/u in 3,3 s
  BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot driekwart vooraanzicht

  BMW M5.

  Typische M rijdynamiek en sportief comfort op het hoogste niveau.
  • High-Performance BMW M TwinPower Turbo 8-Zylinder Benzinmotor mit 600 PS
  • M xDrive mit Aktivem M Differenzial
  • 8-Gang M Steptronic Getriebe mit Drivelogic
  • 441 kW (600 PS), 750 Nm, 0–100 km/h in 3,4 Sek.
  BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Brands Hatch Grau metallic driekwart vooraanzicht

  BMW M550i xDrive Berline.

  De perfecte combinatie van sportiviteit, comfort en dagelijkse bruikbaarheid.
  • BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor met 530 pk
  • 8-traps Steptronic Sport transmissie
  • BMW xDrive
  • 390 kW (530 pk), 750 Nm, 0-100 km/h in 3,8 sec.
  BMW M550i xDrive Berline G30 LCI facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic driekwart vooraanzicht
  • BMW M5 Competition.
  • BMW M5.
  • BMW M550i xDrive Berline.

  BMW M5 COMPETITION – PRODUCT HIGHLIGHTS.

  Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW M5 Competition.

  Met een vermogen van 625 pk (460 kW) en een speciale set-up voor de ophanging, die ook alle belangrijke regelsystemen omvat, rijdt de BMW M5 Competition helemaal op kop. Talrijke kenmerkende accenten uit de BMW M stal zetten dit ook visueel onmiskenbaar in de verf.

  BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot zijaanzicht
  BMW M TwinPower Turbo V8-benzinemotor BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 close-up motorafdekking

  M TwinPower Turbo V8-benzinemotor.

  Met een vermogen van 460 kW (625 pk) en een koppel van 750 Nm accelereert de M TwinPower Turbo V8-benzinemotor in 3,3 seconden van 0 tot 100 km/u. Geweldige stuwkracht vanaf stationair toerental, een directe respons en een enorme trekkracht dankt de motor van 4,4 liter aan twee TwinScroll-turbocompressoren, een High Precision Injection en de volledig variabele klepsturing Valvetronic.
  BMW M5 Competition met M xDrive F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot driekwart vooraanzicht rijdend

  M xDrive.

  M xDrive met actief M differentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek zowel in het dagelijks verkeer als op de racepiste. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de sereniteit van vierwielaandrijving. U kunt kiezen tussen de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en – in de DSC-off-modus – 2WD.
  BMW M5 Competition met 8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic F90 LCI facelift 2020 interieur keuzehendel

  8-traps M sportversnellingsbak Steptronic met Drivelogic.

  De 8-traps M sportversnellingsbak Steptronic met Drivelogic munt uit door extreem korte schakeltijden en talrijke schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot comfortabel en zuinig. De automatische versnellingsbak kan ook met de hand worden geschakeld via de keuzehendel of de schakelpaddles aan het stuur.
  BMW M5 Competition met M MODE F90 LCI facelift 2020 interieur close-up keuzehendel

  M MODE-toets.

  Met de M MODE-toets op de middenconsole kunt u de regelintensiteit van de rijhulpsystemen instellen. De modus ROAD biedt de volledige functionaliteit van de elektronische hulpsystemen. In de instelling SPORT waarschuwen ze alleen, maar grijpen ze niet in. Met TRACK kunt u de hulpsystemen, bijv. op het circuit, volledig uitschakelen. Afhankelijk van de geselecteerde modus komt in het weergaveconcept ook de overeenkomstige rij-informatie op de voorgrond.
  BMW M5 Competition met M Setup F90 LCI facelift 2020 interieur keuzehendel

  M Setup.

  De M Setup biedt u de mogelijkheid om verschillende parameters van de rijdynamiek, zoals de motor-, transmissie- en stuurkarakteristiek, de afstelling van de schokdempers, de intensiteit van Dynamic Stability Control (DSC) of de krachtverdeling van de vierwielaandrijving M xDrive naar wens te configureren.
  Lederen M stuur BMW M5 Competition met M Servotronic F90 LCI facelift 2020 cockpit

  M Servotronic.

  De M Servotronic zorgt in elke rijsituatie voor het passende stuurkoppel door de stuurkracht optimaal aan de rijsnelheid aan te passen. Ook verschaft het systeem bij elke snelheid een direct en precies stuurgevoel. Het systeem is M specifiek afgesteld en beschikt over twee verschillende curves, die met een druk op een toets kunnen worden opgeroepen.
  BMW M5 Competition met M Carbon keramische remmen F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot close-up velg

  M Carbon keramische remmen.

  Bij de M Carbon keramische remmen grijpt de remkracht nog directer aan. De remmen zelf zijn corrosievrij en nog beter tegen hitte en slijtage bestand dan hun voorgangers. Bovendien dragen ze bij tot de gewichtsbesparing, wat een positief effect op de wendbaarheid, de dynamiek en het acceleratievermogen heeft. De bijzonder technische uitrusting is aan de buitenkant herkenbaar door remzadels in de kleur Gold matt met M logo. Als gevolg van de specifieke eigenschappen van het materiaal kunnen bij het remmen verhoogde werkingsgeluiden ontstaan, bv. bij langere beperkte belasting of in natte weersomstandigheden kort voordat de wagen tot stilstand komt. Deze geluidsontwikkeling, die inherent is aan de constructie, kan vermeden worden door de remmen na een belasting in vochtige omstandigheden droog te remmen of na een langere, beperkte rembelasting opnieuw sterker te belasten. Door de invloed van vocht en strooizout, bijv. na het gebruik van wasstraten, nachtelijke condensatie, rijden in de regen enz., kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze gereduceerde remwerking kan indien nodig gecompenseerd worden door een hogere pedaaldruk. De werkingsgeluiden hebben geen invloed op de prestaties, de veiligheid en de betrouwbaarheid van de remmen.
  BMW M5 Competition met M sportuitlaat F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot close-up achterschort

  M sportuitlaat.

  De M sportuitlaat produceert een kenmerkend geluid dat met de geïntegreerde uitlaatkleppentechniek aangepast kan worden. De programma’s SPORT en SPORT+ die u via de Driving Experience Control voor de motor inschakelt, gaan gepaard met een nog intenser geluid, terwijl in het comfortgerichte programma een discreet sportieve klank te horen is.
  M nieren in Schwarz hochglänzend BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot vooraanzicht

  M nieren.

  De M nieren met eendelige nierlijst in Schwarz hochglänzend verlenen de M5 Competition een opvallende, aparte look. De typische, driedimensionaal vormgegeven dubbele M spijltjes zijn eveneens in Schwarz hochglänzend uitgevoerd en voorzien van een zwart M5 Competition embleem.
  M kieuwen in Schwarz hochglänzend BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot close-up

  M kieuwen.

  Het typische M kieuwelement in Schwarz hochglänzend met M5 Competition modelopschrift accentueert als uitgesproken driedimensionaal sportief accent de dynamische combinatie van technische perfectie en emotionele vorm, die M wagens altijd al typeerde.
  M buitenspiegel in Schwarz hochglänzend BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot close-up

  M specifieke buitenspiegel.

  De in Schwarz hochglänzend afgewerkte M specifieke buitenspiegel verleent de M5 Competition een bijzonder sportief karakter.
  M achterspoiler in Schwarz hochglänzend BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot close-up achterklep

  M achterspoiler.

  De M achterspoiler in Schwarz hochglänzend benadrukt het sportieve silhouet van de wagen en vermindert de ongewenste liftkracht voelbaar. Door neerwaartse kracht te produceren verleent hij de wagen bij hogere snelheden meer tractie op de achteras en zo meer rijstabiliteit.
  M specifieke dubbele uitlaatpijpen BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot close-up achterkant

  M specifieke dubbele uitlaatpijpen.

  De dubbele uitlaatpijpen van de M sportuitlaat in Schwarzchrom leveren het zichtbare en hoorbare bewijs van de sportieve prestaties van de wagen.
  M achterschort in Schwarz hochglänzend BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot close-up diffusor

  M achterschort in Schwarz hochglänzend.

  De in Schwarz hochglänzend afgewerkte achterschort van de M5 Competition onderstreept zijn sportieve karakter en verleent de wagen een onmiskenbare identiteit.
  Multifunctionele M zetels BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 interieur

  Multifunctionele M zetels.

  De multifunctionele M zetels voor bestuurder en voorpassagier in een exclusief design en met verlicht M5 logo weerspiegelen het sportieve karakter van de wagen. Diepe zitvlakken en hoge zijkussens accentueren de kuipzetelvorm en garanderen een perfecte zijsteun. Uitgebreide instelmogelijkheden zorgen daarbij voor een verregaand comfort.
  Lederen M stuur BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 cockpit

  Lederen M stuur.

  Het multifunctionele lederen M stuur met M logo, chroominleg, M1- en M2-toetsen en een geïntegreerde bestuurdersairbag is in dubbelspaakdesign uitgevoerd. Met een stuurkrans in zwart leder met gekleurde contrastnaden en voorgevormde duimsteunen ligt het perfect in de hand.
  Start-/stopknop in rood BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 cockpit

  Start-/stopknop in rood.

  De rode start-/stopknop dient om de motor zonder sleutel te starten nadat de wagen werd ontgrendeld. De bestuurder kan er de motor ook mee stoppen. De autosleutel wordt automatisch herkend zonder dat hij in het contactslot moet worden gestoken.
  M keuzehendel BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 interieur

  M keuzehendel.

  Naast het M logo boven op de M keuzehendel bevindt zich ook de wipschakelaar om de drie Drivelogic-schakelprogramma’s te selecteren, met vlak daaronder de P-toets voor de parkeerblokkering. In de manuele modus “S” kan typisch voor M met de keuzehendel worden geschakeld, in de modus “D” verloopt het schakelen automatisch.
  M specifieke instrumentencombi BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 cockpit

  M specifieke instrumentencombi.

  Met de M specifieke instrumentencombi kunt u ook extra informatie voor bijzonder sportief rijden weergeven. Als u de rijmodus TRACK voor op het racecircuit hebt geselecteerd, kunt u op de instrumentencombi bv. de laaddruk, de bandenspanningen en -temperaturen en de G-krachten van de dwars- en langsversnelling weergeven.
  Deurdrempels met M5 Competition opschrift F90 LCI facelift 2020

  Deurdrempels met “M5” opschrift.

  De verlichte deurdrempels met “M5” opschrift doen u al zodra u de deuren opent, uitkijken naar het rijplezier en de rijbelevenis die de wagen voor u in petto heeft.

  BMW M5 – PRODUCT HIGHLIGHTS.

  Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW M5.

  De BMW M5 is een statement van ultieme ingenieurskunst en innovatieve rij-intelligentie. Voor tot nog toe onvermoede rijdynamische dimensies in een businessberline. Vol uiterst moderne technologieën, die het dagelijkse businessleven veiliger en comfortabeler maken. Met de innovatieve vierwielaandrijving M xDrive van de 600 pk (441 kW) sterke BMW M5 wordt de bestuurder een vastberaden piloot van een highperformance-sportberline met een ongelooflijke power, precisie en wendbaarheid – echt M rijplezier van het hoogste niveau.

  BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Brands Hatch Grau metallic driekwart vooraanzicht
  BMW M TwinPower Turbo V8-benzinemotor BMW M5 F90 LCI facelift 2020 close-up motorafdekking

  M TwinPower Turbo V8-benzinemotor.

  Met een vermogen van 441 kW (600 pk) en een koppel van 750 Nm accelereert de M TwinPower Turbo V8-benzinemotor in 3,4 seconden van 0 tot 100 km/u. Geweldige stuwkracht vanaf stationair toerental, een directe respons en een enorme trekkracht dankt de motor van 4,4 liter aan twee TwinScroll-turbocompressoren, een High Precision Injection en de volledig variabele klepsturing Valvetronic.
  M xDrive BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Brands Hatch Grau metallic zijaanzicht

  M xDrive.

  M xDrive met actief M differentieel garandeert maximale tractie en rijdynamiek zowel in het dagelijks verkeer als op de racepiste. De M specifieke technologie combineert de wendbaarheid van achterwielaandrijving met de sereniteit van vierwielaandrijving. U kunt kiezen tussen de aandrijfvarianten 4WD, 4WD Sport en – in de DSC-off-modus – 2WD.
  8-traps M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur keuzehendel

  8-traps M sportversnellingsbak Steptronic met Drivelogic.

  De 8-traps M sportversnellingsbak Steptronic met Drivelogic munt uit door extreem korte schakeltijden en talrijke schakelopties: van extreem sportief en dynamisch tot comfortabel en zuinig. De automatische versnellingsbak kan ook met de hand worden geschakeld via de keuzehendel of de schakelpaddles aan het stuur.

  M MODE-toets BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Interieur close-up keuzehendel

  M MODE-toets.

  Met de M MODE-toets op de middenconsole kunt u de regelintensiteit van de rijhulpsystemen instellen. De modus ROAD biedt de volledige functionaliteit van de elektronische hulpsystemen. In de instelling SPORT waarschuwen ze alleen, maar grijpen ze niet in. Met TRACK kunt u de hulpsystemen, bijv. op het circuit, volledig uitschakelen. Afhankelijk van de geselecteerde modus komt in het weergaveconcept ook de overeenkomstige rij-informatie op de voorgrond.
  M Setup BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur keuzehendel

  M Setup.

  De M Setup biedt u de mogelijkheid om verschillende parameters van de rijdynamiek, zoals de motor-, transmissie- en stuurkarakteristiek, de afstelling van de schokdempers, de intensiteit van Dynamic Stability Control (DSC) of de krachtverdeling van de vierwielaandrijving M xDrive naar wens te configureren.
  M Servotronic BMW M5 F90 LCI facelift 2020 cockpit

  M Servotronic.

  De M Servotronic zorgt in elke rijsituatie voor het passende stuurkoppel door de stuurkracht optimaal aan de rijsnelheid aan te passen. Ook verschaft het systeem bij elke snelheid een direct en precies stuurgevoel. Het systeem is M specifiek afgesteld en beschikt over twee verschillende curves, die met een druk op een toets kunnen worden opgeroepen.
  M compound-remmen BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Brands Hatch Grau metallic close-up velg

  M compound-remmen.

  Door gebruik te maken van verschillende materialen krijgen de M compound-remmen niet alleen uitstekende vertragingswaarden, maar ook een hoge standvastigheid en levensduur en een lager gewicht, wat een positief effect heeft op de wendbaarheid, de dynamiek en de acceleratie. De remzadels in Rot metallic met M logo kenmerken het M specifieke high-performanceremsysteem. Als gevolg van de specifieke eigenschappen van het materiaal kunnen bij het remmen verhoogde werkingsgeluiden ontstaan, bv. bij langere beperkte belasting of in natte weersomstandigheden kort voordat de wagen tot stilstand komt. Deze geluidsontwikkeling, die inherent is aan de constructie, kan vermeden worden door de remmen na een belasting in vochtige omstandigheden droog te remmen of na een langere, beperkte rembelasting opnieuw sterker te belasten. Door de invloed van vocht en strooizout, bijv. na het gebruik van wasstraten, nachtelijke condensatie, rijden in de regen enz., kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze gereduceerde remwerking kan indien nodig gecompenseerd worden door een hogere pedaaldruk. De werkingsgeluiden hebben geen invloed op de prestaties, de veiligheid en de betrouwbaarheid van de remmen.
  M sportuitlaat BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Brands Hatch Grau metallic close-up achterschort

  M sportuitlaat.

  De M sportuitlaat produceert een kenmerkend geluid dat met de geïntegreerde uitlaatkleppentechniek aangepast kan worden. De programma’s SPORT en SPORT+ die u via de Driving Experience Control voor de motor inschakelt, gaan gepaard met een nog intenser geluid, terwijl in het comfortgerichte programma een discreet sportieve klank te horen is.
  M nieren BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Brands Hatch Grau metallic vooraanzicht

  M nieren.

  De M nieren met zwarte dubbele M spijltjes, M5 logo en chroomlijst verwijzen naar de sportieve superioriteit van de wagen.
  M kieuwen BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Brands Hatch Grau metallic close-up

  M kieuwen.

  De M kieuw met modelbenaming zorgt met een geïntegreerde Air Breather voor een optimale luchtgeleiding rond de wielkast. Tegelijkertijd accentueert het uitgesproken driedimensionale accent de voor M typische combinatie van technische perfectie en emotionele vorm.
  BMW M 20" lichtmetalen velg, dubbelspaak 810 M Bicolor BMW M5 F90 LCI Facelift 2020 Brands Hatch Grau metallic close-up velg

  BMW M 20" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 810 M Bicolor.

  De hoogwaardige BMW M 20" lichtmetalen velg, dubbelspaak 810 M is in Bicolor Orbitgrau, glansgedraaid uitgevoerd. Velgmaat vooraan 9,5 J x 20", banden 275/35 R 20, velgmaat achteraan 10,5 J x 20", banden 285/35 R 20.
  M achterspoiler BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Brands Hatch Grau metallic close-up achterklep

  M achterspoiler.

  De M achterspoiler in koetswerkkleur benadrukt het sportieve silhouet van de wagen en levert als onderdeel van het aerodynamische totaalconcept een bijdrage aan de verbetering van de efficiëntie en de rijstabiliteit.
  M specifieke dubbele uitlaatpijpen BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Brands Hatch Grau metallic close-up achterschort

  M specifieke dubbele uitlaatpijpen.

  De dubbele uitlaatpijpen van de M sportuitlaat in Schwarzchrom leveren het zichtbare en hoorbare bewijs van de sportieve prestaties van de wagen.
  M sportzetels BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur

  M sportzetels voor bestuurder en voorpassagier.

  Sportief en comfortabel: de individueel aanpasbare M sportzetels voor bestuurder en voorpassagier onderscheiden zich door talrijke elektrische instelmogelijkheden zoals de helling en de breedte van de leuning en de zithoogte. De hoge zijkussens van het zitkussen en de leuning, alsook een instelbare dijsteun bieden een uitstekende ergonomie en meer zijdelingse steun in bochten.
  Lederen M stuur BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur cockpit

  Lederen M stuur.

  Het multifunctionele lederen M stuur met M logo, chroominleg, M1- en M2-toetsen en een geïntegreerde bestuurdersairbag is in dubbelspaakdesign uitgevoerd. Met een stuurkrans in zwart leder met gekleurde contrastnaden en voorgevormde duimsteunen ligt het perfect in de hand.
  Start-/stopknop in rood BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur

  Start-/stopknop in rood.

  De rode start-/stopknop dient om de motor zonder sleutel te starten nadat de wagen werd ontgrendeld. De bestuurder kan er de motor ook mee stoppen. De autosleutel wordt automatisch herkend zonder dat hij in het contactslot moet worden gestoken.
  M keuzehendel BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur

  M keuzehendel.

  Naast het M logo boven op de M keuzehendel bevindt zich ook de wipschakelaar om de drie Drivelogic-schakelprogramma’s te selecteren, met vlak daaronder de P-toets voor de parkeerblokkering. In de manuele modus “S” kan typisch voor M met de keuzehendel worden geschakeld, in de modus “D” verloopt het schakelen automatisch.
  M specifieke instrumentencombi BMW M5 F90 LCI facelift 2020 cockpit

  M specifieke instrumentencombi.

  Met de M specifieke instrumentencombi kunt u ook extra informatie voor bijzonder sportief rijden weergeven. Als u de rijmodus TRACK voor op het racecircuit hebt geselecteerd, kunt u op de instrumentencombi bv. de laaddruk, de bandenspanningen en -temperaturen en de G-krachten van de dwars- en langsversnelling weergeven.
  Deurdrempels met “M5” opschrift BMW M5 F90 LCI facelift 2020

  Deurdrempels met “M5” opschrift.

  De exclusieve deurdrempels vooraan met “M5” opschrift doen u al zodra u de deuren opent uitkijken naar het rijplezier en de rijbelevenis die de wagen voor u in petto heeft.

  BMW M550i xDRIVE BERLINE – PRODUCT HIGHLIGHTS.

  Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW M550i xDrive Berline.

  De BMW M550i xDrive Berline biedt een spannende combinatie van impulsieve sportiviteit en comfortabele dagelijkse bruikbaarheid. Zorgvuldig afgestemde aandrijf- en rijdynamiekcomponenten zoals de optionele adaptieve M ophanging Professional garanderen samen met de 390 kW (530 pk) sterke M TwinPower Turbo V8-motor hoge rijdynamiek met optimale stabiliteit. Terwijl exclusieve designelementen voor karaktervolle accenten zorgen, onderstrepen uitrustingen als het M aerodynamicapakket, de M sportremmen met rode remzadels of de sportzetels voor bestuurder en voorpassagier het sportieve karakter van de wagen.  

  BMW M550i xDrive Berline G30 LCI facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes zijaanzicht rijdend
  BMW M TwinPower Turbo V8-benzinemotor BMW M550i xDrive Berline G30 LCI facelift 2020

  M TwinPower Turbo V8-benzinemotor.

  De M TwinPower Turbo V8-benzinemotor combineert twee turbocompressoren, de volledig variabele kleppensturing Valvetronic en de directe benzine-injectie High Precision Injection. Hij levert een top van 390 kW (530 pk) en heeft een maximumkoppel van 750 Nm. De beide turbocompressoren zijn compact tussen de cilinderbanken ondergebracht.
  BMW M550i xDrive Berline met adaptieve M ophanging G30 LCI facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic driekwart vooraanzicht rijdend

  Adaptieve M ophanging Professional.

  De adaptieve M ophanging Professional combineert de technologieën adaptieve M ophanging, rolstabilisatie en Integral Active Steering. Het resultaat: een maximum aan stabiliteit en rijdynamiek.
  BMW M550i xDrive Berline met M aerodynamicapakket G30 LCI facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic close-up voorkant

  M aerodynamicapakket.

  Het M aerodynamicapakket accentueert optisch het sportieve karakter van de wagen en past de luchtgeleiding aan. Het omvat een voorschort met vergrote luchtinlaten, specifieke zijdrempels en een achterschort met diffusorinzet. De uitlaatpijpen met dubbele boord zijn in chroom uitgevoerd.
  BMW M550i xDrive Berline met M sportremmen G30 LCI facelift 2020 close-up velg

  M sportremmen.

  De M sportremmen met vaste remzadels met vier zuigers vooraan en zwevende remzadels met één zuiger achteraan in Blau en met M opschrift hebben grote remschijven en dus een bijzonder hoge remkracht. Als gevolg van de specifieke eigenschappen van het materiaal kunnen bij het remmen verhoogde werkingsgeluiden ontstaan, bv. bij langere beperkte belasting of in natte weersomstandigheden kort voordat de wagen tot stilstand komt. Deze geluidsontwikkeling, die inherent is aan de constructie, kan vermeden worden door de remmen na een belasting in vochtige omstandigheden droog te remmen of na een langere, beperkte rembelasting opnieuw sterker te belasten. Door de invloed van vocht en strooizout, bijv. na het gebruik van wasstraten, nachtelijke condensatie, rijden in de regen enz., kan de remwerking overeenkomen met die van een conventioneel remsysteem. Deze gereduceerde remwerking kan indien nodig gecompenseerd worden door een hogere pedaaldruk. De werkingsgeluiden hebben geen invloed op de prestaties, de veiligheid en de betrouwbaarheid van de remmen.

  BMW M550i xDrive Berline met M sportdifferentieel G30 LCI facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic close-up achterwiel

  M sportdifferentieel.

  Het M sportdifferentieel verbetert de tractie en rijstabiliteit bij rijstrookwissels, bij het accelereren vanuit een bocht, bij hoge bochtsnelheden en bij een verschillende staat van het wegdek links en rechts. Een elektronisch gestuurde lamellengrendel vermindert het verschil in toerental tussen de achterwielen en verbetert daardoor de tractie.
  BMW M550i xDrive Berline met BMW Laserlight G30 LCI facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic close-up voorkant

  BMW Laserlight.

  Het BMW Laserlight schijnt in de laser-grootlichtstand met maximaal 650 m bijna tweemaal verder dan gewone koplampen. Door het betere zicht in het donker wordt zo de veiligheid aanzienlijk verhoogd. Blauwe accenten en het opschrift “BMW Laser” in de koplamp zetten bovendien het technologische karakter en de sportiviteit van de wagen in de verf.
  BMW M550i xDrive Berline met trapeziumvormige uitlaatpijp G30 LCI facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic close-up achterkant

  Trapeziumvormige uitlaatpijp.

  Een zichtbare trapeziumvormige uitlaatpijp in Schwarzchrom, telkens aan de linker- en rechterkant.
  BMW M550i xDrive Berline met Shadow Line hochglänzend G30 LCI facelift 2020 BMW Individual Verde Ermes metallic close-up M nieren

  BMW M Shadow Line hochglänzend.

  De BMW M Shadow Line hochglänzend met bijkomende elementen omvat uitrustingsdetails in Schwarz: nierframe en nierspijltjes in Schwarz hochglänzend en uitlaatpijpen in Schwarzchrom.
  BMW M550i xDrive Berline met sportzetels voor bestuurder en voorpassagier G30 LCI facelift 2020 interieur

  Sportzetels voor bestuurder en voorpassagier.

  Sportief en comfortabel: de individueel aanpasbare sportzetels voor bestuurder en voorpassagier onderscheiden zich door talrijke elektrische instelmogelijkheden zoals de helling en breedte van de leuning en de zithoogte. De hoge zijkussens van het zitkussen en de leuning, alsook een instelbare dijsteun bieden een uitstekende ergonomie en meer zijdelingse steun in bochten.

  BMW 5 REEKS BERLINE M WAGENS: CONNECTIVITY EN RIJHULPSYSTEMEN.

  Innovatieve technologieën en rijhulpsystemen voor een maximum aan comfort en veiligheid.

  Of u nu onderweg een intelligente assistent nodig hebt die uw mails voorleest, of de entertainment- en businessfuncties van uw wagen op een groot display met aanraking wilt bedienen: de BMW 5 Reeks Berline M wagens bieden een omvangrijk gamma aan innovatieve kenmerken en hulpsystemen die uw rit nog comfortabeler en veiliger maken. Maak hieronder kennis met geselecteerde uitrustingen voor entertainment, business, rijhulpsystemen en connectiviteit.

  BMW M5 Competition F90 LCI facelift 2020 BMW Individual Imola Rot close-up modelopschrift op de achterkant
  BMW 5 Reeks Berline M wagens met BMW Live Cockpit Professional BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur

  BMW Live Cockpit Professional.

  BMW Live Cockpit Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 12,3" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kan o.a. met de iDrive Touch Controller bediend worden.
  BMW 5 Reeks Berline M wagens met Connected Package Professional BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur

  Connected Package Professional.

  BMW Maps met Connected Navigation en Connected Parking, Connected Music, Remote Services, smartphone-integratie incl. Apple CarPlay en Android Auto, In-Car Experiences en Concierge Service – het Connected Package Professional zorgt voor een uitgebreide verbinding van uw BMW. U geniet van meer comfort en een naadloze integratie van uw smartphone-apps.

  BMW 5 Reeks Berline M wagens met smartphone-integratie BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Control Display

  Smartphone-integratie.

  Wilt u in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de smartphone-integratie ondersteunt uw wagen Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding tussen smartphone en wagen. Daardoor kunt u in de wagen comfortabel gebruikmaken van vertrouwde functies en verschillende apps.
  BMW 5 Reeks Berline M wagens met Bowers & Wilkins surround sound system BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Control Display

  Bowers & Wilkins surround sound system.

  Het Bowers & Wilkins Diamond surround sound system met twee diamant-tweeters biedt een uitstekende studiogeluidskwaliteit op alle zitplaatsen in de wagen. 16 doordacht geplaatste luidsprekers zorgen voor een fascinerende luisterervaring. De luidsprekers zijn verlicht, wat de uitstekende klankkwaliteit van het systeem visueel accentueert. Verkrijgbaar voor BMW M5 Competition, BMW M5 en BMW M550i xDrive Berline.
  BMW 5 Reeks Berline M wagens met Digital Key BMW M5 F90 LCI facelift 2020

  BMW Digital Key.

  Waarom de autosleutel insteken als u uw iPhone* bij zich hebt? Met de BMW Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs starten. Ook kunt u tot vijf personen met een compatibele iPhone* toegang tot uw BMW bieden. Hierbij kan o.a. de topsnelheid worden beperkt – ideaal voor beginnende bestuurders. *De BMW Digital Key is enkel compatibel met bepaalde iPhones. Een lijst van de compatibele iPhones vindt u op bmw.com/digitalkey

  BMW 5 Reeks Berline M wagens met Reversing Assistant BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Control Display

  Reversing Assistant.

  De Reversing Assistant slaat bij vooruitrijden tot 35 km/u de laatste 50 m van de afgelegde weg op, om desgewenst bij het achteruitrijden dezelfde weg terug te rijden. U hoeft daarbij niet te sturen en kunt uw aandacht richten op de omgeving van de wagen. Verkrijgbaar voor BMW M5 Competition, BMW M5 en BMW M550i xDrive Berline.
  BMW 5 Reeks Berline M wagens met BMW Intelligent Personal Assistant BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Control Display

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert was? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Gebruik heel natuurlijke spraakcommando’s om talrijke voertuigfuncties te bedienen. Hij kan u ook onderwerpen over de wagen uitleggen en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.

  BMW 5 Reeks Berline M wagens met Remote Software Upgrade BMW M5 F90 LCI facelift 2020 interieur

  Remote Software Upgrade.

  Altijd de meest recente softwareversie aan boord. Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date. U kunt de upgrades eenvoudig via de My BMW App of via de in de wagen ingebouwde simkaart downloaden en aansluitend installeren. Zo worden ook andere functies in uw BMW beschikbaar gemaakt.

  BMW 5 Reeks Berline M wagens met Driving Assistant Pack Professional BMW M5 F90 LCI facelift 2020 Control Display

  Driving Assistant Pack Professional.

  Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritische of monotone verkeerssituaties. Naast de inhoud van het Driving Assistant Pack omvat het o.a. Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functies, Noodstopassistent en Lane keeping assistant with active side collision protection. Verkrijgbaar voor BMW M5 Competition, BMW M5 en BMW M550i xDrive Berline.

  TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW 5 REEKS BERLINE M WAGENS.

  BMW M5 Competition en andere modellen.

  Vermogen in kW (pk) bij t/min:

  467 (635)/6.000

  Maximumkoppel in Nm bij t/min:
   

  750/1.800-5.950

  Acceleratie 0–100 km/u in s:

  3

  Brandstofverbruik (gecombineerd) in l/100 km:

  11,3-11,1

  BMW M5 Competition F90 LCI facelift BMW Individual Imola Rot driekwart vooraanzicht stilstaand
  BMW velgen en banden EU-bandenlabel close-up

  BMW VELGEN & BANDEN.

  We onderwerpen de banden van onze wagens aan strenge tests met wel 50 verschillende kwaliteitscriteria – veel meer dan de EU wettelijk verplicht voor de etikettering van banden. Hier vindt u alle informatie over de eigenschappen van de bij BMW gebruikte banden.
  BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 Tansanitblau metallic driekwart vooraanzicht
  BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 Aventurinrot metallic driekwart vooraanzicht
  BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 Alvitgrau metallic driekwart vooraanzicht
  BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 Frozen Bluestone metallic driekwart vooraanzicht
  BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 BMW Individual binnenbekleding volleder Merino Rauchweiß/Schwarz interieur
  BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 BMW Individual binnenbekleding volleder Merino Tartufo/Schwarz interieur
  BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 BMW Individual decoratieve lijsten Pianolack Schwarz interieur
  BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 BMW Individual decoratieve lijsten edelhoutuitvoering Sen Hellbraun interieur
  BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 BMW Individual decoratieve lijsten Zwetschge braun hochglänzend met sierlijsten Perlglanz Chrom
  BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 BMW Individual hemelbekleding Anthrazit interieur
  BMW Individual BMW M5 Berline F90 LCI facelift 2020 BMW Individual hemelbekleding Anthrazit met licht interieur

  BMW INDIVIDUAL VOOR DE BMW M5.

  De BMW M5 is een sportberline die op indrukwekkende wijze topprestaties, elegantie en moderniteit verenigt. Samen met de exclusieve uitrustingsopties van BMW Individual wordt het unieke karakter van de wagen nog verder benadrukt. Kies uit een veelheid aan briljante BMW Individual koetswerkkleuren, zoals de hier afgebeelde metaalkleuren “BMW Individual Aventurinrot”, “BMW Individual Alvitgrau”, “BMW Individual Frozen Bluestone” en “BMW Individual Tansanitblau”. In het interieur zorgen M sportzetels met het fijnste leder Merino voor een sportieve en luxueuze sfeer. Voorbeelden hiervan zijn de BMW Individual vollederuitrustingen Merino Rauchweiß/Schwarz en Merino Tartufo/Schwarz. Hoogwaardige BMW Individual decoratieve lijsten, zoals hier getoond in Pianolack Schwarz of Zwetschge Braun hochglänzend maken samen met de M hemelbekleding Alcantara in Anthrazit het fascinerende BMW M5 interieur compleet.

  BMW 5 Serie Sedan 540i G30 Bluestone metallic zijaanzicht

  THE 5

  De BMW 5 Serie Sedan is de belichaming van een sportieve zakensedan. Al bij de eerste blik straalt hij stijlvolle sportiviteit uit, wat vooral tot uitdrukking komt in het dynamische silhouet en de minimalistische vormtaal.

  FINANCIERING EN LEASING VOOR DE BMW 5 REEKS BERLINE M WAGENS.

  BMW M5 Competition F90 LCI facelift BMW Individual Imola Rot zijaanzicht stilstaand

  Met financieringsproducten op maat van BMW Financial Services komt u snel en flexibel op uw bestemming. Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast. Kom meer te weten over aantrekkelijke financieringsoplossingen of de passende leasingformule voor uw BMW M5 Competition, BMW M5 of BMW M550i xDrive Berline.

  ADVIES EN SERVICES VOOR DE BMW 5 REEKS BERLINE M WAGENS.

  WILT U EEN PERSOONLIJK ADVIES?

  Voor vragen, meer informatie of een concreet aanbod voor de BMW M5 CS, BMW M5 Competition, BMW M5 of BMW M550i xDrive Sedan kunt u terecht bij een BMW dealer bij u in de buurt. Onze bekwame BMW servicemedewerkers voorzien u graag per telefoon of ter plaatse van individueel advies.

  BMW SERVICES VOOR DE BMW 5 REEKS BERLINE M WAGENS.

  Servicepakketten en serviceaanbiedingen voor BMW M5 Competition, BMW M5 en BMW M550i xDrive Berline.

  BMW vormt ook wat betreft service de maatstaf en staat wanneer nodig altijd klaar voor u en uw BMW 5 Reeks Berline M wagen. Met BMW Road Assist 24/7 zijn onze experts in geval van nood de klok rond beschikbaar – 365 dagen per jaar. Dankzij de innovatieve BMW Teleservices rapporteert uw BMW 3 Reeks Berline M wagen automatisch nodig onderhoud en storingen aan uw BMW Servicepartner, die vervolgens contact met u opneemt. Met de diensten van BMW Service Inclusive worden deze en alle andere diensten financieel gedekt tijdens de periode van uw keuze. Meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: met de vele diensten die BMW aanbiedt speelt u altijd op veilig.

  BMW Serenity vrouw voor BMW concessie

  BMW Service Inclusive.

  Gewoon alles loslaten en u concentreren op wat echt belangrijk is – echt rijplezier in uw BMW M5 Competition, BMW M5 of BMW M550i xDrive Berline. Met BMW Service Inclusive is dit voor u mogelijk. Want u hoeft slechts één keer te betalen voor de service, waarna alle inbegrepen service en onderhoud tijdens de periode van uw keuze gedekt zijn.

  Lees er meer over
  BMW Teleservices vrouw kijkt op haar smartphone en opent de deur van haar BMW

  BMW Teleservices.

  Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW 5 Reeks Berline M wagen uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken. De enige voorwaarde: u hebt uw BMW 5 Reeks Berline M wagen online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portaal en hebt een Servicepartner opgegeven. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
  Lees er meer over
  BMW Road Assist 24/7 man voor BMW

  BMW Road Assist 24/7.

  De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Eén telefoontje en onze specialisten staan u met raad en daad bij, via de telefoon of indien nodig ter plaatse.
  Lees er meer over

  BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  •  

   BMW M5 Competition
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,9-11,3
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 249-259

   BMW M5
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,9-11,3
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 249-259

   BMW M550i xDrive Berline
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,3-11,0
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 235-251

   De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

   Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

   De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.