BMW Service Inclusive

DON’T WORRY,
DRIVE HAPPY.

BMW Service Inclusive.
Het onderhoudsprogramma
voor uw BMW.

DON’T WORRY,<br> DRIVE HAPPY.BMW Service Inclusive. <br>Het onderhoudsprogramma<br>voor uw BMW.

  HET ONDERHOUDSPROGRAMMA VOOR UW USED CAR BMW.

  Verwen uzelf, droom gerust even weg. Uw tweedehandswagen is in goede handen met BMW Service Inclusive. U hebt de keuze uit 2 BMW Service Inclusive pakketten. Of u nu enkel een regulier onderhoud wil of ook herstellingen wil dekken, u kiest wat bij u past. Bij het Comfort pakket kan u uw betalingen zelfs spreiden. Welke verkiest u?

  UW VOORDELEN:

  Uw wagen blijft 100% BMW.

  Uw BMW Partner onderhoudt en herstelt uw wagen met zorg. Hij gebruikt hierbij de nieuwste technologieën en Originele BMW Onderdelen.

  Meer lezen

  Geen onvoorziene facturen.

  U weet op voorhand hoeveel u gaat betalen voor uw onderhoud, waardoor u geen verrassingen hebt. U kiest zelf wanneer u betaalt bij BMW Service Inclusive: maandelijks via domiciliëring of één keer bij aflevering van uw BMW. Enkel bij de Basic formule betaalt u een vast bedrag bij het afsluiten van het contract.

  Meer lezen

  Hoge herverkoopwaarde.

  Het contract is overdraagbaar: verkoopt u uw wagen vooraleer het contract afloopt, dan kan u het overdragen aan de koper. Hierdoor behoudt uw BMW haar waarde.

  Meer lezen

  In geval van een ongeval …

  loopt uw programma probleemloos verder wanneer uw BMW Partner uw wagen na een ongeval herstelt. De kosten van het ongeval worden niet gedekt door BMW Service Inclusive.

  Meer lezen
  • Geldig voor zowel voor particulieren als bedrijven.

   BMW Service Inclusive Used Car is een onderhoudscontract voor tweedehandswagens waarbij de klant, voor een bepaald voertuig, het recht gekocht heeft op de hieronder beschreven services, uit te voeren door alle aan dit programma deelnemende BMW (Service) Partners, gedurende de looptijd of, indien dat eerder bereikt wordt, de kilometrage van het afgesloten contract.

   Intekenen op BMW Service Inclusive Used Car Basic kan op elk moment gebeuren ongeacht de 1ste inschrijving van uw wagen.  Het contract wordt geactiveerd en de contractueel bepaalde looptijd en kilometrage beginnen te lopen vanaf de datum van het contract.   BMW Service Inclusive Used Car Basic omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud volgens de BMW richtlijnen inclusief inspectiewerkzaamheden en vervanging van motorolie, luchtfilter, microfilter, bougies, remvloeistof met inbegrip van bijbehorend arbeidsloon. Slijtageonderdelen, carrosseriekosten en herstellingen zijn niet inbegrepen. 

    

   Intekenen op BMW Service Inclusive Used Car Comfort kan tot 3 maanden na de startdatum van de BMW Premium Selection garantie van het voertuig. Prijzen worden berekend op basis van zelf te kiezen factoren en zijn afhankelijk van het model, de motorisatie, de gekozen looptijd en het aantal kilometers. BMW Service Inclusive Used Car Comfort omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud volgens de BMW richtlijnen inclusief inspectiewerkzaamheden en vervanging van motorolie, luchtfilter, microfilter, bougies, remvloeistof met inbegrip van bijbehorend arbeidsloon. Slijtageonderdelen en herstellingskosten die buiten de garantieperiode vallen zijn inbegrepen bij het pakket Comfort. Kosten voor carrosserie- en lakherstellingen zijn niet inbegrepen bij het pakket Comfort. Bandenkosten zijn niet inbegrepen in het pakket Comfort. Het contract loopt automatisch af van zodra de maximale kilometerstand of duurtijd van het contract bereikt wordt. Bij het vroegtijdig bereiken van de maximale kilometerstand, dient de klant, die voor gespreide betalingen gekozen heeft, in één keer de resterende bedragen te betalen.

   BMW Service Inclusive contracten kunnen afgesloten worden bij de deelnemende BMW Partners in België.  Aangezien specificaties en prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen zijn, houden wij het recht voor de inhoud van deze publicatie zonder voorafgaande waarschuwing te wijzigen. Onder voorbehoud van de contractuele beperkingen. Contractueel niet bindend document.  Zie ook de Algemene Voorwaarden van  BMW Service Inclusive Used Car Basic en BMW Service Inclusive Used Car Comfort of informeer bij uw BMW (Service) Partner.  Prijzen zijn geldig vanaf 01/03/2023 (21% btwi).