REBEL MET STAR APPEAL.

Het design van de BMW 2 Reeks Coupé.

REBEL MET STAR APPEAL.

Het design van de BMW 2 Reeks Coupé.

REBEL MET STAR APPEAL.Het design van de BMW 2 Reeks Coupé.

Nog sportiever, nog vlotter, nog opvallender. Het in elke nuance scherpere design van de BMW 2 Reeks Coupé beklemtoont met markante lijnen en gestructureerde vlakken wat leiders zo aantrekkelijk maakt: karakter en elegantie, vrijheid en kracht. Deze progressieve stijl wordt ook in het exclusieve interieur voortgezet: het nieuwe bedieningsconcept met intuïtief ingedeelde functies verschaft de bestuurder een maximaal gefocuste rijervaring in een bijzonder sportieve sfeer.

BMW M240i Coupé:

Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,8
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 179

Read more

PRÉSENCE GEPERFECTIONEERD.

Sportief silhouet.

Imponerende verschijning vol elegantie en voorwaartse drang: de voor een coupé typische, uiterst vlak aflopende daklijn van de BMW 2 Reeks Coupé is de uitdrukking van zuivere sportiviteit. En de dynamische voorkant met naar binnen hellende dubbele nieren versterkt de gestrekte lijnvoering van de BMW 2 Reeks Coupé en accentueert de atletische uitstraling van de wagen.
Read more

Scherpere voorkant.

Scherpere aanblik van een modelatleet: de grote luchtinlaten verlenen de krachtige voorkant een dynamisch designaccent. De nieuw vormgegeven, als optie verkrijgbare LED-koplampen bevinden zich aan beide zijden van de uitgewerkte dubbele nieren en versterken de dynamische look van de wagen. Het licht van de LED-technologie, dat duidelijk helderder schijnt, zorgt ook voor nog meer veiligheid en spaart efficiënt energie uit.
Read more

Markante achterkant.

Zichtbaar één met het asfalt en een unieke aanblik voor al wie achter de BMW 2 Reeks Coupé rijdt: het samenspel van horizontale lijnen en gestructureerde vlakken aan de gespierde achterkant accentueert de uiterst dynamische verschijning van de BMW 2 Reeks Coupé.
Read more

Superieure stijl.

Het kenmerkende lichtdesign van de achterlichten met brede, rode LED-lichtbalken in L-vorm legt zowel overdag als ’s nachts duidelijk herkenbare designaccenten. En versmelt naadloos met de opvallende stijl en de verbeterde breedtewerking van de knappe achterkant.
Read more

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

De BMW 2 Reeks Coupé biedt u fascinerende mogelijkheden om onderweg van het leven te genieten – ook bij de accessoires lost hij deze belofte onverminderd in. Van het uitstekende BMW kinderzitje over een achterdrager voor fietsen tot het dockingstation met geïntegreerde snellaadfunctie – kies de uitrustingen die bij uw leven passen.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIËNTIE.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIËNTIE.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • Disclaimer reference invalid