BMW Service Inclusive

DON’T WORRY,
DRIVE HAPPY.

BMW Service Inclusive.
Het onderhoudsprogramma
voor uw BMW.

DON’T WORRY, <br>DRIVE HAPPY.BMW Service Inclusive. <br>Het onderhoudsprogramma<br>voor uw BMW.

HET ONDERHOUDSPROGRAMMA VOOR UW BMW.

Verwen uzelf, droom gerust even weg. Uw wagen is in goede handen met BMW Service Inclusive. Dit unieke onderhouds- en herstellingsprogramma helpt u uw servicebudget vooraf precies in te schatten. Voor een vast bedrag per maand dekt het alle kosten voor onderhoud, herstellingen en vervanging van slijtage-onderdelen. Ontdek en vergelijk hieronder de 3 verschillende pakketten en stem ze volledig af op maat van uw rijgedrag en wagen.

Uw wagen blijft 100% BMW.

Uw BMW Partner onderhoudt en herstelt uw wagen met zorg. Hij gebruikt hierbij de nieuwste technologieën en Originele BMW Onderdelen.

Meer lezen

Hoge herverkoopwaarde.

Uw BMW Service Inclusive programma is overdraagbaar en blijft lopen tot de kilometer- of looptijdlimiet is bereikt. Hierdoor stijgt de waarde van uw BMW bij herverkoop aanzienlijk.

Meer lezen

Geen onvoorziene facturen.

U kiest zelf wanneer u betaalt bij BMW Service Inclusive: maandelijks of jaarlijks via domiciliëring of één keer bij aflevering van uw BMW.

Meer lezen

In geval van een ongeval …

Uw programma loopt probleemloos verder wanneer uw BMW Partner uw wagen na een ongeval herstelt. De kosten van het ongeval worden niet gedekt door BMW Service Inclusive.

Meer lezen

Zowel voor particulieren, bedrijven als leasingmaatschappijen.

Intekenen op BMW Service Inclusive kan tot 3 maanden na datum 1ste inschrijving van uw wagen (op voorwaarde dat er nog geen onderhoud heeft plaatsgevonden). Prijzen worden berekend op basis van zelf te kiezen factoren en zijn afhankelijk van het model, de motorisatie, de gekozen looptijd en het aantal kilometers. Prijzen zijn geldig vanaf 01/01/2021 (21% btwi). Kosten voor carrosserie- en lakherstel zijn niet inbegrepen. Bandenkosten zijn niet inbegrepen in de BMW Service Inclusive pakketten Comfort & Advanced. BMW Service Inclusive Advanced is niet van toepassing voor de klanten van een BMW 7 Reeks, BMW 8 Reeks, BMW X7 en BMW i8 aangezien deze klanten kosteloos een huurwagen vervangwagen ter beschikking hebben via het ‘BMW Pure Emotions’ programma. Het contract loopt automatisch af van zodra de maximale kilometerstand of duurtijd van het contract bereikt wordt. Bij het vroegtijdig bereiken van de maximale kilometerstand, dient de klant, die voor gespreide betalingen gekozen heeft, in één keer de resterende bedragen te betalen. BMW Service Inclusive contracten kunnen afgesloten worden bij de deelnemende BMW Partners in België.

Voor specifieke informatie over uw BMW kunt u altijd bij uw BMW Concessiehouder of Erkend Service Partner terecht. Aangezien specificaties en prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen zijn, houden wij het recht voor de inhoud van deze publicatie zonder voorafgaande waarschuwing te wijzigen. Onder voorbehoud van de contractuele beperkingen. Contractueel niet bindend document.