Diverse BMW M modellen in verschillende kleuren in V-formatie

BMW INDIVIDUAL.

STYLE AGAINST ORDINARY.

U kiest voor stijl, niet voor conventies. En u houdt net zo veel van het onverwachte als van het unieke. Dat mag u gerust laten zien. Met een BMW die precies aan uw wensen beantwoordt. Want met BMW Individual zet u uw karakter op een exclusieve manier in de verf. Met een fascinerende koetswerkkleur, een indrukwekkende vollederuitrusting of perfect afgestemde, hoogwaardige details. Onderscheid u met uw persoonlijke stijl van de massa en leg in het exterieur en het interieur al op het eerste gezicht individuele accenten. Tenslotte is stijl ook een kwestie van karakter.

Meer lezen
BMW INDIVIDUAL.STYLE AGAINST ORDINARY.

  DE VRIJHEID OM VORM TE GEVEN HEEFT EEN NAAM.

  De exclusieve manier om karakter te tonen: maak kennis met fascinerende unieke exemplaren, perfecte edities en inspirerende BMW Individual uitrustingen – en ontdek de talrijke mogelijkheden van BMW Individual aan de hand van zorgvuldig geselecteerde voorbeelden.

  Meer lezen
  BMW M3 Berline G80 2021 BMW Individual Verde Mantis en BMW M3 Berline G80 2021 BMW Individual Mintgrün voorkant aan voorkant in doorsnede close-up vogelperspectief

  BMW INDIVIDUAL KOETSWERKKLEUREN. VEELZIJDIGE UITDRUKKING VAN UW PERSOONLIJKHEID.

  Laat uw creativiteit de vrije loop: met BMW Individual hebt u de keuze uit meer dan 100 fascinerende koetswerkkleuren – voor de exclusieve vormgeving van uw heel persoonlijke BMW. Van Macau Blau tot Lime Rock Grau. Van Fire Orange tot Frozen Black. Matt of metallic, imposant of extravagant – alle kleuren bekoren met hun perfecte glans en indrukwekkende kleurdiepte. Het resultaat: de eersteklas kwaliteit van onze koetswerkkleuren zet uw wagen vanuit elk perspectief in de schijnwerpers. Of het nu voor uw huis is, op een weg met haarspeldbochten in de Alpen of op een met palmbomen omzoomde boulevard aan de Riviera. In elk geval met stijl en een heleboel karakter.

  GLANZENDE STIJLVOLLE METAALKLEUREN.

  BMW M4 Competition Coupé G82 2021 BMW Individual Thundernight metallic driekwart vooraanzicht in doorsnede van bovenaf close-up

  Glanzende perspectieven voor een krachtige uitstraling: metaalkleuren van BMW Individual zetten de opvallende lijnen van uw BMW door de lichtbreking vooral in het zonlicht perfect in de verf. Beleef bovendien fascinerende unieke changeereffecten bij verschillende lichtinval in combinatie met een aantrekkelijke diepteglans. Passend bij uw persoonlijke stijl verlenen talrijke expressieve kleuren uw BMW dat ietsje extra.

  FASCINERENDE MATTE LOOK.

  BMW M4 Competition Coupé G82 2021 Frozen Dark Grey metallic driekwart vooraanzicht in doorsnede van bovenaf close-up

  Maak uw BMW nog opvallender: met matte koetswerkkleuren van BMW Individual. Die onderstrepen op superieure wijze de atletische en krachtige designtaal van uw wagen en verlenen hem tegelijkertijd een ultramoderne look. Het beste eraan: matte koetswerkkleuren ensceneren de spannende wisselwerking van de fraai gevormde vlakken in vrijwel alle lichtomstandigheden – en creëren zo in elk detail een maximale uitdrukking.

  BMW Individual is het exclusieve individualiseringsaanbod van BMW M, waarmee een verrassend uniek effect wordt bereikt – en dus een maximale uitdrukking van persoonlijkheid!
  Markus Flasch, Chief Executive Officer, BMW M GmbH

  BMW INDIVIDUAL KOETSWERKKLEUREN VOOR BMW X-MODELLEN.

  Vier verschillende BMW X-modellen in blokformatie op een landweg

  Met de exclusieve en hoogwaardige BMW Individual koetswerkkleuren geeft u uw X-model een heel bijzondere look. Bijzonder helder in de kleuren Atlantis, Le Mans Blau of Javagrün of liever fascinerend mat in Frozen Black of Frozen Marina Bay Blue: pas het sportieve exterieur gewoon aan uw individuele voorkeuren aan – en bezorg uw SAC of SAV een nog persoonlijkere, dynamischere of exclusievere uitstraling. Nieuwsgierig? Met de BMW Individual Visualizer krijgt u een eerste expressieve indruk.

  BMW M4 Competition Edition x KITH met BMW Individual binnenbekleding volleder Merino Schwarz en M Carbon kuipzetels in M Tri-Color

  BMW INDIVIDUAL LEDERUITRUSTINGEN: UITSTEKENDE INNERLIJKE WAARDEN.

  Toon stijl. En wel op zijn best. Met het onberispelijke BMW Individual leder Merino Feinnarbe. Daarmee wordt het interieur van uw BMW een al even exclusief als persoonlijk statement. Het beste eraan: BMW Individual biedt u een indrukwekkend groot assortiment materialen, kleuren en combinaties.
  Van bijzonder sportief en sportief-elegant en luxueus over eenkleurig of Bicolor, met discrete contrastnaden of exclusief contraststiksel tot de combinaties met het fijnste Alcantara. Met deze veelzijdige selectie van exclusieve lederuitrustingen geeft u uw BMW tot in het detail vorm naar eigen wens.

  Met BMW Individual kunnen onze klanten met veel stijl tegen de stroom in zwemmen, gangbare normen doorbreken en hun eigen karakter volledig tot uiting brengen.
  Lothar Schupet, leider klantendienst, BMW M merkleiding
  BMW Individual edelhoutuitvoering Fineline Schwarz met aluminiuminleg close-up

  BMW INDIVIDUAL DECORATIEVE LIJSTEN: PERFECTE FINISH.

  Niet alleen oppervlakkig bekeken een echte blikvanger: met de indrukwekkende decoratieve lijsten van BMW Individual legt u in het interieur van uw BMW bijzonder exclusieve, sportieve of elegante accenten. Helemaal volgens uw smaak en passend bij het karakter van uw wagen. Alle lijsten hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal gemaakt van de beste materialen, worden perfect verder afgewerkt en fascineren met een uitstekende oppervlaktefinish. Aluminium stof, carbon of edelhout – leg spannende contrasten in het interieur van uw BMW of creëer passende effecten tussen de decoratieve lijsten en sierlijsten en de lederuitrusting.

  BMW M4 Competition Coupé G82 2021 BMW Individual Signal Green vooraanzicht stilstaand in poortinrit

  CONFIGUREER NU UW WAGEN MET BMW INDIVIDUAL UITRUSTINGEN.

  Met de BMW Individual Visualizer creëert u een precies beeld van hoe de BMW van uw dromen eruitziet. Stel uw eigen gewenste design samen met koetswerkkleur, bekleding, decoratieve lijsten en lichtmetalen velgen. Laat u inspireren – BMW Individual maakt het mogelijk.
  BMW Individual M lichten Shadow Line close-up
  BMW Individual deurdrempel BMW M Town close-up
  BMW M5 Berline M nieren M Shadow Line hochglänzend

  PERFECT AFGESTEMDE HIGHLIGHTS.

  Geef uw BMW een heel persoonlijke touch. Met exclusieve designelementen van BMW Individual. Bijvoorbeeld met expressieve lichtmetalen velgen met kleuraccenten, geïndividualiseerde deurdrempels en in het interieur met geborduurde hoofdsteunen, een extravagante bekleding in twee of drie kleuren of een al even goed in de hand liggend als luxueus stuur in Alcantara. Of u kiest uit de M Shadow Line hochglänzend perfect op de koetswerkkleur afgestemde details in Schwarz hochglänzend – zoals nierframe, buitenspiegelbehuizingen of achterspoiler. Al even spectaculair als onmiskenbaar komen de M lichten Shadow Line met een zwarte uitvoering van alle chroomelementen in de hoofdkoplampen voor de dag. Wat u ook kiest: de hoogwaardige extra uitrustingen van BMW Individual leggen bijzondere accenten en ronden het op maat gesneden uiterlijk van uw BMW optimaal af.

  EXCLUSIEVE SPECIALE BMW M EDITIES.

  Met de BMW M4 Competition x KITH en de BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000 werden twee buitengewone speciale modellen van BMW M in een streng gelimiteerde oplage gecreëerd, die zowel de vakwereld als het publiek konden overtuigen. Hoewel beide Editions in recordtijd uitverkocht waren, is het toch de moeite waard om te weten welke rol BMW Individual daarbij speelt.

  Meer lezen
  BMW M4 Competition Edition x KITH G82 2020 BMW Individual Frozen Black Topshot op een grijze ondergrond

  EDITION x KITH – RULE THE STREETS.

  Fashion meets high performance. Het New Yorkse fashion label Kith ging de samenwerking aan met BMW M. Het indrukwekkende resultaat: de BMW M4 Competition x KITH. Een onmiskenbare wagen waarin design en dynamiek, street credibility en prestaties, passie en high performance elkaar optimaal combineren. Bijzondere blikvanger aan de buitenkant: het prominente Kith-logo en de drie voor de wagen verkrijgbare BMW Individual koetswerkkleuren Frozen Black, Frozen Dark Silver en Frozen Brilliant White. Eyecatcher in het interieur: de exclusief vormgegeven M Carbon kuipzetels in drie kleuren in de typische M kleurencombinatie zwart, lichtblauw en rood.
  BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000 F87 2020 BMW Individual Frozen Black driekwart vooraanzicht met de hand beschilderde voorschort close-up

  EDITION FUTURA 2000 – STREET. ART.

  Krachtige kunst die in vervoering brengt: de BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000 is strikt gelimiteerd en schittert vooral dankzij door de kunstenaar met de hand vervaardigde uitrustingen. De New Yorkse kunstenaar FUTURA 2000 staat bekend om zijn typische kleuren, concentrische vormen en kinetische composities. Voor deze Edition heeft de internationaal bekende Street Artist de compacte sportwagen zowel aan de buiten- als aan de binnenkant uitgebreid getransformeerd – en zo het rebelse karakter ervan op een unieke manier benadrukt. Bijzondere aandacht gaat daarbij naar de BMW Individual decoratieve lijsten op het instrumentenbord en de middenconsole. Die zijn door de kunstenaar met de hand geschilderd en maken van elke wagen een uniek exemplaar.
  BMW M3 Competition Berline G80 2021 BMW Individual Isle of Man Grün metallic driekwart vooraanzicht rijdt door een bocht

  ONTDEK DE KRACHTIGE BMW M MODELLEN.

  Dynamiek vol adrenaline in topvorm: de high-performancewagens van BMW M. Klaar voor een individuele verschijning met exclusieve designelementen van BMW Individual. Laat u inspireren door zo veel fascinerende sportiviteit.
  BMW M4 CS G82 2021 zijaanzicht met M Performance Parts

  DE AANBIEDINGEN VAN BMW M PERFORMANCE PARTS.

  Het maximum aan sportieve individualiteit: de producten van BMW M Performance Parts zijn zonder uitzondering van de autosport afgeleid en bieden u compromisloze kwaliteit, een bijzondere esthetiek en dynamiek tot in de perfectie. Zo verleent u uw BMW een echt autosportkarakter.
  BMW M760Li xDrive G11 G12 2019 Frozen Dark Silver metallic driekwart zijaanzicht in een stedelijke omgeving

  UNIEK: DE BMW LUXEKLASSE.

  Beleef exclusieve wagens tot in de perfectie – met een vooruitstrevend design, een indrukwekkend vermogen en een wendbare rijdynamiek in een sportief-elegante sfeer. Ontdek de BMW luxeklasse.
  BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000 F87 2020 twee modellen in V-formatie bovenaanzicht op grijze grond

  DE MODERNE MANIER OM KUNST TE BEVORDEREN.

  Kom alles te weten over de grote culturele betrokkenheid van de BMW Group op het gebied van moderne en hedendaagse kunst, jazz en klassieke muziek en architectuur en design.

  Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  BMW M2 Competition:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): ---
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): ---


  BMW M3 Berline:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 9,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 224–223

  BMW M3 Competition Berline:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,2–10,0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 231–227

  BMW M4 Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,1–9,9
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 230–226

  BMW M4 Competition Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 9,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 224–223

  BMW M5 Competition:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,3–11,1
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 259–253

  BMW M8 Competition Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,4–11,0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 260–251

  BMW M8 Competition Cabrio:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,6–11,2
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 264–255

  BMW X6 M:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 13,3–13,1
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 305–299

  BMW X6 M Competition:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 13,3–13,1
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 305–299

  BMW M340i xDrive Berline:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,2–7,5
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 188–172

  BMW Z4 M40i Roadster:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,0–7,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 182–177

  BMW M760Li xDrive:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 12,5–12,4
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 285–282

  BMW M850i xDrive Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8–10,6
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 247–242

  BMW M850i xDrive Cabrio:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,9–10,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 248–246

  BMW X7 M50i:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 12,8–12,3
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 292–280

  De officiële gegevens over brandstofverbruik en CO2-emissie werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen. Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Meer informatie over de testprocedures WLTP en NEDC vindt u op www.bmw.com/wltp.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  Meer lezen

  Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • BMW M2 Competition:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): ---
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): ---

   BMW M3 Berline:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 9,8
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 224–223

   BMW M3 Competition Berline:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,2–10,0
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 231–227

   BMW M4 Coupé:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,1–9,9
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 230–226

   BMW M4 Competition Coupé:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 9,8
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 224–223

   BMW M5 Competition:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,3–11,1
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 259–253

   BMW M8 Competition Coupé:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,4–11,0
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 260–251

   BMW M8 Competition Cabrio:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 11,6–11,2
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 264–255

   BMW X6 M:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 13,3–13,1
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 305–299

   BMW X6 M Competition:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 13,3–13,1
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 305–299

   BMW M340i xDrive Berline:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,2–7,5
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 188–172

   BMW Z4 M40i Roadster:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,0–7,8
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 182–177

   BMW M760Li xDrive:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 12,5–12,4
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 285–282

   BMW M850i xDrive Coupé:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8–10,6
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 247–242

   BMW M850i xDrive Cabrio:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,9–10,8
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 248–246

   BMW X7 M50i:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 12,8–12,3
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 292–280

   De officiële gegevens over brandstofverbruik en CO2-emissie werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen. Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Meer informatie over de testprocedures WLTP en NEDC vindt u op www.bmw.com/wltp.

   Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).