Passie wint: met meer dynamiek, meer emoties, meer innovaties – de BMW 3 Reeks Berline overtuigt tijdens elke rit. Zoals geen enkele andere wagen belichaamt hij het begrip sportberline. In de ondertussen zevende generatie nog krachtiger, efficiënter en individueler. Voor de bijpassende voortstuwing zorgen krachtige 6-, 4- en 3-cilinder motoren met de modernste BMW EfficientDynamics technologie. Het resultaat: een berline met indrukwekkende dynamische eigenschappen en een laag verbruik. En als toppunt de BMW M340i xDrive* en de BMW 330e* met plug-in-hybrideaandrijving, een combinatie van een 4-cilinder benzinemotor met innovatieve BMW eDrive-technologie. Bovendien zorgt de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive met nadruk op de achterwielen voor rijplezier op elke weg, in elke bocht en in elke rijsituatie.

* Beschikbaar vanaf 07/2019
 

De BMW 3 Reeks Touring nodigt uit om de wereld te ontdekken: hij combineert veelzijdigheid en innovatieve technologieën in een sportief-zelfverzekerde uitstraling. Uitstap met het hele gezin, weekendje weg of koopjesjacht – geen enkele uitdaging is groot genoeg voor hem. Zijn BMW TwinPower Turbo benzine- en dieselmotoren leveren daarbij een maximum aan performance en rijdynamiek met een duidelijk teruggedrongen verbruik.

Als allereerste BMW Touring met hybride aandrijving rijdt de BMW 330e* vandaag al de droom van morgen en combineert hij maximaal rijplezier met een duidelijk verminderde CO2-uitstoot. Dat wordt mogelijk gemaakt door het baanbrekende elektrische aandrijfconcept van BMW eDrive, dat fascineert door zijn indrukwekkende rijdynamiek – en een zuiver elektrisch rijbereik tot 63 km, dat volledig emissievrij wordt afgelegd.


* Beschikbaar vanaf 07/2020. Voorlopig geldige gegevens.


Een veelzijdig karakter vol ideeën en streefdoelen: de BMW 3 Reeks Gran Turismo combineert een sportief design, opwindende dynamiek en een royaal ruimteaanbod in een uniek autoconcept. De coupéachtige daklijn accentueert de lichtheid waarmee hij zijn sportieve kwaliteiten op de weg brengt. De BMW 3 Reeks Gran Turismo: expressief. Veelzijdig. Fascinerend.
 

Of u een BMW 3 Reeks als tweedehandswagen of als nieuwe wagen zoekt – hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor financiering en leasing van de huidige BMW 3 Reeks en natuurlijk ook een concessiehouder voor een proefrit.

Read more