ONGEHOORD COMMUNICATIEF.

Connectiviteit en rijhulpsystemen in de BMW 2 Reeks Coupé.

ONGEHOORD COMMUNICATIEF.

Connectiviteit en rijhulpsystemen in de BMW 2 Reeks Coupé.

ONGEHOORD COMMUNICATIEF.Connectiviteit en rijhulpsystemen in de BMW 2 Reeks Coupé.

Goede verbindingen zijn essentieel voor uw plaats in de topklasse. Daarom brengt het nieuwe, intuïtieve bedieningsconcept van de BMW 2 Reeks Coupé uw communicatie op een hoger niveau. Afspraken organiseren, e-mails controleren, routes plannen of van uw lievelingsmuziek genieten – talrijke uiterst moderne BMW ConnectedDrive technologieën houden u onderweg in verbinding met uw smartphone en met geavanceerde diensten. BMW Connected heeft uw persoonlijke mobiliteitsplanning steeds onder controle, zodat u stipt en ontspannen op uw bestemming aankomt.

BMW M240i Coupé (1):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,8
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 179

Read more

EXCELLENTE ENTERTAINER.

Verbonden op hoog niveau: met de optionele ConnectedDrive Digital Services geniet u van talrijke diensten, smart apps en entertainment van topklasse. Met het aanbod Online Entertainment kunt u bijvoorbeeld bij Deezer of Napster een account voor muziek-flatrates openen. Zo hebt u gratis onbegrensd toegang tot miljoenen muzieknummers. En de geïntegreerde muziekherkenning herkent elke song op de radio en bewaart hem desgewenst in uw persoonlijke bibliotheek. Dat rockt, welke muziekstijl u ook verkiest.

 • Online Entertainment

  Met Online Entertainment hebt u in uw BMW via het geïntegreerde infotainmentsysteem altijd toegang tot meer dan 30 miljoen muzieknummers van onze muziekpartners, zoals Napster of Deezer. Bovendien beschikt u overal en altijd over muziek, want buiten de BMW heeft u nu ook met elk ander door de provider ondersteunde apparaat toegang tot de muziektitels. Simpel en comfortabel.


 • Apple CarPlay®

  Met de Apple CarPlay® voorbereiding kunnen bepaalde functies van de iPhone® draadloos en comfortabel worden gebruikt in de wagen. Smartphone-gegevens en functies zoals muziek, iMessages/sms, telefonie, Siri, navigatie en bepaalde third-party-apps kunnen daardoor worden weergegeven en bediend via de bedieningsschermen van de wagen en via Voice Control worden bediend of aangegeven.

 • Concierge Service

  De Concierge Service maakt met een druk op een knop verbinding met een medewerker van het BMW Callcenter. Hij zoekt bv. een restaurant naar keuze, de dichtstbijzijnde geldautomaat of een apotheek van wacht en stuurt de adresinformatie indien gewenst direct naar het ingebouwde BMW navigatiesysteem.

UW PERSOONLIJKE ASSISTENT: BMW CONNECTED.

BMW Connected is een innovatieve app die u op een slimme manier helpt tijdig en relaxed op uw bestemming aan te komen. Hij zet afspraken uit uw smartphone naar het navigatiesysteem over, zegt u wanneer u moet vertrekken en verwittigt anderen indien u wat later bent. De app geeft u ook informatie over de locatie en de tankinhoud van de wagen en of hij vergrendeld is. Bovendien kunt u uw BMW 2 Reeks Coupé met de app ook openen en sluiten. En mocht u eens vergeten zijn waar u uw wagen geparkeerd hebt: de app leidt u er veilig te voet heen.

 • Share Destination / Send to Car

  Met BMW Connected zet u uw zelf opgezochte bestemmingen uit smartphone-apps of van het internet eenvoudig en naadloos naar uw BMW 2 Reeks over. Net als de in de agenda van uw smartphone opgeslagen afspraken elders, inclusief de gewenste aankomsttijden. Het systeem neemt de nieuwe bestemming probleemloos in het navigatiesysteem van uw BMW 2 Reeks Coupé over.

 • Time-to-Leave-functie

  Nooit meer te laat komen: BMW Connected brengt u via uw smartphone of Apple Watch op de hoogte van de optimale vertrektijd, zodat u tijdig op uw volgende bestemming aankomt. De vertrektijd die het systeem voorstelt, is daarbij gebaseerd op verkeersgegevens in real time.

 • Share your Estimated Time of Arrival

  Mocht u toch eens in een file terechtkomen, dan kunt u met BMW Connected bijvoorbeeld heel eenvoudig een sms naar wachtende collega’s of zakenpartners sturen om hen te laten weten dat u wat later zult zijn – en hen op de hoogte brengen van de nieuw berekende aankomsttijd. En dat allemaal zonder de telefoon aan te raken.

DENKT MEE, KIJKT VOORUIT, IN ELKE SITUATIE.

De BMW 2 Reeks Coupé beschikt over talrijke intelligente rijhulpsystemen die het leven eenvoudiger maken. Het Driving Assistant Pack met bots- en personenwaarschuwing en City Braking Function waarschuwt tijdig voor andere voertuigen of voorbijgangers. Lane Departure Warning reageert bij ongewilde rijstrookwissels en de Attention Assist raadt bij tekenen van vermoeidheid aan een pauze in te lassen. En met Active Cruise Control en Speed Limit Info hebt u uw snelheid altijd onder controle. Op uw bestemming aangekomen zorgt Park Assist ervoor dat u gemakkelijk kunt parkeren.

 • Active Cruise Control

  De Active Cruise Control met Stop&Go functie incl. botswaarschuwing met afremfunctie houdt een vooraf door de bestuurder bepaalde gewenste snelheid en de afstand tot de voorligger aan. De wagen neemt het vertrekken en remmen over en de gekozen afstand wordt ook in langzaam rijdend verkeer en in files tot stilstand aangehouden.

 • Speed Limit Info

  De Speed Limit Info inclusief No Passing Info registreert snelheidsbeperkingen en gegevens over een eventueel inhaalverbod en geeft die op het Info Display van de instrumentencombinatie of op het Head-Up Display weer.

 • Park Assist

  Park Assist vergemakkelijkt het parkeren parallel met en dwars op de rijweg. Daartoe meet het systeem ook krappe parkeerplaatsen wanneer de wagen met een lage snelheid voorbijrijdt. Zodra een voldoende grote parkeerplaats is gevonden, neemt Park Assist het sturen over en moet de bestuurder bij het parkeren alleen maar de juiste versnelling inschakelen en gas geven of remmen.

ALTIJD VERBONDEN. ALTIJD VRIJ.

ALTIJD VERBONDEN. ALTIJD VRIJ.

BMW ConnectedDrive staat voor de intelligente samenwerking tussen wagen, bestuurder en buitenwereld. Geniet van meer comfort, meer entertainment en het rustgevende gevoel van veiligheid op alle wegen. Of eenvoudig uitgedrukt: meer echt rijplezier.

Read more

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • Disclaimer reference invalid