GAAT UIT OVERTUIGING TE VER.

De BMW M240i M Performance Edition.

GAAT UIT OVERTUIGING TE VER.

De BMW M240i M Performance Edition.

GAAT UIT OVERTUIGING TE VER.De BMW M240i M Performance Edition.

Een aanblik die onder de huid kruipt. Het speciale model BMW M240i M Performance Edition verleidt met de voor M GmbH en M Performance accessoires typische mengeling van een uniek design met krachtige high-performance-componenten. Het resultaat: extreme sportiviteit, rijplezier vol adrenaline en maximale exclusiviteit. Uiterst gelimiteerd. Wit gelakt. Bij uw BMW concessiehouder gespot.

BMW M240i M Performance Edition (1):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,5 –7,7
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 195–179

Read more

TE STERK VOOR ZWAKKE ZENUWEN.

M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Een motor die het unieke karakter van dit Edition-model recht doet: de uiterst krachtige M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een cilinderinhoud van 3,0 liter combineert Valvetronic, dubbele VANOS en directe benzine-injectie met een TwinScroll-turbocompressor. de tot in het detail geoptimaliseerde aerodynamica en de uiterst precieze wegligging van de BMW M240i M Performance Edition drijven de dynamische krachtontplooiing die deze motor typeert, tot de perfectie.
Read more

BMW lichtmetalen velgen, dubbelspaak 405 M, 19".

Niet alleen visueel indrukwekkend. De exclusieve BMW lichtmetalen velgen, dubbelspaak 405 M, 19" van de BMW M240i M Performance Edition zetten aan tot een uiterst sportieve rijstijl – door een verbeterde grip, een stabiel gedrag in bochten en efficiënte remwegen. Samen met de directe, precieze sportstuurinrichting en de krachtig bijtende M compound-remmen met opvallende rode remklauwen ontstaat een voelbaar ingrijpende rijervaring.
Read more

Achterspoiler Carbon.

De achterspoiler van carbon is optimaal op de luchtstroming rond het dynamische koetswerk afgestemd en vermindert de opwaartse kracht van de wagen. Het resultaat is een nog betere grip, die voor nog meer stabiliteit zorgt en daardoor voor een nog preciezere wegligging met een al evenzeer toegenomen wendbaarheid en indrukwekkende dynamiek. Voor nog meer adrenaline per bocht.
Read more

REVOLUTIE IN WIT.

De designtaal van de BMW M240i M Performance Edition inspireert vanuit elk oogpunt. Zo bekoort de voorkant met de indrukwekkende dubbele nieren in Schwarz hochglänzend en de sportieve, driedelige voorschort met grote luchtinlaten. Van opzij bekeken fascineren gefoeliede zijdrempels en gestroomlijnde spiegelbehuizingen met carbonstructuur. En de atletische achterschort in koetswerkkleur zorgt voor een brede, stoere stand. In combinatie met de uiterst sportieve diffusorinzet en de uitlaatpijpen aan beide zijden in carbon met M logo legt hij opvallende accenten aan de gespierde achterkant.

OOK BINNENIN BEHOORLIJK SPORTIEF.

OOK BINNENIN BEHOORLIJK SPORTIEF.

Het hoogwaardige interieur van de BMW M240i M Performance Edition straalt met M Performance designaccenten een exclusieve dynamische sfeer uit – van de elegante deurdrempels met modelindruk over het naar de bestuurder gerichte instrumentenbord met digitale modelbenaming tot de ergonomisch gevormde M sportzetels. Die bieden u ook bij een uitgesproken sportieve rijstijl en in veeleisende rijsituaties een optimale zijsteun en een ideale ondersteuning van het lichaam. Kortom: geniet tijdens elke rit van een perfecte en hoogwaardige set-up.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • Disclaimer reference invalid