FAST LOVE.

De nieuwe BMW 1 Reeks. Connected to Perform.

FAST LOVE.

De nieuwe BMW 1 Reeks. Connected to Perform.

FAST LOVE.De nieuwe BMW 1 Reeks. Connected to Perform.

Maakt indruk. Verschaft plezier. Laat zich meteen opmerken. Met zijn sportieve design, zijn dynamische rijeigenschappen en zijn perfecte netwerkverbinding verovert de nieuwe Urban Hero de harten stormenderhand. Want hij komt vlot op snelheid en is ook op het internet razendsnel – en daarmee klaar voor elke uitdaging. Dat maakt een klein, maar niet onbelangrijk verschil.

HEAD TURNER.

HEAD TURNER.

Het design van de nieuwe BMW 1 Reeks is met een enkel woord perfect te beschrijven: dynamisch. Vanuit elk gezichtspunt fascineert hij met zijn optimale verhoudingen en accentueert hij met elk detail zijn resoluut sportieve ambitie. Krachtig samengebald – en alles als uit één stuk. Welke Line of Edition u ook kiest.

BMW M140i Hatch (5-deurs) (3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,4
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 169–168

Read more
“Met nieuwe opties voor koetswerkkleur, bekleding en andere designelementen hebben de klanten nu meer keuzemogelijkheden om het opvallende karakter van de wagen nog verder naar eigen wens aan te passen.”
Martina Starke, Head Colour and Material Design BMW wagens

THRILL SEEKER.

THRILL SEEKER.

Puur verlangen naar de rechte stukken. In elke bocht adrenaline te over. Het typische directe stuurkarakter van BMW, de precies afgestelde ophanging en een optimale aslastverdeling zorgen voor ongemeen levendige prestaties. En met de 6-cilinder-in-lijn turbobenzinemotor onder de langgerekte motorkap beschikt de nieuwe BMW 1 Reeks over dynamische kwaliteiten die in de compacte klasse ongeëvenaard zijn. Uiterst sportief, niet?

Read more

DIGITAL NATIVE.

DIGITAL NATIVE.

Beleef de vergrotende trap van naadloze netwerkverbinding: met een uiterst intuïtief bedieningsconcept, intelligente rijhulpsystemen en in deze klasse unieke digitale diensten, die voor een ongeziene rijervaring zorgen. En met een app die uw wagen met de smartphone verbindt en zo volkomen nieuwe mogelijkheden biedt voor tijds- en routeplanning, business-communicatie en entertainment.

Read more
“Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om precies het bedieningssysteem te kiezen waarbij ze zich het best voelen.”
Holger Hampf, Head of Design User Experience

POWER PLAY.

POWER PLAY.

De BMW M140i xDrive is temperament in zijn puurste vorm: spectaculaire start van nul tot honderd in 4,4 seconden. Aangedreven door de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een indrukwekkende 340 pk. Uitgerust met talrijke highperformancecomponenten voor grenzeloos rijplezier. Dat doet niet alleen de hartslag pijlsnel omhoog gaan, maar ook de mondhoeken.

Read more

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • Disclaimer reference invalid