RADICAAL DYNAMISCH.

Rijdynamiek & efficiëntie in de BMW 2 Reeks Coupé.

RADICAAL DYNAMISCH.

Rijdynamiek & efficiëntie in de BMW 2 Reeks Coupé.

RADICAAL DYNAMISCH.Rijdynamiek & efficiëntie in de BMW 2 Reeks Coupé.

De BMW 2 Reeks Coupé brengt een duidelijke, radicale boodschap: dynamiek geperfectioneerd. En bundelt wat ultiem rijplezier bezorgt: de sportieve configuratie van de achterwielaandrijving, perfecte aslastverdeling en krachtige aandrijfsystemen, die vanaf het eerste moment de adrenaline doen stromen. Het resultaat: de BMW 2 Reeks Coupé met perfecte rijeigenschappen en een indrukwekkende efficiëntie.

BMW M240i Coupé (1):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,8
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 179

Read more

DOMINEERT DE SPRINT EN DE LANGE AFSTAND.

Elke bocht een belevenis, elke acceleratie een duidelijk statement. De sportieve achterwielaandrijving, zijn geoptimaliseerde stroomlijn en de uiterst precieze afstelling van de ophanging brengen het imposante vermogen van de BMW 2 Reeks Coupé standvastig op de weg over. De functie Launch Control van de 8-traps sportversnellingsbak Steptronic ontketent het maximumkoppel en verschaft rijplezier tegen de grenzen van de middelpuntvliedende kracht. Ook dankzij de Variable Sport Steering, die de sportieve ervaring met een uiterst precieze wegligging vervolledigt.

  • Wegligging

    Soepel, kernachtig, gebald. De rijeigenschappen van de BMW 2 Reeks Coupé zijn een opwindende mix van ongebreidelde kracht en precieze controle en besturing. Onweerstaanbare argumenten zijn de dynamische achterwielaandrijving, Launch Control, de Variable Sport Steering en de perfecte 50:50-aslastverdeling. Samengebald tot de compacte proporties van een rasechte sportcoupé. Elk manoeuvre, elke bocht, elke druk op het gaspedaal creëert een uniek rijgevoel, dat binnen geen enkele norm past. En de bestuurder nooit meer loslaat.

  • Adaptieve M sportophanging

    Sportieve levendigheid, voelbaar tot in het detail. De adaptieve M sportophanging past zich dankzij elektronisch gestuurde schokdempers optimaal aan de rijstijl en de staat van het wegdek aan. De tien millimeter verlaagde ophanging verhoogt de sportieve wendbaarheid nog meer, en wanneer de modus Sport met de Driving Experience Control geactiveerd wordt, krijgen de schokdempers een voelbaar stuggere afstelling. In de modus Sport+ is in plaats van DSC (Dynamic Stability Control) DTC (Dynamic Traction Control) actief, wat door late ingrepen van de DSC een nog sportievere rijstijl mogelijk maakt.

  • Variable Sport Steering

    De Variable Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een directer en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Het systeem reageert met verschillende stuuroverbrengingsverhoudingen op de stuurinslag. Het verbetert zo de wegligging bij een sportieve rijstijl en vermindert de stuurinspanning bij het parkeren en afslaan.

MET EEN DRUK OP EEN KNOP VAN 0 TOT HARTKLOPPINGEN.

Launch Control voor maximale acceleratie vanuit stilstand:

MET EEN DRUK OP EEN KNOP VAN 0 TOT HARTKLOPPINGEN.

Launch Control voor maximale acceleratie vanuit stilstand:

Maximale acceleratie vanuit stilstand, hartkloppingen inbegrepen – de functie Launch Control van de 8-versnellingsbak Steptronic biedt niets minder dan dat. U geeft heel eenvoudig het commando: Sport+-modus selecteren, keuzehendel in stand S, rem vast, het gaspedaal tot kickdown intrappen. Zodra het rempedaal wordt losgelaten, stuwt de BMW 2 Reeks Coupé pure adrenaline door uw aderen. Kijkt u zelf maar.

Read more

ENORME KRACHTONTPLOOIING.

De BMW TwinPower Turbo motoren.

ENORME KRACHTONTPLOOIING.

De BMW TwinPower Turbo motoren.

Ultramoderne BMW TwinPower Turbo motoren maken van de BMW 2 Reeks Coupé de drijvende kracht in zijn klasse. Spontane respons, hoog vermogenspotentieel en een indrukwekkende efficiëntie, ook in de hoge toerentallen, zorgen voor een voelbaar temperamentvolle rijervaring. Met een uitgesproken rustige loopcultuur en maximaal rijcomfort.

Read more

8-versnellingsbak Steptronic.

De 8-versnellingsbak Steptronic biedt een bijzonder hoog schakel- en rijcomfort omdat de versnellingen dicht bij elkaar liggen waardoor de toerentalsprongen beperkt blijven. Daardoor wordt optimaal comfort met indrukwekkende dynamiek en een laag brandstofverbruik gecombineerd.

BEHEERST ELK TERREIN.

De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive.

BEHEERST ELK TERREIN.

De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive.

Meer tractie, meer controle, met een onveranderlijk hoge soepelheid. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive zorgt in de BMW 2 Reeks Coupé voor maximaal rijcomfort en duidelijk meer veiligheid – zelfs in guur weer en moeilijke rijsituaties.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Minder verbruik, meer rijplezier. Dat is BMW EfficientDynamics. Daarachter gaat een innovatief technologiepakket schuil, dat met de aandrijving, het energiebeheer en het voertuigconcept te maken heeft. Voor een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot met toch meer dynamiek en rijplezier. Standaard in elke BMW – en natuurlijk ook in de BMW 2 Reeks.

Read more

CONNECTIVITY EN RIJHULPSYSTEMEN.

CONNECTIVITY EN RIJHULPSYSTEMEN.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • Disclaimer reference invalid