Origineel BMW navigatiesysteem.

ORIGINEEL BMW NAVIGATIESYSTEEM.

De navigatie-update voor kilometers onbezorgd rijplezier.

Uw BMW navigatiesysteem is uw gids onderweg, die u snel en veilig ter plaatse begeleidt. Maar het wegennetwerk is constant in verandering. Om volledig te kunnen vertrouwen op uw navigatie, is een update nodig. Een dergelijke actualisatie is eenvoudig, als u volgende handleiding volgt. Klaar? Stap in, dan brengen we u in vijf stappen naar uw bestemming!

Meer lezen
Origineel BMW navigatiesysteem.De navigatie-update voor kilometers onbezorgd rijplezier.

  BMW actualiseert zijn navigatiekaarten meerdere keren. Om het navigatiesysteem in uw wagen up to date te krijgen, kan u inschrijven op een abonnement (bij uw BMW Verdeler o f in het BMW Connected Drive Portaal) om één of twee keer per jaar te updaten. U kan op deze portaalsite altijd checken of u een update nodig hebt. Hou hiervoor wel het VIN (voertuigidentificatienummer of chassisnummer) bij de hand.

  Meer lezen

  DE UPDATE DOWNLOADEN.

  Voor het updaten van de volledige navigatiekaart in uw BMW heeft u een (eigen) USB-stick nodig met een grootte van 64GB.

  1. Sluit de USB-stick aan op uw pc/laptop.
  2. Log in met uw BMW ID in uw My BMW-omgeving.
  3. Selecteer uw BMW onder ‘Mijn voertuigen’.
  4. Selecteer ‘Naar de kaartupdate’.
  5. Selecteer ‘Naar de handmatige kaartupdate’.
  6. Download de BMW Download Manager voor PC of Mac en voer na het downloaden de installatie uit.
  7. Open de BMW Download Manager op uw PC of Mac en log in met uw BMW ID. Let wel op dat u geen VPN-verbinding actief heeft tijdens het gebruik van de Download Manager.
  8. Volg de instructies van de BMW Download Manager.
   Opmerking: let op dat u de navigatiekaart na het downloaden niet zelf kopieert naar uw USB-stick. De Download Manager vraagt u na het downloaden de USB-stick te selecteren waarna de de Download Manager de gegevens zelf overgedraagt naar uw USB-stick.
  9. Neem plaats in uw BMW en plaats de USB-stick in de USB-poort. Die bevindt zich bij de bekerhouders, onder de centrale informatie display.
  10. Volg de instructies in het iDrive-systeem van uw BMW voor de installatie in de wagen.
  Meer lezen

  UW NAVIGATIE UPDATEN.

  Eenmaal in uw BMW, sluit u de USB-stick aan op het navigatiesysteem. De beeldschermweergave schakelt automatisch in de navigatie-update-modus. Selecteer de optie ‘Update starten’. Terwijl u rijdt, wordt uw navigatiesysteem geactualiseerd, dit duurt 30 tot 90 minuten. Verwijder uw USB-stick zodra de update voltooid is.


  Bekijkt u graag nog even hoe u tewerk moet gaan? Dit filmpje wijst u de weg:

  Meer lezen
  UW NAVIGATIE UPDATEN.

  Indien nodig kan u ook een afspraak maken bij uw BMW Verdeler om verder geholpen te worden.

   

  Meer lezen