De nieuwe BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic, driekwart zijaanzicht in beweging F40.

SPRINTEXPERT.

BMW M

De nieuwe BMW M135i xDrive: 306 pk, 225 kW, 450 Nm.

Meer performance, meer stijl, meer rijplezier: de nieuwe BMW M135i xDrive is er niet om te concurreren – maar om nieuwe normen te stellen. Dit laat de atletische buitenkant met opvallende details zoals de M135i xDrive specifieke dubbele nieren in mesh-design, de M achterspoiler en de twee uitlaatpijpen van 100 mm nadrukkelijk blijken. Maar op de weg geeft de BMW M135i xDrive de toon aan: de combinatie van standaard M sportdifferentieel, BMW xDrive, sportversnellingsbak Steptronic en M Sport Steering maakt van hem in wendbaarheid en bochtengedrag de beste wagen in zijn klasse. Aangedreven door de soepele M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor BMW M135i biedt de zelfverzekerde BMW M135i xDrive prestaties en rijdynamiek van een ongekend niveau.

 

BMW M135i xDrive:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,1–6,8
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 162–155

Meer lezen
SPRINTEXPERT.De nieuwe BMW M135i xDrive: 306 pk, 225 kW, 450 Nm.

  RIJDT CONCURRENTIELOOS.

  De sportieve highlights van de BMW M135i xDrive.

  M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor van de BMW M135i xDrive met 225 kW (306 pk) F40.

  KRACHTIGE MOTOR.

  Uit een cilinderinhoud van slechts 1.998 cm³ ontwikkelt de BMW M135i xDrive een indrukwekkend vermogen van 225 kW (306 pk) en een hoog koppel van 450 Nm. Verantwoordelijk voor dit opmerkelijk vermogen is de combinatie van een grotere turbocompressor, geoptimaliseerde inlaatluchtleiding, een krachtig koelpakket en M Performance uitlaatsysteem met kleppensturing.

  BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic, driekwart zijaanzicht bij het parkeren F40.

  TOP-RIJDYNAMIEK.

  De samenwerking van M TwinPower Turbo motor met dubbele compressie, snel schakelende 8-traps sportversnellingsbak Steptronic, M sportophanging met standaard M sportdifferentieel en BMW xDrive maakt rijdynamische prestaties van het hoogste niveau mogelijk.

  BMW M135i xDrive interieur met lederen M stuur en M sportzetels F40.

  SPORTIEF INTERIEUR.

  In het interieur van de BMW M135i xDrive genieten de passagiers van een luxueuze sfeer met een uiterst sportief karakter. De nieuwe M sportzetels versterken samen met het goed in de hand liggende lederen M stuur de dynamische rijervaring, perfect geaccentueerd door het subtiele schijnsel van de verlichte decoratieve lijsten. Het centrale onderdeel van de op de bestuurder gerichte cockpit is de BMW Live Cockpit Professional met twee volledig digitale displays van 10,25" – perfect overzicht gegarandeerd.

  BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic, driekwart vooraanzicht in beweging met vrouw in de voorgrond F40.

  PURE SPORTIVITEIT.

  Opvallend, sportief, zelfbewust – van de brede voorkant met grote luchtinlaten en M135i xDrive specifieke dubbele nieren in mesh-design over de dynamisch aflopende daklijn met M achterspoiler tot de expressieve achterkant met uitlaatpijpen van 100 mm: het exterieurdesign van de BMW M135i xDrive belichaamt in combinatie met de opvallende kenmerken van het standaard M aerodynamicapakket een maximum aan atletisch vermogen en rijplezier.

  Sportieve M sportzetels met geïntegreerde hoofdsteun in het BMW M135i xDrive interieur F40.

  SPORTIEVE M SPORTZETELS.

  Op uw plaatsen, klaar, rijplezier: met de ergonomisch geperfectioneerde M sportzetels voor bestuurder en voorpassagier is voortaan geen bocht te scherp en geen rit te sportief. Met geïntegreerde hoofdsteun en M opschrift leggen ze sterke visuele accenten in het interieur van de BMW M135i xDrive. Tegelijkertijd bieden de M sportzetels veelzijdige verstelmogelijkheden om ze perfect aan uw lichaamsbouw en het beoogde gebruik aan te passen.

  STAAT AAN ZIJN STERKE KANT.

  De designhighlights van de BMW M135i xDrive in het exterieur en interieur.

  Meer “wow” per seconde: het sportieve, vooruitstrevende design van de nieuwe BMW M135i xDrive lijkt ontworpen om in recordtijd blikken te vangen. De bijzonder markante voorkant met grote luchtinlaten, prominente dubbele nieren in mesh-design en de schuin geplaatste Adaptive LED Headlights zorgen voor een opvallende eerste indruk. Indrukwekkende BMW 19" lichtmetalen velgen in combinatie met de dynamische lijnen benadrukken het atletische karakter van de wagen. Achteraan domineren de brede achterschort in diffusorlook en de twee grote uitlaatpijpen van 100 mm in Ceriumgrau. Het interieur van de BMW M135i xDrive overtuigt al even snel: M sportzetels, verlichte sierlijsten en het grote panoramisch doorschijnend schuifdak zorgen voor een bijzonder dynamische en royale sfeer van luxe.
  BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic, driekwart vooraanzicht in beweging met vrouw in de voorgrond F40.
  BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic bij het parkeren, zijaanzicht vanuit vogelperspectief F40.
  BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic achteraanzicht bij het parkeren F40.
  BMW M135i xDrive premium-interieur met verlichte decoratieve lijsten F40.
  De nieuwe BMW M135i xDrive in de video F40.
  BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic, driekwart vooraanzicht in beweging met vrouw in de voorgrond F40.

  ATLETISCHE AANBLIK.

  Smalle, scherp gecontourde Adaptive LED Headlights, de opvallende, in Ceriumgrau uitgevoerde M specifieke dubbele nieren in mesh-design en een markante M specifieke voorschort met grote luchtinlaten kenmerken de enorm sportieve voorkant van de BMW M135i xDrive.

  BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic bij het parkeren, zijaanzicht vanuit vogelperspectief F40.

  GESPIERDE GESTALTE.

  Het zijaanzicht van de BMW M135i xDrive wordt gekenmerkt door een lage wegligging, krachtige vormen en scherpe horizontale lijnen. Samen met de vloeiende daklijn en de expressieve 19" velgen creëert dit een zeer dynamisch totaalbeeld.

  BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic achteraanzicht bij het parkeren F40.

  STERKE FINALE.

  De opvallend gevormde achterschort in diffusorlook leidt samen met twee grote uitlaatpijpen van 100 mm in Ceriumgrau, smalle LED-achterlichten en de M achterspoiler tot een opvallende achterkant met een indrukwekkend zelfverzekerd karakter.

  BMW M135i xDrive premium-interieur met verlichte decoratieve lijsten F40.

  SFEER VAN LUXE.

  Het ruime interieur van de BMW M135i xDrive wordt gekenmerkt door een premiumkarakter en een consequente oriëntatie op de bestuurder. Hoogwaardige uitrustingen zoals de M sportzetels, de verlichte decoratieve lijsten en het grote panoramisch doorschijnend schuifdak creëren een open, sportieve en exclusieve sfeer. De bijzondere interieurbeleving wordt vervolledigd door innovatieve technologieën zoals de BMW Live Cockpit Professional en de BMW Intelligent Personal Assistant.

  De nieuwe BMW M135i xDrive in de video F40.

  Brandstofverbruik en CO2-emissie van de BMW M135i xDrive.

  • BMW M135i xDrive:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,1–6,8
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 162–155

   Afbeeldingen tonen opties, weergaven zijn afhankelijk van de uitrusting.

   De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

   Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

   De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.