BMW SWITCH.

  BMW SWITCH.

  Renting met maximale flexibiliteit.

  BMW SWITCH.

  Renting met maximale flexibiliteit.

  ONTDEK BMW SWITCH.

  BMW Switch

  Switch naar een zorgeloze toekomst.

  Switch naar een zorgeloze toekomst

  BMW Switch* is het antwoord voor wie graag maximale flexibiliteit wil. Weet u nog niet of u met het zicht op de veranderende fiscale regimes en milieunormen, zal kiezen voor diesel, benzine, Plug-in Hybride, of een volledig elektrisch model? Dan is BMW Switch een nieuwe financiële rentingformule waarmee u uw BMW vervroegd kan inleveren.

   

  Bij BMW Switch sluit u een contract af voor 48 of 60 maanden, betaalt u een voorschot van minimum 15% en kan u het contract stopzetten, vanaf 18 maanden voor de einddatum.

  De voordelen van BMW Switch:

  DE VOORDELEN VAN BMW SWITCH*:
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over veranderingen m.b.t. fiscaliteit: Vanaf 18 maanden voor de einddatum kunt u uw contract stopzetten.
  • Wanneer uw persoonlijke situatie verandert kunt u vroegtijdig kiezen voor een BMW die beter bij uw nieuwe wensen past.
  • Doordat u het contract vroegtijdig kunt stopzetten, heeft u de kans om regelmatig met een nieuw model te rijden.
  • Geniet van alle voordelen die u heeft bij een Financiële Renting. U hoeft enkel min. 15% voorschot te betalen en te kiezen voor een looptijd van minstens 48 maanden.

  DE EIGENSCHAPPEN VAN BMW SWITCH:

  Voordelig maandbedrag

  BMW Switch is een van onze voordeligste formules voor professionelen.

  Hoe dat komt? U gaat een contract aan voor slechts een deel van de totale aankoopprijs. En zo blijft uw maandbedrag aangenaam laag.


  Op het einde van uw contract kiest u zelf wat u doet met het openstaande bedrag, ofwel de ‘restwaarde’. De restwaarde bij BMW Switch is minstens 16%.

  Meer lezen
  Investeringsbudget

  Hou investeringsbudget over.

  Met BMW Switch zet u geen kapitaal vast, want uw wagen wordt niet in de balans opgenomen. Uw boekhouder brengt hem als bedrijfskosten in op uw resultatenrekening op het einde van het boekjaar.


  Dat betekent dat u kapitaal overhoudt voor andere investeringen én dat u uw leencapaciteit verhoogt.

  Meer lezen
  Correcte restwaarde

  Correcte restwaarde, berekend door BMW experts.

  Wil u zeker zijn van een correcte restwaarde? Vertrouw dan op onze BMW experts.

  Meer lezen
  1 aanspreekpunt

  1 aanspreekpunt: uw BMW verdeler.

  Er komt altijd heel wat kijken bij andere financieringen, door alle verschillende partijen waar u mee te maken hebt.


  Bij BMW Financial Services krijgt u 1 aanspreekpunt voor de volledige looptijd. Van het moment dat u uw BMW hebt gekozen tot u hem weer inlevert of overkoopt.


  Vragen? Uw lokale BMW verdeler helpt u met plezier verder.

  Meer lezen
  Maandbedrag

  Hoeveel is mijn maandbedrag met BMW Switch?

  Uw exacte maandbedrag hangt af van een aantal factoren, zoals uw gekozen wagen, voorschot, aantal kilometers en looptijd.


  Bespreek alles met uw BMW verdeler. Dan kunnen we uw maandbedrag berekenen en u een vrijblijvend voorstel op maat geven.


  Elk maandbedrag is exclusief btw.

  Meer lezen
  • *BMW Switch is de commerciële benaming voor het product BMW Financiële Renting onder volgende voorwaarden: BMW Financiële Renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. BMW Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld (*). Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.