BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic driekwart achteraanzicht bij het parkeren voor een woonhuis F40.

BMW M135i xDRIVE.

BMW M

DE BMW M135i xDRIVE: MOTOR, TECHNIEK EN UITRUSTINGEN

De BMW M135i xDrive vormt de sportieve top van de BMW 1 Reeks. Het krachtige design wijst in elk detail op deze toonaangevende rol – ondersteund door een uitgebreid pakket van hoogwaardige voorzieningen en geavanceerde technologieën. Ontdek de details aan interieur en exterieur, de rijdynamische componenten en de innovatieve uitrustingen van de wagen.

Meer lezen
BMW M135i xDRIVE.DE BMW M135i xDRIVE: MOTOR, TECHNIEK EN UITRUSTINGEN

  DESIGN EN PERFORMANCE.

  Designuitrustingen, rijdynamiekkenmerken en de M Sport Steering van de BMW M135i xDrive.

  Voorwaartse drang – de BMW M135i xDrive maakt zijn dynamische karakter al bij de eerste oogopslag duidelijk. Ontdek onder Design een exclusieve selectie van sportieve uitrustingsopties voor interieur en exterieur van deze fascinerende M wagen uit de BMW 1 Reeks. In de rubriek Rijdynamiek vindt u meer informatie over opties en standaardcomponenten van aandrijving en ophanging – voor maximale prestaties en wendbaarheid.
  BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic driekwart vooraanzicht in beweging F40.
  BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic met BMW nieren in mesh-design in Ceriumgrau F40.

  BMW nieren in mesh-design.

  De BMW nieren in mesh-design zijn volledig in Ceriumgrau uitgevoerd en hebben aan de binnenkant een rijkelijk vormgegeven grille. Deze roosterstructuur uit de autosport voegt diepte en waarde toe aan de voorkant en legt in de details hoogwaardige en dynamische accenten.
  BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic achteraanzicht met M aerodynamicapakket F40.

  M aerodynamicapakket.

  Het M aerodynamicapakket met M specifieke voorschort, achterschort en zijdrempelbekledingen straalt pure dynamiek uit en beklemtoont het sportieve karakter van de wagen. De delen van de bekleding zijn in koetswerkkleur gelakt en voorzien van inlegstukken in Dark Shadow.
  BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic achteraanzicht met M achterspoiler F40.

  M achterspoiler.

  De M achterspoiler benadrukt het sportieve silhouet van de wagen en vermindert de ongewenste liftkracht. De neerwaartse kracht die op de achteras wordt uitgeoefend, maakt de wagen nog stabieler.
  BMW M135i xDrive interieur met M veiligheidsgordels F40.

  M veiligheidsgordels.

  De M veiligheidsgordels met gordelspanners en spankrachtbegrenzers zijn voorzien van een fijn ingeweven accent in de typische M kleuren en beklemtonen de hoogwaardige en sportieve sfeer in het interieur.
  BMW M135i xDrive cockpit met lederen M stuur F40.

  Lederen M stuur.

  Het multifunctionele lederen M stuur met M logo en een geïntegreerde bestuurdersairbag is in 3-spakig design uitgevoerd. Met een lederen stuurwielkrans in leder Walknappa Schwarz met zwarte naad en gevormde duimuitsparingen geeft het een sportief direct stuurgevoel.
  BMW M135i xDrive interieur met M sportzetels voor bestuurder en voorpassagier F40.

  M sportzetels voor bestuurder en voorpassagier.

  De M sportzetels met geïntegreerde hoofdsteunen, diepe zitgedeelten, hoge zijsteunen voor zitting en rugleuning bieden bestuurder en passagier betere steun, ook in snel wisselende bochten. Bovendien kan de zitting dankzij de geïntegreerde breedteverstelling van de rugleuning individueel aan de lichaamsmaten worden aangepast.
  BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic achteraanzicht met uitlaatpijpen links en rechts in Ceriumgrau F40.

  Uitlaatpijpen.

  Exclusief voor de M135i xDrive: afgeschuinde uitlaatpijpen links en rechts en in de kleur Ceriumgrau. Daarmee vormen de uitlaatpijpen een visueel statement en zetten ze het sportieve karakter van de M135i xDrive in de verf.
  BMW M135i xDrive interieur met verlichte decoratieve lijsten in Illuminated Boston.

  Decoratieve lijsten in Illuminated Boston.

  De decoratieve lijsten in Illuminated Boston met accent Mesh op instrumentenbord en deurbekleding verlenen het interieur een progressieve sfeer met hoge kwaliteitsindruk. Het doorschemerende patroon van de lijsten met discrete achtergrondverlichting creëert een al even aantrekkelijke als aangename sfeer in de wagen.
  M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor in de BMW M135i xDrive F40.

  BMW M135i xDrive motor.

  Een topatleet die echt rijplezier verschaft: de BMW M TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor in de BMW M135i xDrive is bijzonder krachtig omdat hij is uitgerust met nieuwe zuigers, een grotere turbocompressor, een geoptimaliseerde inlaatluchtleiding, een krachtig koelpakket en een M Performance uitlaatsysteem met kleppensturing.
  BMW M135i xDrive met sportversnellingsbak Steptronic F40.

  Sportversnellingsbak Steptronic.

  De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor maximale prestaties.
  BMW M135i xDrive met M sportophanging F40.

  M sportophanging.

  De M sportophanging wordt gekenmerkt door een ongeveer tien millimeter verlaagd chassis. Daarnaast beschikt ze over kortere veren, een stuggere demperinstelling en hardere stabilisatoren. Dat samenspel resulteert in een nog directere afstelling van de ophanging, wat een uitdrukkelijk sportieve rijstijl mogelijk maakt.
  BMW M135i xDrive mit M sportremmen F40.

  M sportremmen.

  De M sportremmen met remzadels met meerdere zuigers in donkerblauw en met M opschrift beschikken over een bijzonder hoge remkracht. Aangepast aan de bijzonder hoge dynamische mogelijkheden van de wagen garanderen ze ook bij een uitgesproken sportieve rijstijl en in natte omstandigheden uitstekende remprestaties.
  BMW M135i xDrive met M Sport Steering F40.

  M Sport Steering.

  De M Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een directer en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Uw wagen laat zich nog doelgerichter sturen en biedt vooral op bochtige trajecten een sportief rijgedrag.
  BMW M135i xDrive met intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive F40.

  BMW xDrive.

  De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.
  BMW M135i xDrive in Saphirschwarz metallic met M Performance-pakket driekwart vooraanzicht F40.

  DE BMW M135i xDRIVE MET M PERFORMANCE-PAKKET.

  Het M Performance-pakket* verhoogt bovendien het sportieve potentieel van de wagen nog meer. De gewichtsverlaging door maatregelen aan de bodemplaat, in het interieur en door het gebruik van lichtgewicht BMW 18" gesmede velgen garandeert een maximaal acceleratievermogen en verhoogt de dynamische kwaliteiten voelbaar. Tegelijkertijd zorgt het M Performance-pakket met opvallende zwarte designelementen, zoals buitenspiegelbehuizingen, BMW nieren in mesh-design en uitlaatpijpen ervoor dat de toegenomen prestaties ook aan de buitenkant duidelijk zichtbaar zijn.

   

  * Volgens planning verkrijgbaar vanaf 11/2019

  INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN.

  Connectivity en digitale diensten in de BMW M135i xDrive.

  Van het digitale karakter, de BMW Intelligent Personal Assistant over de vrij programmeerbare BMW Live Cockpit Professional tot de comfortabele Remote Software Upgrade: de nieuwste connectiviteitstechnologieën en innovatieve digitale diensten in uw BMW M135i xDrive bieden u onderweg een maximum aan comfort en connectiviteit.
  BMW M135i xDrive met BMW Live Cockpit Professional F40.

  BMW Live Cockpit Professional.

  BMW Live Cockpit Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 10,25'' groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 10,25'' groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kunt u o.a. bedienen via de iDrive Touch Controller.
  BMW M135i xDrive met BMW Intelligent Personal Assistant F40.

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  “Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent omvatte? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, wordt steeds beter en helpt in tal van situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringswoord geven. Hij kan u alles uitleggen over de wagen en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
  BMW M135i xDrive met Remote Software Upgrade F40.

  Remote Software Upgrade.

  U wilt uw BMW up-to-date houden en met de nieuwste software uitrusten? Met Remote Software Upgrade is en blijft uw BMW steeds up-to-date. Comfortabel, veilig en zonder zorgen, en u hoeft niet bij uw BMW Servicepartner langs te gaan. De upgrades worden via het netwerk geïnstalleerd, zoals u dat van een smartphone gewoon bent.
  Remote Services in de BMW M135i xDrive F40.

  Remote Services.

  Heb ik mijn wagen wel afgesloten, en waar staat hij nu ook weer precies? Met Remote Services kunt u uw wagen via de BMW Connected App rechtstreeks vanop afstand bedienen. Activeer het lichtsignaal, stel de binnentemperatuur in of vergrendel uw BMW van overal met de smartphone.
  Telefonie met draadloos laden in de BMW M135i xDrive F40.

  Telefonie met draadloos laden.

  De telefonie met draadloos laden bestaat uit een oplaadhouder met draadloze laadfunctie en een tweede microfoon voor een betere handsfree-kwaliteit voor u en uw voorpassagier. Een dakantenne zorgt voor een betere mobiele ontvangst. Met Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijkertijd verbonden worden. Daarbij komt nog een WiFi-hotspotvoorbereiding.
  De BMW M135i xDrive met WiFi-hotspot F40.

  WiFi-hotspot.

  Neem op een tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw lievelingsserie op de smartphone. De WiFi-hotspot brengt u via de in de wagen ingebouwde simkaart online met LTE-snelheid (indien beschikbaar op het net). Zo surfen u en uw passagiers met maximaal tien toestellen tegelijk.
  De BMW M135i xDrive met smartphone-integratie.

  Smartphone-integratie.

  Wilt u in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de smartphone-integratie ondersteunt uw wagen Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding tussen smartphone en wagen. Daardoor kunt u in de wagen comfortabel gebruikmaken van vertrouwde functies en verschillende apps.
  BMW M135i xDrive, technische gegevens F40

  BMW M135i xDRIVE TECHNISCHE GEGEVENS.

  Brandstofverbruik en CO2-emissies van de BMW M135i xDrive.

  • BMW M135i xDrive:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,1–6,8
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 162–155

   Afbeeldingen tonen opties, weergaven zijn afhankelijk van de uitrusting.

   De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

   Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

   De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.