FAST LOVE.

De nieuwe BMW 1 Reeks. Connected to Perform.

FAST LOVE.

De nieuwe BMW 1 Reeks. Connected to Perform.

FAST LOVE.De nieuwe BMW 1 Reeks. Connected to Perform.

Maakt indruk. Verschaft plezier. Laat zich meteen opmerken. Met zijn sportieve design, zijn dynamische rijeigenschappen en zijn perfecte netwerkverbinding verovert de nieuwe Urban Hero de harten stormenderhand. Want hij komt vlot op snelheid en is ook op het internet razendsnel – en daarmee klaar voor elke uitdaging. Dat maakt een klein, maar niet onbelangrijk verschil.

HEAD TURNER.

HEAD TURNER.

Het design van de nieuwe BMW 1 Reeks is met een enkel woord perfect te beschrijven: dynamisch. Vanuit elk gezichtspunt fascineert hij met zijn optimale verhoudingen en accentueert hij met elk detail zijn resoluut sportieve ambitie. Krachtig samengebald – en alles als uit één stuk. Welke Line of Edition u ook kiest.

BMW M140i Sportshatch (3-deurs) (3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,4
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 169–168

Read more
“Met nieuwe opties voor koetswerkkleur, bekleding en andere designelementen hebben de klanten nu meer keuzemogelijkheden om het opvallende karakter van de wagen nog verder naar eigen wens aan te passen.”
Martina Starke, Head Colour and Material Design BMW wagens

THRILL SEEKER.

THRILL SEEKER.

Puur verlangen naar de rechte stukken. In elke bocht adrenaline te over. Het typische directe stuurkarakter van BMW, de precies afgestelde ophanging en een optimale aslastverdeling zorgen voor ongemeen levendige prestaties. En met de 6-cilinder-in-lijn turbobenzinemotor onder de langgerekte motorkap beschikt de nieuwe BMW 1 Reeks over dynamische kwaliteiten die in de compacte klasse ongeëvenaard zijn. Uiterst sportief, niet?

Read more

DIGITAL NATIVE.

DIGITAL NATIVE.

Beleef de vergrotende trap van naadloze netwerkverbinding: met een uiterst intuïtief bedieningsconcept, intelligente rijhulpsystemen en in deze klasse unieke digitale diensten, die voor een ongeziene rijervaring zorgen. En met een app die uw wagen met de smartphone verbindt en zo volkomen nieuwe mogelijkheden biedt voor tijds- en routeplanning, business-communicatie en entertainment.

Read more
“Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om precies het bedieningssysteem te kiezen waarbij ze zich het best voelen.”
Holger Hampf, Head of Design User Experience

POWER PLAY.

POWER PLAY.

De BMW M140i xDrive is temperament in zijn puurste vorm: spectaculaire start van nul tot honderd in 4,4 seconden. Aangedreven door de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met een indrukwekkende 340 pk. Uitgerust met talrijke highperformancecomponenten voor grenzeloos rijplezier. Dat doet niet alleen de hartslag pijlsnel omhoog gaan, maar ook de mondhoeken.

Read more

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW 125i Sportshatch (3-deurs) (3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,3–6,0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 144–136

  BMW M140i Sportshatch (3-deurs) (3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,4
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 169–168

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

  De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

  De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).