Exterieur BMW M2 wagens G87 G42
M2 Coupé
Shop The Look
VermogenTot 338 kW (460 pk)
BrandstoftypeBenzine

THE M2

BMW M

DE BMW 2 REEKS COUPÉ M WAGENS.

VermogenTot 338 kW (460 pk)
BrandstoftypeBenzine
THE M2DE BMW 2 REEKS COUPÉ M WAGENS.

  DE BMW M2 COUPÉ, BMW M240i COUPÉ EN BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

  BMW M2 Coupé:
  Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 10–10,2
  CO₂-emissie gecombineerd WLTP in g/km: 226–231


  BMW M240i Coupé:
  Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 7,8–8,5
  CO₂-emissie gecombineerd WLTP in g/km: 177–192


  BMW M240i xDrive Coupé:
  Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 8,1–8,8
  CO₂-emissie gecombineerd WLTP in g/km: 185–200

   

   

  Meer lezen

  VERGELIJKING VAN DE BMW 2 REEKS COUPÉ M WAGENS.

  Overzicht van de sportieve feiten.

  BMW M2 COUPÉ.

  Exclusief autosportgevoel dankzij overtuigende prestatiecijfers.
  • High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 460 pk
  • Adaptieve M ophanging met actief M differentieel en achterwielaandrijving
  • Manuele versnellingsbak of M versnellingsbak Steptronic met Drivelogic
  • 338 kW, 550 Nm, 0–100 km/u in 4,1 s (M Steptronic)
  Configurator BMW M2 Coupé G87

  BMW M240i COUPÉ.

  Atletische prestaties en een indrukwekkende wendbaarheid.
  • M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 374 pk
  • M sportophanging, M sportdifferentieel en M sportremmen standaard
  • 275 kW, 500 Nm, 0–100 km/u in 4,7 s
  Configurator BMW M240i Coupé G42

  BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

  Dynamiek vol adrenaline en onbeperkte dagelijkse bruikbaarheid.
  • M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een vermogen van 374 pk
  • M sportophanging, M sportdifferentieel en M sportremmen standaard
  • Intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive
  • 275 kW, 500 Nm, 0–100 km/u in 4,3 s
  Configurator BMW M240i xDrive Coupé G42
  • BMW M2 COUPÉ.
  • BMW M240i COUPÉ.
  • BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

  BMW M2 COUPÉ – PRODUCTHIGHLIGHTS.

  Rijdynamiek en designuitrustingen van de BMW M2 Coupé.

  M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW M2 G87

  High-performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

  Een topatleet die echt rijplezier biedt: de M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor onderscheidt zich door een dynamische krachtontwikkeling en de rijke typische M sound. Uiterst efficiënte technologieën zoals dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll-turbocompressor zorgen voor uitstekende prestaties.

  Manuele versnellingsbak BMW M2 G87

  Manuele versnellingsbak.

  De manuele versnellingsbak met zes versnellingen belooft puur rijplezier. Door zelf te schakelen en manueel de versnellingen te kiezen in vergelijking met de automatische versnellingsbak, ervaart u een directe, onvervalste verbinding met de aandrijving van uw BMW – en daardoor sportief rijden in pure vorm. Daarnaast profiteert u van de constructie van de versnellingsbak met geoptimaliseerd gewicht.*

  Adaptieve M ophanging BMW M2 G87

  Adaptieve M ophanging.

  Bij de adaptieve M ophanging met variabele instelling van de schokdempers kan de karakteristiek van de ophanging individueel worden afgesteld – van comfortabel tot bijzonder sportief met uitgesproken wendbare rijeigenschappen. Met de Driving Experience Control past u de elektronisch gestuurde ophanging zo snel en eenvoudig aan de staat van het wegdek en de rijsituatie aan.

  Design voorkant BMW M2 G87

  Frontdesign.

  Compacte verhoudingen en een heldere lijnvoering kenmerken het karakteristieke design van de BMW M2 Coupé. Naar het voorbeeld van de BMW 2002 zijn de koplampen als aparte koplampen uitgevoerd.

  M carbondak BMW M2 G87

  M carbondak.

  Het M carbondak helpt als onderdeel van de intelligente lichtgewicht constructie het wagengewicht aanzienlijk te verlagen. Door zijn constructie van met koolstofvezels versterkte kunststof (CFRP) is het ongeveer 6 kg lichter dan een vergelijkbaar dak van staal. Daardoor komt het zwaartepunt van de wagen lager te liggen en neemt de rijdynamiek toe.*

  Design achterkant BMW M2 G87

  Design van de achterkant.

  De gespierde spatborden en de M typerende wielkuipen accentueren de brede stand op de weg van de BMW M2 Coupé en maken het vermogen en de dynamiek duidelijk zichtbaar. De achterlichten vallen op door een volledig nieuwe interpretatie van de kenmerkende L-vorm die zich pulserend uitstrekt tot aan de flanken.

  M Carbon kuipzetels BMW M2 G87

  M Carbon kuipzetels.

  De M Carbon kuipzetel met verlicht M2 logo en accenten in de M kleuren combineert het lichte gewicht en het racesportkarakter van een kuipzetel met de functionaliteit van een M sportzetel. Zijn pasvorm biedt optimale zijdelingse steun en een hoog comfort op lange trajecten. De zetel is compatibel met meerpuntsgordels en daardoor volledig geschikt voor de racesport.**

  M stuur BMW M2 G87

  M stuur.

  Met het lederen M stuur geniet u van een sportief direct stuurgevoel en roept u met een druk op de knop de vooraf ingestelde M Drive-configuraties op.

  BMW Curved Display BMW M2 G87

  BMW Curved Display.

  Het eendelige, volledig digitale BMW Curved Display geeft informatie over uw BMW groot en overzichtelijk weer. Het combineert een 12,3" instrumentendisplay met een 14,9" Control Display met aanraakfunctie. De bediening is ergonomisch geoptimaliseerd en intuïtief. Het vloeiende, haast vrij zwevende design ziet er verfijnd en modern tegelijk uit.

  BMW M240i COUPÉ EN BMW M240i xDRIVE COUPÉ – PRODUCTHIGHLIGHTS.

  Rijdynamiek- en designuitrustingen van de BMW M240i Coupé en BMW M240i xDrive Coupé.

  Exterieur BMW M240i G42
  M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW M240i G42

  M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

  Een topatleet die echt rijplezier verschaft: de M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor onderscheidt zich door een superieure krachtontwikkeling en de opvallende typische M sound. Dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll-turbocompressor zorgen voor uitstekende prestaties.

  Sportversnellingsbak Steptronic BMW M240i G42

  Sportversnellingsbak Steptronic.

  De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT PLUS en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor maximale prestaties.

  BMW M240i G42 sportversnellingsbak Steptronic

  Adaptieve M ophanging en Variable Sport Steering.

  De adaptieve M ophanging kan steeds elektronisch gestuurd aan de wegomstandigheden en de rijsituatie worden aangepast. Bovendien kunt u de karakteristiek van de ophanging met de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die u op dat moment verkiest – van comfortabel tot bijzonder sportief met uitgesproken wendbare rijeigenschappen. De Variable Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een directer en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Het systeem reageert met verschillende stuuroverbrengingsverhoudingen op de stuurinslag. Het verbetert zo de wegligging bij een sportieve rijstijl en vermindert de stuurinspanning bij het parkeren en afslaan.

  Design voorkant BMW M240i G42

  Frontdesign.

  Aan de voorkant onderstrepen de powerdome op de motorkap, de expressieve nieren en de M specifieke voorschort met de sterk gecontourde en aan de zijkanten driehoekige luchtinlaten de dynamiek van de BMW M240i Coupé en de BMW M240i xDrive Coupé.

  Zijaanzicht BMW M240i G42

  Zijaanzicht.

  Het wendbare drievolumedesign van de BMW M240i Coupé en de BMW M240i xDrive Coupé met langgerekte motorkap, korte overhangen en naar achteren geplaatste passagiersruimte creëert een sportief coupésilhouet.

  Design achterkant BMW M240i G42

  Design van de achterkant.

  Aan de achterkant van de BMW M240i Coupé en de BMW M240i xDrive Coupé leggen de M specifieke achterschort en de standaard achterspoiler in koetswerkkleur sportieve accenten. Uitlaatpijpen met vrije vorm in Ceriumgrau vervolledigen de atletische verschijning.

  M sportzetels BMW M240i G42

  M sportzetels.

  De veelvoudig instelbare M sportzetels met kuipzetelkarakter en gedeeltelijk geïntegreerde hoofdsteun bieden u en uw passagier uitstekende steun. Bovendien kan de breedte van de leuning individueel ingesteld worden. Door het specifieke design met zwart M logo komen de sportieve aspiraties van de wagen nog beter tot uiting.

  Lederen M stuur BMW M240i G42

  Lederen M stuur.

  Het multifunctionele lederen M stuur met M logo en een geïntegreerde bestuurdersairbag is in 3-spakig design uitgevoerd. Met een stuurwielkrans in leder Walknappa Schwarz met zwarte naad en gevormde duimuitsparingen geeft het een sportief direct stuurgevoel.

  M accentvlakken, verlicht BMW M240i G42

  M accentvlakken, verlicht.

  De verlichte M accentvlakken verlenen de M kleuren visueel een unieke uitstraling – voor een heel bijzondere blikvanger in het interieur. De vlakken in de deurbekleding met achtergrondverlichting in M kleuren onderstrepen het exclusieve, sportieve karakter van de wagen. Het fading-effect benadrukt de dynamiek waarvoor de krachtigste letter ter wereld staat.

  TECHNOLOGISCHE HIGHLIGHTS.

  Bedieningsconcept, digitale services en bestuurdersassistentiesystemen van de BMW M2 Coupé, BMW M240i Coupé en BMW M240i xDrive Coupé.

  Technologie BMW M2 wagens G87 G42
  BMW Live Cockpit Navigation Professional BMW M2 wagens G87 G42

  BMW Live Cockpit Navigation Professional.

  BMW Live Cockpit Navigation Professional met groot Curved Display breidt de BMW Live Cockpit Navigation Plus uit met een BMW Head-Up Display in kleur. Dat projecteert rijinformatie zoals snelheid en navigatiegegevens rechtstreeks in het gezichtsveld – voor een beter overzicht en meer veiligheid.

  BMW Operating System 8 BMW M2 wagens G87 G42

  M specifiek weergaveconcept door BMW Operating System 8.

  Het BMW Operating System 8 vergemakkelijkt de bediening van de wagen, bv. via Voice Control en aanraakscherm. Blikvanger is de M specifieke vormgeving: inhoud in 2D zorgt voor optimale herkenbaarheid; het M logo vindt u terug in de weergave van de inhoud. De beide M Modes ROAD en SPORT bieden een individuele, emotionele rijervaring.

  Wireless Charging-houder BMW M2 wagens G87 G42

  Wireless Charging-houder.

  Met de Wireless Charging-houder laadt u uw smartphone onderweg draadloos en dus uiterst comfortabel op. In de uitgebreide houder is ook plaats voor grotere apparaten – binnen handbereik en zonder storende afdekkingen en kabels. Het inductieve laadsysteem beschikt bovendien over een ingebouwde koeling die uw toestellen tegen oververhitting beschermt.

  BMW Remote Software Upgrade BMW M2 wagens G87 G42

  BMW Remote Software Upgrade.

  Altijd de meest recente softwareversie aan boord: met Remote Software Upgrade krijgt uw BMW M alle upgrades automatisch via draadloos internet of de My BMW App. U kunt de software eenvoudig via uw smartphone of via de in de wagen ingebouwde simkaart downloaden en vervolgens installeren. Zo activeert u ook snel en eenvoudig nieuwe functies in uw BMW M.

  Driving Assistant Pack BMW M2 wagens G87 G42

  Driving Assistant Pack.

  Het veiligheidspakket Driving Assistant Pack omvat de botswaarschuwing vooraan met remingreep, de Speed Limit Assist incl. Speed Limit Info met No Passing Info en anticipatie, en de Crossing Traffic Warning achteraan. Lane Departure Warning en Lane Change Warning met actieve terugvoering en de waarschuwing voor kop-staartbotsingen vervolledigen de uitrusting.

  Parking Assistant Pack Plus BMW M2 wagens G87 G42

  Parking Assistant Pack Plus.

  Meer overzicht bij het parkeren en manoeuvreren: het Parking Assistant Pack Plus vult de standaard parkeerhulp aan met extra camera’s. Dankzij Panorama View en 3D View van de omgeving van de wagen manoeuvreert u zelfs op een beperkte ruimte zonder problemen. Zo voorkomt u parkeerschade en ongevallen in onoverzichtelijke situaties.

  TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW 2 REEKS COUPÉ M WAGENS.

  BMW M2 COUPÉ, BMW M240i COUPÉ EN BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

  Vermogen in kW (PK):

  338 (460) / 6.250

  Acceleratie 0–100 km/u in s:

  4,3

  Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km:

  10 - 10,2

  CO₂-emissie gecombineerd WLTP in g/km:

   

  ***Voorlopige waarden

  226 - 231

  Exterieurmotief BMW M2 wagens G87 G42

  ORIGINELE BMW ACCESSOIRES EN BMW M PERFORMANCE PARTS VOOR DE BMW 2 REEKS COUPÉ M WAGENS.

  Geef uw nieuwe BMW 2 Reeks Coupé M wagen een maximaal sportief karakter met BMW M Performance Parts – en pas uw wagen met originele BMW accessoires aan uw persoonlijke behoeften aan.

  M Performance 20"/21" gesmede velgen, kruisspaak 1000 M in Goldbronze BMW M2 G87

  M Performance 20"/21" gesmede velg, kruisspaak 1000.

  M Performance 20"/21" gesmede velgen, kruisspaak 1000 M in Goldbronze. Complete set zomerwielen met bandendrukcontrole.

  M Performance module van sierstukken titanium BMW M2 G87

  M Performance module van sierstukken titanium.

  Laat zien wat erachter zit: de M Performance module van de sierstukken van hoogwaardig titanium is een unieke visuele blikvanger.

  M Performance sierrooster vooraan Carbon BMW M240i G42

  M Performance sierrooster vooraan Carbon.

  Karakter tonen: het frame van het M Performance sierrooster vooraan bestaat uit hoogwaardig carbon. Voor een bijzonder verfijnde, sportieve en individuele look.

  M Performance achterspoiler Carbon BMW M240i G42

  M Performance achterspoiler Carbon.

  De M Performance achterspoiler Carbon versterkt het hoogwaardige, sportieve design van de wagen en zorgt voor sterk verbeterde aerodynamische waarden.

  M Performance achterdiffusor Carbon BMW M240i G42

  M Performance achterdiffusor Carbon.

  De M Performance achterdiffusor in carbonlook maakt zijn verschijning nog moderner – en versterkt de sportieve uitstraling van de wagen.

  BMW dakbox 320 Schwarz/Titansilber BMW M240i G42

  BMW dakbox 320 Schwarz/Titansilber.

  Afsluitbare dakbox met opening aan beide zijden in Schwarz/Titansilber met een inhoud van 320 liter; past op alle BMW dakdraagsystemen.

  BMW Pro 2.0 fietsdrager BMW M240i G42

  BMW Pro 2.0 fietsdrager

  Lichte, stabiele BMW Pro 2.0 fietsdrager voor twee fietsen/e-bikes. Kan tot 60 kg belast worden en compact samengevouwen worden.

  BMW Allweather-voetmatten vooraan BMW M240i G42

  BMW Allweather-voetmatten vooraan.

  De BMW Allweather-voetmatten met precieze pasvorm beschermen de voetruimte vooraan tegen vocht en vuil. In Schwarz met beugel in roestvrij staal.

  PRIJZEN, FINANCIERING EN LEASING VAN DE BMW 2 REEKS COUPÉ M WAGENS.

  BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW 2 REEKS COUPÉ M WAGENS.

  Financial Services BMW M2 wagens G87 G42

  Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast.

  SERVICE EN ADVIES VOOR DE BMW 2 REEKS COUPÉ M WAGENS.

  BMW SERVICE: PROACTIVE CARE VOOR DE BMW 2 REEKS COUPÉ M WAGENS.

  BMW Proactive Care BMW M2 G87

  Proactive Care herkent automatisch dat uw wagen onderhoud of reparaties nodig heeft en neemt proactief contact met u op.
   

  • Onmiddellijke hulp van BMW specialisten
  • Probleemoplossing via onderhoud op afstand
  • Vermijden van mogelijke pech
  • Andere individuele serviceaanbiedingen
  • Gratis onderdeel van een actief ConnectedDrive contract 
  BMW medewerker adviseert een klant

  WENST U PERSOONLIJK ADVIES?

  Voor vragen, gedetailleerde informatie of concrete aanbiedingen over de BMW 2 Reeks Coupé M wagens kunt u terecht bij een BMW Partner in uw buurt. Onze competente BMW servicemedewerkers geven u graag individueel advies per telefoon of direct ter plaatse.

  Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

   

  De uitrusting is als optie verkrijgbaar

   

  De uitrusting is verkrijgbaar in combinatie met het optionele M Race Track pakket

   

  BMW M2 Coupé:
  Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 10–10,2
  CO₂-emissie gecombineerd WLTP in g/km: 226–231

   

  BMW M240i Coupé:
  Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 7,8–8,5
  CO₂-emissie gecombineerd WLTP in g/km: 177–192

   

  BMW M240i xDrive Coupé:
  Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 8,1–8,8
  CO₂-emissie gecombineerd WLTP in g/km: 185–200

   

  Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Coupé M modellen varieert tussen de 8,9 en 7,8 l/100 en de gemiddelde CO₂ emissie tussen de 222 en 177 g/km. Data op basis van peildatum 1 juni 2023.

   

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

   

  Meer lezen

  Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • De uitrusting is als optie verkrijgbaar

   De uitrusting is verkrijgbaar in combinatie met het optionele M Race Track pakket

   BMW M2 Coupé:
   Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 10–10,2
   CO2-emissie gecombineerd WLTP in g/km: 226–231

   BMW M240i Coupé:
   Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 7,8–8,5
   CO2-emissie gecombineerd WLTP in g/km: 177–192

   BMW M240i xDrive Coupé:
   Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 8,1–8,8
   CO2-emissie gecombineerd WLTP in g/km: 185–200

   De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen. Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op http://www.bmw.com/wltp