Vrouw gebruikt My BMW App op smartphone

YOUR WORLD. My BMW.

Ontdek de voordelen van de nieuwe My BMW App.

De My BMW App past even goed bij u als uw BMW. Ze is de rechtstreekse verbinding met uw wagen en de wereld van BMW, ook als u niet in uw BMW zit. Met modern design, intuïtieve bediening en uitgebreide functies begeleidt de My BMW App u bij uw dagelijkse mobiliteit. Plan uw ritten al van tevoren en stuur uw bestemming vanuit uw zetel direct naar uw BMW. Check voor het begin van uw rit het resterende rijbereik of breng uw wagen alvast op een comfortabele temperatuur. Twijfelt u na het uitstappen of u uw wagen wel afgesloten hebt? Controleer het in de app en sluit hem heel eenvoudig vanop afstand af. De My BMW App biedt bovendien praktische features voor elektrische BMW wagens en plug-in-hybrides. Optimaliseer met de Laad- en Klimaattimer het energieverbruik en de energiekosten of ruil uw verzamelde BMW Points bij BMW Charging in. En als het tijd is voor het volgende onderhoud, krijgt u een melding via de app en kunt u direct een onderhoudsafspraak maken bij uw BMW Partner en bij vragen contact opnemen met uw klantadviseur. De My BMW App zorgt voor zorgeloze mobiliteit en nog meer elektrisch rijplezier – altijd en overal. Your World. My BMW.

Meer lezen
YOUR WORLD. My BMW.Ontdek de voordelen van de nieuwe My BMW App.

5 HIGHLIGHTS VAN DE NIEUWE My BMW APP.

  • 01 Directe toegang tot de status en functies van uw wagen
  • 02 Directe toegang tot uw BMW Service
  • 03 Slimme diensten ter ondersteuning van uw e-mobiliteit
  • 04 Uitgebreide navigatie- en kaartdiensten om uw routes te plannen
  • 05 Regelmatig upgrades en nieuwe functies

DE BMW SERVICES EN FUNCTIES VAN DE NIEUWE My BMW APP.

My BMW App voertuigstatus checken man met smartphone voor BMW 2 Reeks Coupé
My BMW App voertuigstatus checken scherm smartphone

MIJN VOERTUIGSTATUS CHECKEN.

Met de My BMW App houdt u altijd het overzicht zonder dat u naar uw BMW toe hoeft te gaan. Is het rijbereik groot genoeg voor een spontaan uitstapje? Wat is de kilometerstand ook alweer? Zijn alle deuren vergrendeld?

My BMW App contactloze toegang tot de wagen vrouw duikt in het ijs
My BMW App contactloze toegang tot de wagen scherm smartphone

TOEGANG TOT MIJN WAGEN VANOP AFSTAND.

Heb ik mijn wagen wel afgesloten, en waar staat hij nu ook weer precies? Met Remote Services kunt u uw wagen via de My BMW App rechtstreeks vanop afstand bedienen. Ventileer uw BMW al voor de rit of vergrendel hem van overal met de smartphone.
Zo wordt uw smartphone een digitale sleutel: met uw My BMW App kunt u de BMW Digital Key aanmaken en op uw smartphone – voor zover compatibel – opslaan.

My BMW App ritten plannen en naar de wagen sturen man in de woestijn
My BMW App ritten plannen en naar de wagen sturen scherm smartphone

MIJN RITTEN PLANNEN EN NAAR DE WAGEN STUREN.

Met de My BMW App wordt elke rit een stressvrije belevenis. Zoek binnen de app naar nieuwe bestemmingen of persoonlijke bezienswaardigheden en stuur ze direct naar uw BMW. U kunt ook bestemmingen uit een kaarten-app die de Share-functie ondersteunt (bijv. Google Maps), rechtstreeks in uw My BMW App overbrengen.

My BMW App onderhoudsbehoefte beheren man zit op motorkap van een BMW
My BMW App onderhoudsbehoefte beheren scherm smartphone

MIJN ONDERHOUD BEHEREN.

Wanneer is het tijd voor de volgende onderhoudsbeurt voor uw BMW? De My BMW App weet precies wat uw wagen nodig heeft en meldt het als uw BMW weer aan onderhoud toe is. De My BMW App is ook de directe link naar uw BMW concessiehouder. Van het opzoeken tot het maken van een afspraak – alles gaat snel, eenvoudig en zonder tijdverlies.

My BMW App elektronisch rijden en BMW Points verzamelen vrouw zittend op zetel voor planten
My BMW App elektrisch rijden en BMW Points verzamelen scherm smartphone

ELEKTRISCH RIJDEN EN BMW POINTS VERZAMELEN.

Met het getrouwheidsprogramma BMW Points verzamelt u als bestuurder van bepaalde BMW plug-in-hybridemodellen punten voor elke zuiver elektrisch gereden kilometer. U kunt de punten verzamelen en inruilen via de My BMW App met uw BMW Charging-account. Hiermee kunt u bonussen verdienen in de vorm van gratis laadstroomquota van BMW Charging.

My BMW App Mijn Profiel

MIJN DIRECTE VERBINDING MET DE WERELD VAN BMW.

De My BMW App biedt u boeiende informatie en meer links naar de wereld van BMW. Kom in de Newsfeed Discover BMW meer te weten over nieuwigheden en aanbiedingen. In de BMW Online Shop vindt u passende originele BMW accessoires – of ontdek in de BMW ConnectedDrive Store digitale producten en diensten die uw mobiele leven perfect aanvullen. Bovendien kunt u via de My BMW App in de wagen gebruikmaken van Amazon Alexa**. Als klant van BMW Financial Services kunt u bovendien uw contractgegevens raadplegen of contact opnemen met de klantendienst.

My BMW App vrouw met smartphone

DE My BMW APP.

Ontdek de nieuwe My BMW App: krijg eenvoudig toegang tot tal van BMW services en functies.

DE My BMW APP.

Ontdek de nieuwe My BMW App: krijg eenvoudig toegang tot tal van BMW services en functies.

BMW CONNECTED DRIVE: MEER INFORMATIE & LINKS.

BMW Connected Charging My BMW App BMW Maps BMW elektromobiliteit

BMW CONNECTED CHARGING.

Lees meer over de digitale diensten van BMW Connected Charging voor elektrische BMW wagens en plug-in-hybrides.
BMW ConnectedDrive klantendienst

BMW CONTACT CENTER.

U hebt vragen over My BMW App of over diensten en producten van BMW ConnectedDrive? Neem nu contact op met het BMW Contact Center.
My BMW App BMW ConnectedDrive FAQ veelgestelde vragen en antwoorden

FAQ.

Vind in onze FAQ-rubriek antwoorden op veelgestelde vragen over de My BMW App en over de diensten en producten van BMW ConnectedDrive