BMW 2 Reeks Coupé, dynamische weergave in beweging F22

DE BMW 2 REEKS COUPÉ.

Details en uitrustingen voor de BMW 2 Reeks Coupé.

DE BMW 2 REEKS COUPÉ.Details en uitrustingen voor de BMW 2 Reeks Coupé.

VERDEDIGT EXTREEM SPORTIEVE OPVATTINGEN.

Modellen en uitrustingen van de BMW 2 Reeks Coupé.

Model M Sport

Het model M Sport verleent de wagen een nog sportievere uitstraling. Naast een door vele details aangescherpt uiterlijk in exterieur en interieur zorgt het model M Sport voor een stijging van het rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld de M sportophanging en het M aerodynamicapakket de dynamische rijkwaliteiten voelbaar.

BMW 2 Reeks Coupé, Model M Sport F22

Het model M Sport verleent de wagen een nog sportievere uitstraling. Naast een door vele details aangescherpt uiterlijk in exterieur en interieur zorgt het model M Sport voor een stijging van het rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld de M sportophanging en het M aerodynamicapakket de dynamische rijkwaliteiten voelbaar.

 • Exterieur

 • Interieur

Model Sport

Het model Sport geeft de wagen een nog dynamischer aanzien. Opvallende details in het exterieur en het interieur in Schwarz hochglänzend zorgen voor een bijzonder sportief voorkomen. De sportzetels voor bestuurder en voorpassagier bieden daarbij optimale steun.

BMW 2 Reeks Coupé, Model Sport F22

Het model Sport geeft de wagen een nog dynamischer aanzien. Opvallende details in het exterieur en het interieur in Schwarz hochglänzend zorgen voor een bijzonder sportief voorkomen. De sportzetels voor bestuurder en voorpassagier bieden daarbij optimale steun.

 • Exterieur

 • Interieur

RADICAAL DYNAMISCH.

Rijdynamiek & efficiëntie in de BMW 2 Reeks Coupé.

De polepositie vast in het vizier: met zijn krachtige motoren en minutieus afgestelde ophanging overtuigt de BMW 2 Reeks Coupé over de hele lijn. Beleef pure rijdynamiek – bevrijd van conventies.
BMW 2 Reeks Coupé, rijdynamiek F22
BMW 2 Reeks Coupé adaptieve M ophanging F22

Adaptieve M ophanging.

De adaptieve M ophanging kan steeds elektronisch gestuurd aan de wegomstandigheden en de rijsituatie worden aangepast. Bovendien kan de bestuurder de karakteristiek van de ophanging met de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die hij op dat moment verkiest – van comfortabel tot bijzonder sportief met uitgesproken wendbare rijeigenschappen.
BMW 2 Reeks Coupé, Variable Sport Steering F22

Variable Sport Steering.

De Variable Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een directer en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Het systeem reageert met verschillende stuuroverbrengingsverhoudingen op de stuurinslag. Het verbetert zo de wegligging bij een sportieve rijstijl en vermindert de stuurinspanning bij het parkeren en afslaan.
BMW 2 Reeks Coupé, Launch Control F22

Launch Control.

Launch Control is een functie van de 8-traps sportversnellingsbak Steptronic die een maximale acceleratie vanuit stilstand mogelijk maakt. Hiervoor wordt met de keuzehendel in de stand “S” de DTC-functie ingeschakeld (met de DSC-toets), en met de voet op de rem het gaspedaal volledig ingetrapt. Als de bestuurder de rem loslaat, accelereert de wagen maximaal tot aan de tractielimiet.
BMW 2 Reeks Coupé, motor F22

BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor van 2,0 liter.

De BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor van 2,0 liter van de nieuwste generatie garandeert maximaal rijplezier. Hij onderscheidt zich door een duidelijk temperamentvolle krachtontplooiing en een spontaan reactievermogen, al in het lage toerentalbereik, maar is tegelijk zuinig en schoon.
BMW 2 Reeks Coupé, 8-traps sportversnellingsbak Steptronic F22

8-traps sportversnellingsbak Steptronic.

De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic maakt zeer sportief schakelen mogelijk. Zowel automatisch als manueel met de schakelhendel of schakelpaddles – comfortabel glijden of zeer dynamisch rijden. In de SPORT-modus en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor de best mogelijke prestaties.
BMW 2 Reeks Coupé, xDrive F22

xDrive.

De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.

DENKT MEE. KIJKT VOORUIT. IN ELKE SITUATIE.

Rijhulpsystemen in de BMW 2 Reeks Coupé.

De BMW 2 Reeks Coupé beschikt over talrijke intelligente rijhulpsystemen die het leven eenvoudiger maken.
BMW 2 Reeks Coupé, rijhulpsystemen F22
BMW 2 Reeks Coupé, Driving Assistant Pack F22

Driving Assistant Pack.

Het Driving Assistant Pack combineert de systemen Lane Departure Warning en botswaarschuwing. De bots- en personenwaarschuwing met City Braking Function waarschuwt tussen 10 en 60 km/u voor botsingen met voertuigen of voetgangers en remt in een noodgeval. Vanaf ong. 70 km/u waarschuwt Lane Departure Warning de bestuurder met een lichte trilling van het stuur wanneer de wagen ongewild de rijstrook verlaat.
BMW 2 Reeks Coupé, Active Cruise Control F22

Active Cruise Control.

De Active Cruise Control met Stop&Go functie incl. botswaarschuwing met afremfunctie houdt een vooraf door de bestuurder bepaalde gewenste snelheid en de afstand tot de voorligger aan. De wagen neemt het vertrekken en remmen over en de gekozen afstand wordt ook in langzaam rijdend verkeer en in files tot stilstand aangehouden.
BMW 2 Reeks Coupé, Speed Limit Info F22

Speed Limit Info.

De Speed Limit Info incl. No Passing Info registreert snelheidsbeperkingen en gegevens over een eventueel inhaalverbod en geeft die op het Info Display van de instrumentencombinatie weer.
BMW 2 Reeks Coupé, Park Assist F22

Park Assist.

Park Assist vergemakkelijkt het parkeren parallel met en dwars op de rijweg. Daartoe meet het systeem ook krappe parkeerplaatsen wanneer de wagen met een lage snelheid voorbijrijdt. Zodra een voldoende grote parkeerplaats is gevonden, neemt Park Assist het sturen over en moet de bestuurder bij het parkeren alleen maar de juiste versnelling inschakelen en gas geven of remmen.

ONGEHOORD COMMUNICATIEF.

Connectiviteit in de BMW 2 Reeks Coupé.

De BMW 2 Reeks Coupé biedt eersteklas Connections en intelligente mobiliteit. Innovatieve BMW ConnectedDrive technologieën brengen u onderweg naadloos in verbinding met relevante diensten, nuttige apps en perfect entertainment.
BMW 2 Reeks Coupé, connectiviteit F22
BMW 2 Reeks Coupé, BMW Connected

BMW Connected.

Maak een verbinding met uw BMW. De BMW Connected App is uw digitale mobiliteitsassistent die zich al voor het rijden om uw wensen bekommert. Maak via smartphone, compatibele smartwatch, Amazon Echo of Google Assistant een verbinding met uw wagen, stuur bestemmingen naar het navigatiesysteem of laat u aan afspraken herinneren om er op tijd te zijn.
Lees er meer over
BMW 2 Reeks Coupé, telefonie met draadloos laden

Telefonie met draadloos laden.

De telefonie met draadloos laden omvat een oplaadhouder met draadloze laadfunctie en extra USB-aansluitingen. Een dakantenne zorgt voor een betere mobiele ontvangst. Met Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijkertijd verbonden worden. Daarbij komen nog Bluetooth Office en WiFi-hotspotvoorbereiding.
Lees er meer over
BMW 2 Reeks Coupé, Online Entertainment

Online Entertainment.

Luister naar uw lievelingsmuziek, waar u ook bent. Klassiek op de autoweg, jazz in het spitsuur en pop bij het cruisen. Met Online Entertainment streamt u onbeperkt en rechtstreeks via de in de wagen ingebouwde simkaart tot 30 miljoen songs van de BMW muziekpartners Deezer en Napster.
Lees er meer over
BMW 2 Reeks Coupé, Apple CarPlay®

Apple CarPlay®.

Wilt u in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en ze gebruiken zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding hebt u draadloos toegang tot telefoon, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Met de spraaktoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.
Lees er meer over
BMW 2 Reeks Coupé, Concierge Service

Concierge Service.

Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? De Concierge Service staat onderweg voor u klaar en helpt u met een druk op een knop bij alle vragen. Voor reservaties in een restaurant, hotel of bioscoop. Zelfs ermee betalen is mogelijk. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig hebt, de Concierge Service is er voor u.
Lees er meer over
BMW 2 Reeks Coupé, technische gegevens F22

DE BMW 2 REEKS COUPÉ.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW M240i Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,4–7,3
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 168–167

  BMW 230i Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,0–5,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 138–132

  BMW 220i Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 5,9–5,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 135–132

  BMW 220d Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 4,8–4,7 [4,6–4,5]
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 127–124 [121–120]

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.