BMW Driving Experience - Inleiding

BMW DRIVING EXPERIENCE.

Klaar voor elke uitdaging.

Met de BMW Training Experiences leert u de dynamische rijeigenschappen van een BMW beter kennen. Tijdens de intensieve, praktische trainingsprogramma’s leren ervaren instructeurs u beter anticiperen en reageren in de meest uiteenlopende verkeerssituaties. BMW Driving Experience is er voor iedereen. Er rest u enkel het programma te kiezen dat best bij u past.

Meer lezen
BMW DRIVING EXPERIENCE.Klaar voor elke uitdaging.

  Advanced Training Experience.

  Advanced Training Experience

  De inzet van dit programma: wagenbeheersing, in alle omstandigheden. De dag start met een leerrijke brok theorie: hoe reageert uw wagen in kritische situaties, welk bochtengedrag vertoont hij…? Nadien is het aan u. Op een afgesloten terrein in Rotselaar leren een reeks opwindende praktijktests u uw BMW beter kennen.

  Performance Training Experience. (Momenteel niet beschikbaar)

  Performance Training Experience

  Klaar om een versnelling hoger te schakelen? Tijdens deze dag leert u hoe bij hogere snelheden, bijvoorbeeld op een snelweg, te reageren. Uiteraard vinden de opleiding en de oefeningen in de meest veilige omstandigheden plaats. Dit programma staat open voor wie de Advanced Training Experience succesvol heeft afgerond.

  M Training Experience.
  (Momenteel niet beschikbaar)

  M Training Experience

  Een BMW M model is uniek, dat spreekt voor zich. Reden te meer om er de gepaste rijstijl voor aan te leren. Hoe die krachtige M dynamiek in alle veiligheid én in een circuitomgeving ontdekken? Dit programma biedt het antwoord. Het staat open voor wie de Advanced Training Experience volgde en een BMW M model bezit.

  Schenk iemand een onvergetelijke rijervaring

  SCHENK IEMAND EEN ONVERGETELIJKE RIJERVARING.

  Rijervaring opdoen doet u niet enkel op de openbare weg. BMW heeft drie leerrijke, opwindende programma’s uitgewerkt om de wagen nog beter te leren kennen. In alle omstandigheden, in alle veiligheid. De BMW Driving Experience is dan ook het ideale geschenk om een vriend of familielid mee te verrassen.