De nieuwe BMW 1 Reeks komt sportief en zelfbewust voor de dag: met zijn schitterende design onderscheidt hij zich al bij de eerste oogopslag van de massa. Ultramoderne aandrijf- en ophangingstechnologieën garanderen dynamiek en wendbaarheid. Innovatieve technologieën en rijhulpsystemen zorgen voor een maximum aan veiligheid en comfort.

De aandrijving van de BMW 1 Reeks zet de standaard in de compacte klasse. Het samenspel van efficiënte BMW TwinPower Turbo motoren, voorwielaandrijving en nauwkeurig afgestemde ophangingstechnologieën zorgt voor een hoge rijdynamiek en wendbaarheid – ondersteund door het consequente lichtgewicht concept en efficiëntieverhogende BMW EfficientDynamics technologieën zoals de standaard ECO PRO-modus. De beschikbare rijhulpsystemen en digitale diensten bieden tegelijk veiligheid en comfort van het hoogste niveau.

Het vooruitstrevende exterieurdesign van de nieuwe 1 Reeks onderstreept het sportieve karakter van de wagen met opvallende kenmerken. De passagiers genieten van een even hoogwaardig als ruim interieur, terwijl de op de bestuurder gerichte cockpit uitnodigt tot dynamisch rijden. De nieuwe BMW 1 Reeks is verkrijgbaar in de modelvarianten M Sport, Sport Line, Luxury Line en Advantage. Het brede aanbod aan designuitrustingen, aandrijf- en ophangingscomponenten en innovatieve technologieën maakt een verdere individualisering van deze sportieve, compacte BMW mogelijk.

Of u een BMW 1 Reeks als tweedehandswagen of een BMW 1 Reeks als nieuwe wagen zoekt – hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor de financiering en leasing van de huidige BMW 1 Reeks – en natuurlijk ook een concessiehouder voor een proefrit.

Read more