BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 Sophistograu 7/8 vooraanzicht rijdend aan de rand van de stad
520i Touring
Shop The Look
Motor en brandstoftype1,5–1,9 l/100 km
BrandstoftypeBenzineDiesel

THE 5

DE BMW 5 REEKS TOURING.

Motor en brandstoftype1,5–1,9 l/100 km
BrandstoftypeBenzineDiesel
THE 5DE BMW 5 REEKS TOURING.

Een meester in zijn klasse: de BMW 5 Reeks Touring combineert de buitengewone functionaliteit en het comfort op lange afstanden van een BMW Touring met de iconische look en dynamiek van de BMW 5 Reeks. Het exterieur komt zelfbewuster en moderner voor de dag dan ooit tevoren dankzij de bijzonder lange wielbasis, heldere vlakken en speciale designhighlights. Een elegant en uiterst veelzijdig interieur biedt vooral dankzij de flexibele bagageruimte royale opbergmogelijkheden. In combinatie met indrukwekkende rijdynamiek en innovatieve technologieën zet de BMW 5 Reeks Touring nieuwe maatstaven voor comfort en flexibiliteit.

  KIES UW LOOK VOOR DE BMW 5 REEKS TOURING.

  520d Touring

  ESSENTIAL

  530e Touring

  BALANCE

  530d xDrive Touring

  SIGNATURE

  HET DESIGN VAN DE BMW 5 REEKS TOURING.

  De BMW 5 Reeks Touring is de nieuwe maatstaf inzake functionele sportiviteit. De lange wielbasis en de langgerekte motorkap onderstrepen zijn zelfverzekerdheid, terwijl precieze contouren en gereduceerde vlakken voor een moderne verschijning zorgen. Vooral de BMW nieren en het BMW Laserlight verlenen de voorkant een dynamisch en innovatief karakter. De koplampen zijn naadloos met de nieren verbonden, wat de breedte van de wagen nog extra onderstreept. Dat zorgt als totaalbeeld voor een sportieve elegantie en bijzondere présence die zich doorzet tot de uitlaatpijpen met vrije vorm in de achterschort.

  Meer lezen

  DE BMW 5 REEKS TOURING PLUG-IN-HYBRIDEMODELLEN.

  BMW PHEV-wagenpark in beweging

  HIGHLIGHTS VAN DE BMW 5 REEKS TOURING PLUG-IN-HYBRIDEMODELLEN.

  Ontdek de voordelen en technische highlights van de BMW 520e**, BMW 530e** en BMW 530e xDrive Touring met innovatieve hybrideaandrijving.

  Het beste van twee werelden: met de BMW 5 Reeks Touring plug-in-hybridemodellen BMW 520e**, BMW 530e** en BMW 530e xDrive** ervaart u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de talrijke voordelen van deze innovatieve hybride wagens van BMW en kom meer te weten over het aandrijfconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en praktische digitale diensten van BMW ConnectedDrive.
  Plug-in-hybride BMW 5 Reeks Touring 2021 G31 LCI vooraanzicht ladend met model
  Plug-in-hybride BMW 5 Reeks Touring 2021 G31 LCI driekwart zijaanzicht ladend met model

  De plug-in-hybridetechnologie van de BMW 5 Reeks Touring.

  Twee in perfecte harmonie: de BMW 5 Reeks Touring plug-in-hybrides BMW 520e**, BMW 530e** en BMW 530e xDrive** combineren de elektrische aandrijftechnologie BMW eDrive met een krachtige BMW verbrandingsmotor. Samen creëren de beide aandrijfeenheden een rijervaring die optimale efficiëntie met maximaal rijplezier combineert – afhankelijk van de rijmodus lokaal emissievrij en vrijwel geluidloos of met een meeslepend krachtig koppel en voldoende reserves voor langere afstanden. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive zorgt bovendien bij de BMW 530e xDrive** Touring voor optimale dynamiek en tractie. Ook de zogenaamde recuperatie levert een waardevolle bijdrage aan de efficiënte rijervaring. Tijdens het remmen wordt bewegingsenergie in elektrische energie omgezet en in de accu opgeslagen.
  Meer over de BMW plug-in-hybrideaandrijving
  Plug-in-hybride BMW 5 Reeks Touring 2021 G31 LCI driekwart vooraanzicht rijdend op de weg

  Aandrijfmodi van de BMW 5 Reeks Touring plug-in-hybrides.

  Zuiver elektrisch en emissievrij op weg naar het werk of krachtig en dynamisch en met voldoende rijbereik op weekendtrip – de BMW 5 Reeks Touring hybride wagens BMW 520e**, BMW 530e** en BMW 530e xDrive** laten alle mogelijkheden voor u open. Profiteer van intelligente rijmodi die voor elke situatie het optimale samenspel van verbrandings- en elektromotor verzekeren – en ervaar de fascinatie van een toekomstgerichte technologie en een unieke rijervaring.
  Meer over de intelligente rijmodi
  Plug-in-hybride BMW 5 Reeks Touring 2021 G31 LCI zijaanzicht ladend met model

  De BMW 5 Reeks Touring plug-in-hybrides opladen.

  Thuis of onderweg: BMW Charging biedt u oplossingen op maat voor het opladen van uw BMW 5 Reeks Touring met hybrideaandrijving. Naast de standaardlaadkabel (mode 2) voor huishoudelijke stopcontacten kunt u met de BMW Wallbox ook bijzonder comfortabel, veilig en snel opladen. De Smart Wallbox van onze partner biedt bijkomende diensten voor intelligent laden. De installatieservice garandeert een probleemloze en correcte installatie van de wallboxen. Voor maximale flexibiliteit bij het opladen thuis is er de Flexible Fast Charger waarmee u uw BMW plug-in-hybride via verschillende adapters aan elk huishoudelijk of industrieel stopcontact kunt opladen. Bij de levering van de BMW 5 Reeks Touring plug-in-hybrides hoort naast de standaardlaadkabel (mode 2) ook de laadkabel (mode 3) voor publiek opladen en de BMW Charging Card, die u aantrekkelijke voorwaarden voor publiek opladen biedt*. De laadduur (0–100%) van de BMW 5 Reeks Touring modellen BMW 520e**, BMW 530e** en BMW 530e xDrive** bedraagt bij 3,7 kWh laadvermogen (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, openbare laadstations) ca. 3,6 uur en bij 2,3 kWh laadvermogen (huishoudelijk stopcontact) ca. 6,0 uur. * marktspecifiek aanbod
  Meer over BMW Charging
  Plug-in-hybride BMW 5 Reeks Touring 2021 G31 LCI navigatiesysteem close-up

  Digitale diensten voor de BMW 5 Reeks Touring plug-in-hybrides.

  Haal het meeste uit elke gereden meter: BMW biedt u innovatieve digitale diensten die uw dagelijks leven met uw BMW 520e**, BMW 530e** of BMW 530e xDrive** Touring nog eenvoudiger en comfortabeler maken. BMW Connected Charging toont u trefzeker de dichtstbijzijnde openbare laadstations op uw route en levert meer gedetailleerde informatie, zoals welke laadpaal vrij is, welke kosten er ontstaan en waar in de buurt u de laadtijd optimaal kunt benutten. Met de My BMW App hebt u altijd volledige transparantie over de laadstatus en de laatste laadcycli. U wordt bijvoorbeeld met een pushbericht op de hoogte gebracht zodra uw wagen volledig opgeladen is. Andere digitale diensten zoals de BMW Intelligent Personal Assistant of smartphone-integratie maken uw dagelijkse mobiliteit nog gemakkelijker – voor ontspannen rijplezier in uw BMW 5 Reeks Touring met plug-in-hybrideaandrijving.
  Meer over de digitale diensten

  DESIGN EN FUNCTIONALITEIT VAN DE BMW 5 REEKS TOURING.

  Panoramisch doorschijnend schuifdak BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur

  Panoramisch doorschijnend schuifdak.

  Het panoramisch doorschijnend schuifdak zorgt geopend voor de aanvoer van veel frisse lucht en creëert ook gesloten een prettige sfeer met veel licht in het interieur. Het opent en sluit volledig automatisch met een druk op de knop of via de autosleutel en is uitgerust met schuif- en kantelfunctie, elektrisch zonnescherm en winddeflector.
  Aanhangwagenkoppeling BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 close-up

  Aanhangwagenkoppeling.

  Aanhangwagenkoppeling met elektrisch wegklapbare bol is toegelaten voor sleeplasten tot 2.000 kg. Voor de stabilisatie remt de stabiliteitscontrole wanneer de aanhangwagen gevaarlijk begint te schommelen, de combinatie automatisch af. De elektrisch wegklapbare bol verdwijnt onder de achterschort en is niet zichtbaar.
  Kofferruimtepakket BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

  Kofferruimtepakket.

  Het kofferruimtepakket vergroot de functionaliteit van de kofferruimte met een vrijwel traploze verstelling van de helling van de leuning incl. cargostand, sjorrails links en rechts met twee verschuifbare sjorogen, een spanband met kunststof frame in de zijbekleding rechts en een multifunctionele haak.

  DE TECHNOLOGIEËN VAN DE BMW 5 REEKS TOURING.

  De BMW 5 Reeks Touring staat steeds tot uw dienst. Geavanceerde hulpsystemen en Connectivity-functies garanderen maximale veiligheid en comfort, terwijl innovatieve business- en entertainmentfuncties ontspannen en informeren. En dankzij de slimme digitale services blijft u onderweg altijd optimaal verbonden – voor een zorgeloze en ontspannen mobiliteit.
  BMW 5 Reeks Touring LCI G31 BMW Live Cockpit Navigation Professional 12,3" Central Information Display cockpit close-up
  Driving Assistant Pack Professional BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur cockpit

  Driving Assistant Pack Professional.

  Het Driving Assistant Pack Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritische of monotone verkeerssituaties. Naast de inhoud van het Driving Assistant Pack omvat het o.a. Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide functies, noodstopassistent en Lane Keeping Assistant with Active Side Collision Protection.
  Reversing Assistant BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur cockpit

  Reversing Assistant.

  De Reversing Assistant slaat bij vooruitrijden tot 35 km/u de laatste 50 m van de afgelegde weg op, om desgewenst bij het achteruitrijden dezelfde weg terug te rijden. U hoeft daarbij niet te sturen en kunt uw aandacht richten op de omgeving van de wagen.
  BMW Laserlight BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 close-up voorkant

  BMW Laserlight.

  Het BMW Laserlight schijnt in de laser-grootlichtstand met maximaal 650 m bijna tweemaal verder dan gewone koplampen. Door het betere zicht in het donker wordt zo de veiligheid aanzienlijk verhoogd. Blauwe accenten en het opschrift “BMW Laser” in de koplamp zetten bovendien het technologische karakter en de sportiviteit van de wagen in de verf.
  BMW Live Cockpit Navigation Professional BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur cockpit

  BMW Live Cockpit Navigation Professional.

  BMW Live Cockpit Navigation Professional met navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergaveconcept bestaande uit een 12,3" groot Control Display met hoge resolutie en aanraakbediening en een volledig digitaal, 12,3" groot instrumentendisplay. Het BMW Operating System 7 kunt u o.a. bedienen via de iDrive Touch Controller.
  BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur cockpit

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert was? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Gebruik heel natuurlijke spraakcommando’s om talrijke voertuigfuncties te bedienen. Hij kan u ook onderwerpen over de wagen uitleggen en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
  Remote Software Upgrade BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur cockpit

  Remote Software Upgrade.

  Altijd de meest recente softwareversie aan boord. Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. U kunt de upgrades eenvoudig via de My BMW App of via de in de wagen ingebouwde simkaart downloaden en aansluitend installeren. Zo worden ook andere functies in uw BMW beschikbaar gemaakt.
  Smartphone-integratie BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 interieur cockpit

  Smartphone-integratie.

  Wilt u in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de smartphone-integratie ondersteunt uw wagen Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding tussen smartphone en wagen. Daardoor kunt u in de wagen comfortabel gebruikmaken van vertrouwde functies en verschillende apps.
  BMW 5 Serie Touring G31 BMW Digital Key

  BMW Digital Key.

  De BMW Digital Key maakt uw daarvoor geschikte smartphone* tot een volwaardige autosleutel. Om de BMW te ontgrendelen houdt u uw smartphone bij de portiergreep. Zodra de smartphone in het opbergvak voorin ligt kunt u de motor starten met de start-/stopknop. Verder kunt u een BMW Digital Key aan maximaal vijf andere personen sturen, waarbij u bijvoorbeeld de topsnelheid kunt beperken – ideaal voor onervaren bestuurders.

   

  * De BMW Digital Key is alleen met daarvoor geschikte smartphones te gebruiken. Een lijst van de ondersteunde smartphones is te vinden op bmw.com/digitalkey. Voor gebruik van de BMW Digital Key is de uitrusting Teleservices (S6AEA) vereist.

  DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 5 REEKS TOURING.

  Overzicht van de aandrijf- en ophangingsonderdelen.

  Alle instellingen op rijplezier. Van de bijzonder zuinige 4-cilinder dieselmotor tot de krachtige, koppelrijke 6-cilinder benzinemotor: de BMW 5 Reeks Touring is in elk geval sportief onderweg. Met perfect afgestemde aandrijvings- en ophangingstechnologieën zoals de adaptieve ophanging, Integral Active Steering of de intelligente vierwielaandrijving xDrive zijn optimale tractie en maximaal rijplezier gegarandeerd.
  Mild Hybrid-technologie BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 chassis

  Mild Hybrid-technologie.

  De Mild Hybrid-technologie dient om kinetische energie bij het remmen te recupereren en ondersteunt de verbrandingsmotor bij acceleraties. Daardoor vallen het verbruik en de emissies lager uit, terwijl u tegelijk van een dynamisch voordeel geniet. De Mild Hybrid-technologie zorgt er bovendien voor dat de Auto Start Stop functie nog sneller en comfortabeler werkt.
  Adaptieve ophanging BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 close-up start-/stopknop

  Adaptieve ophanging.

  Met de adaptieve ophanging kunnen de eigenschappen van de schokdempers steeds ideaal aan de heersende rijsituatie worden aangepast, het rolcomfort van de wagen worden verhoogd en bovendien de rijdynamiek worden verbeterd. Behalve de standaardinstelling COMFORT voor een hoog rijcomfort kan ook het programma SPORT worden ingeschakeld voor een sportieve afstelling van de schokdempers.
  Integral Active Steering BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 driekwart voorkant weergave in beweging

  Integral Active Steering.

  Integral Active Steering combineert een stuurhoekafhankelijke overbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Bij lage snelheden draaien de achterwielen in de tegengestelde richting, zodat de wagen nog wendbaarder en soepeler wordt. Vanaf ongeveer 60 tot 80 km/u draaien de achterwielen met de voorwielen mee om de rijstabiliteit en het comfort te verhogen.
  BMW xDrive BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 badge

  BMW xDrive.

  De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.

  BMW 5 REEKS TOURING MODELLEN.

  BMW 5 Reeks Touring.

  • BMW 18" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 844; andere velgen beschikbaar
  • BMW Individual Exterieur Line Aluminium gesatineerd
  • Sportzetels in leder Dakota Elfenbeinweiß, Exklusivnaht/contrasterende boord; andere bekledingen beschikbaar
  • Automatische airconditioning
  • Sfeerverlichting
  BMW 5 Reeks Touring 530i G31 2020 basisuitrusting in Sophistograu

  Luxury Line.

  • BMW 18" lichtmetalen velgen, W-spaak 632 in Reflexsilber
  • Deurdrempels in aluminium met opschrift “Luxury Line”
  • Zetels in leder Dakota met specifiek Line-naadbeeld en boord
  • Instrumentenbord in Sensatec Schwarz
  • Decoratieve lijsten in edelhoutuitvoering Fineline Ridge met sierlijsten Perlglanz Chrom
  BMW 5 Reeks Touring 530i G31 2020 Luxury Line in Mineralweiß

  M Sportpakket.

  • M aerodynamicapakket met voorschort, zijdrempels en achterschort met diffusorinzet in Dark Shadow metallic
  • BMW M 18" lichtmetalen velgen, dubbelspaak 662 M
  • M sportophanging
  • Sportzetels voor bestuurder en voorpassagier in stof-Alcantaracombinatie in exclusieve M look
  • M decoratieve lijsten in Aluminium Rhombicle Rauchgrau met sierlijsten Perlglanz Chrom
  BMW 5 Reeks Touring 530e G31 2020 M Sportpakket in Tansanitblau II metallic driekwart vooraanzicht
  • BMW 5 Reeks Touring.
  • Luxury Line.
  • M Sportpakket.

  ORIGINELE BMW ACCESSOIRES EN BMW M PERFORMANCE PARTS VOOR DE BMW 5 REEKS TOURING.

  Een vertrouwd goed gevoel.

  Alle BMW bestuurders genieten standaard van echt rijplezier. Voor uw speciale wensen zijn er de originele BMW accessoires. Natuurlijk met individuele toevoegingen en extra's die wat betreft kwaliteit, ontwerp en prestaties perfect op uw BMW 5 Reeks Touring zijn afgestemd en u een maximale meerwaarde bieden – wat uw plannen ook zijn.
  Universele BMW houder voor tablets met BMW Safety Case, Travel & Comfort BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

  Universele BMW houder voor tablets met BMW Safety Case.

  De universele houder is in de grootte verstelbaar en wordt aan de apart verkrijgbare basisdrager of aan de optie “Travel & Comfort” bevestigd. Hij houdt tal van Apple- of Samsung-tablets met BMW Safety Case van 7 tot 11" stevig op hun plaats, kan 360° gedraaid worden en in de gewenste hellingsgraad vastgezet worden.
  BMW vormmat voor de bagageruimte BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

  BMW vormmat voor de bagageruimte.

  De slipvaste, waterafstotende en stevige vormmat met hoge rand en aantrekkelijk design rondom beschermt de laadruimte tegen vuil en vocht. De mat heeft een zwarte kleur en is voorzien van een hoogwaardig inzetstuk in roestvrij staal, en past perfect bij het interieur.
  BMW LED-deurprojectoren BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

  BMW LED-deurprojectoren.

  De nieuwe BMW LED-deurprojectoren met verbeterde projectiekwaliteit en langere levensduur maken van het in- en uitstappen een unieke belevenis. Ze worden bij het openen van de deuren automatisch ingeschakeld en verlichten het instapbereik perfect op individuele wijze, doordat ze een motief op de grond naast de wagen projecteren. Via verwisselbare dia’s kan de bestuurder het geprojecteerde motief zelf bepalen en kan hij kiezen tussen het BMW logo en het BMW M logo.
  M Performance buitenspiegelbehuizing Carbon BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

  M Performance buitenspiegelbehuizing Carbon.

  Minutieus met de hand vervaardigd van carbon: de markante M Performance buitenspiegelbehuizingen onderstrepen het hightech-karakter van de wagen. Hun dynamisch design geeft een bijzonder hoogwaardige look en legt individuele sportieve accenten.
  M Performance 20" gesmede velg, multispaak 732 M Bicolor BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

  M Performance 20" gesmede velg, multispaak 732 M Bicolor.

  De hoogwaardige M Performance 20" gesmede velgen, multispaak 732 M zijn uitgevoerd in Bicolor Night Gold, glanzend gefreesd en glansgedraaid met een M logo in kleur. Complete RDC-zomerwielset met runflat banden; 8 J x 20 velgen met 245/35 R 20 95Y XL RSC banden vooraan en 9 J x 20 velgen met 275/30 R 20 97Y XL RSC banden achteraan.
  M Performance stuur BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020

  M Performance stuur.

  Een stevig handvol argumenten: dankzij zijn handgrepen van Alcantara ligt het M Performance stuur bijzonder aangenaam en vast in de hand – voor een directer stuurgevoel. Zijn markante contouren en de centrale markering van rood leder beklemtonen de aparte autosportlook nog meer.

  TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW 5 REEKS TOURING.

  De BMW 530e Touring.

  Systeemvermogen in kW (pk):

  215 (292)

  Acceleratie van 0 tot 100 km/u in s:

  6,1

  Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km:

  1,5–1,9

  CO2-emissie gecombineerd in g/km:

  35–44

  BMW 530e Touring G31 LCI in Sophistograu metallic, rijdend in het stadsverkeer

  PRIJZEN, FINANCIERING EN LEASING VAN DE BMW 5 REEKS TOURING.

  BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW 5 REEKS TOURING.

  Vrouw voor parkerende BMW 5 Reeks Touring G31 facelift 2020 in Sophistograu Brillanteffekt metallic 7/8 zijaanzicht

  Met financieringsproducten op maat van BMW Financial Services komt u snel en flexibel op uw bestemming. Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast. Kom meer te weten over aantrekkelijke financieringsoplossingen of de passende leasingformule voor uw BMW 5 Reeks Touring.

  BMW SERVICES.

  ADVIES EN SERVICES VOOR DE BMW 5 REEKS TOURING

  BMW Teleservices

  BMW Teleservices.

  Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken. De enige voorwaarde: u hebt uw wagen online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portaal en hebt een Servicepartner opgegeven. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
  Lees meer over BMW Teleservices
  BMW hulp bij pech en ongevallen

  BMW hulp bij pech en ongevallen.

  De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Een telefoontje, en onze specialisten staan u met raad en daad bij, via de telefoon of indien nodig ter plaatse.
  Lees meer over BMW hulp bij pech en ongevallen
  BMW medewerker adviseert een klant

  WENST U PERSOONLIJK ADVIES?

  Voor vragen, gedetailleerde informatie of concrete aanbiedingen over de BMW 5 Reeks Touring kunt u terecht bij een BMW Partner in uw buurt. Onze competente BMW servicemedewerkers geven u graag individueel advies per telefoon of direct ter plaatse.

  BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  BMW 530e** Touring:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 1,9–1,5
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 24,8–22,8

   

  De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen. Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op www.bmw.com/wltp

   

  ** De zuiver elektrische aandrijving van deze plug-in-hybride is bij temperaturen onder 0 graden Celsius pas na enkele kilometers beschikbaar, wanneer de accu tot de bedrijfsklare toestand is opgewarmd.

  Meer lezen

  Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • BMW 530e Touring:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 1,5–1,9
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 35–44

   De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen. Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op www.bmw.com/wltp

   ** De zuiver elektrische aandrijving van deze plug-in-hybride is bij temperaturen onder 0 graden Celsius pas na enkele kilometers beschikbaar, wanneer de accu tot de bedrijfsklare toestand is opgewarmd.