STARTING AT INCREDIBLE.

De nieuwe BMW M5 met M xDrive.

STARTING AT INCREDIBLE.

De nieuwe BMW M5 met M xDrive.

STARTING AT INCREDIBLE.De nieuwe BMW M5 met M xDrive.

Opwindend elegant vormgegeven. Krachtiger dan ooit. De nieuwe generatie van de BMW M5 is een statement van ultieme ingenieurskunst en innovatieve rij-intelligentie. Voor tot nog toe onvermoede rijdynamische dimensies tot tegen de limiet aan. Vol uiterst moderne technologieën, die het dagelijkse businessleven veiliger en comfortabeler maken. Met de innovatieve vierwielaandrijving M xDrive van de 600 pk (441 kW) sterke nieuwe BMW M5 wordt de bestuurder een vastberaden piloot van een highperformance-sportberline met een ongelooflijke power, precisie en wendbaarheid – echt M rijplezier van een nieuw niveau.

BMW M5 met M xDrive:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,5
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 241

De verbruiks- en CO2-emissiewaarden werden op basis van de EU-testcyclus bepaald en zijn afhankelijk van de bandenmaat. Afbeeldingen tonen opties.

BMW M

VERSNELT VANUIT ELK OOGPUNT.

De nieuwe BMW M5 is de compromisloze combinatie van elegante businessberline en doorgedreven prestatiegerichte highperformance-wagen: grote luchtinlaten in de sportieve voorkant voorzien de M V8-krachtbron van verkoelende lucht. De lijnen van de karaktervolle motorkap van aluminium met twee M specifieke ribben worden visueel voortgezet in de contouren van het dak van zeer lichte en stevige met koolstofvezel versterkte kunststof (CFK). De discrete M achterspoiler beklemtoont de sportief-krachtige verschijning en is een belangrijk onderdeel van het aerodynamische totaalconcept. Form follows Performance – consequent in elk detail.

DE JAGER. OOK VOOR VERZAMELAARS.

De BMW M5 First Edition inspired by BMW Individual.

DE JAGER. OOK VOOR VERZAMELAARS.

De BMW M5 First Edition inspired by BMW Individual.

Rood. Temperamentvol. Uniek. De BMW M5 First Edition inspired by BMW Individual. Het sportief-elegante Editionmodel is wereldwijd beperkt tot slechts 400 exemplaren, in het exclusieve BMW Individual Frozen Dark Red metallic gelakt en met een fascinerend gecomponeerde buiten- en binnenkant. De M van Must voor sportwagenliefhebbers.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • De gegevens over het brandstofverbruik en de CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen velg- en bandenmaat. De verbruikscijfers werden op basis van de ECE-testcyclus bepaald.

    Meer informatie over het officiële energie- en brandstofverbruik en over de officiële specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).