De BMW 1 Reeks Sportshatch (3-deurs) laat u niet los. Temperamentvolle elegantie kenmerkt het compacte model. Zijn design geeft duidelijk uiting aan zijn sportief karakter. Krachtige motoren zorgen voor onvergetelijke momenten van intense dynamiek. Het aanbod gaat van sportieve en efficiënte BMW TwinPower Turbo 3-cilinder benzine- en dieselmotoren over de temperamentvolle BMW TwinPower Turbo 4-cilinder motoren tot de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor in de BMW M140i.

 

In ieder geval krijgt u een aandrijfsysteem dat in de compacte klasse ongeëvenaard is. Dat is ook te danken aan BMW EfficientDynamics, een pakket van technologieën zoals de Auto Start Stop functie, Shift Point Display en Brake Energy Regeneration.

 

Dezelfde motoren worden ook in de BMW 1 Reeks Hatch (5-deurs) gemonteerd, die dankzij zijn ergonomisch interieur met vele opbergmogelijkheden en zijn flexibele koffer de ideale wagen voor elke dag is. Een manuele 6-versnellingsbak of een 8-versnellingsbak Steptronic zorgt voor een fascinerende wendbaarheid. De uitrustingsversies Urban Line, Sport Line of het M sportpakket verlenen hem nog meer eigen karakter. Met de slimme communicatie- en entertainmentsystemen van BMW ConnectedDrive brengt hij individuele mobiliteit en het dagelijkse leven samen. En brengt hij een echte verrijking op weg naar nieuwe bestemmingen.

 

Of u een BMW 1 Reeks als tweedehandswagen of een BMW 1 Reeks als nieuwe wagen zoekt – hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor de financiering en leasing van de huidige BMW 1 Reeks – en natuurlijk ook een concessiehouder voor een proefrit.

Read more